Najboljši bot za trgovanje z bitkoini: Uporabniški pregled

najboljši-bitcoin-trgovanje-boti-pregled

Sposobnost trgovanja z bitcoini znotraj razvijajočega se razreda sredstev na trgu kriptovalut ni nič drugega kot neverjetna.

Trgovanje je bilo od nekdaj znano kot življenjska kri trgov. In Bitcoin era, ki temelji na blockchainu, je s seboj prinesla nove izzive, s katerimi se tradicionalni delniški trgovci z delnicami nikoli niso soočali glede na 24-urno 7/365 stalno naravo kripto industrije. Trenda trgovanja z bitcoini ni videti konca, zato začnimo.

Naučiti se uporabljati najboljše robote za trgovanje z bitkoi leta 2019 ne bo enostavno niti ne bo takoj pritekel dobiček. Vendar je zavedanje prvi prag, ki ga je treba odkleniti, da optimiziramo za najpametnejše posle.

Za začetek priporočamo, da pregledate vsakega od 15 spodnjih sistemov za samodejno trgovanje spodaj.

Naslednje lestvice trgovalnih botov za bitcoin so te komponente uporabile kot merila za ocenjevanje in pregled:

 • enostaven za namestitev, pravilno namestite in uporabljajte – tudi sposobnost hitrega spreminjanja (brez supertehničnih veščin)
 • trgovinska strategija (arbitraža, trženje, kopiranje, kratkoročno, stop-loss, skalpiranje, simulacije spretnosti)
 • izmenjave integracij (Binance, Coinbase, Bittrex, Bitfinex, Bitstamp, Poloniex, KuCoin, Huobi itd.)
 • prilagodljivost cen in stroškov (brezplačne preskusne različice, mesečne, letne ali življenjske licence)
 • tip (v oblaku, Windows / MacOS / Linux, samodejna funkcija trgovanja z enim klikom)
 • zunanji signali (prek TradingView ali drugih kazalnikov tretjih oseb itd.)
 • število aktivnih položajev (koliko odprtih poslov v določenem trenutku)
 • raznolikost kovancev (koliko različnih žetonov je na voljo za trgovanje)
 • ugled podjetja, zgodovino izdelkov in splošno življenjsko dobo
 • pomoč strankam dostopnost in storitve (plus nadgradnje programske opreme)

Ko so te značilnosti ovrednotene na posamezni platformi, ugotovite, katere so vaše najugodnejše značilnosti izvajanja strategije po vašem okusu, in začnite v celoti preverjati. Začnite z majhnimi, uporabljajte sprejemljive zneske pri nastavitvi katerega koli samodejnega bota za trgovanje s kriptoassetom s sedežem v bitcoinih. Zadnja stvar, ki si jo želi izkusiti poljuben trgovec s polavtomatskim pilotskim trgovanjem, je trgovanje z bitcoini z izgubo, še posebej brez vašega dobro obveščenega „soglasja“, ki ga imajo same ročne transakcije (znano tudi kot nastavljanje in pozabljanje, da je šlo narobe).

Ljudje, tudi vlagatelji in trgovci, so polni pristranskosti in nagnjeni k čustvenim reakcijam (aka FOMO, FUD).

To kupce in prodajalce bitcoinov včasih postavi v manjšo prikrajšanost, kar vodi do napačnih izračunov in ogrožanja trgovinskih rezultatov zaradi preveč analiziranja razpoloženja in ‘trendovskih’ novic o kriptovalutah.

Vse platforme, povezane s kripto, se pripravljajo na razmah „visokofrekvenčnega trgovanja“ v nadobudnem bitcoin sektorju. V kombinaciji z neprekinjenim gibanjem volatilnosti cen je lahko dnevne trgovce moteče, če tekmujejo globalno ali neprekinjeno s kakršnim koli mirnim duhom, še posebej, če gre za resnično količino denarja. Da bo težje; trg brez meja, brez dovoljenj, enakovreden trg nikoli ne spi ali se izklopi „po urah“. To lahko postane zelo stresna situacija za vlagatelje. Vodnik Crypto’s vodnik po seznamu najboljših botov za trgovanje z bitcoini upa, da bo pomagal videti, kako se posamezni skladi zlagajo po bit, robot za botom.

Prednosti uporabe bitcoin bota za izvajanje poslov so precej enostavne. Omogočajo izmenjavo 24 ur na dan, hitre usmrtitve, odstranjujejo človeške napake in čustva, zagotavljajo raznolikost in celo preizkusno igrišče za vadbo vašega botskega denarja na trgih v živo. Seveda, kot mnogi vedo, je včasih treba vzeti dobro in slabo. Ti roboti lahko nudijo digitalno prednost, vendar ponujajo lastna tveganja, kot so nizkokakovostna programska oprema, nastavitev in pozaba strahu, slabe strategije, izvršene neuspešne omejitve stop-loss ali splošne prevara, ki obljubljajo “zajamčene dobičke”.

V povojih niso bili najboljša izbira, s katero bi zaupali velikim količinam denarja, vendar so od takrat že precej napredovali. Trgovski roboti lahko zdaj veljajo za zelo izpopolnjene in imajo vse vrste funkcij za vašo raven udobja in potrebe. Vrhunski razpoložljivi programski sistemi lahko vlagateljem omogočijo legitimno prednost s trgovanjem v njihovem imenu z nastavljenimi posebnimi parametri, s čimer optimizirajo čas, napor in vire vpletenega človeka. Ne glede na to, ali mislite, da je vaš osebni bot za trgovanje z bitcoini podoben vašemu umetnemu asistentu, lahko izbirate med eno od dveh možnosti; Naredi si sam, tudi sam ustvari svojega, ali uporabi vnaprej programiran bot. Čas je, da se osredotočimo na slednje in si ogledamo, kaj trg bitcoinov ponuja v rastočem svetu avtomatiziranih botov za kripto trgovanje.

Vzporedno z razvojem trgovalnih botov, programabilni roboti, zasnovani tako, da omogočajo 24-urno trgovanje zjutraj, opoldne in zvečer.

15 najboljših robotov za trgovanje z bitkoini leta 2019

bitcoin-trgovanje-bot-vodnik

Tu razčlenimo najboljšo izbiro trgovalnih botov za leto 2019, razkrinkamo, zakaj delujejo in kako so programirani, vključno z njihovo uporabo tolerance do tveganja, časovnimi okviri in premisleki vlagatelja glede določenega kovanca. Vključujemo tudi čim več ustreznih informacij (na primer stroške, če so na voljo).

Haasbot

Hassbot je ena bolj priljubljenih rešitev za avtomatizirano trgovanje in se lahko integrira tudi z vsemi večjimi borzami. Redno ga uporabljajo finančni guruji, ki druge učijo o kriptovalutah (nekaj, kar ima za posledico vedno najboljše skrivnosti trgovine, kot so trgovalni roboti). Deluje 24 ur na dan, lahko prepozna vzorce svečnic pri prepoznavanju trgovanja in ga lahko kupite kot trimesečno uporabo naenkrat.

Od ustanovitve programske opreme za avtomatizirano naložbo HaaSOnline januarja 2014, ki jo je zasnoval Stephen de Haas, je bila programska oprema opravljena v dveh večjih popravkih, tretja pa naj bi izšla letos. Posodobljena različica je bila pregledana in se ne more povezati z vsemi večjimi platformami, vendar zdaj iščejo rešitev za to.

Bot je podprt v operacijskih sistemih Windows, MacOS in Linux, vendar za pravilno delovanje potrebuje 1,2 GHz ali več ter 4 jedra, vsaj 2 GB pomnilniškega prostora in izjemno debelo internetno povezavo (hitrost prenosa 5mbitov). HaaSOnline ponuja 15 različnih botov, ki jih lahko izbirate, glede na to, kako pogosto želite trgovati, in ponudba ponuja številne načine za osebno konfiguracijo preferenc. Ker ponujajo toliko različnih vrst sistemov, se za vse najde nekaj. Vendar pa je cena med 12 BTC in 32 BTC na trimesečno uporabo, priporočamo to le za uporabnike, ki so zavezani, da bodo iz samega bota izvlekli pomembno uporabo. V nasprotnem primeru preprosto ni vredno cene.

3Commas

3Commas je priljubljen, enostaven za uporabo bot, ki podpira BitFinex, Bittrex, Bitstamp, Binance, GDAX, KuCoin, Poloniex, YoBit, Huobi in Cryptopia. Ves čas dodaja nove izmenjave in omogoča dostop do vseh hkrati s priročne platforme. Zdi se, da ima večina sedežev v Torontu iz Rusije z ruskimi zaposlenimi. Na spletnem mestu si lahko ogledate približno ducat zaposlenih, skupaj z njihovimi profili v LinkedInu, podjetje pa ima zelo aktiven račun v družabnih omrežjih..

Platforma se ponaša s pametnim trgovalnim terminalom z orodji za upravljanje portfelja, ki omogočajo personalizacijo. Obstaja “dnevnik trgovca”, ki na enem mestu, ki ga lahko vidite, spremlja vse vaše posle na različnih borzah, na platformah, ki običajno ne dovoljujejo te vrste, pa lahko nastavite vrste trgovanja. Boti vam omogočajo celo več trgovanj hkrati. Verjetno je ena izmed najbolj zanimivih lastnosti sposobnost sledenja in kopiranja stila trgovanja nekoga drugega. Torej, če vidite nekoga, ki trguje z sposobnostmi, ki jih občudujete, jim lahko z enim samim klikom sledite in jim sledite – in to je le vrh ledene gore.

Če si želite ogledati, kako izgleda njihova nadzorna plošča, lahko brezplačno nastavite račun s svojim e-poštnim naslovom in geslom. Mesečne naročnine za trgovanje in uporabo botov se gibljejo od 30 do 100 USD na mesec, odvisno od tega, kaj iščete, vključno s paketom za začetnike, naprednimi, profesionalnimi in podjetji, ki ga lahko kupite v 1 mesecu, 6 mesecih in letnih intervalih. . Provizija za provizijo znaša 0,25%, zaračuna pa se le za denar, ki ga položite neposredno na svoj račun 3commas, ne pri posameznih borzah, za prijavo pa dobite 10 USD..

Do vseh 3commas lahko dostopate prek spletnega brskalnika na namizju ali mobilnem telefonu, vendar ima iOS na voljo aplikacijo in trenutno delajo na eni za Android.

Kriptohopper

CryptoHopper je platforma za kripto trgovanje, ki temelji na tehnologiji oblaka, kar pomeni, da lahko trguje za vas, tudi ko je računalnik izklopljen. Obstaja nastavitev, ki omogoča neodvisnim zaupanja vrednim virom, da določijo, katere signale naj išče robot, kar je koristno za novejše trgovce. Izkušeni trgovci lahko izbirajo med 120 kazalniki in vzorci sveč ter več kot 30 skupinami signalov po vsem svetu, da ustvarijo edinstven pristop trgovanja, ki ustreza slogu, ki ga želite uporabiti.

Cryptohopper si je ustvaril sloves ugledne kakovostne platforme za trgovanje s funkcijami, kot so strategija oblikovalca trgovanja, samodejni roboti, trgovanje s kopijami in lastno tržno mesto. Za tiste, ki niso prepričani v svoje spretnosti, ponujajo tudi “trgovanje s papirjem”, ki simulira resnične trge, vendar ne uporablja pravega denarja. To vam omogoča, da vadite, kolikor želite / potrebujete, preden vstopite s pravim denarjem.

Njegov glavni cilj CryptoHopperja sta leta 2017 ustanovila dva brata. Poenostaviti napredno avtomatizirano trgovanje, katerega cilj je, kot kaže, že dosegel in ima sedež v Amsterdamu. Tako kot nekatere druge botske platforme tudi vam omogoča dostop do več borz z enega mesta, vendar jih ločuje pomanjkanje stroškov za to. Poveže se lahko z 12 najboljšimi borzami po vsem svetu.

To platformo priporočamo posebej zaradi enostavnosti uporabe, programa “treninga” in izjemnega nadzora, ki uporabniku omogoča kakršen koli pritisk v eno ali drugo smer. Njihove mesečne naročnine se gibljejo od 19 do 99 USD na mesec, odvisno od želenih funkcij in proračuna, ki ga imate, vključno s paketi za raziskovalce, pustolovce in junake. Če še vedno niste prepričani ali ste živčni, ponujajo brezplačen 7-dnevni preskus za vse, ki se prijavijo.

Gekko

Gekko je edinstven trgovalni bot, saj je v celoti programabilen in je na voljo na GitHub kot popolnoma odprt vir. Podpira 18 glavnih izmenjav in ponuja prilagodljiv sistem vtičnikov za integracijo z IRC, Telegramom in e-pošto.

Na splošno je Gekko namenjen uporabnikom, ki cenijo preprosto avtomatizacijo in optimizacijo za izvajanje osnovnih strategij trgovanja. Imajo spletni vmesnik, ki omogoča vnos zgodovinskih podatkov in podatkov v živo, izračunavanje kazalnikov ter meritev dobička / tveganja, simulacijo trgov in izvrševanje naročil ter grafične rezultate za lažje razumevanje. Omogoča tudi ogled cen kovancev v realnem času in izvrševanje naročil v živo.

To ni preveč bogata storitev in ima omejeno funkcionalnost, je pa tudi preprosto in lahko razumljivo. Gekko opravi delo in ni le uporaben, ampak popolnoma brezplačen.

Gunbot

Gunbot je eden izmed najbolj priljubljenih sistemov za avtomatizirano trgovanje z bitkoini, ki so danes na voljo, nekateri pa oglašujejo njegove obsežne možnosti prilagajanja, drugi pa opisujejo njegovo sposobnost, da bodo novice in napredni uporabniki zadovoljni.

Ta platforma omogoča uporabnikom, da se povežejo s skoraj vsako priljubljeno borzo (z vsako posodobitvijo se doda več) in je ena redkih z razpoložljivimi orodji za trgovanje, ki popolnoma prilagodijo trgovsko tehniko vašega bota. Njegova priljubljenost s seboj prinaša veliko in aktivno skupnost, saj jo na tisoče ljudi dnevno uporablja. Vsaka težava, s katero se lahko srečate s programsko opremo, bo najverjetneje imela forume, ki vas bodo usmerjali k rešitvi.

Gunbot je namizna programska oprema in se lahko izvaja na osebnih računalnikih, Mac, Linux ali VPS. Na voljo so po treh cenah, ki se gibljejo med 0,04 BTC in 3 BTC. Nakup vključuje vseživljenjske posodobitve in doživljenjsko licenco lahko dobite med 0,035 BTC in 0,165 BTC.

CryptoTrader

Cryptotrader je fantastična, a premalo znana platforma. To je trgovalni bot v oblaku, ki trgovcem omogoča, da v nekaj minutah izdelajo lastno prilagodljivo rešitev za trgovalnega bota in ne zahteva namestitve programske opreme..

Edinstvena značilnost te platforme je tržnica njihovih strategij, kjer lahko kupujete in prodajate uspešne strategije. Cryptotrader celo omogoča strategije testiranja za nazaj na preteklih tržnih podatkih. Podpira tudi vse večje borze kriptovalut in uporablja številne vrste kovancev, ne samo Bitcoin.

Stroški znašajo med 0,0026 BTC in 0,0316 BTC mesečno (čeprav sprejemajo tudi Litecoin).

BTC Robot

BTC Robot zagotavlja dobiček s samoopisanim orodjem za avtomatizirano trgovanje in je eden najzgodnejših trgovskih botov, ki je komercialno dostopen. Kar jih ločuje od drugih platform, ki prav tako trdijo, da so najboljše, je, da imajo dejansko dokaze, ki to podpirajo in trdi, da deluje tako, da nenehno analizira cene na vseh trgih izmenjave Bitcoin, da bi izkoristili vrzeli.

Njihova postavitev je enostavna in uporabniku prijazna, vendar imajo mešane ocene. Nekateri trdijo, da imajo redne majhne donose, drugi pa trdijo, da je težko pravilno delovati in ne ustvarjajo pomembne donosnosti naložbe.

Kljub temu je varno, če vsaj poskusite, ker jih podpira 60-dnevna 100-odstotna garancija za vračilo denarja.

Zenbot

Zenbot je odprtokodni anonimni trgovalni bot, ki je trenutno v aktivnem razvoju in je v tretji ponovitvi. Popolnoma je brezplačen, vendar zahteva nekaj znanja o svoji kodi, ker omogoča osebno urejanje prek Githuba.

Bot deluje z veliko kriptos in lahko izvaja več strategij trgovanja. Je tudi ena od edinih rešitev za avtonomno trgovanje, ki je sposobna celo visokofrekvenčnega trgovanja in podpira večkratno trgovanje hkrati. Ponašajo se z zmogljivostmi številnih funkcij, vendar jih ne priporočajo, če želite trgovati z velikimi količinami.

Coinbot.club

Coinbot.club je storitev najema kripto botov z odprtokodno kodo. Ena najboljših stvari tega podjetja je, kako preveč so transparentna. Spletno mesto vsebuje opis uporabljenih algoritmov (vključno z njihovim konzervativnim algoritmom in agresivnim algoritmom), informacije o skupini in povezavo do njihove strani v Githubu: https://github.com/coinbitbot.

Veliko število funkcij je v ponos in del tega, kar jih uvršča med najbolj priljubljene avtomatizirane robote za trgovanje z bitcoini na današnjem trgu. Imajo tri vrste botov in tri dodatne module; modul socialnega analizatorja, ki analizira informacije na različnih spletnih mestih družabnih omrežij za informacije, ki se nanašajo na vašo izbiro kripto, in to prek človeških članov ekipe, arbitražnega robota, ki išče priložnosti na različnih borzah, in telegramov pomočnik, ki vam omogoča, da sklepate posle poznan vmesnik platforme. Vsi trije so prilagodljivi.

Pomembno je vedeti, da imajo večstopenjski program provizij, tako da, če vam od prijatelja pošljejo povezavo, ki govori o tem, kako super je, morda ne bodo povsem v prihodnosti, ker bi zaslužili, če bi se prijavili prek njih.

Na splošno Coinbot.club daje poseben poudarek skupnosti in preglednosti, ki je privlačna. Kot panoga, ki se ukvarja z osebno koristjo in navadno ceni anonimnost, je lepa sprememba, da poudarjajo, da razglašajo in delujejo nasprotno. Razlikujejo se tudi po obljubi, da bodo ponudili resnične dobičke in izgube ter poslali opozorilo, če je bot izgubil -10%.

Če vas zanima, a niste prepričani, vam ponudijo 7-dnevno brezplačno preskusno različico. Na testne bote se lahko prijavite brezplačno, če obseg trgovanja ne presega 0,001 BTC. Zaradi tega je odlična možnost, če želite ob dejanskem nakupu občutiti, za kaj bi se znašli.

Margin.de (prej Leonardo)

Margin.de je platforma za trgovalne bote, ki jo je objavila Margin, in je izdelana z integriranimi deli, ki jih je kupila od prej zaprtega trgovalnega bota z imenom Leonardo. Njihov poudarek je na varnosti, čisti postavitvi in ​​učinkovitih robotih, spletno mesto pa kaže znatno stopnjo preglednosti.

To je sistem enkratnega plačila, pri čemer začetni paket znaša 89 USD, poklicni načrt pa 1.699 USD. Podpira presenetljivo količino menjalnic in omogoča možnosti plačila iz več virov (Visa, MasterCard, PayPal in BitPay).

Verjetno so najbolj privlačni in so očitno veliko vložili v videz vmesnika. Na spletnem mestu lahko najdete tudi obsežen razdelek s pogostimi vprašanji in številne spletne vadnice.

Autonio

Ta bot trdi, da je prva popolnoma decentralizirana aplikacija za trgovanje, ki jo poganja AI. Zaradi tega lahko Autiniovo izvorno kodo preveri in preveri kateri koli uporabnik.

Autinio se trži tako za začetnike kot za profesionalne uporabnike z veliko prilagodljivimi možnostmi, s katerimi ustvarite želeni slog trgovanja za svojega bota. Imajo pa tudi tržnico, kjer lahko kupite nekoga drugega.

Aplikacija platforme je na Ethereum Blockchain in uporablja lasten žeton ERC-20, imenovan NIO. Žetone NIO lahko kupite na večjih borzah, kot so Bitfinex, Ethfinex in druge, saj jih boste potrebovali za trgovanje v aplikaciji.

Od oktobra ima aplikacija več kot 3000 aktivnih uporabnikov na dan in je na voljo za prenos v sistemih Windows, Mac OS, Linux in Android. Cena naročnine trenutno znaša 50 USD na mesec.

Zignaly

Zignaly je neverjetno nov trgovalni bot z bitcoini, ki je še v fazi beta in trenutno podpira samo Binance in uporabnikom omogoča neposredno izvajanje trgovinskih strategij. Najboljša lastnost doslej je, da ni omejitev trgovanja s parom (druge platforme povzročajo, da za dostop do več plačate več).

Spletno mesto ponuja tudi veliko preglednosti, vključno s povezavami do profilov soustanoviteljev v družbenih omrežjih. Trenutno je brezplačna, a ko bo uradna izdaja, bo to stalo in dodali bodo več izmenjav.

Mnenja so zaenkrat dobra, zato bodite pozorni na prihodnjo izdajo svoje glavne platforme!

Profitna napovednik

ProfitTrailer ima skromno mero preglednosti, vendar na spletnem mestu sploh ne navede ustvarjalcev. Kljub temu da so uradno registrirani v Curacu, so sedež in zaposleni dejansko na Nizozemskem in zahtevajo 3000 uporabnikov po vsem svetu.

Ta bot lahko “sledi trendom”, kar uporabnikom omogoča hitrejše posredovanje najnovejših trendov z manjšim tveganjem. Toda zaradi česar je še posebej edinstven je wiki. Wiki ima veliko strani s smernicami, pri čemer skupina za podporo govori čas, da ustvari 50+ videoposnetkov, ki ljudem predstavljajo široko uporabo. To je ena od mnogih stvari, ki navdihujejo uporabnike, da pustijo dobre ocene.

Funkcije te platforme vključujejo (vendar vsekakor niso omejene na) več kot 20 strategij nakupa in prodaje, pomoč za začetnike, pregled portfelja, več borz in na stotine kriptografskih datotek, sledilnik obvestil Telegram in Discord ter še veliko več. Naročnine so na voljo v intervalih 1 mesec, 3 mesece, 6 mesecev, 9 mesecev in 1 leto, cene pa znašajo od 39 do 89 EUR na mesec. Vse vrste naročnin vam omogočajo dostop do vseh borz in podporo 24/5. Ponujajo tudi storitev, pri kateri lahko kupite VPS (navidezni zasebni strežnik).

ProfitTrailer je na voljo v sistemih Windows, Mac OS in Linux. Programsko opremo lahko prenesete in jo uporabite v kateri koli napravi, povezani z internetom.

Pro Crypto Bots (Goldman Bot)

Na žalost Pro Crypto Bots ponuja znatno pomanjkanje preglednosti. Spletno mesto nima strani o nas in ni jasno, kdo izvaja njihovo storitev in od kod, čeprav je ime registrirano v Torontu. Edini namigi o njegovi legitimnosti izhajajo iz spletnih pregledovalcev, njegova največja spletna povezava z imeni pa prihaja iz varnostnega paketa.

Kot piše na spletnem mestu, platforma uporablja trgovalne robote Fibonacci, da uporabnikom nudi “neverjetne priložnosti za rast vaše kripto naložbe z minimalnim tveganjem, tudi med nestanovitnimi tržnimi razmerami”, in poskuša zaslepiti z zgodbami uporabnikov, ki po izvedbi svojih trgovinskih strategij dobijo ogromne donose če se bodo cene znižale.

Bote same naj bi ustvaril anonimni uporabnik @ Fibonacci30, enega za ETH / USD, ki deluje v 2-urnem časovnem okviru, in drugega za BTC / USD, ki deluje v 4-urnem časovnem okviru. Oba sta popolnoma avtomatizirana in se izvajata samo prek Bitmexa in Deribita. Zaradi tega ni na voljo v Združenih državah Amerike, saj sta ti dve izmenjavi prepovedani (nekateri spletni uporabniki predlagajo uporabo VPN-ja, da bi to zaobšli).

Njihove funkcije vključujejo enostavno nastavitev, namesto v računalniku tečejo prek spletnih storitev Amazon, ponuja skupino za podporo neskladju, je šifriran, zahteva velike donose in lahko kupuje / prodaja terminske pogodbe. Vse, kar potrebujete, je račun Bitmex ali Deribit, Bitcoin (predlagajo najmanj 5 BTC, vendar ni obvezen) in PayPal za prijavo na naročnino. Na voljo je samo 1 paket in stane neverjetnih 350 USD na mesec, plačljivo pa je le prek PayPala.

Na splošno omejene informacije o podjetju in platformi otežujejo popolno razumevanje Pro Crypto Botov. Vendar ponujajo brezplačno 14-dnevno preskusno različico in vaš Paypal ne bo zaračunan, če prekličete pred 14. dnem. Pomanjkanje preglednosti je za tako drago storitev nenavadno, zato nadaljujte na lastno odgovornost.

Crypto World Evolution (CWE)

CWE je naveden samo zato, da vam pokaže, kako hitro se ti roboti za trgovanje z bitcoini lahko ‘obrabijo’. Crypto World Evolution, ki je nekoč veljal za vrhunski sistem z velikim številom članov in aktivnih uporabnikov, je v prostoru botov za samodejno kripto trgovanje precej padel. Njegova največja privlačnost je bila količina posameznega nadzora, s katerim imate trgovanje in kako – tudi za posamezne kovance po vaši izbiri. Čeprav je v svojih trgovalnih nalogih uporabljal samo bitcoin, je imel možnost izbrati do 15 različnih kovancev, s katerimi je mogoče trgovati, in v bistvu poskušal zaslužiti z „mikrobettingom“ ali mikroprodajo in mikrokupovanjem.

Posli, ki jih je opravil ta bot, so v povprečju znašali 0,01 BTC, tako da če izberete omejitev 1 BTC, je možno, da bo bot odprl 10 poslov hkrati, da bo izpolnil to omejitev. Trgovanja ostanejo “v teku”, dokler ne dosežete želene ravni ali dokler ne pritisnete prodati sami (spet vam ostane popoln nadzor). Zdaj, konec leta 2019, se zdi, da je ta bot za trgovanje z bitkoini izginil v pozabo in ga je treba preveriti, preden natančno premislite o uporabi programske opreme za samodejno trgovanje, da zagotovite, da je posodobljena in deluje pravilno.

V času vrhunca so se trgovanja v povprečju zaključevala na približno 2%, vendar je mogoče zaključiti na 1-10%. Ker so trgi volatilni, lahko na dan sklene več poslov ali pa jih sploh ne. Res je samo odvisno od tega, kaj se mu zdi vredno, kar pomeni, da lahko sedite in se sprostite, namesto da nenehno opazujete gor in dol. Čeprav lahko s tem botom uporabljate katero koli trgovinsko platformo, zaenkrat priporočamo Binance, ker njihov API omogoča prostejšo izbiro altcoinov za trgovanje z vašim Bitcoinom. Vendar, kot smo že omenili, prosimo, dostopite do njihove najnovejše različice portala za trgovanje z bitkoini, da boste pred uporabo dobro vprašali črevesje. Pregled posodobitve programske opreme za trgovalne bote CWE bomo posodobili, ko se bo k nam spet vrnil Intel.

Preglejte več robotov za trgovanje z bitkoini

Za nadaljnji pregled in usmerjanje je naštetih 15 najbolj priljubljenih robotov za trgovanje z bitcoini. Vendar kmalu prihaja še več.

 • Apex Trader Automated Trading Platform (deluje na Binance in KuCoin)
 • SuperOrder samodejni roboti za trgovanje s kriptovalutami (deluje na BitMEX)
 • Quadency Smart Crypto Asset Trading and Management (deluje na več kot 10 borzah)
 • Kryll
 • Aplikacija Shrimpy Universal Crypto Trading in upravljanje portfelja (vse glavne platforme)
 • HodlBot kriptovalutni trgovalni bot (lahek, enostaven za prilagajanje)

Kako se ljudje primerjamo s samodejnim trgovanjem s kripto

bitcoin-trgovalni-grafikon-graf

Vstop v novo vojno kriptovalut na bojišču trgovanja z bitkoini je lahko zastrašujoč, saj so trgovalni roboti v bistvu posebni programi, ki uporabljajo zapletene kazalnike za analizo stanja na trgu, napovedovanje njegove naslednje poteze in izvajanje poslov. Sliši se zapleteno, kajne? A poglejmo si vzpone in padce te nove poti trgovanja.

Slaba stran

 • Prevare – v zgodnjih dneh trgovanja z roboti je bila večina le prevar in to lahko ovira katero koli stranko.
 • Skrite pristojbine – ni vse tako, kot se zdi, nekatere storitve imajo dodatne mesečne naročnine.
 • Posodobitve – sledenje posodobitvam je nekaj, kar se norčuje iz spleta, ker ljudje tega ne marajo, vendar je v tem primeru nujno posodabljati programsko opremo, tako da bot lahko ostane pomemben za spremembe na trgu.
 • Omejitve – odvisno od izbranega bota morda ne bo vplival na razbijanje novic o kriptovalutah, analiz, poznavanja notranjih informacij ali več, kar bi človek.
 • Ujemanje vzorcev – takrat se prepozna operativni algoritem trgovalnih robotov, zaradi česar so potencialno manj donosni.
 • Umetna inteligenca – umetna inteligenca je še vedno omejena in se trudi nadomestiti človeške izkušnje in nagon.

Na glavo

 • Učinkovitost – človeška napaka pri teh robotih ne obstaja, zaradi njihove hitrosti in zmožnosti izogibanja napak so zelo donosni.
 • 24 / 7- ta trg nikoli ne spi, ampak ljudje ga morajo, bot vas lahko pokrije, ne da bi morali biti čim bolj obveščeni o čim večjem številu.
 • Intuitivni algoritmi – algoritmi strojnega učenja lahko hitro upoštevajo številne stvari, vključno s socialnimi mediji, da določijo najboljše naložbene priložnosti.
 • Pomanjkanje čustev – pomeni pomanjkanje impulznega nakupa ali drugače čustveno usmerjene odločitve, ki bi jih sprejel človek, zlasti tiste, ki temeljijo na strahu.
 • Prilagoditev – medtem ko redno spremljate trge po vsem svetu, lahko tudi s pomočjo enostavnih gumbov za vmesnike programirate svojega bota tako, da bo pazil na ključne kazalnike, za katere imate prednost..

Druge ključne točke, ki jih je vredno omeniti:

Institucionalni roboti so namenjeni zmanjšanju težav, povezanih s tržno manipulacijo in nestanovitnostjo kripto.

Tradicionalni kripto boti obsegajo v glavnem avtomatizirane sisteme, ki so zasnovani za izvajanje dejanj, kot so izmenjava informacij v realnem času, fiat-kripto trgovanje, reševanje poizvedb strank itd..

V idealnem svetu boste morda želeli razmisliti o uporabi botov, ki samodejni sistem kombinirajo s človeškim znanjem. Na primer, eToro ponuja orodje CopyTrader, ki vam omogoča kopiranje natančnih poslov, ki jih opravijo drugi trgovci. To je bolj trgovalni bot, ki deluje s pomočjo človeškega trgovca.

Kljub temu se nenehno razvijajo, njihova funkcionalnost in prefinjenost pa se nenehno povečujeta. Ves čas se pojavljajo novi, trenutno pa jih je na trgu na ducate, ki čakajo na uporabo. Lahko so brezplačni ali temeljijo na naročnini. Takšni roboti so lahko celo precej dragi in jih pogosto uporabljajo poklicni trgovci. Kljub temu so vsi uporabni in so lahko celo donosni.

Čeprav ima trgovanje z roboti številne prednosti, se uporabniki ne smejo pozabiti, da obstajajo tudi nekatera resna tveganja, ki jih je treba premisliti. Navsezadnje nadzor nad svojim denarjem dajete tretji osebi. Trgovalni roboti so še vedno nova tehnologija, ki se mora še razviti. Ne samo to, ampak delajo s kripto, ki so le nekaj let starejša tehnologija od samih botov.

Eno največjih tveganj je pomanjkljiva programska oprema. Niso vsi roboti enako kakovostni in slabo kodiranje lahko povzroči veliko škodo. Če se odločite za trgovanje z velikimi zneski prek bota, so tveganja toliko večja. Seveda napačna programska oprema ni namenska napaka, vendar vas lahko veliko stane, če uporabljate bota, ki ga ima.

Obstajajo tudi Flash zrušitve, na katere morate biti pozorni, saj lahko doživite precej velike izgube, če ne nastavite omejitev stop-loss. Flash zrušitve so lahko precej pogoste in zelo priporočljivo je biti pozoren na takšne primere.

Končno ne smemo pozabiti na prevare. Prevaranti so radovedna pasma in se razvijajo s tehnologijo in trgom. Takoj, ko so se pojavili trgovalni roboti, so prevaranti ugotovili, kako jih uporabiti v svoj prid. Začeli so ustvarjati lažne trgovalne bote, ki bi jih trgovci začeli uporabljati, jim dali svoj denar, nikoli več ga ne bi videli.

Kako pomembni so trgovalni boti za trg Bitcoin?

roboti za trgovanje s kriptovalutami

Kriptovaluta je popolnoma nova tehnologija, ki hitro postaja ljubica sveta. Še več, postaja vse bolj laboratorijski postopek za trgovanje z višjimi frekvencami in tudi področje za napredovanje pri trgovanju z boti.

Medtem ko obstajajo številna trgovalna robota in algo, ki jih podjetja Wall Street uporabljajo za običajne trgovinske discipline, trge kriptovalut zdaj obravnavajo kot novo trgovalno platformo za raziskovanje novih metod in uporabo nekaterih tržnih strategij..

njegovo potrdil Forbes, ki je poročal, da bo razvoj orodij ali programske opreme za trgovanje in decentraliziranih borz napovedal novo dobo avtomatiziranih trgovalnih botov.

Medtem ko podjetja vedno bolj delajo na različni programski opremi za kripto trgovanje, je še vedno sektor, ki zagotavlja veliko izboljšav, ki jih bo razkrila nenehna širitev umetne inteligence.

Čeprav prihodnost izmenjav in blockchain tehnologije še vedno ni povsem jasna, postaja vse bolj očitno, da bo imela umetna inteligenca v bližnji prihodnosti veliko vlogo.

Poklicni trgovci in institucionalni vlagatelji jih bodo potrebovali za zmanjševanje tveganj, medtem ko bodo polovično avtomatizirano ali prostoročno opravljali obsežne posle..

Trgovski roboti učinkovito pomagajo pri zmanjševanju trgovinskih omejitev in malim vlagateljem olajšajo učinkovito uporabo enostavnejših tehnoloških aplikacij z dobro zavarovanim postopkom. Pravzaprav so ti trgovalni roboti lahko zasnovani tako, da izkoriščajo trgovinske nedoslednosti, ki jih povzročajo nekatere manipulacije, in tako vlagatelju ali trgovcu pomagajo zaslužiti še več denarja.

Trgovski roboti z umetno inteligenco bodo pomagali izboljšati tudi enostavnost nadzora trgovine in naložbenega portfelja. Posledično se lahko trgovci zaradi zanesljivih in predvidljivih donosov osredotočijo na rast svojega portfelja.

Poleg tega trgovci, ki uporabljajo bote, bolj verjetno iz svojih poslov izločijo vse oblike človeških napak. Pravzaprav je lani veliko trgovcev veliko zaslužilo z uporabo trgovanja.

Dolgoročni učinki

Danes izkušeni trgovci uporabljajo napredna orodja za trgovanje, saj jih običajni trgovci ne poznajo. Takšen je običajni API za trgovanje s kripto, zaradi česar je uporaba botov bolj zahtevna. Ironično je, da večina od njih ne deluje dobro, ko gre za trgovanje z majhnim obsegom.

Nestanovitnost trga kriptovalut zahteva potrebo po trgovalnih botih, ki postajajo vse bolj priljubljeni med trgovci. Ti programibilni programski algoritmi omogočajo vlagateljem, da ves čas ostanejo v trgovanju, pri čemer bot samodejno daje ponudbe tudi, ko trgovec spi, druga polovica sveta pa se šele prebuja in dviguje.

Čeprav se roboti za kripto trgovanje slišijo neverjetno, je potrebna skrbnost, če gre za samodejno programsko opremo, saj sam človek pri zadevah trgovanja ni nezmotljiv. Tudi Warren Buffet, prekaljena legenda z Wall Streeta, občasno izgubi in roboti za kripto trgovanje bi bili lahko koristni pri zagotavljanju, da takšni vlagatelji ostanejo pred drugimi..

Kljub temu njihova stalna uporaba v trgovanju povzroča velike stroške. Na koncu je gotovo, da bodo še naprej izboljševali bote, da bodo ustrezali različnim trgovinskim potrebam. To bo še toliko bolj, ko se kripto industrija stabilizira, saj bodo pomagali razvijalcem z globokimi učnimi zmožnostmi AI.

Zadnje samodejne misli botov za trgovanje z bitkoini

crypto-trading-bots-review

Tukaj ste – potrudili se bomo s tekočimi raziskavami o najnovejših in odličnih robotih za trgovanje z bitcoini. Kakor hitro rasteta svet FinTech in virtualne valute, se lahko v kratkem času veliko spremeni.

Ko se bodo inovacije in vpogled začele kopičiti in razkazovati prednosti na vse vrste preobrazbenih in motečih načinov, bo veliko prašičev s slanino. A tako kot meso ni ključno, je rešitev tudi v beljakovinah. Ne glede na seznam, na katerega boste naleteli in ga prebrali v nadaljevanju, nikoli ne vlagajte več, kot lahko tvegate, da boste izgubili toliko zakonov, pravil in predpisov, povezanih s kriptovalutami, ki jih morajo sprejeti upravni organi abecede..

Še zadnja stvar, ki si jo je treba zapomniti pri trgovalnih botih, je, da so in bi jih morali videti in uporabljati kot orodja. Niso pasivna dohodkovna rešitev, ki vam bo prinesla dobiček, medtem ko delate kaj drugega, samo zaradi avtomatizirane besedne zveze. Seveda lahko na nekatere od njih nastavite določene parametre in imate nekoliko varno trgovanje, vendar trg ves čas raste in se spreminja in vaši parametri morajo slediti tem spremembam, zlasti ker se nadaljujejo dnevne kripto novice in cikli.

Zaradi tega ne morete samo nastaviti bota in pozabiti nanj. Še vedno zahtevajo vaš nadzor in pogosto celo motenje. Pomembna je tudi pravilna strategija in če vse naredite pravilno, se trgovalni roboti lahko izkažejo za donosna orodja. Če ne – pričakujte resne izgube.

V zaključku tega članka se velja spomniti, da za razliko od ljudi komercialnih robotov nikoli ne ogrožajo čustva ali drugi psihološki dejavniki, za katere je znano, da vplivajo na veliko trgovcev. S tem rečeno, intelekta za nič ne imenujejo “največje človekovo bogastvo”. Srečno trgovanje z vsemi &# 128578;

PS: kontaktirajte nas s povratnimi informacijami ali predlogi in se pripravite na prepolovitev bitcoinov, kjer bi se lahko uresničile številne verodostojne napovedi cen BTC. Edinstven, edinstven časovni okvir bitcoinov se lahko izkaže kot pravi čas za začetek uporabe avtomatiziranega kripto trgovalnega bota za izkoriščanje naslednjega cikla bikovih trgov.

@media (najmanjša širina: 300 slikovnih pik) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-7517 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {slika-ozadja: linearni gradient (rgba (0, 0, 0, 0.5), rgba (0, 0, 0, 0.5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/12/bitcoin-accepted-here-2.jpg")! pomembno;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-7517 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: lebdenje [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {slika-ozadja: linearni gradient (rgba (0, 0, 0, 0.25), rgba (0, 0, 0, 0.25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/12/bitcoin-accepted-here-2.jpg")! pomembno;}}

Sprejem plačil z Bitcoin: 14 najboljših trgovskih prehodov, ki jih je treba uporabiti

Preberite več @media (najmanjša širina: 300 slikovnih pik) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-6558 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {slika-ozadja: linearni gradient (rgba (0, 0, 0, 0.5), rgba (0, 0, 0, 0.5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/bitcoin-accepted-here.jpg")! pomembno;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-6558 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: lebdenje [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {slika-ozadja: linearni gradient (rgba (0, 0, 0, 0.25), rgba (0, 0, 0, 0.25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/bitcoin-accepted-here.jpg")! pomembno;}}

Porabite Bitcoin: Najboljša mesta, ki sprejemajo kripto plačila leta 2020

Preberite več @media (najmanjša širina: 300 slikovnih pik) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-6496 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {slika-ozadja: linearni gradient (rgba (0, 0, 0, 0.5), rgba (0, 0, 0, 0.5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/Futures-Contract.jpg")! pomembno;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-6496 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: lebdenje [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {slika-ozadja: linearni gradient (rgba (0, 0, 0, 0.25), rgba (0, 0, 0, 0.25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/Futures-Contract.jpg")! pomembno;}}

Bitcoin Futures Guide: Najboljše borze + Kako deluje trgovanje

Preberite več @media (najmanjša širina: 300 slikovnih pik) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-3532 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {slika-ozadja: linearni gradient (rgba (0, 0, 0, 0.5), rgba (0, 0, 0, 0.5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/10/Scams.jpg")! pomembno;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-3532 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: lebdenje [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {slika-ozadja: linearni gradient (rgba (0, 0, 0, 0.25), rgba (0, 0, 0, 0.25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/10/Scams.jpg")! pomembno;}}

Bitcoin prevare: Bitcoin Hacks, kraja in izhod Zgodovina prevar

Preberite več @media (najmanjša širina: 300 slikovnih pik) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-5760 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {slika-ozadja: linearni gradient (rgba (0, 0, 0, 0.5), rgba (0, 0, 0, 0.5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/BITCOIN-PRICE.jpg")! pomembno;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-5760 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: lebdenje [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {slika-ozadja: linearni gradient (rgba (0, 0, 0, 0.25), rgba (0, 0, 0, 0.25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/BITCOIN-PRICE.jpg")! pomembno;}}

Bitcoin Price Today: BTC / USD Vodič za vrednost tečaja

Preberite več @media (najmanjša širina: 300 slikovnih pik) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-5478 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {slika-ozadja: linearni gradient (rgba (0, 0, 0, 0.5), rgba (0, 0, 0, 0.5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/CryptoTrading.jpg")! pomembno;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-5478 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: lebdenje [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {slika-ozadja: linearni gradient (rgba (0, 0, 0, 0.25), rgba (0, 0, 0, 0.25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/CryptoTrading.jpg")! pomembno;}}

Analiza grafikonov Bitcoin: Kako trgovati z bitcoini z uporabo grafikonov

Preberite več

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map