Kljubovanje kvotam z MERJ, StartEngine in LiquidPiston

Kljubovanje kvotam

Medtem ko se svet trudi, da se prilagodi in vztraja, je skozi stalno pandemijo COVID-19 nekaj izbranih podjetij, ki jim je uspelo nadaljevati pot do uspeha.

Namesto da bi se osredotočili na preizkušnje in težave, ki jih čuti COVID-19, si bomo na kratko ogledali nekaj teh podjetij, ki se v težkih časih dobro razvijajo.

MERJ

Najprej je MERJ Exchange. Ta borza s sedežem na Sejšelih se je uveljavila kot vodilna v rastočem sektorju digitalnih vrednostnih papirjev. Ne samo, da na svoji platformi podpirajo različne digitalne vrednostne papirje, temveč to urejajo.

Njihov potencial je poudarjen že s hitrim pogledom na njihovo nedavno rast. Podjetje opombe da je večina svetovnih borz v zadnjem letu zabeležila 7-odstotni padec kapitalizacije, vendar je lahko dosegla 325-odstotno rast.

Predsednik uprave MERJ Edmond Tuohy si je pred kratkim vzel čas in komentiral njihovo nedavno zaznano rast in dejal: “Ta izjemna rast, ki jo opažamo, je odraz hitrega tempa, s katerim se finančni trgi premikajo k bolj učinkovitim strukturam … MERJ moti tradicionalni model borze, razbijanje čezmejnih ovir in racionalizacija procesov, kar na koncu zmanjša stroške tako za vlagatelje kot za družbe, ki kotirajo na borzi

Kot regulirana borza, ki gosti tako tradicionalne kot digitalne vrednostne papirje, se zdi, da je MERJ v dobrem položaju za uspeh tako v sedanjosti kot v prihodnosti.

Kdo so MERJ Exchange?Kdo so MERJ Exchange?

Oglejte si ta video na YouTubu

LiquidPiston

Ta družba s sedežem v Bloomfieldu v zvezni državi Connecticut je pred kratkim zaključila, kar je poimenovano kot eno najhitrejših reg. CF zviša do danes.

Tehnologija LiquidPiston, ki jo ponuja, temelji na ideji, da imajo rotacijski motorji neizkoriščen potencial na trgu ICE. Kjer prejšnji primeri, kot je pogosto uporabljena Wankelova zasnova, niso uspeli, je LiquidPiston videti uspešen. Njihova prizadevanja so povzročila, da se motorji ponašajo,

  • Prilagodljivi pasovi moči
  • Kompaktne oblike
  • Integracija hibridnih vozil
  • 30-odstotni skok učinkovitosti v primerjavi s plinom & dizelsko gorivo

Gostovanje prek StartEngine, LiquidPiston crowdfunding kampanja je v samo 9 urah lahko privabil več kot 3000 vlagateljev k sodelovanju. Rezultat?

  • Vrednotenje 51,6 milijona dolarjev
  • Zbranih 1,07 milijona dolarjev

Z obetavnimi aplikacijami v vojaškem in vesoljskem sektorju imajo rotacijski motorji naslednje generacije, ki jih je zasnoval LiquidPiston, svetlo prihodnost. Družba ugotavlja, da nameravajo s svojimi prizadevanji, ki vključujejo licenčne sporazume, čim bolj povečati potencial svoje tehnologije.

Kot so mnogi ugotovili, je v času, ko je VC usahnil, sposobnost LiquidPistona, da ne le doseže svoj cilj, ampak v rekordnem času, je impresiven podvig..

StartEngine

Pozneje so platforme za množično financiranje resnično spodbudile pripoved, da so v takšnih časih vratarji do financiranja. Z zgoraj omenjenim povišanjem LiquidPiston se zdi, da so na nečem.

Direktor StartEngine, Howard Marks, navaja,

»Navdušen sem, da je bilo dviganje Liquid Piston uspešno. Dejansko je dvig Liquid Piston najhitrejša kampanja Reg CF vseh časov na naši platformi … Poslanstvo StartEngine je pomagati podjetnikom pri uresničevanju njihovih sanj in upam, da Liquid Piston lahko uporabi zbranih 1,07 milijona dolarjev in tisoče novih vlagateljev da dosežejo svoje. “

To pripoved še bolj utrjuje nedavna napoved, da je Kevin O’Leary, znan tudi kot g. Wonderful, postal pretvornik v množično financiranje; Tako zelo, da je zdaj postal ne le vlagatelj v StartEngine, ampak tudi aktiven član ekipe.

G. Wonderful usklajuje prizadevanja z lastniško platformo za množično financiranje „StartEngine“

G. Wonderful se pridruži StartEngineG. Wonderful se pridruži StartEngine

Oglejte si ta video na YouTubu

Alternativne ponudbe

Medtem ko se danes našteta podjetja zelo razlikujejo glede ponudbe, med njimi obstaja skupna lastnost – alternativa normi in perspektiva v prihodnost..

MERJ se je odločil, da bodo digitalni vrednostni papirji imeli pomembno mesto v prihodnosti naložb. Zavzeli so to stališče in zgradili obetavno platformo za njihovo podporo.

StartEngine se je odločil, da imajo lahko MSP, zlasti v turbulentnih časih, največ koristi od kapitala, ustvarjenega z množičnim financiranjem; Namesto bolj tradicionalne poti “VC”.

LiquidPiston se je odločil, da je res prostor za motorje z notranjim zgorevanjem, ki gredo naprej. Ključ do tega, da to deluje? Izpopolniti tisto, kar so nekoč napovedovali kot radikalen in obetaven dizajn (rotacijski motorji).

Z osvoboditvijo plesni so ta podjetja uspela tako zaintrigirati kot vlagatelje, da si utirajo pot k nadaljnjemu uspehu.

V drugih novicah

Medtem ko lahko podjetja, o katerih razpravljamo tukaj, uspevajo, je med pandemijo še vedno veliko vprašanj. Naslednji članek si oglejte nekaj vprašanj, ki so nam v tem času padla v oči.

Učinek COVID-19

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map