Nakup Bitcoin s predplačniško kartico – popoln vodnik

Že zdaj vemo, da obstaja veliko različnih načinov za nakup Bitcoinov. Ampak … ali lahko Bitcoin kupimo s predplačniško kartico?

Uporabniki iščejo široko paleto načinov za dostop do Bitcoinov. Eden najboljših načinov za to je predplačniške kartice z bitcoini.

V tem popolnem vodniku bomo z vami delili, kako kupiti Bitcoin s predplačniško kartico. Izvedeli boste tudi, ali lahko kupujete bitcoin z vnaprej plačano darilno kartico za vizume, prednosti in slabosti te metode ter ali je to varen način za pridobitev BTC.

Kaj so predplačniške kartice?

Predplačniške kartice so odličen način za nakup blaga in storitev. Tokratna razlika je v tem, da boste plačevali s kartico in ne z gotovino. Predplačniške kartice delujejo podobno kot debetne ali kreditne kartice.

Lahko kupite že naloženo predplačniško kartico ali kupite prazno kartico in naložite sredstva. Prednosti teh predplačniških kartic so, da vam za njihovo uporabo ni treba imeti bančnega računa. Niso povezani z vašimi finančnimi podatki. Tako jih lahko začnete uporabljati za nakup več stvari.

Seveda lahko Bitcoin kupite z darilno kartico za predplačniški vizum ali katero koli drugo predplačniško kartico, ki je trenutno na voljo. Obstajajo različne predplačniške kartice. Vsak od njih bo deloval na drugačen način in vam ponudil različne rešitve. Kljub temu vam bodo še vedno ponujali standardne rešitve predplačniške kartice.

Uporabniki običajno prejmejo predplačniške kartice za božič, rojstne dneve in posebne priložnosti. Nekateri pa po prejemu tega posebnega darila ne vedo, kaj storiti z njimi. Ena od stvari, ki vam jo bodo omogočili, je nakup Bitcoinov.

Predplačniška kartica ING Maestro v sivi podlagi

Razumevanje delovanja predplačniške kartice je prvi korak za nakup Bitcoina s predplačniško kartico. Naslednja stvar, ki jo moramo vedeti, je, kako to storiti in s katerimi težavami se lahko srečujemo na tej poti.

Kako kupiti Bitcoin s predplačniško kartico?

Bitcoin je največja kriptovaluta na svetu. V zadnjih letih mu je slava omogočila, da privabi veliko število uporabnikov in vlagateljev. S tem v mislih moramo zdaj vedeti, kje ga lahko kupimo. Daleč najbolj priljubljen način pridobivanja Bitcoinov je uporaba izmenjave kriptovalut. So enostavni za uporabo, uporabniku prijazni, uporabnikom pa ponujajo tudi druge rešitve.

Kljub temu pa za nakazilo sredstev na teh platformah potrebujete bančno nakazilo ali uporabo debetne ali kreditne kartice. Tu bomo lahko kupili Bitcoin s predplačniško debetno kartico. Nekatere borze sprejemajo tudi kreditne kartice. To bo zelo koristno za uporabnike, ki želijo kupiti Bitcoin s predplačniško kreditno kartico.

Če želite kupiti bitcoin s predplačniško debetno kartico, boste morali le poiskati menjavo. Te kripto platforme bodo zelo koristne za nakup in prodajo digitalnih sredstev. Vendar se morate prepričati, da kripto borza ponuja podporo za debetne in kreditne kartice.

Ko izberete menjavo, ki jo želite uporabiti, pride trenutek, ko boste Bitcoin kupili s predplačniško debetno kartico. Upoštevajte, da nekatere borze sprejemajo tako debetne kot kreditne kartice. Zato boste lahko tudi bitcoin kupili s kreditno kartico.

Na platformi boste morali odpreti račun. To lahko traja nekaj minut. Ne pozabite vedno potrditi svojega e-poštnega računa in identitete, da boste imeli dostop do vseh storitev in rešitev. Postopek preverjanja lahko včasih traja dlje, vendar se vsekakor splača.

V borzi, ki ste jo izbrali, boste lahko kupili bitcoin z darilno kartico za predplačniški vizum ali običajno kartico. To je lahko eden najlažjih načinov za dostop do kripto trga. Številni uporabniki že vedo, kako uporabljati predplačniško kartico. Ves postopek bo zanje veliko enostavnejši in lažji.

Kje kupiti Bitcoin s predplačniško kartico?

Kot smo že omenili, obstajajo različne borze kriptovalut, ki uporabnikom omogočajo nakup bitcoinov s predplačniško kartico. Glavni izziv, s katerim se boste soočili, je, da jih najdete.

Celotna izkušnja bo odvisna od izmenjave, ki vam je najbolj všeč. Poleg tega, če imate račun na borzi, vam ni treba odpreti drugega. Ne pozabite, da ste preverili svoj račun na teh platformah. Ne pozabite vedno preveriti, ali vaša borza podpira predplačniške kartice za nakup Bitcoina ali drugih kriptovalut.

Ko to storite, boste lahko izbrali Bitcoin in ga kupili s kartico, ki jo želite. Upoštevajte, da imajo te platforme včasih pristojbine za nakazila, obdelana s karticami. Nekatere platforme ne sprejemajo plačil s kreditnimi in debetnimi karticami. Zato morate tudi preveriti, ali vaša borza sprejema te načine plačila.

Postopek preverjanja bo zelo preprost. Te podatke lahko preverite v razdelku s pogostimi vprašanji na platformi, ki jo uporabljate, ali če ne najdete odgovora, se obrnite na podporo strankam.

Drug način za nakup Bitcoinov s predplačniško kartico je iskanje trgov P2P. Ti trgi bi bili zelo koristni, če bi predplačniško kartico zamenjali za Bitcoin. Kljub temu boste morali najti stranko, ki bo sprejemala plačila s predplačniškimi karticami. Čeprav tega morda ni težko najti, bi lahko imeli višje cene kot drugi načini plačila.

Če poznate osebo, ki jo zanima prodaja Bitcoinov, lahko ponudite ponudbo s svojo predplačniško kartico. Kot smo pravkar omenili, lahko ti uporabniki prodajo te BTC po ugodni ceni, če plačate s predplačniško kartico. V tem primeru se morate le odločiti, ali boste sprejeli ceno ali ne.

Kartica MasterCard stoji v sivi podlagi

Ali je varno kupiti Bitcoin s predplačniško kartico?

Nakup bitcoinov s predplačniško kartico je varno početje. Če vas skrbi varnost, ste lahko prepričani, da je to varen način za dostop do kriptovalut. Ker kartica ne bo povezana z vašim bančnim računom, boste morali deliti manj informacij z borzo ali platformami, ki jih uporabljate.

Poleg tega predplačniška kartica ne bi razkrila vašega imena in priimka. Osebnih podatkov vam ne bo treba deliti z običajnimi debetnimi in kreditnimi karticami. To morate upoštevati pri plačevanju s predplačniškimi karticami.

Kljub temu vas platforma, s katero kupujete Bitcoin s predplačniško kartico, morda zahteva preverjanje osebnega dokumenta. Če se to zgodi, bi bila varnostna vprašanja povezana s platformo za izmenjavo in ne s predplačniško kartico. Predplačniške kartice so ponavadi zelo varne in prepričani ste, da delujejo pravilno.

Brez dvoma bo ravnanje s plačili s predplačniškimi karticami zelo varno z vidika varnosti. Kljub pozitivnim vidikom je na trgu veliko prevarantov. Zato morate te kartice vedno uporabljati zelo previdno. Nekaj ​​sredstev lahko pošljete prevarantu ali napačni osebi. Če to storite, bo po obdelavi transakcije morda zelo težko izterjati sredstva.

Nakup Bitcoin s predplačniško kartico: prednosti in slabosti

Prednosti nakupa Bitcoina s predplačniško kartico

Omeniti velja, da ima nakup in nakup Bitcoinov s predplačniško kartico prednosti in slabosti. To metodo uporabljajo ljudje, ki jo radi poenostavijo, skrajšajo in imajo dobre rezultate. Med uporabo tega plačilnega sredstva ne bi smeli naleteti na težave.

Veliko število posameznikov prejme predplačniške kartice. To pomeni, da je uporabnikov po vsem svetu na tisoče, če ne celo milijone uporabnikov. Kot smo že omenili, uporabniki predplačniških kartic včasih ne vedo, kaj z njimi storiti. Ena od stvari, ki jo lahko storijo, je, da Bitcoin kupijo s predplačniško darilno kartico za vizum, če jo prejmejo.

Bitcoin s predplačniško kartico za denarnicoRočna kartica, ki uporablja Bitcoin s predplačniško predlogo kartice

Drug pozitiven vidik predplačniških kartic je povezan z informacijami, ki jih morajo uporabniki zagotoviti platformi. Glede na to, da nimajo vašega imena natisnjenega, je to lahko dober način, da se izognete izmenjavi zasebnih podatkov.

Danes so podatki zelo pomembni. Zato ga tretje osebe zbirajo v čim večjem obsegu. Če kupujete bitcoin s predplačniško kreditno kartico, boste lahko zaščitili svojo identiteto. Seveda lahko obstajajo številne druge prednosti, povezane z uporabo predplačniških kartic. Vendar smo jih pravkar našteli.

Slabosti predplačniške kartice

Če gremo v slabosti, lahko omenimo, da obstaja le nekaj platform, ki podpirajo debetne in kreditne kartice. Nekateri drugi niti ne obdelujejo darilnih kartic, kar otežuje celoten postopek. To je glavni izziv darilnih kartic. Težko je najti menjalnico, ki bi sprejemala darilne kartice.

Recimo, da ste našli borzo, ki vam omogoča nakup Bitcoina s predplačniško kartico. Vendar se zavedate, da morate preveriti svoj račun. Platforma bo zahtevala, da pošljete preverjanje osebnega dokumenta. V tem primeru se koristi anonimnosti takoj izbrišejo.

Ne boste mogli uživati ​​ugodnosti, če vam ni treba posredovati svojih zasebnih podatkov, če od vas zahtevajo, da pošljete preverjanje osebnega dokumenta. Tako bi način delovanja izmenjav prednost preprosto spremenil v slabost.

Osebni računalnik ob belem kartonu, dvajset dolarjev in denarnica.

Nakup Bitcoina ali kriptovalut s predplačniškimi karticami je lahko tudi težaven. Tudi če nekatere platforme uporabnikom ponujajo možnost, da kupujejo Bitcoin s predplačniško kartico, jim morda ne bodo dovolili, da pridobijo velike količine kripto. To je lahko težava, če ste velik vlagatelj ali če želite imeti večjo izpostavljenost trgu.

Na nekaterih kripto platformah ne bodo na voljo vse kriptovalute. Na primer, morda vam omogočajo nakup Bitcoin, Litecoin (LTC) ali Ethereum (ETH), vendar ne manjši kovanci. To bi lahko bila pomanjkljivost za tiste uporabnike, ki želijo imeti dostop do manjših žetonov in digitalnih sredstev.

Prednosti nakupa Bitcoina s predplačniško kartico

 • Zelo enostaven za uporabo
 • Mnogi posamezniki prejmejo predplačniške kartice in ne vedo, kaj z njimi storiti
 • Manj informacij za tretje osebe
 • Prenosni so kot kreditna ali debetna kartica
 • Nekateri nimajo roka uporabnosti
 • So zelo varna metoda za nakup Bitcoinov
 • Za nakup Bitcoina je zelo preprost način plačila

Proti nakupu Bitcion s predplačniško kartico

 • Morda bo težko odpreti račun na borzah, ki sprejemajo debetne, kreditne in darilne kartice
 • Izmenjave lahko zahtevajo, da navedete osebne podatke, s čimer izbrišete prednosti anonimnosti
 • Nekatere platforme ne ponujajo velikih nakupov kriptovalut z darilnimi karticami
 • Nakup Bitcoina s predplačniško kartico je morda dražji od uporabe drugih načinov plačila

Seveda je pri uporabi predplačniških kartic treba upoštevati še marsikaj drugega. To je bil le povzetek glavnih prednosti in slabosti njihove uporabe za nakup Bitcoina in drugih virtualnih valut.

Zadnje besede o nakupu Bitcoinov s predplačniško kartico

Nakup Bitcoina s predplačniško kartico je lahko odličen način za dostop do trga kriptovalut. Seveda obstaja še veliko drugih načinov, kako izpostaviti Bitcoin. Vendar smo se odločili, da jo delimo z vami, tako da boste lahko uporabili alternativni način za izpostavljenost virtualnim valutam.

Predplačniške kartice imajo številne prednosti, ki jih lahko preverite na zgornjem seznamu. Imajo pa tudi nekaj slabosti. Če imate darilne kartice in ne veste, kaj storiti, bi bila dobra izbira njihova uporaba za nakup Bitcoinov.

Izziven del pa je najti platformo, ki bi sprejemala plačila s predplačniškimi karticami. Ne pozabite, da lahko Bitcoin s predplačniško kartico kupite tudi drugim uporabnikom in vlagateljem.

Brez dvoma bo uporaba predplačniških kartic za nakup Bitcoina zelo priročna in uporabna možnost za številne uporabnike. Narediti morate samo prvi korak in kupiti Bitcoin s predplačniško kartico.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map