Porabite Bitcoin: Najboljša mesta, ki sprejemajo kripto plačila leta 2020

kje porabiti bitcoin

Contents

Najboljša mesta za porabo Bitcoinov: Končni seznam, kje Crypto sprejemajo v spletu leta 2020

Pred nekaj leti je le peščica prepoznavnih trgovcev sprejemala bitcoin. Danes, ko se naraščajoči trend sprejemanja kriptovalut nadaljuje, je na spletu več mest za porabo bitcoinov kot kdaj koli prej. Oglejmo si najboljše stvari, ki jih lahko z novim Bitcoinom kupite v najboljših trgovinah, ponudnikih storitev in podjetjih v novem desetletju 2020.

Zbrali smo obsežen seznam vseh večjih trgovcev, trgovcev, platform in storitev, ki trenutno sprejemajo plačila z bitcoinom, prijaznim za kripto nakupovanje.

Bitcoin je zdaj v enajstem letu od začetka BTC blockchain. Z leti nekatera mesta padejo, medtem ko nove trgovine dodajajo, preizkušajo in preizkušajo možnost plačila bitcoinov. Po svojih najboljših močeh se bomo potrudili, da bo tudi ta imenik, ki sprejema digitalne premoženja, najbolj natančno združevanje novih udeležencev v podjetjih in izdelkih.

Medtem ko bi nekega dne ta izčrpen seznam kripto nakupovalnih mest lahko zastarel v smislu širjenja zavesti o tem, kje uporabiti bitcoin v letu 2020 in pozneje. Pomen, v nekem smislu; posodobljeni postopek kuracije postane nesmiseln, saj ves svet začne poslovati s sredstvi, ki temeljijo na verigah blokov, in prehod na tokenizacijo se odvija tam, kjer je sprejemanje virtualnih valut v svetovnem merilu običajna trgovina. Čeprav je to še veliko let, futuristična napoved programabilnega denarja, kako se bitcoin in e-poslovanje združita, da bi ustvarili resnično trg za prenos digitalne vrednosti, počasi zori, ko uporabnost in udobje rasteta v kripto ekosistemu..

Za zdaj je to največji indeks, kje uporabiti kriptovalute za spletno nakupovanje blaga in storitev ter plačevanje z bitcoini v pravem vrstniškem stilu. Ta rastoči katalog vam bo pomagal najti najboljša mesta za porabo bitcoinov v letu 2020, kjer lahko izvedete plačilo s kriptovalutami in morda celo opazite prestižni znak “tukaj sprejet bitcoin” pri nakupu stvari.

Naša najboljša mesta za preživljanje bitcoin rolodex vsebuje 32 kategorij z več kot 270 trgovinami in storitvami z vsega sveta.

 • Največje prodajalne blagovnih znamk
 • Računalniki in elektronika
 • Športna mesta
 • Igre na srečo
 • Športne stave
 • Spletni poker
 • Igralnice v Las Vegasu
 • Trgovine Vape
 • Potovalne ploščadi
 • Skrb za zdravje 
 • Spletne strani
 • Dražbena spletna mesta
 • Navidezna zasebna omrežja
 • Darilne kartice
 • Plačilne platforme
 • Igralna mesta
 • Kinodvorane 
 • Hrana, pijača in restavracije
 • Moda in nakit
 • Orožje in orožje
 • Zavarovalnice
 • Nepremičnina 
 • Zlato in plemenite kovine
 • Zabava za odrasle
 • Vlagajte, varčujte in zaslužite
 • Univerze in fakultete
 • Spletne strani za zmenke
 • Forex posredniki
 • Odvetniške družbe
 • Avtomobili in avtomobilizem
 • Razne storitve & Omrežja
 • Dobrodelne organizacije in donacije

In samo za vaš užitek pri gledanju, tukaj je današnja cena bitcoinov danes:

Najboljše prodajalne z blagovnimi znamkami, ki sprejemajo Bitcoin

najboljša mesta za porabo bitcoinov

Cilj

Target je eden izmed najbolj priljubljenih ameriških trgovcev. Target ne sprejema neposredno bitcoinov v nobeni od svojih trgovin, čeprav lahko z uporabo bitcoinov brez težav kupite darilne kartice Target na Gyftu in drugih platformah, nato pa darilne kartice porabite v trgovini..

Cela hrana

Whole Foods ne sprejema neposredno bitcoinov v nobeni od svojih trgovin v ZDA, Kanadi in Združenem kraljestvu. Vendar pa obstaja enostavna rešitev, ki vam omogoča, da porabite bitcoin pri Whole Foods, ne glede na to: samo kupite darilo Whole Foods z bitcoinom prek Gyft.com. Potem lahko od Whole Foods kupite karkoli želite.


Uber

Uber kripto neposredno ne sprejema v zameno za vožnjo. Vendar večina prodajalcev darilnih kartic, vključno z eGifterjem, darilne kartice Uber prodaja v zameno za kripto. Darilno kartico Uber lahko kupite z bitcoinom, nato pa jo porabite za katero koli vožnjo.

Macy’s

Macy’s, tako kot Uber in Whole Foods, ne sprejema neposredno bitcoinov, čeprav je Macyjevo darilno kartico z bitcoini enostavno kupiti pri katerem koli večjem trgovcu z darilnimi karticami. Ko dobite Macyjevo darilno kartico, jo lahko brez težav porabite v kateri koli trgovini.

Wikipedija

Wikipedia je največja odprtokodna enciklopedija na svetu. Podjetje sprejema donacije v bitcoinih in številne druge načine plačila.

AT&T

AT&T je prvo večje telekomunikacijsko podjetje v ZDA, ki sprejema plačila s kriptovalutami za račune, nove telefone in druge izdelke in storitve. AT&T sprejema Bitcoin plačila prek BitPay.

& amp; t sprejema bitcoin

Tesla

Avtomobilski velikan Tesla je na naslovnice prišel že leta 2013, ko je kupec z Bitcoinom kupil Teslo S pri prodajalcu v Newport Beachu, kar pomeni, da so bitcoin prvič uporabili za nakup luksuznega avtomobila. Danes pa Tesla uradno ne sprejema bitcoinov za avtomobile v nobeni od svojih prodajnih salonov.

Xbox

Z bitcoini lahko kupite igre Xbox, dodatke in naročnine Xbox v živo. Microsoft sprejema bitcoin v svoji spletni trgovini za večino digitalnih izdelkov in storitev.

PlayStation Network

Z bitcoini lahko kupujete igre, naročnine in druge dodatke v omrežju PlayStation.

Walmart

Walmart prodaja darilne kartice prek večine glavnih platform za darilne kartice, vključno z eGifterjem. Kupite darilno kartico Walmart prek spleta z uporabo bitcoinov, nato pa jo porabite v kateri koli trgovini Walmart.

Rakuten

Rakuten je japonski gigant za e-poslovanje, ustanovljen leta 1997. V zadnjem desetletju se je japonska Amazonka hitro širila zunaj Japonske. Bila so tudi ena prvih velikih podjetij za e-poslovanje, ki so začela sprejemati bitcoin: marca 2015 je Rakuten napovedal, da bo začel sprejemati plačila z bitcoinom na svojih svetovnih trgih..

Približno v istem času je Rakuten investiral tudi v zagon Bitnet Technologies za obdelavo plačil. Nato je v začetku leta 2019 Rakuten pridobil denarnico z imenom Everybody’s Bitcoin, s katero je denarnico preimenoval v Rakuten Wallet. Jasno je, da Rakuten vidi prihodnost v bitcoinih, podjetje pa še danes sprejema bitcoin na svojih trgih.

Poleg tega je platforma, prej znana kot Ebates, zdaj Rakuten. Z Rakuten lahko dobite do 40% gotovine v 2500+ trgovinah, vključno z Amazon, eBay, Macy’s, Kohl’s in Walmart.

Obiščite Rakuten.com da bi danes začeli nakupovati z bitcoini.

Presežek

Overstock je bil prvi večji trgovec, ki je začel sprejemati bitcoin. Predsednik uprave Overstocka, Patrick Byrne, je velik zagovornik kriptovalut in tehnologije veriženja blokov, zato ga redno prosijo, da govori na blockchain konferencah. Danes Overstock sprejema več kot le bitcoin; podjetje sprejema tudi ETH, BCH, LTC, XMR in DASH. Če želite plačati z bitcoini, preprosto izberite elemente, ki jih želite na Overstocku, nato na zaslonu za plačilo izberite bitcoin.

Fiverr

Tržnica koncertov Fiverr ponuja široko paleto izdelkov in storitev za 5 USD. Podjetje zdaj sprejema bitcoin.

Monoprix

Evropski velikan Monoprix je zelo priljubljen po vsej Evropi. Bitcoin lahko porabite v spletni trgovini podjetja. Podjetje je tudi naznanilo, da bo v prihodnosti začelo sprejemati bitcoin v svojih trgovinah.

Etsy

Tržnica e-trgovine Etsy sprejema plačila v bitcoinih. Lahko kupite umetnost, obrt in druge ročno izdelane predmete z uporabo bitcoinov neposredno prek Etsyja.

Intuit

Računovodski velikan Intuit prevladuje v računovodskem prostoru za mala in srednje velika podjetja. Podjetje s sedežem v Silicijevi dolini zdaj sprejema bitcoin v zameno za računovodske naročnine na programsko opremo. In sama programska oprema med drugimi storitvami, povezanimi s kripto, podpira poročanje o prihodkih v bitcoinih.

Alza

Alza je največji spletni prodajalec na Češkem, čeprav ima tudi spletne strani za e-poslovanje na Slovaškem (Alza.sk), Nemčiji (Alza.de), Avstriji (Alza.at) in Združenem kraljestvu (Alza.co .uk). Alza sprejema bitcoin v vseh teh spletnih trgovinah. Alza ponuja tudi storitev bitcoin, imenovano BTC ATM, izmenjavo kriptovalut in denarnico, kjer lahko kupujete in prodajate kriptovalute. Alza upravlja tudi majhno število bitcoin bankomatov v osrednjih salonih podjetja v Pragi in Bratislavi (bankomate v imenu Alze upravlja General Bytes).

Najboljša mesta za računalnike in elektroniko

Najboljša mesta za računalnike in elektroniko, kjer lahko sprejemate plačila z bitcoini

Newegg.com

Newegg je eno največjih internetnih trgovcev z računalniškimi deli. Kupite lahko prenosnike, popolnoma zgrajene igralne računalnike, zunanjo opremo, dele in še več. Newegg že leta sprejema bitcoin. Preprosto izberite bitcoin na zaslonu za končno plačilo. Plačate lahko s katero koli vrsto bitcoin denarnice.

Dell

PC Giant Dell vam omogoča nakup določenih računalnikov z uporabo bitcoinov. Dell vam dejansko daje popust za uporabo bitcoinov: Dell bo pri nakupu z bitcoinom znižal 10% cene nekaterih računalnikov.

Plaz

Morda še niste slišali za plaz, v Argentini pa je ogromno. E-trgovina prodaja elektronske izdelke in druge pripomočke, zdaj pa lahko plačujete z bitcoini, zahvaljujoč partnerstvu z latinskoameriško platformo za obdelavo plačilnih bitcoinov BitPagos.

DISH Network

DISH Network je bilo eno največjih imen, ki je Bitcoin sprejelo že leta 2016. Danes telekomunikacijski velikan omogoča uporabnikom, da z bitcoini plačujejo naročnine na satelitsko televizijo, čeprav vsi ostali izdelki in storitve DISH zahtevajo plačilo v USD..

TigerDirect

TigerDirect je prodajalec delov računalnikov, kot je NewEgg. Podjetje prodaja dele, sisteme, zunanje naprave in drugo. Opazili boste, da mnogi trgovci z deli za osebne računalnike sprejemajo bitcoin. Rudarji so navsezadnje nekateri največji uporabniki bitcoinov na svetu in morajo kupiti računalniške dele.

Eyeboot

Eyeboot je prodajalec strojne opreme za kripto rudarjenje, ki ponuja ASIC in druge rudarje kripto. Tako kot pri večini drugih prodajalcev Bitcoin rudarjev tudi Eyeboot sprejema bitcoin v zameno za strojno opremo.

Trgovci s spominom

Trgovec z računalniškimi deli Trgovci spomina sprejemajo plačila v bitcoinih. Trgovci s spominom so povezani z Rogerjem Verom, Bitcoin Jezusom, velikim kripto vplivnežem.

FastTech

FastTech prodaja široko paleto elektronskih izdelkov, vključno z vsemi, od laserjev do e-cigaret do fotografske opreme. Na spletnem mestu lahko z bitcoini kupite karkoli.

GoDark Faraday torbe

Torbe Faraday ščitijo vaš telefon, tablični računalnik in druge elektronske naprave pred poškodbami EMR, vdori, sledenjem lokacije in drugimi dohodnimi signali. Torbe delujejo tako, da blokirajo dohodne signale med 600 MHz in 5 GHz, kar vključuje vse signale Wi-Fi, mobilnega telefona, Bluetootha in GPS. GoDark ponuja širok izbor Faradayevih vrečk, plačate pa lahko z uporabo bitcoinov.

Slušalke.com

Headphones.com je spletni prodajalec slušalk in slušalk. Podjetje sprejema kripto v zameno za vse vrste avdio opreme.

Najboljša športna mesta

Najboljša športna mesta za sprejemanje plačil z bitcoini

Sacramento Kings

Kralji Sacramento so poskušali oddaljiti tehnike od območja zaliva, tako da so ponudili vrsto Bitcoin spodbud. Ne samo, da lahko z bitcoini kupite vstopnice za Sacramento Kings, lahko pa tudi pivo, drese, hrenovke in še več. Bitcoin je splošno sprejet v organizaciji Sacramento Kings tako na spletu kot osebno v centru Golden 1.

Potresi v San Joseju

San Jose Earthquakes, ki se nahajajo v osrčju Silicijeve doline, so pametno začeli sprejemati bitcoin na svojem domačem stadionu. Z bitcoini lahko plačujete tudi koncesije na različnih mestih okoli stadiona.

Najboljša mesta za igre na srečo

Najboljša mesta za igre na srečo za sprejemanje plačil z bitcoini

BetChain

BetChain je popolnoma regulirana in licencirana platforma za igre na srečo v skladu s predpisi Curacao. Podjetje je še posebej priljubljeno zaradi svojih igralnih avtomatov in je eno največjih imen v panogi, ki sprejema plačila z bitcoini.

Casino Cloudbet

Cloudbet Casino upravlja igralniško podjetje Betsoft. Podjetje sprejema vloge prek bitcoinov, vi pa lahko igrate s katero koli mobilno ali namizno napravo.

Betcoin

Betcoin je ena izmed mnogih igralniških platform, ki sprejema bitcoin. Betcoin je namizna in mobilna platforma za igre na srečo, kjer lahko igrate blackjack ali ruleto ali celo igrate na virtualnih konjskih dirkah. Betcoin sprejema vloge v bitcoinih.

FortuneJack

FortuneJack ponuja športne stave, igralniške igre, kocke, virtualne igralniške igre v živo in druge tradicionalne igre na srečo. FortuneJack je med uporabniki kripto priljubljen tudi zaradi dokazljivo poštenega odseka, kjer lahko igrate igre in dokažete, da so te igre popolnoma poštene. Številne igralniške platforme, značilne za bitcoin, ponujajo dokazljivo poštene igre, toda FortuneJack je ena redkih večjih igralniških platform, ki ponuja tudi dokazljivo poštene igre.

OneHash.com

Bitcoin igralna platforma OneHash ponuja igre s kockami, igralniške igre, športne stave, stave na finančne dogodke in še več. Uporabniki lahko stavijo z BTC.

1xbit.com

1xbit.com je bil predstavljen leta 2016 z več kot 1.000 igralniškimi igrami v živo. Na platformi so tudi športni dogodki in 3.000 igralnih avtomatov. Uporabniki lahko stavijo z uporabo 10+ kriptovalut, vključno z bitcoini.

32 Rdeči šport

32Red Sport je britanska spletna igralnica z več kot 500 kazino igrami. Platforma sprejema bitcoin kot način nakazila, s čimer lahko uporabljate bitcoin za igranje igralnih avtomatov, rulete, blackjacka, pokra in še več.

BitStarz

BitStarz je še ena platforma za igranje iger na srečo z bitcoinom, ki vam omogoča igranje kriptovalut v zameno za pravi dobitek. V dokaj poštenem okolju iger na srečo lahko igrate široko paleto igralniških iger.

Casino Oshi

Oshi Casino ponuja več igralnih avtomatov in drugih igralniških iger. Podjetje vam omogoča, da se igrate neposredno z bitcoini.

mBit Casino

mBit Casino je licencirana in regulirana platforma za igre na srečo, ki ne sprejema niti fiat valut: podjetje sprejema le bitcoin in druge večje kriptovalute.

Najboljša spletna mesta za športne stave

Najboljša spletna mesta za športne stave za sprejemanje plačil z bitcoini

William Hill

William Hill je ena največjih stavnic na svetu. Podjetje kot možnost pologa sprejema tudi bitcoin, ki uporabnikom omogoča, da položijo bitcoin, ga pretvorijo v fiat valuto in nato stavijo na šport na platformi.

SBOBET

SBOBET je licenčna spletna stavnica, ki med drugim ponuja igralniške igre, športne stave in stave na konje.

BetBTC

BetBTC je anonimno spletno mesto za športne stave, ki v glavnem uporablja bitcoin za vse športne stave.

Sportsbet

Sportsbet je globalna platforma za športne stave, ki vam omogoča, da stavite na vse, od kriketa, nogometa do DOTA2. Platforma sprejema depozite v bitcoinih.

BetOnline

BetOnline je priljubljeno spletno mesto za športne stave, saj deluje v številnih državah z regulativnimi težavami, vključno z ZDA, Združenim kraljestvom in Avstralijo. Sprejemajo tudi vloge v bitcoinih.

Benfica

Sport Lisbonia e Benfica, bolj preprosta tudi Benfica, je priljubljeno lizbonsko portugalsko športno društvo. Podjetje sprejema bitcoin za vstopnice za igre, blago, koncesije in še več. Če ste kdaj v Lizboni, lahko za odličen športni dan porabite bitcoin.

Fairlay

Fairlay je platforma za športne stave, ki je nedavno začela sprejemati bitcoin in uporabnikom omogoča anonimne stave z uporabo največje svetovne digitalne valute.

Bitcoin Rush

Bitcoin Rush je platforma za bitcoin stave, ustanovljena leta 2013. Danes platforma ponuja igralniške igre in športne stave.

Dušik

Dušik je stavnica, ki sprejema pologe in dvige v bitcoinih. Stranke lahko prek platforme stavijo na šport v določenih ciljnih regijah, vključno z vsemi, od tenisa do ženske košarke.

Bovada

Bovada ne sprejema samo bitcoinov za svoje poker igre; spletno mesto sprejema tudi bitcoin za športne stave. Od maja 2016 lahko stavite na šport z bitcoini. Za začetek preprosto položite bitcoin v denarnico Bovada.

MyBookie

MyBookie je športna knjiga, predstavljena leta 2014. Podjetje sprejema bitcoin za vloge.

InterTops

InterTops je bil ustanovljen leta 2016 in ponuja športne stave ter druge spletne igre na srečo in igre na srečo. Lahko položite bitcoin in takoj začnete igrati več kot 200 iger prek InterTops.

Bet365

Bet365 je eno največjih imen na področju iger na srečo in igralnic. Podjetje obdeluje bitcoin plačila prek NETELLER.

5DIMES

5DIMES je vodja spletnih športnih stav, ki je nedavno začel plačevati bitcoin.

Coinbet24.com

Coinbet24.com uporabnikom omogoča, da po nalaganju bitcoinov stavijo na šport. Bonusi dobrodošlice in drugi bonusi so na voljo tudi ne glede na način nakazila.

Najboljša spletna mesta za poker

Najboljša spletna mesta za poker za sprejemanje plačil z bitcoini

Ignition Poker

Ignition Poker je eno izmed peščice glavnih poker spletnih strani, ki sprejema bitcoin. Podjetje je eno največjih spletnih strani za poker v ZDA.

Poker Bovada

Bovada Poker sprejema plačila z bitcoinom prek Coinbase. Podjetje je eno izmed najbolj znanih imen v svetovnem spletnem pokerju, ki sprejema bitcoin.

Najboljše igralnice v Las Vegasu

Najboljše igralnice v Las Vegasu, ki sprejemajo bitcoin plačila

Casino Golden Gate

Casino Golden Gate v Las Vegasu zdaj sprejema bitcoin za žetone. Kazino Golden Gate, ustanovljen leta 1906, je ena izmed najbolj priljubljenih igralnic v Vegasu.

Casino Hotel D Las Vegas

D Las Vegas Casino Hotel sprejema bitcoin za vse igre na srečo in hotelske sobe.

Casino in hotel Aliante

Casino and Hotel Aliante sprejema bitcoin in druge digitalne valute za svoje igre, igralne avtomate, sobe in apartmaje.

123 Vegasov zmaga

123 Vegas Win ponuja 700 igralniških iger, vse te igre pa lahko igrate z uporabo bitcoinov. Bonusi dobrodošlice so na voljo pri prvih štirih vlogah nove stranke.

Najboljše trgovine Vape

Najboljše trgovine Vape za sprejemanje plačil z bitcoini

Vape Dojo

Vape Dojo je pred kratkim napovedal, da bo začel sprejemati bitcoin za vsa naročila e-tekočin. E-tekočine lahko kupite prek spleta z bitcoini.

8BitVape

8BitVape je eden najbolj znanih svetovnih dobaviteljev vape. Podjetje je še posebej priljubljeno v ZDA in Veliki Britaniji zaradi e-tekočin po meri.

Mt. Baker Vapor

Mt. Baker Vapor zdaj kot možnost plačila sprejema bitcoin.

Black Forest Vapes

Združenje Black Forest Vapes s sedežem v Združenem kraljestvu zdaj sprejema bitcoin za visokokakovostno e-tekočino.

E-Liquid UK Store

E-Liquid UK Store prek svoje spletne trgovine prodaja elektronske cigarete, e-tekoče sokove in še več, predvsem za britanski trg..

Megla na Tyneu

Fog On The Tyne je bil ustanovljen leta 2012 za spletno prodajo elektronskih cigaret in e-tekočin. Podjetje zdaj podpira plačila z bitcoini.

Vape Crypto

Vape Crypto v svojem imenu neposredno razloži vse, kar morate vedeti: to podjetje e-cigarete in zaloge v zameno za kripto.

StealthVape

StealthVape je eno najvidnejših imen v industriji vape. Bitcoin lahko za katere koli izdelke porabite v spletni trgovini StealthVape.

Vape & Sok

Vape & Juice je podjetje s sedežem v Združenem kraljestvu, ki sprejema bitcoin za vse izdelke, ki so navedeni v spletni trgovini podjetja.

Najboljša potovalna mesta

Najboljša potovalna mesta za sprejemanje plačil z bitcoini

Expedia

Expedia je eno največjih svetovnih potovalnih spletnih mest. Podjetje ponuja širok izbor hotelov, letov, najetih avtomobilov, potovalnih paketov in še več. Leta 2017 je Expedia postala prvo večje potovalno spletno mesto, ki je začelo sprejemati bitcoin zaradi partnerstva s Coinbase. Danes Expedia še naprej sprejema bitcoin v zameno za lete, hotele, najem avtomobilov in pakete.

Bitcoin potovanja

Torej imate bitcoin in želite potovati. Prav zato je neki podjetnik ustanovil Bitcoin Travel (https://bitcoin.travel). Na tej spletni strani so navedena spletna mesta za potovanja in rezervacije, ki sprejemajo bitcoin. Preprosto uporabite spletno mesto za iskanje razpoložljivih letov in hotelov, nato pa poiščite potovalne storitve, ki sprejemajo bitcoin.

bitcoin travel sprejema plačila z bitcoinom

Poceni zrak

Poceni zrak, ki ga ne gre zamenjati s CheapoAir, je zbiralnik letov, ki vam pomaga najti poceni letalske karte. Spletno mesto ponuja tudi prenočišča, najem avtomobilov in še več. Ko pridete na zaslon za plačilo poceni zraka, boste našli vrsto sprejetih kriptovalut, ki so na voljo za plačilo, vključno z BTC, BCH, LTC in DASH.

Berkeley Travel

Londonska luksuzna potovalna agencija Berkeley Travel sprejema bitcoin in druge digitalne valute za vse potovalne izdelke in storitve, navedene na spletu, vključno z luksuznimi počitniškimi paketi in še več.

AirBaltic

AirBaltic je začel sprejemati bitcoin za lete poleti 2014, s čimer je postal prva večja letalska družba, ki je začela sprejemati bitcoin. Podjetje Riga, s sedežem v Latviji, leti po vsej Evropi in po svetu. Vendar lahko bitcoin porabite le za določene lete. Poleti na Kitajsko, v Indonezijo, Jordanijo, Islandijo, Indijo, Rusijo, Tajvan, Vietnam, Japonsko, Libanon in Malezijo so izključeni iz plačil bitcoinov. Sprva je AirBaltic zaračunal provizijo v višini 5,99 EUR za vsako rezervacijo bitcoinov, čeprav je AirBaltic pred kratkim opustil pristojbino.

AirLithuania

Litvanska nacionalna letalska družba vam omogoča, da plačate z bitcoini za lete v svojem servisnem omrežju.

LOT Polish Airlines

Poljska letalska družba je bila ustanovljena že leta 1928, s čimer je LOT postala najstarejša letalska družba na svetu, ki je sprejemala bitcoin za nekatere lete.

Holiday Inn

Holiday Inn ne sprejema bitcoinov v celotni verigi. Vendar pa je Holiday Inn kot malo reklamnega trika začel sprejemati bitcoin v enem hotelu na ulici Union v Brooklynu v New Yorku..

BTCTrip

BTCTrip prodaja hotelske rezervacije in lete, tako da lahko plačujete z bitcoini, Litecoin, Dogecoin in drugimi priljubljenimi digitalnimi valutami. Slogan podjetja je “Fly with Bitcoin”, ki vam pove vse, kar morate vedeti o BTCTripu.

Virgin Galactic

Virgin Galactic Richarda Bransona vam omogoča, da za vesoljska potovanja plačujete z bitcoini. Če ste kdaj želeli privreči 10 milijonov dolarjev za vesoljska potovanja, potem je Virgin Galactic odlična možnost.

Hoteli One Shot

Španska hotelska veriga One Shot Hotels sprejema bitcoin na dveh lokacijah v Madridu. Podjetje ima še druge hotele po Evropi, vključno z lokacijami v Londonu, Barceloni in Valenciji, ki bodo v prihodnosti morda začeli sprejemati bitcoin.

TravelbyBit

TravelbyBit se je začel s specializiranjem za dogodke in dejavnosti, povezane z bitcoini, kar uporabnikom bitcoinov olajša udeležbo na večjih blockchain konferencah. Danes je TravelbyBit popolna platforma za letalske in hotelske rezervacije, ki prikazuje odlične ponudbe po vsem svetu. Plačujete lahko z BTC, BNB ali LTC, čeprav spletno mesto sprejema tudi običajne plačilne kartice, kot so Visa, MasterCard in American Express.

Kripto plačila TravelbyBit

VisionApartmaji

Švicarsko podjetje za počitniške najeme VisionApartments zdaj vsem strankam omogoča plačilo vseh najemnin z bitcoini.

Počitniške hiše Las Vegas

Ustrezno imenovano podjetje Vacation Rentals Las Vegas je začelo sprejemati bitcoin in druge večje kriptovalute za bivanje v njihovih počitniških domovih po vsem Las Vegasu.

Ocean Reef Resorts

Letovišča Ocean Reef Resorts so močno prisotna v destinah, South Waltonu in Panama City Beach na Floridi. Podjetje vam omogoča, da rezervirate sobe in apartmaje z uporabo bitcoinov.

WebJet

Avstralska potovalna agencija WebJet sprejema bitcoin od leta 2015. Danes lahko stranke enostavno uporabljajo WebJet za rezervacije letov in križarjenj z bitcoini. Podjetje je sodelovalo z BitPOS za obdelavo bitcoin plačil.

eTravelSmart

Spletna storitev rezervacije avtobusov eTravelSmart zdaj sprejema bitcoin kot plačilo.

Flyhi.fi

Flyhi.fi, ustanovljen leta 2002, prodaja letalske vozovnice v 13 državah. Podjetje sprejema plačila z bitcoinom za vse rezervacije letov in vozovnice.

9flats.com

Berlinsko podjetje za počitniške najeme 9flats.com sprejema plačila z bitcoini za vse kratkoročne najeme domov.

PoceniBizClass

CheapBizClass v imenu pove vse, kar morate vedeti: podjetje je specializirano za organizacijo poceni potovanj v poslovnem razredu. Cilj je prodati vozovnice, s katerimi lahko letite v poslovnem razredu za enako ceno kot običajni ekonomski sedež. In ja, lahko potujete v slogu z uporabo bitcoinov.

Destinia

Destinia vam omogoča rezervacijo hotelov, letov in potovalnih paketov s pomočjo kriptografije. Spletno mesto ima vmesnik, ki je na videz presenetljivo podoben priljubljenemu spletnemu mestu za rezervacije potovanj Kajak. Tako kot kajak si lahko ogledate vse vrste nastanitev, lete, najem avtomobilov in možnosti potovanja, nato pa plačate z bančnimi karticami, PayPalom ali bitcoinom. Ena pomanjkljivost pri destiniji je ta, da podjetje verjetno ne sprejema bitcoinov za vse potovalne izdelke, rezervirane na spletnem mestu.

aBitSky

Pridobite poceni notranje ali mednarodne lete z aBitSky, ki vam omogoča, da porabite bitcoin za vse vrste letov, hotelov, najema avtomobilov in paketnih poslov. Podjetje s sedežem v EU deluje od leta 2002, čeprav so Bitcoin začeli sprejemati šele pred kratkim.

Prihodnost.potovanja

Future.travel je še ena platforma za zbiranje letov, ki vam omogoča plačevanje z MasterCard, Visa ali Bitcoin. Spletno mesto upravlja vietnamsko podjetje Blue Ocean Trading and Consulting. Future.travel ponuja le lete, vključno z letalskimi, enosmernimi in večmestnimi leti.

AirTreks

AirTreks obljublja, da bo ponudil enostavne lete po vsem svetu. Podjetje vam omogoča raziskovanje poti za mednarodne lete z več postanki z uporabo TripPlannerja. Če želite iti iz Londona v Sydney, vendar se morate na primer ustaviti na Baliju, potem AirTreks olajša rezervacijo tega leta. Imajo tudi namenske potovalne pakete, kot so „Obkroži globus“, „Veliki pobeg“ in „Plažni skoki“, ki vključujejo več letov, ki vas popeljejo po vsem svetu. AirTreks deluje od leta 1987 in podjetje zdaj sprejema bitcoin.

PrivateFly

Če ste bitcoin kit, potem ne bi smeli leteti komercialno. Zapravite nekaj svojega ostanka bitcoinov na PrivateFly, ki vam omogoča, da rezervirate zasebni curek z bitcoinom. Spletno mesto omogoča rezervacijo zasebnih letal v ZDA in po svetu. Samo vnesite svojo trenutno lokacijo, cilj in datum, nato si oglejte razpoložljive lete z zasebnimi letali in plačajte z bitcoini.

VečŽigi

MoreStamps vam omogoča, da v potni list dodate ‘več znamk’ z rezervacijo letov, hotelov, dejavnosti, transferjev, salonov na letališču in še več prek spleta. Spletno mesto ima celo svojo digitalno valuto, imenovano MP Coin, in 1 MP = 1 USD. MoreStamps sprejema 40+ kriptovalut, vključno z vsemi od ANT in BAT do BTC, BCH in ETH.

CryptoCribs

CryptoCribs je kot AirBnb za kripto uporabnike. Na spletnem mestu so predstavljene lastnosti z vsega sveta. Vnesite ciljno mesto in datume, nato lastnosti brskalnika in lastnike plačajte neposredno v bitcoinih. Cilj CryptoCribs je zgraditi skupnost kripto nomadov po vsem svetu.

seznam plačil Bitcoin

Travala

Spletno mesto za rezervacije hotelov Travala ima mrežo 500.000+ hotelov. Prenočišča lahko rezervirate pri katerem koli od njih z uporabo XRP, BNB, TUSD in številnih drugih kriptovalut.

RentHop

RentHop vam žal ne omogoča najema domov v bitcoinih. Lahko pa oglašujete na spletnem mestu in plačujete z bitcoini, pri čemer prihranite do 60%, če plačujete za oglase v bitcoinih.

Greitai

Greitai je platforma za iskanje letov, hotelov in avtomobilov, ki vam ne omogoča samo nakupa z bitcoinom, temveč podpira tudi 20+ drugih altcoinov.

Najboljša zdravstvena mesta

Najboljša zdravstvena mesta za sprejemanje plačil z bitcoini

Skupina Medicover Hospital

Bolnišnica Medicover Group na Poljskem je naslovila naslov ene izmed prvih večjih zdravstvenih organizacij, ki je začela sprejemati bitcoin. Skupina upravlja mrežo zasebnih bolnišnic na Poljskem, ki ponujajo vrsto zdravstvenih storitev.

Najboljše spletne strani

Najboljša spletna mesta za sprejemanje plačil z bitcoini

WordPress

WordPress je bil še en internetni velikan, ki je zgodaj skočil na bitcoin. Platforma spletnega založništva sprejema bitcoin od leta 2012. Z uporabo bitcoinov lahko kupite profesionalno gostovanje in druge storitve WordPress. Na svojem spletnem mestu WordPress lahko najdete tudi veliko vtičnikov WordPress, ki olajšajo sprejemanje bitcoinov.

Mega.nz

Spletno mesto za izmenjavo datotek Mega.nz ponuja shranjevanje v oblaku in gostovanje datotek. Mega.nz, ki ga je ustanovil ustanovitelj podjetja Megaupload KimDotcom, sprejema bitcoin za nadgradnje računov, kar omogoča vrhunskim uporabnikom, da uživajo višje omejitve prenosa in druge ugodnosti.

Reddit

Socialni agregator novic Reddit omogoča uporabnikom, da kupujejo vrhunske funkcije z uporabo bitcoinov. Na primer Reddit Gold kupite z bitcoini.

Namecheap

Gigant za registracijo domen Namecheap je uporabnikom pomagal registrirati več kot 10 milijonov domenskih imen. Podjetje je bilo tudi eno prvih večjih imen, ki je sprejelo bitcoin: Namecheap je bitcoin sprejel od leta 2013. Partnerstvo z bitcoinom je smiselno za Namecheap: podjetje je vedno vodilo k svobodi interneta in je eden največjih zagovornikov elektronskih Frontier Foundation (EFF).

namecheap bitcoin plačila

4chan

Smiselno je, da anonimna oglasna deska 4chan podpira anonimno digitalno valuto bitcoin. 4chan uporabnikom že nekaj let omogoča nakup vrhunskih funkcij z uporabo bitcoinov.

Lumfile

Lumfile je brezplačna platforma za strežnike v oblaku. Podjetje sprejema bitcoin za naročnine na premium račune od leta 2012.

QHoster

Porabite bitcoin za gostovanje in storitve VPS z uporabo QHoster.

Hostinger

Hostinger ponuja spletno gostovanje od leta 2004, podjetje pa kot možnost plačila sprejema bitcoin.

Hostwinds

Hostwinds je bil uveden leta 2010, da med drugim ponuja gostovanje v skupni rabi, poslovno gostovanje, gostovanje prodajnih posrednikov in upravljano gostovanje za Windows / Linux. Podjetje je pred kratkim začelo sprejemati bitcoin in druge digitalne valute.

Bitcoin spletno gostovanje

Ustrezno poimenovano spletno gostovanje Bitcoin je specializirano za zagotavljanje anonimnega spletnega gostovanja. Podjetje ponuja zasebnost, anonimnost in različne možnosti gostovanja, ki so na voljo z enim preprostim plačilom z bitcoinom.

Host1Plus

Ta gostiteljska družba je močno prisotna v Aziji, Evropi in Afriki. Podjetje sprejema bitcoin kot plačilo za vse storitve gostovanja.

LightSpeed ​​gostovanje

LightSpeed ​​Hosting je glavni ponudnik spletnega gostovanja, ki v zameno za storitve gostovanja sprejema Bitcoin, Bitcoin Cash in druge kriptovalute..

Tutanota

Tutanota vam omogoča, da svoj anonimni internetni denar porabite za anonimne e-poštne storitve. Z bitcoinom se naročite na e-poštno platformo, usmerjeno v zasebnost.

Protonmail

Protonmail, tako kot Tutanota, sprejema bitcoin v zameno za anonimno e-poštno storitev.

Grooveshark

Grooveshark podpira plačila z bitcoini. Januarja 2018 je Grooveshark postal prvo večje podjetje za pretakanje glasbe, ki je Bitcoin ponudilo kot glavno možnost plačila.

Najboljša spletna mesta za dražbe

Najboljša spletna mesta na dražbah za sprejemanje plačil z bitcoini

Reddit BitMarket

Reddit subreddit BitMarket je spletna dražbena skupnost, ki šteje približno 10.000 ljudi. Transakcije v skupnosti se v glavnem opravljajo z uporabo bitcoinov.

Bitfiy

Bitfiy je eno največjih svetovnih dražbenih spletnih mest, usmerjenih v kripto. Platforma uporabnikom omogoča, da na trgu P2P trgujejo z izdelki za bitcoin (BTC) ali Litecoin (LTC). Spletno mesto ima tudi sistem za hrambo, ki kupcem in prodajalcem zagotavlja dodatno zaščito. Do danes je Bitify zaključil več kot 7 milijonov dolarjev transakcij in prodal več kot 100.000 izdelkov.

Bitfiy sprejema bitcoin plačila

TripleClicks

Dražbena spletna stran TripleClicks.com ponuja redne dražbe po sistemu, ki ga pozna vsak, ki je uporabljal eBay. Še posebej priljubljena je funkcija dražbe podjetja Pricebenders. Na spletno mesto lahko položite denar in z uporabo bitcoinov pridobite “TCredits”. Vse transakcije na platformi se opravijo v TCredits.

Ubid

Ubid se pet milijonov uporabnikov poteguje za izdelke prek tradicionalnega spletnega dražbenega vmesnika. Ubid sprejema bitcoin in druge načine plačila.

Najboljša navidezna zasebna omrežja (VPN)

Najboljša navidezna zasebna omrežja (VPN) za sprejemanje plačil z bitcoini

PureVPN

Nastavite navidezno zasebno omrežje (VPN) z bitcoinom s pomočjo komercialne storitve VPN PureVPN.

ExpressVPN

ExpressVPN je ena izmed številnih glavnih storitev VPN, ki sprejemajo bitcoin v zameno za storitve navideznega zasebnega omrežja. Podjetje ponuja aplikacije VPN za Windows, Mac, iOS, Android, Linux in še več, kar uporabnikom Bitcoin pomaga, da svoje podatke hranijo na spletu..

Nord VPN

Nord VPN s sedežem v Panami ponuja brezplačen tridnevni preskus in 30-dnevno garancijo za vračilo denarja, s čimer zagotavlja, da so stranke zadovoljne s svojo storitvijo. Podjetje sprejema tudi plačila v bitcoinih in drugih kriptovalutah.

CyberGhost

CyberGhost je romunska VPN s programsko opremo, ki je enostavna za uporabo, in vmesnikom, bogatim s funkcijami. Podjetje sprejema bitcoin kot plačilo za vse storitve VPN.

AirVPN

AirVPN je še en VPN, ki sprejema bitcoin kot plačilo. Podjetje vam omogoča brskanje po internetu s popolno varnostjo in anonimnostjo. Ponuja tudi funkcije, kot je killswitch, ki aplikacijam preprečuje dostop do interneta, če povezava do VPN izgubi povezavo.

Označena VPN

Bullet VPN ima veliko globalno mrežo strežnikov in 30-dnevno garancijo za vračilo denarja. Podjetje sprejema plačila z bitcoini, kreditnimi karticami in PayPal.

Zaseben dostop do interneta

Zasebni dostop do interneta je napredna platforma za zaščito in zaščito zasebnosti, ki izkorišča prednosti tuneliranja VPN. Storitve podjetja lahko nastavite tako, da delujejo na ravni TCP / IP, s čimer je vse dodatno varno. Zasebni dostop do interneta sprejema bitcoin kot plačilo.

Najboljša mesta z darilnimi karticami

Najboljša mesta z darilnimi karticami, kjer lahko sprejemate plačila z bitcoini

eGifter

eGifter je eden od velikanov prostora darilnih kartic za bitcoin. Podjetje zniža stroške z izdajo digitalnih darilnih kartic namesto fizičnih darilnih kartic. Ne samo, da je to bolj priročno, ampak tudi takoj dobite dostop do darilne kartice. Danes eGifter omogoča nakup vrste darilnih kartic tako za tehnološke kot netehnološke izdelke in storitve – od Dominove pice do darilnih kartic Walmart in še več. Prek eGifterja so na voljo tudi Nike, Adidas in drugi večji trgovci.

Gyft

Gyft, tako kot eGifter, je platforma za digitalne darilne kartice, ki vam omogoča, da za darila porabite bitcoin številnih trgovcev. Gyft tudi olajša upravljanje trenutnih darilnih kartic. Če želite platformo z darilnimi karticami na enem mestu, ki vam omogoča enostavno porabo bitcoinov, potem je Gyft odlična možnost.

darilne trgovine, ki sprejemajo bitcoin

Torbica.io

Purse.io je bil predstavljen s ciljem “narediti kripto koristno”. Danes je Purse spletna tržnica, ki vsakomur omogoča amazonski popust do 33% na karkoli, če poimenuje svoj popust in plača s kriptovaluto. Amazon uradno ne sprejema plačil z bitcoini. Vendar Amazon posredno sprejema plačila z bitcoini prek Purse.io. Preprosto kupite darilno kartico Amazon prek Purse.io in nato začnite kupovati na Amazonu. Darilne kartice Amazon za bitcoin lahko prodajate tudi prek Purse.io.

kupujte z uporabo bitcoinov na spletu

Giftoff

Giftoff je še en prodajalec darilnih kartic, kjer lahko v zameno za bitcoin kupite darilne kartice za tisoče prodajalcev. Giftoff je bolj osredotočen na Evropo kot druga spletna mesta z darilnimi karticami, vključno z darilnimi karticami za Tesco, H&M in Argos, toda za vsakogar se najde nekaj. Darilne kartice lahko kupite s karticami Visa, MasterCard, American Express, Apple Pay, BTC ali BCH.

Paxful

Paxful v nasprotju z vsako drugo platformo, ki je navedena tukaj, ne dovoljuje nakupa darilnih kartic za bitcoin, omogoča pa vam prodajo neuporabljenih darilnih kartic za bitcoin. Če imate neuporabljene darilne kartice, ki ležijo okoli vaše hiše in bodo izgubile, potem vam Paxful omogoča, da povečate vrednost teh darilnih kartic z bitcoini.

Najboljše plačilne platforme

Najboljše plačilne platforme za sprejemanje bitcoin plačil

Črta

Plačilni velikan Stripe je začel sprejemati bitcoin leta 2017. Tako kot Shopify, Stripe trgovcem omogoča, da izberejo, ali želijo sprejeti bitcoin ali ne..

SimplePay

Plačilna platforma SimplePay je bila ustanovljena leta 2012 za poenostavitev postopka plačila. Platforma zdaj strankam omogoča, da se odločijo za sprejemanje plačil z bitcoini.

Braintree

Podjetje Braintree s sedežem v Chicagu ponuja mobilne in spletne plačilne sisteme za podjetja z e-poslovanjem. Podjetje sprejema bitcoin.

Shopify

Kanadski velikan e-trgovine Shopify ponuja plačilne storitve za tisoče trgovin po vsem svetu. Shopify za svoje storitve neposredno ne sprejema bitcoinov. Vendar je Shopify sodeloval z Bitpayjem, da bi lastnikom trgovin omogočil sprejemanje bitcoinov. Lastniki trgovin, ki uporabljajo Shopify, lahko omogočijo plačila z bitcoini, nato pa začnejo sprejemati kripto za katere koli izdelke ali storitve. Če najdete trgovino, ki za plačila uporablja Shopify, obstaja možnost, da trgovina sprejme bitcoin.

Mint

Mint morda ne spada v kategorijo običajnih plačilnih platform. Vendar Mint.com sprejema bitcoin, kar vam olajša upravljanje proračuna na poti iz katere koli naprave.

Najboljša igralna mesta

Najboljša igralna mesta za sprejemanje plačil z bitcoini

Igre velikih rib

Big Fish Games je platforma za mobilne in namizne igre, ki ponuja vrsto iger, ki jih lahko kupite in igrate. Big Fish Games sprejema plačila z bitcoinom v zameno za njihove igre.

Zynga

Veliki gigant spletnih iger Zynga vam omogoča, da porabite bitcoin za izdelke v aplikaciji. Vse igre podjetja so brezplačne, čeprav lahko za nakupe v igri porabite neomejeno količino. Ne glede na to, ali igrate Farmville, Besede s prijatelji, Hit it Rich ali Dawn of Titans, lahko z bitcoinom prehitevate svoje prijatelje.

z uporabo bitcoinov za nakup stvari prek spleta

Microsoftove igre

Microsoft je začel sprejemati bitcoin za določene dele svoje spletne trgovine že v letu 2014. Podjetje je na kratko preklicalo plačilo bitcoinov, ko so leta 2017 provizije za transakcije strmo narasle, čeprav Microsoft zdaj Bitcoin ponovno sprejema. Podjetje vam omogoča, da porabite bitcoin za digitalne izdelke iz trgovine Windows Store in Xbox Store, vključno s filmi, igrami in aplikacijami. Preprosto položite bitcoin na svoj Microsoftov račun, nato pa ga porabite za katere koli Microsoftove izdelke.

microsoft bitcoin

Green Man Gaming

Britanski prodajalec spletnih iger Green Man Gaming sprejema bitcoin v zameno za različne igre. Večino izdelkov Green Man Gaming lahko enostavno aktivirate v Steamu in pogosto najdete igre, ki so cenejše od tistih, ki jih vidite v Steamu.

Keys4Coins

Keys4Coins sprejema kripto v zameno za ključe za osebne računalnike in konzole. Brskajte po najboljših naslovih na platformah Steam, Origin, Uplay in drugih, nato pa jih kupite neposredno s spletnega mesta z uporabo fiat ali kriptovalut. Keys4Coins sprejema BTC, DOGE, LTC, BCH, DASH, VTC in XMR skupaj z USD, EUR, GBP in NOK. Z uporabo vseh teh kriptovalut lahko kupite tudi darilne kartice, vključno z darilnimi karticami Xbox in PSN.

CJS CD-ključi

CJS CDKeys je specializiran za digitalne ključe za prenos najnovejših iger s takojšnjo dostavo. Spletno mesto deluje od leta 2009, čeprav so Bitcoin začeli sprejemati šele pred kratkim. Kot pri drugih ključnih prodajalcih tudi tukaj so tudi vsi ključi, ki jih ponuja podjetje, pristni, zaprti ključi za povsem nove igre.

Skromen sveženj

Družbeno ozaveščeni prodajalec igralnih paketov Humble Bundle sprejema bitcoin v zameno za igre, e-knjige, programsko opremo in drugo digitalno vsebino.

Najboljša kinodvorana in zabavišča

Najboljša kinodvorana in zabavišča za sprejemanje plačil z bitcoini

Direktne gledališke vstopnice

Theatre Tickets Direct je prodajalec vstopnic s sedežem v Veliki Britaniji. Podjetje prodaja vstopnice za predstave v Londonu, vključno s slavnimi gledališkimi predstavami in muzikali na West Endu. Že leta 2014 je podjetje postalo prva svetovna agencija za prodajo vozovnic, ki je strankam omogočala plačilo gledaliških vstopnic z uporabo bitcoinov.

kupite vstopnice za kino z bitcoini

MovieTickets.com

MovieTickets.com je spletni prodajalec vstopnic za kino, ki vam omogoča preprost nakup vstopnic za 30.000 zaslonov v ZDA, Kanadi, Veliki Britaniji in Latinski Ameriki. Podjetje sprejema bitcoin v zameno za vstopnice za kino.

Major Cineplex

Tajski velikan kinodvorane Major Cineplex zdaj sprejema Bitcoin Cash (BCH) na vseh lokacijah, kar vam omogoča nakup vstopnic za kino z BCH kjer koli na Tajskem.

AMC gledališča

AMC Theaters je drugo največje filmsko gledališče v Severni Ameriki in kot plačilo sprejemajo bitcoin.

Lionsgate Films

Lionsgate Films je v sodelovanju z GoCoin vključil bitcoin v svoj plačilni sistem, čeprav ni povsem jasno, kako bo ta integracija delovala.

Najboljša hrana, pijača in restavracije

Najboljša hrana, pijača in restavracija Mesta za sprejemanje plačil z bitcoini

Domino

Domino’s ne sprejema bitcoinov neposredno. Vendar sprejemajo darilne kartice Domino in z Bitcoin lahko kupite darilne kartice Domino z uporabo eGifterja in podobnih platform darilnih kartic.

Dunkin ’Donuts

Ko darilno kartico Dunkin ’Donuts kupite z bitcoinom, jo ​​lahko porabite na kateri koli lokaciji Dunkin’ Donuts po vsej državi. Ne, pri Dunkin ’Donuts ne morete neposredno plačevati z bitcoini, lahko pa z bitcoinom posredno plačate posredno prek darilne kartice eGifter ali druge večje spletne strani z darilnimi kartami.

KFC

KFC ne sprejema bitcoinov v celotni verigi. Vendar pa je podjetje postalo naslovnice po vsem svetu, ko se je KFC Kanada odločila, da bo Bitcoin sprejela za omejen čas v zameno za Bitcoin Bucket. Podjetje je obdelalo plačila v trgovini prek bitcoinov, vedra pa so bila dostavljena neposredno na kupčev domači naslov.

Brewdog

Britanska uspešna mega pivovarna Brewdog je pred kratkim napovedala, da bo začela sprejemati bitcoin na svoji lokaciji v Londonu. Ustanovitelj podjetja vidi bitcoin kot način, da “nadaljujemo z inovacijami”: “To smo storili s pivom, storili smo s svojim poslovnim modelom in zdaj zagovarjamo nov način plačevanja za pinto,” pojasnjuje Brewdog soustanovitelj James Watt. Brewdog sprejema tudi kripto v zameno za delnice podjetja. Brewdog uradno podpira BTC, BCH in BCHSV.

kupujte pivo z bitcoini

Foodler

Foodler je storitev dostave hrane, podobna Uber Eats, Skip The Dishes in DoorDash, med mnogimi drugimi konkurenti. Foodler je ena redkih storitev dostave hrane, ki pa vam omogoča plačilo z bitcoini.

Avtomati Coca Cola

Coca Cola je objavila načrte za vključitev svojih prodajnih avtomatov v Lightning Network, ki naj bi vam v bližnji prihodnosti omogočil nakup koke z bitcoinom.

Avtomati Aeguana

Podjetje za prodajne avtomate Aeguana je pred kratkim predstavilo nov prodajni avtomat, ki sprejema plačila z bitcoini in drugimi digitalnimi valutami.

Ameriški zeleni prodajni avtomat ZaZZZ

American Green ZaZZZ je avtomat za prodajo marihuane. Podjetje je nedavno v svoje sprejemljive načine plačila vključilo bitcoin, s čimer ste lahko uradno kupili travo z bitcoini.

Anchor Grill v New Yorku

Bitcoin lahko porabite za zrezek svetovnega razreda, ko boste naslednjič v New Yorku. Anchor Grill, specializiran za “sodobno evropsko kuhinjo”, vam omogoča, da vsakič plačate svoj račun v bitcoinih. Naročite lahko sveže morske jedi, sredozemske jedi in zrezke na žaru.

Auza’Atar v New Yorku

Auza’Atar je libanonska in bližnjevzhodna restavracija s sedežem v vzhodni vasi New York. V restavraciji je na voljo širok izbor bližnjevzhodnih jedi, sprejema pa tudi bitcoin za predmete al lmenu.

Arrowhead govedina

Arrowhead Beef pripravlja ekološko govedino s travo. Podjetje ponuja mleto govedino, sodobne zrezke, vrhunske pečenke, vrhunske zrezke in posebne kose – vse to je na voljo za nakup z bitcoini. Obiščite ArrowheadBeef.com, nato pa kupujte različne kose govedine in plačujte z bitcoini.

Bees Bros

Bees Bros prodaja med in izdelke na osnovi medu prek BeesBros.com – in ja, sprejemajo bitcoin. Bitcoin lahko porabite za medene karamele, na medu praženi mandlji, losjon iz čebeljega voska, medeno milo, medeni balzam za ustnice in številne druge izdelke na osnovi medu.

Pica za kovance

Zahvaljujoč Pizza For Coins (PizzaForCoins.com) je za pico lažje kot kadar koli prej. Na spletno mesto vnesite svoj naslov, nato si oglejte picerije v bližini, ki so pripravljene sprejeti bitcoin ali 50 različnih altcoinov. Namesto da bi posamezno iskali picerije, ki sprejemajo bitcoin, si lahko na hitro ogledate vsa razpoložljiva picerije.

Iskren Brew

Kupite pivo z največjo kriptovaluto na svetu po zaslugi Honest Brew. Podjetje prodaja pivo iz lastne pivovarne in povezanih pivovarn – vse v zameno za bitcoin. V nasprotju z večino pivovarn Honest Brew s sedežem v Združenem kraljestvu posluje izključno prek spleta in pošilja piva strankam po Veliki Britaniji in po vsem svetu..

Podzemna

Subway trenutno ne sprejema bitcoinov v nobeni od svojih trgovin. Vendar pa se je sendvič že leta 2013 pojavil na naslovnicah za sprejemanje bitcoinov v enem prodajalni v Allentownu v Pensilvaniji. Lastnik trgovine se je odločil, da bo vsem, ki plačujejo z bitcoini, podelil 10% popust. En Redditor se je vozil ure za privilegij, da bi kupil nogo z bitcoini – obstaja celo video:

Lieferando

Lieferando je ena največjih operacij dostave hrane v Nemčiji. Z 11.000 partnerskimi restavracijami podjetje sprejema tudi bitcoin, s čimer lahko hrano, ki jo želite dostaviti na svoj naslov, kadar koli kjer koli v Nemčiji enostavno dostavite.

Gostilna Pembury

Taverna Pembury je angleški pub z več kot 20 pivi in ​​veliko izbiro vin, žganih pijač in brezalkoholnih pijač. Med drugim strežejo tudi nedeljske pečenke in pico po newyorškem. Račun lahko plačate z bitcoini v gostilni Pembury.

Stari Fitzroy

Old Fitzroy je tradicionalni pub v Sydneyju. Je tudi ena najstarejših gostiln v Sydneyju. Bar sprejema bitcoin v zameno za pijače, prehrambene izdelke in gledališke vstopnice.

Bari Killfish

Ruska veriga barov Killfish sprejema bitcoin od leta 2018. Dejansko Killfish Bars naredi korak naprej, saj pokroviteljem dejansko dovoli, da ustvarijo lastne digitalne denarnice samo za lokal. Killfish je prisoten v 25 ruskih mestih.

EVR Bar

EVR Bar je bar v New Yorku, ki vam omogoča, da svoj zavihek plačate z bitcoini. Vsa bitcoin plačila se obdelujejo z uporabo BitPay.

Roza krava

Pink Cow je japonska restavracija, ki je bitcoin začela sprejemati že leta 2013. Od leta 2017 se podjetje bolj osredotoča na Bitcoin Cash (BCH) in je decembra 2017 gostilo celo prvo srečanje Bitcoin Cash na svetu. Danes , restavracija vam omogoča plačilo računa v BCH ali BTC.

CryptoCoffee

CryptoCoffee je kripto usmerjen distributer kave, ki prodaja kavo za kriptovalute po večini Evrope. Danes kupite vrsto mešanic in kavnih izdelkov z enim poreklom s CryptoCoffee.

Undead Coffee

Undead Coffee je prodajalec kave, ki sprejema bitcoin. Podjetje deluje v celoti prek spleta in prodaja svežo praženo kavo, kavo enega izvora, kavne mešanice in še več.

Nič ribolovnega

Nothing Fishy je specializiran spletni prodajalec, ki prodaja samo en izdelek: dodatek maščobnih kislin omega 3, ki ga namesto iz rib pridobivajo iz alg. To je to. Podjetje dobavlja po vsem svetu in ponuja 60 mehkih in 120 mehkih steklenic. Nižje cene lahko najdete pri nakupu neposredno pri Amazonu, toda Nothing Fishy ne sprejema bitcoinov.

Pex Peppers

Bi radi svoj bitcoin porabili za najbolj začinjeno pekočo omako? Pex Peppers vam lahko pomaga. Pex Peppers ponuja široko paleto ekstra pikantnih vročih omak, ki so na voljo za nakup bitcoinov.

Najboljša mesta za modo in nakit

Najboljša mesta za modo in nakit za sprejemanje plačil z bitcoini

6 dolarskih majic

Po meri majica podjetja 6 Dollar Shirts vam omogoča izdelavo prilagojene majice za samo 6 USD, nato pa jo plačate z uporabo bitcoinov. Če želite spodobno, cenovno ugodno majico, prilagojeno na desetine različnih načinov, potem so majice s 6 dolarji odlična proračunska možnost, ki sprejema bitkoine.

kupujte bitcoin oblačila na internetu

Ljubljene srajce

Trgovec z oblačili za e-trgovino Beloved Shirts ponuja oblačila po meri za moške, ženske in otroke. Bitcoin lahko porabite za majice, puloverje, jopice, kratke hlače, športna oblačila in še več.

Girlmeetsdress.com

Girlmeetsdress.com je žensko modno spletno mesto, ki ponuja različne ženske obleke.

Aeropostale

Aeropostale posebej ne sprejema bitcoinov. Vendar pa lahko prek Egifterja kupite darilne kartice z bitcoini, nato vstopite v katero koli Aeropostale in uporabite to darilno kartico.

Ameriški orel

Ameriški orel glede bitcoinov deluje enako kot Aeropostale: prek Egifterja lahko kupite darilno kartico z bitcoinom, nato pa vstopite v katerega koli ameriškega orla in ga porabite za oblačila.

Reeds Jewellers

Naknadno premišljena nakitna podjetja, kot je Reeds Jewelers, sprejemajo bitcoin v zameno za zaročne prstane, poročne prstane, uhane, ogrlice, zapestnice in druge vrste nakita. Podjetje ima tudi redne promocije, kot sta brezplačna dostava in 45-odstotna prodaja na celotnem spletnem mestu, zaradi česar so dobra izbira za Bitcoin uporabnike, ki iščejo zamudo..

Desetine

Tens je trgovec z očali, ki vam omogoča, da porabite bitcoin za vrsto trendovskih leč. Podjetje ne sprejema le bitcoinov, temveč poudarja tudi trajnost – tako da lahko izgledate dobro in se dobro počutite pri nakupu.

RealWatches.com

RealWatches.com je spletni prodajalec ur, ki ponuja različne sloge za moške in ženske.

Queen Bee z Beverly Hillsa

Dizajnerska prodajalka torbic Queen Bee z Beverly Hillsa vam omogoča nakup luksuznih torbic v zameno za bitcoin.

Kobelli

Kobelli prodaja ročno izdelan nakit v zameno za bitcoin. To ni vaša tekoča zlatarna: to je visokokakovosten nakit, ki so ga ustvarili nekateri najboljši mojstri na svetu. Vsi izdelki so na voljo za nakup z bitcoini.

BitDials

Ure, manšete in drugo dodatno opremo naročite prek BitDials, ki sprejema bitcoin v zameno za vse spletne izdelke.

ShirtWasCash

Pametna igra starega internetnega mema, ShirtWasCash vam omogoča, da kupite široko paleto samooklicanih “čudnih” majic. Novi modeli izhajajo skoraj vsak dan. Srajce so ločene v kategorije za fante, dame, hišne ljubljenčke in še več.

Minku

Minku ponuja usnjene izdelke s prilagodljivimi reliefnimi imeni in posvetili. Če želite svoj bitcoin porabiti za kakovostno usnje, potem je Minku odlična možnost.

Tortuga nahrbtniki

Če imate za prenos velik igralni prenosnik, svojega prenosnika ne morete zaupati nobenemu običajnemu nahrbtniku. Tortuga nahrbtniki so odlična možnost. Prostorni nahrbtniki zagotavljajo dovolj prostora celo za 17-palčni ali 19-palčni igralni prenosnik, skupaj z veliko dodatnega prostora za zunanjo opremo.

Hipptee

Hipptee je proizvajalec grafičnih majic, ki ne sprejema samo bitcoinov; uporabljajo tudi Bitcoin Lightning Network. Hipptee sprejema bitcoin pri vseh nakupih do 50 USD.

Samer Halimeh

Leta 2017 je prodajalec luksuznih diamantov Samer Halimeh začel sprejemati bitcoin v zameno za trgovanje z dragulji in prodajo. Podjetje je močno prisotno v Londonu, New Yorku in Rijadu.

Menlo Park

Vrhunski prodajalec nakita Menlo Park sprejema bitcoin v zameno za vrhunski nakit in ure. Podjetje je začelo sprejemati bitcoin po povečanju povpraševanja strank, ki so želele porabiti virtualne valute.

Najboljša mesta za orožje in orožje

Najboljša mesta za orožje in orožje za sprejemanje plačil z bitcoini

GunGear.ca

GunGear.ca je ena redkih trgovin z orožjem, ki sprejema bitcoin v zameno za strelno orožje. Spletni prodajalec pištol uporablja Coinbase kot plačilni procesor. Podjetje GunGear je bilo ustanovljeno leta 1989. Danes podjetje ponuja široko paleto strelnega orožja, skupaj s strelivom, kuburami, noži in drugimi dodatki. V preteklosti je podjetje strankam, ki plačujejo z bitcoini, ponudilo bolj strme popuste (na primer 15% popusta za vse stranke in 18% popusta za kupce bitcoinov).

Gunworks v osrednjem Teksasu

Austin’s Central Texas Gunworks je bila prva trgovina z orožjem, ki je bitcoin sprejela kot plačilo – spremembo, ki so jo uvedli že leta 2014. Trgovina vam omogoča, da pištole z bitcoini kupujete v spletu ali na njihovih maloprodajnih lokacijah. Central Texas Gunworks sprejema tudi ETH in LTC.

dobiti pištole z bitcoinom

Najboljše zavarovalnice

Najboljše zavarovalnice za sprejemanje plačil z bitcoini

Skupina za inovacijsko zavarovanje

Skupina Innovation Insurance Group vam omogoča, da svoje zavarovalne premije plačujete z bitcoini in drugimi glavnimi kriptovalutami. Ustrezno imenovana zavarovalnica tudi trdi, da je specializirana za zavarovanje uporabnikov kriptovalut.

INGUARD

INGUARD sprejema plačila z bitcoinom že od leta 2013. Podjetje se je odločilo, da bo sprejelo bitcoin, da se bo razlikovalo od svojih konkurentov.

CoverYou

CoverYou omogoča strankam v Belgiji in na Nizozemskem, da svoje premije plačujejo z bitcoini. CoverYou je edinstvena zavarovalnica: družba je specializirana za pokrivanje pametnih telefonov in tabličnih računalnikov, kar olajša zamenjavo vaših elektronskih naprav, če se izgubijo, ukradejo ali pokvarijo.

Najboljša nepremičninska mesta

Skladiščenje Glen Oaks

Nepremičninsko podjetje Glen Oaks Escrow iz južne Kalifornije je pred kratkim sporočilo, da sprejema plačilo z bitcoini prek BitPaya. Družba se je odločila, ko je opazila naraščajoče število prodanih nepremičnin za bitcoin.

kupujte nepremičnine z bitcoini

Nepremičninski maksimumi

Severnoameriška nepremičninska družba Real Estate Maximums je sporočila, da bo sprejemala plačila z bitcoini od strank po ZDA in Kanadi. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1999 in je specializirano za stanovanjsko prodajo.

Brookliv

Nepremičninsko podjetje Brookliv s sedežem v New Yorku je začelo sprejemati bitcoin leta 2018. Podjetje je želelo mlajšim strankam olajšati vlaganje v nepremičnine z uporabo digitalnih valut.

Kuper Sotheby’s International Realty

Kuper Sotheby’s International Realty je septembra 2017 napovedal, da bodo začeli sprejemati bitcoin. Nepremičninsko podjetje s sedežem v Teksasu je začelo bitcoin sprejemati kot način, da nekdo zlahka prenese digitalno sredstvo v opredmeteno sredstvo.

BitcoinRealEstate

BitcoinRealEstate, ki ga najdete na spletu na spletnem mestu BitcoinRealEstate.com, ima presenetljivo širok izbor lastnosti, ki so na voljo za nakup z bitcoini. Želite kupiti penthouse za nekaj sto BTC? BitcoinRealEstate.com je eno mesto, kjer lahko to storite.

Najboljša mesta za zlato, plemenite kovine in kovance

Ameriški zlitine

American Bullion se tradicionalno specializira za zlate zlitine, čeprav je podjetje nedavno začelo sprejemati bitcoin kot plačilo. Generalni direktor podjetja je bitcoin opisal kot “poln možnosti in neomejen potencial”. Fizično zlato in srebro lahko z bitcoini kupite prek ameriških zlitin.

Provident Metals

Provident Metals sprejema bitcoin v zameno za naložbene plemenite kovine in zlitine.

Sharps Pixley

Sharps Pixley je trgovec z zlatom s sedežem v Londonu, ustanovljen že davnega leta 1778. Podjetje je pred kratkim napovedalo, da bo Bitcoin začelo sprejemati kot plačilo za plemenite kovine. Sharps Pixley je član London Bullion Market Association, družba pa upravlja trgovine po vsej Veliki Britaniji, kjer vlagatelji lahko kupujejo, trgujejo in shranjujejo plemenite kovine.

Vaultoro

Vaultoro je mlad v primerjavi z večino drugih trgovcev z zlatom na tem seznamu. Vendar podjetje sprejema bitcoin v zameno za zlato, srebro, platino, paladij in druge plemenite kovine.

Amagi Kovine

Amagi Metals je središče za zbiranje kovancev, ki med drugimi zbirateljskimi predmeti prodaja zlate in srebrne kovance. Spletno mesto sprejema bitcoin na svoji strani na www.amagimetals.com/bitcoin. Za začetek preprosto kliknite »Nakup zlata in srebra z bitcoini«.

Bullion79

Bullion79 olajša prodajo enega skladišča vrednosti za drugega. Zamenjajte svoj bitcoin za zlate ali srebrne palice, kovance in druge predmete. Bullion79 ne sprejema le bitcoinov: bitcoin je glavna valuta spletnega mesta za transakcije. Samo obiščite https://bullion79.com, kliknite plačilo, nato si oglejte ceno svojih predmetov v bitcoinih.

Apmex

Apmex prodaja plemenite kovine v zameno za bitcoin, vključno z zlatimi in srebrnimi palicami, skupaj s platino, paladijom in drugimi kovinami. Uradno spletno stran lahko obiščete na www.apmex.com/now-accepting-bitcoin plačati z bitcoini. Preprosto izberite plemenito kovino, ki jo želite kupiti, in nato kadar koli ste pripravljeni na Bitpay.

Najboljša mesta za zabavo za odrasle

PornHub

PornHub je eno izmed 30 najbolj obiskanih spletnih mest na svetu. Kot pri drugih pornografskih podjetjih je tudi PornHub ugotovil, da stranke pogosto ne želijo predati podatkov o kreditni kartici. Z veseljem pa so predali kriptovalute. PornHub že dolgo podpira bitcoin, toda velikan za zabavo za odrasle zdaj sprejema tudi LTC, TRON in ETH. Plačajte za PornHub Premium s kripto!

Poredna Amerika

Porno spletno mesto Naughty America sprejema bitcoin v zameno za naročnine, katerih cena je približno 95 USD na leto ali 30 USD za en mesec (dobite velik popust pri letnih naročninah). Naughty America sprejema bitcoin in vaša naročnina vam omogoča dostop do 7 drugih pornografskih spletnih mest. Pazite, da se naročnine na pornografije ne prikazujejo na računih kreditnih kartic ali bančnih izpiskih!

Playboy

Dolgoletna zabavna publikacija za odrasle Playboy sprejema bitcoin z enim opozorilom: bitcoin lahko uporabite samo za nakup premium funkcij prek Playboy TV. Glede na zgodnjo podporo podjetja za bitcoin pa je vsekakor mogoče, da se v prihodnosti doda tudi druga bitcoin podpora.

Samomorilske deklice

Spletno središče za dekleta Suicide Girls sprejema plačila z bitcoini.

LiveJasmin

LiveJasmin je spletno mesto za zabavo za odrasle, najbolj znano po svojih oddajah v živo. Platforma kot plačilo sprejema bitcoin in druge večje kriptovalute, s čimer lahko plačate naročnino z uporabo katere koli kriptovalute, ki jo podpira PumaPay.

Najboljše naložbe, prihranke in zaslužite obrestne ponudbe

BlockFi

Vložite svoj bitcoin in zaslužite obrestne obresti z BlockFi. Obstaja na desetine platform, ki vam omogočajo, da si prislužite obresti v zameno za deponiranje bitcoinov, čeprav je Blockfi nedvomno najbolj legitimna platforma za kriptoposojilo v industriji. Prijavite se na račun za obrestne mere BlockFi (BIA) in si prislužite obrestne mere od 6% do 8% na leto.

porabite bitcoin, da zaslužite obresti

Nexo

Nexo je največji konkurent BlockFi-ja. Platforma ponuja letne obrestne mere od 7% do 8% za bitcoin hodlers, kar olajša zaslužek sestavljenih obresti na vaših bitcoin imetjih. Nexo sprejema tudi vloge v UDST, TUSDT, USDC, PAX in DAI.

CoinLoan

Podobno kot na zgornjih dveh platformah tudi CoinLoan ponuja obrestne mere do 12%, s čimer lahko Bitcoin hodlerji zaslužijo največjo donosnost svojih imetjev.

YouHodler

YouHodler ponuja letne obrestne mere 7% za bitcoin in do 12% za USDT imetja. Platforma sprejema tudi BNB, USDC, PAX in TUSD. Ne glede na vašo želeno digitalno valuto boste morda z njo zaslužili z YouHodlerjem.

Ledn.io

Ledn, ki ga najdete na spletu na spletnem mestu Ledn.io, se je razglasil za ponudnika finančnih storitev. Podjetje omogoča, da Bitcoin hodlers zaslužijo fiksne obrestne mere za vloge.

Najboljša mesta na univerzah in fakultetah

Knjigarna Univerze Simona Fraserja (SFU)

Univerza Simon Fraser v Vancouvru (SFU) je ena redkih večjih izobraževalnih ustanov, ki sprejema bitcoin. Knjigarna SFU med drugim sprejema bitcoin za oblačila, pisarniške izdelke, učbenike, tečajno gradivo in vse vrste opreme SFU.

Univerze in fakultete sprejemajo bitcoin

MIT Coop

Coop je bil ustanovljen leta 1882 in je kampusna trgovina za Harvard in MIT. Coop sprejema plačila z bitcoinom v zameno za učbenike, gradiva za tečaje, opremo z univerzitetno blagovno znamko in še več.

Univerza v Cumbriji

Univerza v Cumbriji je bila ena prvih svetovnih univerz, ki je sprejela digitalno valuto. Kolegij omogoča tudi plačilo dela šolnine z uporabo bitcoinov – ene redkih šol na svetu, ki to omogoča.

Evropska šola za management in tehnologijo Berlin

Evropska šola za management in tehnologijo (ESMT) Berlin je ena redkih svetovnih institucij, ki v zameno za bitcoin ponuja popolne diplome. Kripto lahko uporabite za plačilo celotnih stopenj in posameznih programov na visoki ravni.

King’s College

King’s College v New Yorku je bila ena prvih ameriških šol, ki je sprejemala plačila v bitcoinih. Šolski skrbniki dejansko priporočajo plačilo z bitcoinom, da se izognejo 2% do 3% transakcijskim stroškom.

Univerza v Nikoziji

Ciprska univerza v Nikoziji je bila pri uporabi bitcoinov za poučevanje presenetljiva. Danes lahko študentje še naprej uporabljajo bitcoin za plačilo šolnine na U N.

Najboljša spletna mesta za zmenke

OKCupid

Spletno mesto za zmenke OKCupid vam omogoča plačevanje premium naročnin z bitcoini. Pravzaprav je bilo OKCupid eno prvih večjih internetnih podjetij, ki je Bitcoin sprejelo že leta 2013.

Badoo

Badoo je aplikacija za zmenke, ki je Bitcoin začela sprejemati presenetljivo zgodaj, vendar nikoli ni zares posodobila svojega sistema plačevanja z bitcoini, zato boste v spletu našli veliko pritožb glede Badoo-jevih plačil z bitcoinom..

Luxy.com

Luxy.com je platforma za zmenke, ki skrbi za odmevne člane, kot so milijonarji, zvezdniki, supermodeli in poslovni voditelji. Vsi člani morajo imeti letno plačo 200.000 USD, vsi računi pa morajo biti preverjeni.

Najboljši Forex posredniki

eToro

eToro je eden izmed najbolj znanih forex posrednikov, ki so na voljo danes. Podjetje s sedežem na Cipru, ustanovljeno leta 2006, ponuja trgovanje z delnicami, surovinami, valutami in indeksi. Bitcoin lahko položite na svoj račun eToro in takoj začnete trgovati.

ForexTime

Bi radi obogatili z nakupom ali prodajo tujih valut? ForexTime (FXTM) je ena izmed peščice forex posrednikov, ki kripto sprejema kot možnost depozita. ForexTime, ustanovljen leta 2011, podpira 250 instrumentov za delnice, blago, kovine in različne valute.

AvaTrade

AvaTrade je forex posrednik, ki sprejema bitcoin za vloge. Odprite trgovalni račun in nato položite bitcoin, da začnete takoj trgovati.

Plus500

Plus500 je vodilna pogodba za razliko (CFD), ki ponuja vrsto finančnih produktov uporabnikom v več kot 50 državah. Družba sprejema BTC in ETH za vloge.

FBS

Spletna forex platforma FBS ponuja CFD-je in plemenite kovine trgovcem po vsem svetu, nedavno pa so dodali bitcoin kot uradno podprto valuto. Rusko podjetje ima satelitske pisarne na Kitajskem, v Egiptu, Indoneziji, Maleziji in na Tajskem.

FX Choice

FX Choice je bila ustanovljena leta 2008. Danes forex platforma sprejema bitcoin kot način depozita za svojo trgovalno platformo MT4 in MT5.

Finpro trgovanje

Britanski posrednik ECN FinPro Trading s sedežem v Veliki Britaniji strankam ponuja trgovanje z namiznimi računalniki in mobilnimi napravami. Kot način pologa sprejemajo tudi bitcoin in pri transakcijah z bitcoinom ne zaračunavajo provizij. Dejansko bo FinPro trgovanje povrnilo vse provizije, ki jih banke zaračunajo za pretvorbo fiat valute v bitcoin.

InstaForex

InstaForex je bil ustanovljen leta 2007 in je danes eden najbolj znanih svetovnih posrednikov. Podjetje ponuja 100% bonus na začetne vloge. Od nedavnega podjetje sprejema bitcoine za pologe in dvige.

Turčija Forex

Londonski Forex Forex sprejema bitcoin kot možnost pologa.

Najboljše odvetniške družbe

Nordijsko pravo

Ta finska odvetniška družba je nedavno začela sprejemati bitcoin kot plačilo za pravne storitve.

StepToe & Johnson LLP

StepToe & Johnson LLP ima lokacije v Bruslju, Pekingu, Chicagu, Londonu, Los Angelesu, Phoenixu in Washingtonu. Družba je pravkar napovedala, da bo začela sprejemati bitcoin, da bo šla skupaj s širitvijo njihovega blokchain oddelka.

Frost Brown Todd LLC

Frost Brown Todd je državna odvetniška pisarna s sedežem po ZDA. Odvetniška družba je postala prva večja družba, ki je bitcoin sprejela kot plačilo že leta 2017. Trdijo, da so imeli veliko povpraševanje strank za plačilo z bitcoini.

McLaughlin & Stern LLC

Ustanovljen leta 1898, McLaughlin & Stern je ena najstarejših ameriških odvetniških pisarn, ki zdaj Bitcoin sprejema kot plačilo za pravne storitve.

Najboljši avtomobili in avtomobilizem

Post Oak Motor Cars

Ameriška prodajalna avtomobilov Post Oak Motor Cars je pred kratkim napovedala, da bo začela sprejemati bitcoin v zameno za vozila. Podjetje obdeluje kripto plačila prek Bitpay.

Klasične rekreacije

Druga prodajna hiša s sedežem v ZDA, Classic Recreations, zdaj Bitcoin sprejema kot možnost plačila. Avtomobilsko podjetje po meri olajša porabo kripto za izdelavo avtomobila svojih sanj.

Razno / drugo

1-800-cvetje

1-800-Flowers.com je cvetlično podjetje s sedežem v New Yorku, ki rože prodaja prek spleta po vsej ZDA. Podjetje sprejema bitcoin v partnerstvu z Coinbase od leta 2013. Nakup cvetja z bitcoinom in ga pošlji ljubljeni osebi z 1-800-Flowers.

TrickMugs

Kupite posebne vrčke, ki spreminjajo barvo, z bitcoini. Vrčki TrickMugs bodo spremenili barvo in razkrili skrita sporočila, zaradi česar so idealno darilo.

Tiskar

Naj vam kolesarska kolesa zapojejo z ‘Spokesters’. Te naprave so na voljo v različnih barvah in zagotavljajo “kilometre in kilometre zabave”, tako da vsakemu kolesu dajo zvok motorja. Gre za majhno plastično napravo, ki se prilega naperam kolesnih gum – podobno kot bi uporabljali igralno karto ali oblačilo. Poleg tega lahko plačujete z uporabo bitcoinov.

CoinFueled

CoinFueled vam omogoča, da porabite predplačniške darilne kartice z uporabo bitcoinov. Po ZDA in Kanadi lahko vozniki z darilnimi karticami kupujejo bencin na tisočih različnih postajah.

Ščit n tesnilo

Želite boljši način zapečatenja ostankov hrane? Shield n Seal je hiter in preprost izdelek – in spletna stran za naročilo sprejema bitcoin.

Aloha sprejemniki

Aloha Tuners spletno prodaja inštrumente za elektronsko uglaševanje prek svoje neumne trgovine z e-trgovino na temo Havajev. Uglaševalci so različnih oblik, od tujcev do sov do psov. Vse lahko plačate z uporabo bitcoinov.

Swagnets

Swagnets ponuja visokotehnološko zamenjavo, namenjeno tehničnim osebam. Osnovni izdelek podjetja je magnet, ki pokriva kamero vašega prenosnika. Swagnet vam omogoča zaščito vaše zasebnosti brez praskanja ali lepljenja prenosnega računalnika. Vsak Swagnet je izdelan iz ogljikovega jekla in se držijo vgrajenih magnetov vašega MacBook-a. Poleg tega, ker so Swagneti magnetni, ne pa tudi magneti, ne bodo škodovali vašemu računalniku.

Podjetje za premikanje po cesti

Bi se radi preselili iz ene države v drugo? Leta 2017 je ameriško podjetje Roadway Moving Company postalo prvo večje gibljivo podjetje, ki je sprejelo bitcoin kot veljaven način plačila.

Seštevanje

Platforma za sledenje portfelja kovancev Cointracking sprejema bitcoin kot plačilo

Gorilnik plakatov

Poster Burner prodaja plakate po meri. Na spletno mesto lahko naložite posnetek zaslona ali fotografijo, nato pa naročite tisk fotografije po meri. Fotografirajte svoj portfelj bitcoinov in ga pokažite na primer pred prijatelji.

Denarij

Denarij vam omogoča nakup fizične različice vašega bitcoina in drugih kriptovalut. Bitcoin lahko na primer obdate z zlatom in drugimi plemenitimi kovinami. Seveda je nekoliko neresno v primerjavi z držanjem bitcoinov v digitalni obliki, vendar je vsekakor videti v redu.

T-Mobile Poljska

Poljska divizija podjetja T-Mobile sprejema plačila v bitcoinih.

Bitcoinshop.us

Bitcoinshop.us je spletni prodajalec, namenjen posebej uporabnikom bitcoinov. Spletno mesto vsebuje široko paleto izdelkov za dom in podjetja, vključno z vsemi, od ur do klimatskih naprav. Bitcoinshop.us sprejema tudi druge kriptovalute, vključno z DOGE in LTC.

Čarovništvo za eterično olje

Bitcoin zamenjajte za eterična olja z Essential Oil Wizardry, spletnim homeopatskim trgovcem na drobno.

Modafinilxl

Modafinilxl je poceni spletna lekarna, ki ponuja širok izbor blagovnih znamk generičnih zdravil po najnižjih cenah.

Santyka

Santyka je še ena dobro založena spletna lekarna s široko izbiro generičnih zdravil, ki so na voljo po ugodnih cenah.

Synergetic Press

Synergetic Press je spletni prodajalec knjig, ki je med drugim specializiran za knjige pozornosti, kot sta “Skrivna droga budizma” in “Mistični kemik”. Podjetje sprejema bitcoin v zameno za vse fizične in digitalne e-knjige.

Chicago Sun-Times

Chicago Sun-Times je bil eden prvih časopisov v ZDA, ki je sprejel bitcoin za naročnino.

Crypopet

Bi radi svoj bitcoin uporabili za nakup hrane za hišne živali, zalog in še več? Cryptopet je tvoj prijatelj. Spletno mesto sprejema bitcoin v zameno za vse vrste hrane, zaloge in dodatke za hišne ljubljenčke.

Tradebit

Tradebit je eno največjih svetovnih trgov digitalnih vsebin. Z več kot 2 milijonoma prenosov na voljo, Tradebit omogoča uporabnikom, da kupujejo in prodajajo izdelke, ki jih je mogoče naložiti prek svoje spletne strani, in vse plačujejo z bitcoini.

Bittuni

Bittunes je globalni glasbeni sistem z milijonom uporabnikov. Podjetje je pred kratkim lansiralo aplikacijo za Android, platforma pa je na voljo v 100 državah.

EMWiRES

EMWiRES sprejema bitcoin samo prek svoje spletne trgovine. Podjetje prodaja CD-je in storitve pretakanja glasbe za bitcoin.

Najboljše dobrodelne organizacije

rdeči križ

Mednarodna dobrodelna organizacija Rdeči križ sprejema Bitcoin (in BCH) v kateri koli apoeni prek Bitpay. Če želite z bitcoinom donirati za mednarodno pomoč, potem je Rdeči križ ena najbolj znanih možnosti.

Združena pot

Združena pot je ena najbolj znanih neprofitnih organizacij na svetu, prav tako pa že dolgo podpira Bitcoin.

Greenpeace

Greenpeace donacije v bitcoinih sprejema od septembra 2014. Okoljska organizacija se ponaša z dejstvom, da ne jemlje denarja od korporacij ali vlad, čeprav z veseljem sprejema posamezne donacije v bitcoinih.

Bitcoin dobrodelna plačila

Vodni projekt

Projekt Voda je bil ustanovljen z namenom omogočiti čist dostop do varne in pitne pitne vode v podsaharski Afriki. Organizacija je bila ena prvih, ki je sprejela plačila s kriptovalutami; danes The Water Project sprejema donacije v BTC, BCH, ETH in LTC.

Koda za navdih

Code to Inspire je bil ustanovljen z namenom, da ženskam da veščine kodiranja, s katerimi bi lahko svoje skupnosti okrepile svoje socialno-ekonomske razmere. Neprofitna organizacija s sedežem v Afganistanu sprejema bitcoin in druge načine darovanja.

BitGive

BitGive je bil ustanovljen leta 2013, da bi skupaj z mednarodnimi dobrodelnimi organizacijami izboljšal prizadevanja za javno zdravje in varovanje okolja. Organizacija sprejema bitcoin kot donacijo.

Avtizem govori

Avtizem govori vam omogoča uporabo bitcoinov za spodbujanje ozaveščenosti o avtizmu. Preprosto obiščite spletno mesto, se pomaknite na dno strani in kliknite gumb ‘Doniraj tukaj’. Kliknite povezavo in nato boste videli povezavo Bitpay, ki vam omogoča plačilo z bitcoinom. Če donirate, se bodo vaši bitcoin uporabljali za financiranje raziskav in ozaveščanja o motnjah avtizemskega spektra v ZDA in po vsem svetu.

Tor projekt

Omrežje Tor je skupina prostovoljnih strežnikov, ki ljudem omogočajo izboljšanje zasebnosti in varnosti na internetu. Zahvaljujoč projektu Tor lahko vaši Bitcoin gredo v smeri izboljšanja internetne zasebnosti – vzrok, ki je razumljivo blizu številnim bitcoinom.

Internetni arhiv

Internet Archive je neprofitna organizacija, ki se ukvarja z ohranjanjem interneta. Če želite prispevati k ogromni digitalni knjižnici, lahko donirate z uporabo bitcoinov.

50+ drugih dobrodelnih organizacij

Skupaj je zdaj 50 glavnih dobrodelnih organizacij, ki sprejemajo bitcoin, vključno z vsemi, od Fundacije za prosto programsko opremo do Burning Man Project do Ronalda McDonald House. Purse.io je sestavil seznam dobrodelnih organizacij, ki sprejemajo bitcoin. Seznam si lahko ogledate tukaj.

Kjer koli so sprejete kreditne kartice

Danes je lažje kot kdaj koli prej porabiti bitcoin kjer koli sprejemajo kreditne kartice. na voljo imate več možnosti, vključno z:

Kupite virtualno ali fizično darilno kartico Visa ali MasterCard s prodajalcem darilnih kartic, kot je eGifter

Pridobite debetno kartico za Bitcoin prek storitve, kot sta BitPay ali Bitcoin.com

Uporabite platformo darilnih kartic, da kupite darilno kartico za tisoče različnih restavracij, trgovcev, spletnih mest in še več

Na koncu je danes danes lažje kot kdajkoli porabiti bitcoin. Pričakujemo, da bomo na tem seznamu redno dodajali nova mesta za porabo bitcoinov.

Kako porabiti Bitcoin spletne vire

poraba-bitcoin-na spletu

Ker je ta seznam sprejetih mest za bitcoin za nakupovanje in uporabo v spletnih trgovinah z e-trgovino, obstaja nekaj namenskih načinov iskanja krajev za preživljanje spletnih mest z bitcoini:

 • SpendBitcoins.com
 • SpendaBit.com

Morda se vam splača naučiti, kako zaslužiti bitcoin na spletu, da ga lahko tudi vi porabite. Čeprav se bodo zaradi številnih napovedi cen bitcoinov želeli ‘hodl’ (nekateri pravijo, da pridite do dragega življenja), saj bi se ta lahko z leti podvojila ali potrojila, zlasti zaradi prepolovitve bitcoinov. Ne pozabite, da pri spletnem nakupovanju z bitcoini vedno zaščitite svoje zasebne ključe, zaščitite podatke denarnice in se na uradnih spletnih mestih ter v trgovinah izognete prevaram z bitcoini.

Ko se cena bitcoinov premika navzgor in navzdol in sprejemanje plačil Bitcoin doseže več spletnih mest in sprejetje trgovcev kot kdaj koli prej, obstaja veliko uporabnih virov za preverjanje, ki ljudem pomagajo pregledati, kje porabiti bitcoin na spletu in katere stvari lahko kupite z bitcoinom Internet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map