Sprejem plačil z Bitcoin: 14 najboljših trgovskih prehodov, ki jih je treba uporabiti

sprejemajo plačila z bitcoini

Smo že pokrili, kje porabiti bitcoin, zdaj pa si oglejmo, kako sprejemanje plačil z bitcoinom deluje pri trgovcih in se naučimo najboljših načinov za prejemanje plačil s kriptovalutami za podjetja in e-trgovino.

Kako sprejeti plačila s kripto za trgovce

V zadnjih štirih do petih letih je bila svetovna kriptoskupina priča velikemu porastu števila podjetnikov, ki delujejo v tej vedno večji finančni domeni. V tem članku bomo poskušali predstaviti podroben vodnik, kako lahko neodvisni poslovni subjekti in trgovci začnejo sprejemati Bitcoin (BTC) za svoje blago na zelo poenostavljen / neposreden način. Nekatere temeljne teme, ki bodo obravnavane v tem priročniku, vključujejo:

  • Katera denarnica je idealna za olajšanje običajnih poslovnih transakcij.
  • Kako osebno in digitalno obdelati tx-je, povezane z BTC
  • Katere fizične platforme lahko trgovci uporabljajo za obdelavo interakcij na prodajnih mestih
  • Katere storitve (fizične ali digitalne) je mogoče uporabiti za pretvorbo Bitcoina v druge digitalne ali fiat valute
  • Kako lahko trgovci zmanjšajo izgube, povezane z nestanovitnostjo trga
  • Najboljših 14 plačilnih prehodov za Bitcoin, ki jih lahko uporabite za podjetja in podjetja

Zakaj bi trgovci izbrali BTC?

kako sprejeti plačila z bitcoinom

Preden se podrobno seznanimo s tem, kako lahko trgovci sprejemajo plačila BTC, bi bilo za naše bralce koristno razumeti osnovne prednosti, povezane z vodilno kriptovaluto. Za začetek lahko vidimo, da je najpomembnejša prednost uporabe Bitcoina v tem, da so vse domače transakcije te valute popolnoma nepovratne. Za podrobnejšo razlago tega vidika lahko vidimo, da večina tradicionalnih plačilnih sistemov fiat uporablja banke ali druge posredniške platforme, da olajša svoje transakcije. Zaradi tega se trgovci pogosto spopadajo z možnostjo izgub zaradi povratnih bremenitev in drugih podobnih prevar. In medtem ko lahko trgovci, ki jih prizadenejo takšna vprašanja, zlahka oddajo zahtevo za vračilo kupnine, je celoten postopek lahko precej naporen in dolgotrajen.

Ko govorimo o Bitcoin-u (BTC), ni možnosti, da bi prišlo do povračila, saj sredstvo uporablja decentralizirano omrežje – kar ne pušča prostora za slabe akterje, ki zahtevajo vračilo (v primerih, ki so sporni). Ne samo to, da zaradi edinstvenega operativnega okvira BTC centralna agencija za upravljanje (kot so banka, Paypal, posojilna institucija itd.) Nikoli ne more zamrzniti računov, povezanih z valuto..

Druge ključne prednosti Bitcoina vključujejo:

Nizke pristojbine: Medtem ko operaterji kreditnih kartic in ponudniki plačil strankam običajno zaračunavajo visoke stopnje provizij v višini približno 3 +% (skupaj s stroški konverzije), lahko transakcije BTC obdelamo za približno 1 USD, ne glede na velikost plačila..

Pripravljena tehnologija za prihodnost: Z vsakim dnem se vedno več ljudi začenja zavedati finančnega potenciala, ki ga kriptovalute (kot je BTC) resnično premorejo. V zvezi s tem številni strokovnjaki verjamejo, da bodo trgovci, ki bodo začeli uporabljati alternativne denarne tehnologije, kot je Bitcoin, lahko privabili več strank, še posebej s časom, ko bo svetovni finančni sektor prešel na popolnoma digitalni način delovanja..

Na kaj je treba biti pozoren pri izbiri denarnice BTC za sprejemanje plačil

bitcoin denarnica za sprejem plačil

Da bi trgovec lahko začel sprejemati plačila z Bitcoin (BTC), mora pridobiti denarnico za kriptovalute. V zvezi s tem je treba poudariti, da je med najvarnejšimi rešitvami denarnice Bitcoin Core, saj je popolnoma samozadosten in od lastnika ne zahteva, da je odvisen od strežnikov drugih proizvajalcev, vendar omenja da lahko denarnica traja dolgo (včasih od tednov do mesecev), da postane popolnoma operativna, saj od uporabnikov zahteva prenos celotne zgodovine verige Bitcoin.

V zvezi s tem je lahko uporabnikom lažje uporabiti možnost denarnice, ki je bistveno lažja glede na celotno porabo virov – na primer „Blockchain Wallet“, rešitev za shranjevanje, ki je zelo primerna za CPU in jo je mogoče nastaviti v nekaj minut. Glede na to je denarnica odvisna od nekaterih tretjih oseb in je tako bolj nagnjena k zunanjim vdorom, pa tudi k vdorom tretjih oseb, da Bitcoin Core.


Ena ključnih prednosti Blockchain denarnice je, da takoj, ko je nanjo prejet BTC tx, postane uporabniku na voljo za porabo. To je v popolnem nasprotju z Bitcoin Core in drugimi mehkimi denarnicami, ki zahtevajo številne potrditve, preden zadevna kripto sredstva postanejo uporabna. Na primer, Bitcoin Core potrebuje najmanj eno potrditev za potrditev transakcije – postopek, ki lahko traja od 10 do 60 minut, odvisno od celotne prezasedenosti omrežja. Poleg tega so za mehke denarnice (na primer tisto na Coinbase) potrebne tri potrditve, zaradi katerih lahko stranke včasih počakajo cel dan. To bi ne samo, da bi bili kupci na drobno previdni pri tej tehnologiji, ampak bi tudi Bitcoin naredil povsem neuporabnega za vsakodnevne transakcije.

Nenazadnje je izredno pomembno, da trgovec pred predajo kupljenega blaga analizira plačilo BTC, ki ga prejme od stranke, da se prepriča, ali je bila uporabljena potrebna provizija za transakcijo. To je zato, ker lahko plačilo včasih traja nekaj dni, če se ne uporabi dovolj visoka tx pristojbina. Ne samo to, če je znesek provizije nastavljen na nič, obstaja možnost, da do plačila sploh ne pride.

Najlažji način za spletno prejemanje Bitcoinov

Najlažji način za spletno prejemanje Bitcoin plačil

Če želijo trgovci sprejeti BTC, morajo dostopati do svojih denarnic in odpreti odsek za pošiljanje / prejemanje. Če želi na primer trgovec sprejeti plačilo, mora odpreti zavihek »prejeli« in kopirati dani naslov, da ga bo lahko nato prejel prejemniku plačila. Izjemno pomembno je, da trgovec poskrbi za natančno kopiranje naslova, saj lahko že majhna napaka (tj. Ena napačna črka ali številka) povzroči, da se plačilo pošlje v povsem drugo denarnico in denar za vedno izgubi.

Druge točke, ki jih je vredno izpostaviti:

Spletni trgovci bi morali v najboljšem primeru poslati naslove svojih denarnic BTC svojim strankam prek e-pošte, besedilnih sporočil ali neposrednih sporočil. Poleg tega lahko svoje naslove natisnejo tudi na svojih uradnih računih in preprosto vedno znova uporabljajo isti dokument za vse prihodnje finančne transakcije..

Trgovci lahko poleg ročnega sprejemanja svojih plačil BTC digitalizirajo svoja plačila tudi z uporabo vtičnikov, ki so zasnovani za platforme, kot sta WordPress in OpenCart.

Kako prejeti BTC s fizične lokacije?

Kako prejeti BTC s fizične lokacije?

Za operaterje trgovin na drobno, ki prejmejo plačilo BTC, je lahko standardni postopek kopiranja naslova denarnice in pošiljanja kupcu precej naporen in neučinkovit. Da bi postopek poenostavili, je trgovcem lahko veliko lažje, da za obdelavo dohodnega plačila uporabijo kodo QR (ki je povezana z njegovo izvorno kripto denarnico). V svojem najosnovnejšem pomenu je QR koda črni kvadratni blok, ki vsebuje vse zahtevane podatke, povezane z različnimi digitalnimi in fizičnimi enotami za shranjevanje. Ne samo to, uporaba takšne kode popolnoma odpravlja vse možnosti, da stranke sredstva pošljejo na napačen naslov.

Da bi lahko trgovec postopek prejemanja plačil BTC zelo poenostavil, lahko na blagajni preprosto prikaže kodo QR, povezano z njegovo denarnico. To lahko strankam omogoči, da se preprosto prijavijo v rešitve za svojo mobilno denarnico in skenirajo prikazano kodo. Postopek dobesedno traja le nekaj sekund in lahko omogoči, da se digitalna plačila pošljejo skoraj v trenutku. Poleg tega nekateri trgovci celo uporabljajo tablični računalnik, ki je namenjen izključno za sprejemanje plačil BTC. Tablični računalnik lahko uporablja aplikacijo, kot je Blockchain Merchant, ki samodejno ustvari QR kodo po meri, ki jo stranka lahko skenira in pošlje skozi potrebna sredstva..

Nazadnje, če prodajalec želi popolnoma odpraviti kakršne koli možnosti kraje, lahko svojim strankam zagotovi kodo QR, ki je povezana z denarnico brez povezave (ta ni niti v trgovini, kjer se obdeluje tx).

Določanje deviznega tečaja

kako sprejeti stopnje kripto plačil

Drug ključni element pri sprejemanju plačil BTC je uporaba pravilnega menjalnega tečaja – saj se zdi, da se cena Bitcoina med različnimi platformami za trgovanje s kriptovalutami razlikuje. Da bi trgovci ostali skladni s svojimi cenami, bi morali uporabiti eno samo borzo in uporabiti njeno stopnjo tx za olajšanje dnevnih plačil. V zvezi s tem je najbolje, da se trgovec drži uveljavljene borze, ki je najprimernejša za posamezne države. Na primer, Bitfinex, Coinbase, Kraken se lahko uporabljajo za USD.

Na bolj tehnični opombi lahko vidimo, da lahko trgovci, da bi izračunali natančen znesek, ki mu zapade v BTC, prodajno ceno izdelka preprosto delijo z vrednostjo BTC v danem trenutku..

Trgovci lahko izvedejo tudi ročne izračune, da ugotovijo, koliko Bitcoin (BTC) mora prejemnik plačila poslati za svoje posebno naročilo.

Danes obstaja cela vrsta vtičnikov za e-trgovino, ki temeljijo na Bitcoinih, s katerimi lahko s pritiskom na gumb avtomatizirate postopek pretvorbe. Pomembno je, da to storite kot časovno občutljivo transakcijo zaradi nestanovitnosti, ki obstaja.

Storitve, ki trgovcem omogočajo, da svoje BTC pretvorijo v Fiat

Dovoli trgovcem, da svoje BTC pretvorijo v Fiat

Kot se verjetno večina naših bralcev dobro zaveda, je ena največjih težav pri sprejemanju BTC element volatilnosti trga – tj. Cena Bitcoina se lahko precej spremeni med časom, ko ga dobi prodajalec, in ko se prodaja za fiat. V zvezi s tem je treba omeniti, da trenutno obstajajo številne storitve, ki trgovce ščitijo pred tržnimi izgubami (saj omogočajo skoraj takojšnje pretvorbe Bitcoina v fiat konverzije).

Eden vidnejših primerov takšne storitve je Bitpay, platforma, ki uporabnikom omogoča takojšnjo izmenjavo BTC-ja s fiatom – s pretvorjenimi sredstvi, ki se v nekaj minutah prenesejo na bančni račun trgovcev. Poleg tega BitPay svojim uporabnikom zagotavlja tudi jamstvo, da jim bo zaračunana le skupna tx pristojbina v višini 1% provizije – znesek, ki je bistveno nižji od zneska, ki ga večina Bitcoin bankomatov zaračuna za pretvorbo imetja uporabnikov BTC v fiat.

Drugi vidiki BitPay, ki jih je treba omeniti:

Platforma ima polnopravni plačilni sistem BTC, ki od trgovcev zahteva, da preprosto prenesejo aplikacijo BitPay na svojo PoS napravo. Aplikacija ne postavlja le denarnice za prodajalca, temveč služi tudi kot „vse na enem mestu“, da lahko uporabnik začne popolnoma brez težav sprejemati BTC.

Edina možna slabost uporabe BitPay je dejstvo, da je centralizirana platforma in je povezana z različnimi bančnimi institucijami. Kot rezultat tega bi lahko banka brez kakršnega koli razloga blokirala svoj denarni priliv s strani banke.

Drug preprost način sprejemanja plačil z bitcoini je uporaba široko uporabljene „Blockchain Wallet“ (rešitve za shranjevanje, ki od uporabnikov ne zahteva, da opravijo določena preverjanja osebnih podatkov in je popolnoma decentralizirana). Podobno se lahko lastniki podjetij odločijo tudi za namestitev bankomata BTC neposredno v svoji trgovini, kar ne bo pomagalo le pri brezšivnih pretvorbah kripto-fiat, temveč bo k temu donosnemu finančnemu instrumentu pritegnilo tudi več podjetij..

Nazadnje lahko trgovec na borzo pošlje tudi svoj BTC in ga nato pretvori v fiatno valuto po svoji izbiri. Ta postopek je precej preprost, vendar je lahko precej zamuden in drag (zaradi višjih pristojbin za prenos). Ne samo to, zaradi časovnega zamika, ki obstaja med prenosom lastnega BTC na kripto borzo in nato njegovim umikom, lahko vodilna kriptovaluta na koncu izgubi nekaj lastne denarne vrednosti.

Trgovci se lahko odločijo za HODL trgovci, ki sprejemajo bitcoin plačila

Številni trgovci se dandanes odločijo, da bodo svoje bitcoine (BTC) pretvorili v fiat, da bi tako obdržali svoja kripto sredstva. To je zato, ker so številni lastniki podjetij začeli spoznavati resnični finančni potencial Bitcoina in njegovo pričakovano prihodnjo vrednost. Nekateri trgovci na drobno želijo imeti BTC, da jih lahko kasneje porabijo za svojo osebno uporabo. Če se trgovec odloči, da bo dolgoročno obdržal svoj BTC, mora zagotoviti, da je njegovo imetje na varnem v strojni denarnici, ki jo je mogoče vzdrževati brez povezave. Mnogi se bodo morda odločili, da bodo to storili glede na bikovske napovedi o cenah bitcoinov, ki obstajajo v celotni skupnosti, vendar se bo znižalo na to, da se bo vse ujemalo v vaši bilanci stanja in bo lahko pokrivalo vaše vsakodnevne stroške.

Ne samo to, trgovci bi morali vedno hraniti kopijo svojih zasebnih ključev ali semena za svojo denarnico Bitcoin (BTC), tako da lahko njihova sredstva s pritiskom na gumb povrnejo s pritiskom na gumb. Vendar teh semenskih ključev nikoli ne shranjujte v računalniški napravi, saj hekerji sorazmerno enostavno dobijo dostop do osebnega osebnega računalnika, prenosnika ali tabličnega računalnika.

Najboljši prehodi za plačevanje z bitcoini

najboljši bitcoin plačilni prehodi

Kripto plačilni prehodi so plačilna omrežja, ki niso omejena s kakršnimi koli mejami. Kot taki omogočajo hiter in enostaven prenos denarja v obliki digitalnih valut, kar je izjemno koristno za trgovce in druge, ki želijo skoraj takojšnje transakcije po vsem svetu..

Tisti plačilni prehodi, ki dovoljujejo uporabo Bitcoina, so zato znani kot Bitcoin plačilni prehodi. Pogosto sprejemajo tudi številne altcoin-e, kot so Ethereum, XRP, Bitcoin Cash, Litecoin in drugi. Še ena stvar, ki jo omogočajo plačilni prehodi, je pretvorba BTC v druge kriptovalute ali celo tradicionalne valute, kot sta USD ali EUR.

To je lastnost, ki je bila v zadnjem letu zelo uporabna, saj je kripto trg vstopil v tako imenovano kripto zimo – obdobje, ko so cene nenehno upadale. Tisti, ki so tako ali drugače zaslužili kriptovalute, so potrebovali način, kako hitro izplačati, preden so se njihova plačila zmanjšala zaradi padca cene.

Na srečo plačilni prehodi omogočajo takojšnje pretvorbe, povečanje povpraševanja pa je spodbudilo oblikovanje številnih platform, ki so od takrat začele delovati kot plačilni prehodi. Predstavljajo številna orodja za različne namene, vključno s samodejnimi prenosi kovancev, nadzorom trga in še več.

Zakaj se trgovci odločijo za sprejem Bitcoinov?

Število uporabnikov kripto kljub nizkim cenam še naprej raste. Številne države po vsem svetu so to rast že prepoznale in trenutno pripravljajo predpise, povezane s kriptovalutami, ki bi zaščitili vlagatelje in zmanjšali možnost prevar, tatvin in drugih podobnih kaznivih dejanj..

Z vso pozornostjo, usmerjeno na kripto, trgovci lahko uživajo številne ugodnosti, če se odločijo, da bodo začeli sodelovati z njimi. Na primer, kripto transakcije omogočajo uporabnikom popoln nadzor, zaradi česar je varnejša uporaba trgovcev in kupcev. Nato sprejem kriptos kot možnosti plačila lahko trgovcem omogoči, da razširijo svoj doseg in vključijo več strank. Načini plačila so diskretni, medtem ko so vsi podatki o plačilu shranjeni v verigi blokov.

Varnost je veliko večja, saj ni nevarnosti prevare, medtem ko lahko trgovci in kupci svoje zasebne podatke obdržijo kot zaupne. Poleg tega so provizije za transakcije precej nižje v primerjavi s tradicionalnimi načini plačila.

Nadalje širitev kriptovalut pomeni, da so lahko zelo koristne za mednarodna potovanja. To pomeni tudi, da so čezmejna plačila takojšnja in da ne zahtevajo nobenih tretjih oseb ter ne zamujajo s plačili. Obstajajo tudi druge koristi, vendar bomo namesto, da bi jih naštevali, razpravljali o nekaterih glavnih kripto plačilnih prehodih, ki sprejemajo Bitcoin, in ki jih lahko uporabimo za uživanje vseh prej omenjenih ugodnosti.

1) Coinbase

Coinbase je največja in najbolj priljubljena kripto borza v ZDA in tudi ena največjih po vsem svetu. S preprostim prenosom trgovske aplikacije lahko lastniki podjetij začnejo sprejemati Bitcoin in peščico drugih kovancev. Poleg tega je ena največjih prednosti ta, da je mogoče Bitcoin takoj pretvoriti v fiat in obratno.

Coinbase ima tudi številne druge funkcije, kot so velike hitrosti in brez provizij za transakcije pri sprejemanju kovancev; integracija s številnimi storitvami (Shopify, OpenCart, WooCommerce itd.), na spletno mesto trgovca doda gumb za plačilo in je integriran z API-jem.

2) CoinsBank

CoinsBank je tudi zelo priljubljena storitev, ki jo je mogoče enostavno sinhronizirati z debetno kartico. Ponuja tudi mobilno aplikacijo, ki je na voljo za iOS in Android naprave. Poleg tega omogoča takojšnje dvige in pologe ter ima večjo varnost zaradi dvofaktorske avtentikacije. Deluje z večino glavnih fiat valut, kot so USD, GBP, EUR ali ruski rubelj. Tako storitev kot sistem podpore sta ves čas na voljo. Borza naredi tudi vse, kar je v njeni moči, da zagotovi minimalna tveganja in največji dobiček.

3) BitPay

BitPay je še ena storitev s sedežem v ZDA in eden najstarejših plačilnih vrat Bitcoin na svetu. Obstaja že od leta 2011 in uporaba je enostavna. Vse, kar morajo uporabniki storiti, je, da prenesejo aplikacijo borze in bodo pripravljeni začeti sprejemati plačila v kripto. Ponuja tudi svojo Bitcoin debetno kartico za enostavne transakcije in pretvorbo kripto-v-fiat.

Vsebuje tudi odprtokodne vtičnike za platforme e-trgovine in omogoča celo donacije Bitcoinov. Vendar je treba opozoriti, da je mogoče vse plačilne transakcije opraviti z Bitcoinom. BitPay uporablja tudi mehanizem PoS, sprejet je po vsem svetu in omogoča bančne vloge v približno 38 različnih državah, medtem ko podpira 40 različnih jezikov.

Njegov vmesnik je preprost in uporabniku prijazen, za večjo varnost pa ima tudi dvofaktorsko overjanje. Hitrost prenosa lahko nastavite tudi ročno, v skladu s potrebami uporabnikov. Končno je združljiv z vsemi denarnicami Bitcoin Cash (BCH).

4) CoinGate

Nato imamo CoinGate, ki omogoča uporabo Bitcoinov in altcoinov, medtem ko sprejema plačila v več valutah, vključno s samim BTC, ter EUR in USD. Uporablja tudi POS aplikacije za različne platforme, vključno z iOS, Android in spletnimi brskalniki. Na voljo je tudi z vtičniki za platforme e-trgovine in podpira številne digitalne valute.

5) Blockchain

Blockchain je tudi med najstarejšimi plačilnimi prehodi za Bitcoin, podobno kot BitPay. Je odličen prehod za plačila tako za osebno uporabo kot za podjetja. Podpira pa le tri kriptovalute, ki vključujejo Bitcoin, Ethereum in Bitcoin Cash. Je tudi dobro znana (brezplačna) kripto denarnica, vendar presega to, saj služi kot odlagališče informacij, dogajanj in statistik.

Nato ponuja API-je za plačevanje z Bitcoinom, čeprav je postopek implementacije bolj zapleten kot tisti iz prejšnjih vnosov. Kot tak zahteva nekaj tehničnega znanja, vendar ga je enostavno uporabljati kot mobilno aplikacijo za Android.

6) BTCPay strežnik

BTCPay Server je odprtokodni, lastni gostitelj, brezplačen plačilni prehod Bitcoin, ki podpira tudi več altcoinov. Trgovcem in običajnim uporabnikom omogoča, da neposredno sprejemajo plačila v svoje denarnice, brez dodatnih provizij ali stroškov transakcije. Mnogi to vidijo kot največjo prednost storitve.

Odlikuje ga tudi velika hitrost zaradi strelovodne mreže ter ponuja večjo varnost in zasebnost. Pošiljanje plačil je enostavno s pomočjo gumba BTCPay.

7) Blockonomics

Blockonomics je še en zelo priljubljen in uporaben kripto prehod, ki nima dovoljenja in ne zahteva preverjanja pristnosti tretjih oseb. Prav tako ne potrebuje dodatne integracije API-ja, da bi lahko deloval. Plačevanje je enostavno in potencialne stranke morajo le skenirati QR kodo. Zaradi tega je izjemno varen, z večjo anonimnostjo za vse vpletene. Podpira tudi več kriptovalut, od katerih so številne iz Bitcoinovega ekosistema, pa tudi nekatere najbolj znane in uporabljene denarnice, kot so Ledger Nano S, Trezor in druge.

8) SpicePay

SpicePay je tudi odlična izbira, saj omogoča hitro in enostavno sprejemanje in izmenjavo kovancev, poleg tega pa zagotavlja varno denarnico za njihovo shranjevanje. Ima številne funkcije, kot so povečana varnost in udobje, podpora številnim fiat valutam, kot so USD, GBP, EUR in CAD. Omogoča tudi dvige na SEPA ali PayPal, vsebuje pa tudi vtičnike za e-poslovanje in maloprodajo. Nazadnje uporabnikom omogoča prihranek približno 2% pri vsaki transakciji, medtem ko funkcija BitGo omogoča uporabo svoje aplikacije tako na namizju kot na mobilnih sistemih.

9) CoinPayments

Nato je CoinPayments, ki je posebej zasnovan za spletne trgovce. Podpira več kot 1200 različnih kriptovalut, vključno z BTC, XRP, BCH in LTC. Poleg tega se trgovcem zaračuna 0,5% na transakcijo.

Ponuja vtičnike za vse najbolj priljubljene spletne vozičke, plačila pa pospešuje s podporo takojšnjim potrditvam GAP600. Uporabnike nagrajuje tudi s pomočjo zračnih kapljic za kovance in žetone, kovance pa lahko samodejno konvergira.

10) SpectroCoin

SpectroCoin je še ena brezplačna denarnica, ki uporabnikom omogoča takojšnjo izmenjavo sredstev. Deluje z več kot 30 kripto datotekami in ima precej visoke omejitve dviga in pologa. Vsebuje tudi vtičnike za e-poslovanje, debetno kartico Bitcoin in API SpectroCoin, ki omogoča nakup ali prodajo številnih kovancev.

11) GoUrl.io

To je popolnoma brezplačna Bitcoin denarnica, ki je tudi odprtokodna. Zaradi vtičnikov za e-poslovanje in vmesnika API je tudi med najbolj zaupanja vrednimi denarnicami na svetovni ravni. Uporabnikom omogoča prodajo veliko več kot kovancev, vključno z videoposnetki, glasbo, slikami, URL-ji in celo besedilom, vse v zameno za kriptovalute.

Ne zahteva preverjanja pristnosti bančnega računa ali ID-ja, kar povečuje zasebnost uporabnikov. Uporabniki lahko zlahka prodajo kateri koli izdelek in v zameno dobijo Bitcoin ali katero drugo kripto valuto. Ponuja tudi partnerski program, ki udeležencem tudi omogoča, da zaslužijo več.

12) Shopify Gateway

Shopify je odličen prehod za e-poslovanje z veliko bazo uporabnikov. Provizije za transakcije so izredno nizke, vse transakcije pa so varne in hitre. Plačila je mogoče prejemati kadar koli in kjer koli, medtem ko njegove POS aplikacije uporabnikom omogočajo uporabo denarnice v več napravah. Prav tako ne zahteva skladnosti s PCI.

13) ALFAkovanci

Na koncu seznama imamo ALFAcoins, ki je tudi med najbolj zaupanja vrednimi plačilnimi prehodi Bitcoin. Podpira tudi nekatere najnovejše kovance. Ima tudi edinstveno funkcijo, to je sistem izplačil BitSend. Sistem omogoča enostavno in hitro plačevanje, kar je kot nalašč za izplačilo plač ali bonusov v kripto. Platforma deluje s številnimi vrhunskimi kovanci, med njimi Bitcoin, Bitcoin Cash, XRP, Ethereum, Litecoin in DASH.

Ima tudi programe zvestobe, finančne storitve in digitalne igre na srečo, ki vsem uporabnikom omogočajo, da zaslužijo dodatna sredstva. Plačila je enostavno opraviti, sredstva pa se prenesejo precej hitro. Poleg tega je storitev na voljo po vsem svetu, tudi v državah, kot sta Severna Koreja ali Iran.

14) BitcoinPay

Na koncu obstaja še Bitcoin plačilo, ki je eden najpreprostejših in verjetno najbolj priljubljenih načinov sprejemanja kriptoplačil v denarnico ali na bančni račun. Ima nič provizij in je enostaven za uporabo. Njena podpora strankam je ves čas na voljo, storitev pa je mogoče uporabljati tudi na iOS in Android. Uporabniki lahko zahtevajo plačila po e-pošti in jih takoj izvedejo.

Poleg tega podpira vtičnike za e-poslovanje iz več kot 196 držav po vsem svetu in deluje z drugimi platformami, kot so Magento, PrestaShop, OpenCart, WooCommerce in drugimi.

Zaključek

Pri zaokroževanju tega dela bi moralo biti popolnoma jasno, da je najbolj decentraliziran način sprejemanja plačil BTC za trgovce, da uporabijo denarnico, ki ne zahteva nobenih potrditev. Poleg tega bi morali trgovci zagotoviti, da v njihovem spletnem plačilnem sistemu ne obstajajo točke puščanja / odpovedi in da imajo vzpostavljeni vsi potrebni varnostni protokoli.

V primeru, da trgovec uporablja Bitpay ali drugo podobno storitev, se mora prepričati, da se ne vpleta v nezakonite dejavnosti, saj tvega, da bo izgubil vsa svoja plačila..

Upamo, da vam je bil ta vodnik v pomoč in vam lahko na nek način pomaga pri ustanavljanju podjetja, ki je popolnoma sposobno sprejemati plačila z bitcoini (v digitalni ali fizični obliki).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map