G. Wonderful usklajuje prizadevanja z lastniško platformo za množično financiranje „StartEngine“

Čudovite novice

V pozitivni novici je priljubljena platforma za množično financiranje, StartEngine napovedal prihod novega delničarja / vlagatelja – Kevin O’Leary (AKA g. Čudovit).

G. Wonderful bo v prihodnosti prevzel vlogo strateškega svetovalca za platformo. Pri tem ima StartEngine veliko koristi od svoje široke mreže povezav in pozornosti javnosti, ki mu je namenjena.

Zbiranje kapitala

G. Wonderful v svojem uvodnem nagovoru strateškega svetovalca StartEngine ugotavlja, da množično financiranje prinaša različne ugodnosti. Spodaj so primeri teh prednosti:

 • Prilagodljivost izrazov
 • Sodelujoča podjetja imajo večji nadzor nad vrednotenjem in ceno delnic
 • Obdrži se lahko potencialno večji delež podjetja
 • Z večjim številom delničarjev vsak deluje kot „ambasador blagovne znamke“, kar zagotavlja veliko večjo izpostavljenost poslovanju podjetja.
 • G. Wonderful se pridruži StartEngineG. Wonderful se pridruži StartEngine

  Oglejte si ta video na YouTubu

  Kapitalsko množično financiranje

  Zakon o delovnih mestih, ki je bil vzpostavljen v času Obamine administracije, je postavil temelje za množično financiranje, kot ga poznamo danes.

  Niso pa vse metode množičnega financiranja enake. V naslednjem članku si oglejmo, kaj razlikuje lastniško množično financiranje od vlaganja v delnice in preprosto množično financiranje prek platform, kot je Kickstarter.

  Kaj je lastniško množično financiranje?

  Kevin O’Leary

  Po uspešnem gradnji in prodaji svojega podjetja SoftKey za neverjetnih 4 milijarde dolarjev je Kevin O’Leary (alias g. Čudoviti) zaslovel v javnosti prek Dragons Den. Ta slava se je nato skozi leta utrjevala kot gostiteljica v spin-off ‘Shark Tank’.

  G. Wonderful usklajuje prizadevanja z lastniško platformo za množično financiranje


  Kevin O’Leary (g. Čudovito)

  Ne glede na to, ali gledamo na njegove izkušnje kot podjetnika, investitorja ali televizijske osebnosti, je le malo ljudi doživelo uspeh, kot je Kevin O’Leary. Vrhunec teh uspehov mu je omogočil, da postane pomembna poslovna sila.

  G. Wonderful je pred kratkim ustvaril informativno sporočilo, v katerem je podrobno opisal svoj odnos z StartEngine in kaj se lahko veselimo od napredne platforme.

  Kevin O’Leary je posebej komentiral COVID-19 in njegovo povezavo z množičnim financiranjem.

  “Ker pandemija koronavirusa povzroča ekonomsko negotovost, imajo start-upi in mala podjetja neverjetno težko dostop do kapitala, zato se bo znatno povečalo zanimanje za podjetja za množično financiranje, kot je StartEngine, ki rešujejo to težavo. glej nazaj na to obdobje kot na začetek vzpona lastniškega množičnega financiranja in mislim, da bo StartEngine zmagal. “

  Govorim s Howardom

  Ko je danes objavil razvoj, o katerem smo danes govorili, si je izvršni direktor StartEngine Howard Marks vzel čas in delil svoje misli.

  »V zadnjem gospodarskem upadu smo videli ogromno rast množičnega financiranja, ko so morali podjetniki najti alternativne vire kapitala. Podobno smo pripravljeni zagotoviti rešitev za financiranje zdaj, v času, ki se oblikuje, da bo novo zahtevno obdobje … Ob visoki stopnji negotovosti smo že opazili, da se tvegani kapital in angelsko financiranje znatno upočasnjuje. Pri StartEngine velja ravno nasprotno – vsakodnevni vlagatelji opažamo izredno zanimanje za priložnosti na naši platformi. ”

  Howard Marks je nadaljeval,

  “Crowdfunding je edinstven po svoji zmožnosti, da najde veliko število delničarjev, ki so usklajeni s poslanstvom in cilji podjetja in niso v stisnjenem voznem redu – problem, ki trenutno pesti tradicionalni sektor zasebnega kapitala in tveganih finančnih storitev

  V naši tekoči seriji intervjujev smo v preteklosti že imeli zadovoljstvo, da smo se temeljito pogovorili z izvršnim direktorjem StartEngine Howardom Marksom. Ta pogovor ponuja vpogled v začetke StartEngine in kako so zrasli v platformo, ki jo poznamo danes.

  Serija intervjujev – Howard Marks, izvršni direktor podjetja StartEngine

  StartEngine

  StartEngine, ustanovljen leta 2014, še naprej deluje v Los Angelesu v Kaliforniji. Do danes je podjetje stotim podjetjem pomagalo zbrati več kot 135 milijonov USD. To financiranje je bilo omogočeno prek mreže, ki jo je sestavljalo več kot 235.000 aktivnih vlagateljev.

  Generalni direktor Howard Marks trenutno nadzoruje poslovanje podjetja.

  StartEngine uvršča 10 najboljših kalifornijskih podjetij

  V drugih novicah

  Tako kot sektor blockchain je množično financiranje mlado in še vedno doživlja obdobje odkrivanja in rasti. V preteklosti smo poleg operativnih razlik med Kanado in ZDA preučevali različne platforme, ki olajšajo takšne metode pridobivanja kapitala.

  Kapitalsko množično financiranje v Severni Ameriki

  5 najboljših spletnih mest za množično financiranje z lastniškim kapitalom

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map