Najboljših 12 orodij za vsakega resnega trgovca s kriptovalutami (ali imetnikom)

Najboljših 12 orodij za vsakega resnega trgovca s kriptovalutami (ali imetnikom)

Če ste sploh spremljali trge kriptovalut, brez dvoma veste, kako donosni so lahko ti trgi. Število priložnosti na teh trgih je preprosto neverjetno. Stopnja, po kateri ta sredstva cenijo, je preprosto osupljiva.

Naj vam dam le nekaj številk, s katerimi bom predstavil svojo prejšnjo izjavo. Vsi vemo o bitcoinih, zato ne gremo tja. Ether, druga najbolj priljubljena kripto valuta, je bila samo v letu 2017 cenjena za 10.000%. Zmanjšajte manjšo kriptovaluto glede na tržno omejitev, kar je samo v letu 2017 podvojilo rast etra. Te številke govorijo same zase.

Toda svojega denarja ne morete vložiti samo brez razumevanja trgov. Kot trgovci smo pripravljeni sprejeti tveganje, da bi zaslužili. Moramo vedeti, kako sprejemamo finančno tveganje kar zahteva, da sprejemamo utemeljene odločitve na podlagi zanesljivih informacij.

Naša sposobnost sprejemanja premišljenih odločitev je odvisna od naših virov informacij in orodij, ki jih uporabljamo. Ta orodja nam omogočajo razumevanje prevladujočih trendov na trgu, razpoloženja vlagateljev itd.

V tem članku želim spregovoriti o najboljših orodjih za trgovanje, ki bi jih moral imeti na voljo vsak resen trgovec s kriptovalutami.

Preberite: Trgovanje s kriptovalutami: VODNIK po korakih za leto 2018

Najboljši viri tržnih informacij

1. CoinMarketCap

Da, vem, da verjetno veste o CoinMarketCap, vendar na trge kriptovalut vstopa toliko novih ljudi, zato moram o tem govoriti. Poleg tega ne morem poudariti, kako pomemben je lahko ta navidezno preprosto vir tržnih informacij.

To je spletno mesto, ki zbira vse ključne informacije na trgih kriptovalut. Lahko dobite spodobno sliko o vseh naložbenih sredstvih, ki obstajajo in naenkrat se lahko sproti obveščate o tržnih kapitalizacijah, spremembah skupnega obsega trgovanja in celo dobite 7-dnevne grafikone cen.

2. CryptoWatch

CryptoWatch je drugo spletno mesto, za katero bi morali vedeti. Je hibrid CoinMarketCap in BitcoinWisdom, vendar boljši. Ponuja interaktivne karte na vseh kriptovalutah in je odličen način za pregled nad vsemi trgi prek svojih zelo intuitivnih grafikonov.

programska oprema za trgovanje s kriptovalutami

Z CryptoWatchom je ves kripto svet na vašem zaslonu

Kaj mi je res všeč CryptoWatch je, da ponuja trgovalne karte, podobne NinjaTrader, kar pomeni, da je tudi programska oprema za trgovanje s kriptovalutami. Seveda gre za plačljivo storitev, ki pa je izjemno dragocena. Lahko pa ga celo brezplačno preizkusite z njihovim 30-dnevnim brezplačnim preskusom.

Oh, če ne bi vedeli, kaj so trgovalne karte, lahko trgujete neposredno z lestvic s klikom na nivo cene, ki ga želite kupiti in lahko celo kliknete in povlečete, da prilagodite čakajoča naročila, na primer ustavna naročila.

3. Ikostati

Če vas zanimajo začetne ponudbe kovancev ali ICO in ne želite nič drugega kot imeti kaj takega CoinMarketCap za ICO potem vam z veseljem povem, da ste iskali Icostats.

programska oprema za trgovanje s kriptovalutami

Prva stran Icostats

Na spletnem mestu boste našli vse verodostojne ICO, z vsemi osnovnimi informacijami, ki stojijo za ponudbo. Omogočil vam bo tudi sprotno obveščanje o vseh prihajajočih predprodajah. A kar je najpomembneje, ponuja tudi kalkulatorje donosnosti za ICO kar vam lahko pride prav, če želite opraviti analizo obstoječih ali potencialnih naložb.

Najboljša orodja za analizo in trgovanje

4. TradingView

TradingView je grafična storitev in platforma za družabne medije za trgovce in vlagatelje. Ponuja neverjetne lestvice, ki so enake večini profesionalnih grafičnih platform. Ker je TradingView tudi platforma za družabna omrežja, lahko greste skozi zgodovino različnih trgovcev in jim sledite ter se učite iz njihovih izkušenj in strokovnega znanja.

orodje za trgovanje

TradingView, ena najmočnejših grafičnih platform

Najdete lahko tudi vsako vrsto indikatorjev, oscilatorjev in strategij trgovanja, ki si jih lahko zamislite. Ponuja tudi ena največjih knjižnic skupnosti, ki je ustvarila orodja za trgovanje za nadaljnje izboljšanje izkušenj pri trgovanju. To je preprosto ogromna banka znanja v smislu orodij, idej in kraj, kjer lahko novi trgovci komunicirajo s profesionalnimi trgovci.

5.. Coinigy

Coinigy je programska oprema za trgovanje s kriptovalutami. Povezuje se z vsemi glavne borze kriptovalut in vam omogoča, da trgujete neposredno z lestvic s to platformo. V resnici je prednost, če želite trgovati z grafikoni ali če raje vnesete ravni cen v bar, kot je večina trgovalnih platform.

programska oprema za trgovanje s kriptovalutami

Vodilna platforma za trgovanje s kriptovalutami

Dokler TradingView ne bo mogel zagotavljati trgovanja z grafikoni za večino borz kriptovalut, bo Coinigy ostal nespremenjen. Morda ni najboljša platforma za analizo grafikonov, vendar vsekakor ponuja nekaj najmočnejših izvedbenih orodij in je izjemno dragocen za dnevne trgovce ali pogoste trgovce.

6. BlockFolio

BlockFolio je eden mojih najljubših. To je mobilna aplikacija za ustvarjanje večplatformno sledenje naložbenega portfelja. Naj razložim, kako deluje. Z aplikacijo lahko ustvarite portfelj, ki spremlja vse vaše naložbe na več borzah in platformah.

večplatformno sledenje naložbenega portfelja

Vaš celoten portfelj kriptovalut je na vaši dlani z BlockFolio

Recimo, da imate bitcoine na CoinBase, Ethereum na Bitfinexu, Ripple in Monero na Poloniexu ter Nxt in Bytecoin na Bittrexu. To je lep majhen portfelj, vendar je na številnih borzah. Zmanjšuje tveganje, povezano z menjalnimi tečaji, vendar znatno poveča napor, da bi jih vse spremljali.

Tu nastopi Blockfolio. Omogočil vam bo ogled vseh vaših naložb v eni sami aplikaciji. Lahko si celo ogledate grafikone cen, nastavite opozorila, preučite knjige naročil, količine itd. To preprosto olajša upravljanje naših naložb. Zato mi je všeč in vem, da bo tudi vam všeč.

7.. GitHub

Zdaj boste morda presenečeni, če boste na tem seznamu našli GitHub, a verjemite mi, da je na njem zelo utemeljen razlog. Najprej je GitHub odprtokodni repozitorij za aplikacije, kode, algoritme itd. Pomen, če obstaja zanimanje za nekaj, boste na skladišču opazili opazne dejavnosti.

github

Tu se lahko osredotočite na dve stvari. Najprej je število obvez, kar v resnici pomeni zanimanje ali dejavnost v nečem. Lahko pazite na svoje najljubše kriptovalute in na spletnem mestu še naprej preverjate število opravkov. Če se število prevzema močno poveča, lahko ste prepričani, da obstaja večje zanimanje skupnosti za kriptovaluto, kar bi lahko vplivalo tudi na njegovo ceno.

Poleg tega, da ga uporabljamo kot napovedni kazalnik prihodnje cene, obstajajo tudi druge uporabe za tehnično nadarjene med nami. Lahko najdeš na tisoče različnih vrst algoritmov trgovanja, API-ji za integracijo botov in veliko več.

Najboljša denarnica za strojno opremo za hladno shranjevanje

8. Denarnica Ledger

Nič ni bolj pomembno kot zaščita vaše naložbe in dobička. In za to ni boljšega načina, kot če naložbo ali dobiček premaknete v hladilnico. Če ne veste, hladno shranjevanje pomeni shranjevanje kriptovalut brez povezave, zaradi česar so imuni na kibernetske napade in vdore.

denarnica strojne opreme

Moja najljubša denarnica za strojno opremo, Ledger Wallet

Ledger denarnica je po mojem skromnem mnenju najboljša možnost, če iščete strojno denarnico za shranjevanje kriptovalut brez povezave. Verjamem, da ponuja začetno ceno le 63 USD največjo vrednost za denar.

Poleg tega podpira skoraj vse priljubljene kriptovalute, vključno, vendar ne omejeno na naslednje:

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • Ethereum Classic
 • Litecoin
 • Črtica
 • Dogecoin
 • Zcash
 • Valovanje
 • Neo

In veste kaj, prav tako vam pomaga zaščititi se pred našimi lastnimi nevarnimi težnjami. Vsaj zame to zelo drži. Tokrat sem spustil denarnico strojne opreme in jo zlomil. Predstavljajte si, kaj me je prešinilo. Ampak na srečo ti Prišel sem do vseh kriptovalut v denarnici.

Ne glede na to, ali ga izgubite, zlomite ali karkoli si zamislite, denarnica Ledger vas ščiti pred vsem. Je popolna strojna denarnica. Z vami bodo kriptovalute varne. Lahko vam to zagotovim. 

Najboljša socialna orodja za informacije

9. ohlapnost

Prepričan sem, da vsi veste, da je spletno sodelovanje. Slack ima številne skupine, kjer poklicni vlagatelji in resni trgovci pridejo na trge, se pogovarjajo o novih kriptovalutah in jih razpravljajo. Sam pripadam nekaterim od teh skupin in iz osebnih izkušenj vam lahko povem, da so informacije o teh skupinah preprosto nepogrešljive.

Osebno mislim, da bi se morali pridružiti ti dve skupini, ne glede na stopnjo izkušenj:

 • Cryptominded
 • Kripto Akvarij

Upoštevajte, da se ne smete omejiti samo na skupine, ki vam jih povem. Pojdite ven, poiščite več skupin, za katere menite, da vam lahko pomagajo povečati donosnost. In če najdete nekaj resnično koristnega, vsekakor komentirajte in delite z ostalimi.

10. Telegram

Telegram je storitev neposrednega sporočanja in tako kot Slack lahko tudi na Telegramu najdete skupine, ki temeljijo na kriptovalutah. Pravzaprav, na Telegramu je veliko več skupin, zato morate narediti malo domačih nalog najti tiste, ki resnično ponujajo neko vrednost.

To so nekatere od skupin, ki se mi zdijo odlične in vsekakor jih morate preveriti:

 • @WhaleClubBTC
 • @TheCoinFarm
 • @AugerProject
 • @GnosisPM

11. Reddit

Reddit, prva stran interneta. Če se resno ukvarjate s trgovanjem s kriptovalutami, Reddit bi moral postati druga narava za vas. Morali bi poznati vse razpoke Reddita kot zadnji del dlani.

Reddit je izvirni vir vseh novic in informacij, povezanih s kriptovalutami.

Vsaka nova kriptovaluta je objavila svoje beleške na Redditu in to je kraj, kamor želite, če želite informacije dobiti iz vira.

Na Redditu boste našli najresnejše kripto navdušence, ki ustvarjalce pečejo na žaru, da bi razumeli nove kriptovalute ali posodobitve obstoječih kriptovalut. Če želite biti v toku, čeprav so novice v ospredju, je Reddit pravo mesto.

Če želite poiskati informacije o kriptovalutah, ki vas zanimajo, preprosto poimenujte ime in na koncu napišite Reddit. Našli boste njegovo uradno stran Reddit skupaj s številnimi drugimi stranmi, povezanimi s kriptovalutami.

12.. Facebook Skupine

Samoumevno je, da je Facebook največja in najpogosteje uporabljena platforma za družabno mreženje. Seveda boste našli veliko dobrih ljudi, kot smo vi in ​​jaz mreženje in pogovor o kripto trgih na Facebook skupine. Ne bom se preveč ukvarjal s tem, saj veste, kaj je Facebook in kako deluje.

Predstavil vam bom le nekaj skupin, ki jih lahko preverite, če vas zanima:

Povzetek

Obstajajo razlogi, zakaj veliki trgovci na Wall Streetu toliko zapravijo za svoja modna orodja za trgovanje. Orodja, ki so nam na voljo, igrajo pomembno vlogo pri izidu dela in to velja, ne glede na to, ali ste dolgoročni vlagatelj ali trgovec s kratkoročnim stanjem.

Ta orodja vam morda ne bodo zagotovila uspeha, ki je v celoti odvisno od vas. Lahko pa vam zagotovim, da bodo resnično povečali produktivnost in učinkovitost. Pomagal vam bo poenostaviti delovne procese in vam omogočil, da boste več časa namenili pomembnim stvarem.

Preberite: 9 platforma za kriptovalute za trgovanje s kripto valutami v letu 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map