Pregled Coinmama – je ta posrednik 100% zakonit?

Contents

Pregled Coinmama – je ta posrednik 100% zakonit?

Bi radi hitro kupili Bitcoin s kreditno kartico, vendar niste prepričani, ali je Coinmama varna za uporabo? Ta priročnik vas bo naučil, kako varno uporabljati to spletno stran.

Coinmama je najprimernejša za stranke, ki želijo BTC hitro. Pred nakupom preberite celoten pregled, da ne boste izgubljali časa ali denarja!

Coinmama je ugledna, varna in priročna Bitcoin posrednik. Zelo priljubljen je, ker ponuja enega najpreprostejših načinov takojšnjega nakupa BTC – s kreditno kartico in brez preverjanja.

bitcoin posrednik

Na spletnem mestu je Bitcoin kupilo več kot 500.000 zadovoljnih strank. Ima čist vmesnik, preprost drsnik za nakup in razmeroma enostaven postopek preverjanja.

Kljub zgodnjim zaskrbljenostim glede transparentnosti podjetja je postalo eno najuglednejših na trgu.

To ne pomeni, da je vse popolno. Za tisto, kar dobite, močno plačate. Poleg visokih cen podpira le Bitcoin in Ethereum (za razliko od tekmeca Coinbase).

Kar je, Coinmama je super. To je hiter, preprost in varen način nakupa BTC brez težav.

Prednosti:
 • Preprosto in priročno
 • Ni preverjanja za majhne nakupe
 • Izredno prijazno do začetnikov
 • Nakupi kreditnih in debetnih kartic
 • thumbs-upVarno, ugledno in pregledno
Slabosti:
 • Zelo drago
 • Omejene možnosti kovancev
 • palec dol Ni prodaje
 • thumbs-downOmejeno na 23 ameriških zveznih držav

Lastnosti

Varnost

Coinmama je registrirana pri FINCEN in v imenu uporabnikov ne hrani kripto. Zaradi tega je manj dovzeten za vdore. Vendar se hranijo podatki o kreditnih karticah. Borza ni nikoli utrpela kršitve.

Zasebnost

Kljub temu, da lahko brez preverjanja kupi do 150 dolarjev, podjetje zahteva dokumente za večje nakupe. Shranjujejo tudi evidence kreditnih kartic.

Uporabniška izkušnja

Vse, od uporabniku prijaznega nakupnega mehanizma do preprostega vmesnika, naredi UX na Coinmami spektakularen.

Pristojbine

Poglobljena orodja, podroben vmesnik in bujni trgi naredijo trgovalno izkušnjo Bitstampa eno najboljših v poslu.

Podpora

Podpora strankam je dostopna po e-pošti in imajo obsežna pogosta vprašanja. Mnenja so različna po forumih, vendar so na splošno naklonjena.

Na splošno

Po mojem mnenju je to odlična menjava za nakup BTC s kartico, še posebej za začetnike. To je vseeno. Za vse drugo poskusite z drugo menjavo.

O Coinmami

Ponuja izjemno hitre, varne in preproste nakupe BTC s kreditno kartico. In deluje skoraj po vsem svetu s kupci v več kot 200 državah. Na voljo je tudi v 23 zveznih državah ZDA.

Kupcem zagotavlja poenostavljen mehanizem za nakup Bitcoina ali Ethereuma. Vse nakupe olajša podjetje neposredno za dodatno varnost.

Coinmama je borza kriptovalut, ustanovljena leta 2013. Videl sem, da imajo sedež v Izraelu, a na Slovaškem registrirani pri NBV International S.R.O. To je sprožilo nekaj rdečih zastav, toda moj strah se je takoj odpravil, ko sem obiskal spletno mesto.

Ponuja izjemno hitre, varne in preproste nakupe BTC s kreditno kartico. In deluje skoraj po vsem svetu s kupci v več kot 200 državah. Na voljo je tudi v 23 zveznih državah ZDA.

Kupcem zagotavlja poenostavljen mehanizem za nakup Bitcoina ali Ethereuma. Vse nakupe olajša podjetje neposredno za dodatno varnost.

Od leta 2013 prihajamo na delo vsak dan, da bi ustvarili najpreprostejšo finančno storitev tam zunaj. ” 

– Coinmama

Dobra podpora, začetnikom prijazen vmesnik in hitre transakcije so eden najboljših načinov za nakup Bitcoinov s kreditno kartico. Za razliko od mnogih konkurentov vam omogoča tudi nakup valute do 150 USD brez preverjanja.

Kljub prvotnim pomislekom glede preglednosti je podjetje zdaj izjemno ugledno in transparentno. Njeno vodstvo in ekipa so jasno vidni na njihovi strani O naslovu, prav tako pa tudi naslov njihove matične družbe. Menim, da je podjetje resnično posvečeno zagotavljanju varne, preproste in na ljudi usmerjene platforme.

Kljub vsemu pozitivnemu delu je preprost posrednik z omejenimi možnostmi in zelo visokimi honorarji.

Za začetnike, ki iščejo brezskrbne nakupe Bitcoinov, ste našli tekmo.

Tukaj je vse, kar morate vedeti o nakupu prvega BTC-ja na platformi.

ekipa coinmame

Medenina Coinmame je jasno vidna na njihovi spletni strani. Odličen znak stabilnosti in zaupanja.

Značilnosti Coinmama:

 • preveriteUstanovljeno: 2013
 • preveritedirektor: Asaph Schulman
 • preveriteValute: Bitcoin / Ethereum
 • preveriteMožnosti plačila: Kreditna / debetna kartica
 • preveritePreverjanje: Ni preverjanja do 150 USD | Osnovno preverjanje po tem
 • preveriteHitrost: Nakupi BTC – takojšnji
 • preveriteApp: Ne
 • preveriteDenarnica: Ne
 • preveriteHQ: Izrael / Slovaška
 • preveritePristojbine: VISOKO – Pristojbina za Coinmama = 5,5% | Provizija za kreditno kartico – 5%

Kako deluje Coinmama?

Presenečen sem bil, ko sem ugotovil, da so bili številni uporabniki zmedeni glede tega, kako je Coinmama dejansko delovala. Vprašali so o prodaji BTC, trgovanju z drugimi uporabniki itd. Vprašali so celo “ali lahko kupite Ripple na Coinmama?”. Naj razjasnim zmedo s prikazom, kako deluje Coinmama.

Kaj je Bitcoin Broker?

Coinmama je posrednik za Bitcoin. Če želite sliko narisati bolj jasno, delujejo tako kot menjalnica na letališču – gotovino odnesete na menjalnico in jo zamenjate za tujo valuto. Coinmama je prav takšna, le da gre za digitalno izmenjavo premoženja. To pomeni, da si izmenjate fiat valuta (samo USD ali EUR) za kriptovalute (samo BTC ali ETH).

V primeru tega posrednika lahko s kreditnimi karticami ali z gotovinskimi depoziti neposredno kupujete kriptovalute pri njih. To je v nasprotju z medsebojno izmenjavo (LocalBitcoins) ali resnično digitalno izmenjavo sredstev (Bitstamp).

Coinmama ne omogoča prodaje BTC (čeprav trdijo, da ta funkcija prihaja). In ne morete trgovati s kripto.

Zakaj je Coinmama tako preprosta?

pregled coinmama

Mehanizem čistega nakupa Coinmame je čim bolj preprost.

Ugotovil sem, da je večino uporabnikov Coinmama pritegnila zaradi preprostosti in udobja. Coinmama je tako preprosta, ker ne ponuja veliko, razen nakupa BTC. Ni menjave, denarnice, aplikacije, ničesar. Ko kupite svojo valuto, ji morate poslati naslov denarnice. Coinmama vam ga ne bo zadrževala.Najprej potrebujete denarnico? Tukaj je 9 Bitcoin denarnic, ki jim lahko zaupate, da bodo vaši BTC varni.

Za BTC ali ETH lahko trgujete samo z USD ali EUR.

Je Coinmama 100% zakonit?

Coinmama posluje od leta 2013. Takrat so bili mnogi skeptični do njegovih varnostnih elementov. To je bilo predvsem zato, ker so bili ljudje, ki stojijo za operacijo, zaviti v skrivnost. Zaupati nekomu, da bo obljubil, da vam bo poslal BTC, na tisoče dolarjev, je zastrašujoče, še posebej, če sploh ne veste, kdo in kje je.

Vendar pa so se leta 2018 stvari spremenile. Coinmama je ena najvarnejših, najbolj varnih in preglednih borz. Ni na ravni regulacije tekmeca Coinbase, je pa zelo varen. Najpogostejša vprašanja v spletu so bila »ali je Coinmama varna« in »ali je coinmama 100% zakonita?«. Odgovor je DA.

Varnostne funkcije:

 • checkRegistered with FinCEN
 • checkHolds noben uporabnik kripto
 • check Vsi nakupi prihajajo neposredno od podjetja
 • checkProzorno upravljanje
 • checkGood podpora
 • checkTransparentni člani ekipe
 • checkProti pranju denarja in previdnostni ukrepi za stranke (nad 150 USD)

pregled kriptovalut

Coinmama s ponosom prikaže varnostna spričevala spredaj in na sredini.

Ali lahko ameriške stranke uporabljajo Coinmamo?

Tudi veliko Američanov se je spraševalo, ali ameriške stranke smejo uporabljati Coinmamo.

Odvisno.

Coinmama deluje v 217 državah po vsem svetu, vendar služi le 23 državam ZDA. Če imate srečo, da ste v enem, imate popoln dostop do storitev Coinmame, vključno z depoziti na kreditnih karticah.

podpora coinmama

Ne pozabite ponovno preveriti, saj Coinmama nenehno dodaja nove države.

Kako se primerjajo provizije za kreditne kartice Coinmama s konkurenti?

Coinmama je eden najdražjih posrednikov na trgu. Plačate za udobje in varnost. Ne glede na to, od kod ste, plačate enaka dva stroška. Ko od njih kupite BTC, plačate dve proviziji:

 • preverite5,5-odstotna provizija podjetja Coinmama (vgrajeno v ceno BTC)
 • preverite5% provizije od njihovega procesorja kreditnih kartic, Simplex

Za primerjavo recimo, da je Coinmamin “honorar” 10,5%.

Evo, kako to ustreza konkurenci:

 • preveriteCoinbase – 3,99%
 • preveriteBitstamp – 5% -8% odvisna od količine
 • preveriteBitpanda – 2% kreditna kartica + 2% provizija za Bitpanda

Po mojem mnenju so honorarji Coinmame tako visoki, da je težko upravičiti nakup BTC pri njih, razen če ste začetnik. Če ste stranka, ki želi prvič ugodno kupiti BTC, potem je za udobje vredno plačati 10,5%. Če ste izkušeni, bi verjetno morali najti kje drugje.

Ali ima Coinmama provizije za umik?

Coinmama nima stroškov dviga, ker ne ponuja denarnice. Coinmama nima nobene uporabniške valute. Takoj ko kupite svoj BTC, morate vnesti naslov denarnice, da jo boste poslali tja. Zato ni razloga, da bi vas skrbelo zaradi dvigov (lahko samo neskončno poudarjate velike provizije na kreditni kartici!).

Kakšne so omejitve nakupa Coinmame za nepreverjene stranke?

Coinmama rad oglašuje dejstvo, da lahko od njih brez preverjanja kupite BTC. Res je, vendar le v zelo omejenih količinah. Kupite lahko samo BTC ali ETH v vrednosti 150 USD preden Coinmama želi vedeti malo več o vas. Njihovo preverjanje ni tako invazivno kot druga spletna mesta in postopek očitno ni tako varen, vendar je vseeno težava. Kljub temu niso skoraj tako urejeni kot Coinbase.

Preverjanje Coinmama

Ravni in meje preverjanja Coinmama

Pri Coinmami mi je bilo zelo všeč, da so ponujali več stopenj preverjanja, postopek preverjanja pa je bil dokaj enostaven.

Nekatere borze zahtevajo veliko dokumentacije za trgovanje, nekatere pa so, na primer Bitstamp, enakovredne distopičnemu znanstvenofantastičnemu Big Brother.

Coinmama vam daje vsaj nekaj zasebnosti. Obstajajo 3 stopnje preverjanja:

1. stopnja

Lahko kupite BTC do 10.000 USD. Potrebujete 1 veljavno vladno izkaznico in selfi s svojim osebnim dokumentom ter opombo z napisom Coinmama in današnjim datumom.

Sprejeti osebni dokumenti so:

 • checkInternational (Non-US !!) Passports
 • checkDriver’s License
 • checkNacionalna osebna izkaznica

Coinmama služi samo 23 ameriškim zveznim državam, zato vam ga ameriški potni list ne bo odrezal. Dokazati morate, da živite v eni od držav, ki jim služijo.

2. stopnja

Kupite lahko BTC do 50.000 USD. Predložiti morate sekundarni osebni dokument in račun za komunalne storitve ali bančni izpisek. Računi za elektriko, kable in plin so sprejemljivi, kot tudi izpiski na kreditnih karticah.

3. stopnja

Kupite lahko do 1.000.000 USD BTC. Izpolniti morate kratek obrazec. Če želite izvedeti več, se obrnite na podporo.

[e-pošta zaščitena]

Stopnje preverjanja Coinmame ne vplivajo na vaše dnevne ali mesečne zgornje meje porabe. Samo poveča skupni znesek BTC, ki ga lahko kupite. Še vedno velja omejitev 5.000 USD na dan / 20.000 USD na mesec.

Kako dolgo traja preverjanje Coinmama?

Po spletu sem našel različne zahtevke za čas preverjanja Coinmama. Družba trdi, da lahko med delovnim časom traja le dve uri. Višje stopnje preverjanja lahko trajajo do 6 ur.

Vendar se splet ne strinja. Ugotovil sem več kot s kletvico uglašenih niti konec sveta, ki strašijo o tem, kako je šlo za “prevaro”. To je malo pretirane reakcije; včasih traja nekaj časa, da se preveri.

Kako dolgo traja preverjanje Coinmama?

Coinmama, tako kot dobesedno vsaka druga platforma v kriptosferi, se pod pritiskom povija. So žrtev lastnega uspeha. Preverjanje lahko traja nekaj dni. Nekateri več kot teden dni. Tu je nit iz Reddita, kjer je več uporabnikov trdilo, da so brez besed čakali več kot teden dni.

pregled coinmama

Ta nit je od 1. januarja, zato sta oba uporabnika čakala več kot teden dni.

Kako kupiti Bitcoin s kreditno kartico pri Coinmama

Ni me sram reči, da me je nakupovalna izkušnja Coinmame nekoliko vrtela. Bilo je tako preprosto in priročno, da me je razneslo. Preprosta registracija, priročen drsnik in veliki gumbi so poskrbeli za vse. Brezšivna oblika, dobre barve, enostavni gumbi – UX je 10/10. Evo, kako lahko kupite BTC in ETH s kreditom Coinmame.

1. korak: ustvarite svoj račun

Pojdite na Coinmama.com in se registrirajte. Nahaja se na prvi strani.

pregled kriptovalut

Registracija na Coinmama.com

2. korak: Preverite svoj e-poštni naslov

Kliknite povezavo za preverjanje v svojem e-poštnem sporočilu. Zdaj boste vrnjeni na spletno mesto in se boste morali znova prijaviti. Vnesite svoj e-poštni naslov in geslo.

preverjanje coinmama

Preverjanje e-pošte

3. korak: preverite svoj račun

Če želite 150 USD ali manj, preskočite na 4. mesto.

Če želite kupiti velike količine, mora Coinmama vedeti več o vas. Če želite preveriti svoj račun, kliknite zavihek »Preveri svoj račun« na levi strani nadzorne plošče.

preverjanje kriptovalut

Preverjanje računa

Izberite raven preverjanja in naložite dokumente. Tu je posnetek zaslona strani za podporo spletnega mesta o tem, kako se preveriti.

preverjanje coinmama

Kako se preveriti

4. korak: Nakup Bitcoin

z izjemno drsno palico

Nakup Bitcoina na Coinmama je kot jemanje otroka s sladkarijami. Na strani Nakup Bitcoin preprosto izberite USD ali EUR in nato izberite svoj znesek. S čudovitim drsnikom lahko poiščete želeni znesek ali pa ga preprosto vnesete ročno.

Ocene Coinmama: Ali je 100% zakonito? Ali je varno mesto za nakup Bitcoinov?

Coinmama je eno najstarejših imen v podjetju. To je zakonit dinozaver v tej panogi. Podjetje posluje 5 let! DNK Coinmame temelji na trdnih temeljnih vrednotah, poganja pa jih njihova “skrivna omaka”, tudi njihova ekipa.

Občutje skupnosti je močno. Na splošno velja za zaupanja vrednega, poštenega in uglednega (čeprav dragega!) Posrednika. Ne naredi veliko, toda za to, kar počne, je zanesljiv in varen. Tako kot pri vseh izmenjavah Bitcoinov tudi meni ni bilo treba iskati daleč, da bi našli slabe ocene z izredno slabim črkovanjem in slovnico. Mislim, da je večina le blatečih kampanj in nezadovoljnih strank, katerih kreditne kartice so bile zavrnjene. Uporabniki foruma in zaupanja vredna spletna mesta za pregled BTC so imeli nekaj dobrega za povedati.

Pozitivne ocene

 • Hitro
 • Preprosto
 • Varno
 • Dobra podpora

Negativne ocene

 • Drage
 • Vloge se ne prikazujejo

Primeri pozitivnih ocen

pozitivna ocena kovanec mama

Uporabnik Reddita, MistaCoin (ime as, človek!) Moje misli strne natančno s svojim komentarjem na Nit vprašanja Coinmama na Redditu.

pozitivna ocena coinmama

Primeri negativnih ocen

Kot sem že povedal, so bile najpogostejše pritožbe visoke cene in neuspešna plačila / pologi, ki se niso prikazali. Nekaj ​​različnih uporabnikov se tu pritožuje, da nikoli ne dobijo svojega denarja. Toda glede na to, kar sem prebral po spletu, večino teh težav zlahka odpravimo tako, da se obrnemo na podporo ali pa samo še malo počakamo.

negativni pregled coinmama

Sodba

Coinmama je zakonita. So zelo spoštovani in zanesljivi. Obstaja nekaj težav, vendar je to posledica preobremenjene podpore. Večina težav reši pogovor z njimi ali z Simplexom (njihovim obdelovalcem plačil s kreditno kartico).

Top 3 možnosti Coinmama za nižje provizije za kreditne kartice

Nakup Bitcoin s kreditno kartico je super. Nakup Bitcoin s kreditno kartico in plačilo 10,5% ni super. Coinmama ponuja hiter, varen in priročen način za nakup kripto, vendar je najboljši za začetnike. Verjetno se denar sicer ne splača. Ko njihovi 5,5-odstotni proviziji dodate 5-odstotni proviziji za kreditno kartico, se tudi najbolj muhasti potrošniki začnejo potiti. Če iščete nižje provizije za kreditne kartice, tukaj je 3 najboljše alternative Coinmama.

1 # Coinbase

posrednik za kriptovalute

Coinbase je najbolj priljubljen svetovni posrednik.

To je hiter, enostaven in varen način nakupa BTC, ETH in LTC. To je še en primer posrednika, namenjenega začetnikom. Na tej borzi je bilo kupljenih in prodanih kripto za več kot 20 milijard dolarjev. Za novince pogosto deluje kot prehod v svet Bitcoinov. Provizija za kreditno kartico znaša 3,99%, tako da prihranite precej v primerjavi s Coinmamo.

2 # Bitpanda

Ena najbolj dostopnih svetovnih borz.

Dom Bitcoinov je ena izmed najbolj priljubljenih evropskih borz. Bitpanda, prej znana kot Coinimal, je ena najbolj dostopnih svetovnih borz. Vse možnosti plačil in izplačil je mogoče preveriti tukaj. Hitro se je izkazala za eno najbolj priljubljenih evropskih borz in tudi pristojbine niso vse tako slabe. Strukturo pristojbin najdete v tem članku.

3 # Bitstamp

Preprost mehanizem za nakup BTC s kartico.

Bitstamp vam omogoča, da dosežete zvezde digitalne valute tako, da ponudite preprost mehanizem za nakup BTC s kartico. Funkcionalno ni omejitev, koliko lahko kupite / zamenjate. Svoja digitalna sredstva lahko tudi zamenjate za druge na njihovi borzi, kar je eno najboljših v panogi. To je bila prva popolnoma licencirana borza BTC v EU, zato je zelo varna. Provizija za kreditno kartico se začne pri 8%, zniža pa na 5%, odvisno od tega, koliko kupite. Provizija je višja od Coinmame, vendar Bitstamp v svoje cene ne všteje tudi 5,5% provizije, zato še vedno plačujete manj.

Coinbase Vs Coinmama | Kar je boljše za nakup BTC s kreditno kartico?

Možnost nakupa Bitcoinov s kreditno kartico je sodoben čudež. Svet kripto je naredil toliko bolj dostopen svetu. Namesto da bi morali dejansko pošiljati denar in čakati dneve (oh, muka!), Lahko zdaj vnesete nekaj številk in takoj dobite svoj BTC. Tudi z višjimi pristojbinami se zaradi udobja še vedno splača.

Dve največji imeni, ki se borita za naslov “najboljši Bitcoin posrednik, ki sprejema vizume”, sta Coinbase in Coinmama. Oba sta zelo spoštovana, enostavna za uporabo in tako varna, kot je v kripto svetu. A eden je vseeno boljši od drugega.

Preden primerjam oba, vzemimo Coinbase’s najprej utrip:

 • preveriteValute: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash
 • preveritePlačilo: Kreditna kartica, bančno nakazilo, bančni račun
 • preveritePreverjanje: Da
 • preveriteHitrost: Instant za kreditne kartice | 1-5 dni za banko ali žico
 • preveriteApp: Da.
 • preveriteGDAX: Coinbase je edinstven kot posrednik, ker je vezan na vodilno borzo. GDAX je izmenjava Bitcoinov, povezana s Coinbase, kjer lahko trgujete z drugimi uporabniki kriptovalut. Denar lahko enostavno premikate med obema
 • preveriteReferenčni program: Njihov referenčni program je čudovit bonus. Zaslužite 10 USD v BREZPLAČNEM Bitcoinu za vse, ki jih napotite, ki z BTC kupijo 100 USD ali več.

Ko gre za Coinmama vs Coinbase, je jasno, da sta oba izjemno varna in ugledna. Oba kot Bitcoin posrednika ponujata hiter in preprost način takojšnjega nakupa BTC. Vendar mislim, da je Coinbase očitno zmagovalec. Ponuja ne samo več valut z nižjo provizijo na kreditni kartici, temveč tudi enostaven dostop do menjalnice GDAX. Kot da bi potreboval še kakšno pomoč, ima tudi denarnico in aplikacijo. Oprosti Coinmama, izgubil si.

Prednosti

 • Hitro
 • Enostaven za uporabo
 • Varno
 • Nizka provizija za kreditno kartico
 • Zaupanja vreden
 • Izmenjava GDAX

Slabosti

 • Močno regulirano
 • UTežko preverjanje

Zmagovalec

posrednik za kriptovalute

Coinbase je najbolj priljubljen svetovni posrednik.

Celoten pregled Coinbase preberite tukaj!

Pogosta vprašanja o Coinmama

Pred vnosom podatkov o kreditni kartici želite biti prepričani o posredniku. V spletu sem zbral najpogostejša vprašanja o Coinmami in vam nanje odgovoril tukaj. Pred nakupom BTC-ja jih preberite!

V: Je Coinmama Varno?

O: Da, Coinmama je ena najbolj varnih in uglednih posrednic na trgu.

V: Ali Coinmama Sprejmite kreditno kartico?

O: Da, Coinmama deluje v ZDA, vendar le v 23 zveznih državah. Preverite, ali je v vaši državi naredi seznam.

V: Ali Coinmama zahteva preverjanje?

O: Za BTC pod 150 USD ni preverjanja. Vse, kar potrebuje osebno izkaznico.

V: Kako dolgo traja Coinmama, da mi pošlje svoj Bitcoin?

O: Ko sta potrjena nakup in naslov, mora biti prenos takojšen. Od januarja 2018 pa se nekateri uporabniki pritožujejo zaradi zamud.

V: Ali lahko svoj Bitcoin shranim na Coinmama?

O: Ne, Coinmama ne ponuja denarnice.

V: Koliko Coinmama zaračuna za nakup Bitcoina?

O: Plačali boste provizijo Coinmama v višini 5,5% + 5% provizije za kreditno kartico.

V: Ali je Coinmama prevara?

O: Ne. Coinmama je 100% zakonita. Registrirani so pri FinCEN in imajo sedež zunaj Izraela.

V: Ali lahko kupim samo Bitcoin?

O: Ne, Coinmama ponuja tudi Ethereum.

V: Kako dolgo traja preverjanje?

O: Običajno traja le nekaj ur, ko pa je podpora preplavljena, lahko traja nekaj dni.

Kaj kriptopozitivno všeč / ne

Coinmama ne ponuja veliko in ima izjemno omejeno funkcionalnost, vendar služi svojemu namenu. Kar počne, je odličen posrednik. Lahko se osredotočite na negativne strani, vendar nikoli ne trdi, da gre za kaj drugega kot za preprost način nakupa BTC s kreditno kartico. Torej, v tem pogledu prinaša.

Registracija in preverjanje sta enostavna, nakup enostaven, vloge pa takojšnje. Čisto, enostavno in priročno – to je tisto, kar je Coinmama.

Kljub temu je marsikaj za ne marati.

Všeč mi je

 • Uporabniška izkušnja – Vse od postavitve do poenostavljenega nakupnega mehanizma naredi Coinmamin UX neverjeten. Nikjer ni lažje dobiti svojega prvega BTC-ja.
 • Preglednost – Ob vsej grozoti, ki sem jo slišal o tem, da je Coinmama senčna, se je izkazalo, da je eno bolj preglednih podjetij v tej panogi. Njihovo vodstvo in ekipa so bili predstavljeni spredaj in na sredini na njihovi strani o spletni strani.
 • Začetnikom prijazno – Prijavite se, preverite, kliknite Nakup in vnesite podatke o plačilu. Tega ne bi mogli pokvariti, če bi poskusili.
 • Visoke meje – Preverjanje 3. stopnje vam omogoča nakup BTC v vrednosti 1.000.000 USD.

Ne mara

 • Pristojbine – Coinmama je eden najdražjih posrednikov. Za udobje plačate veliko.
 • Omejene možnosti – Kupite lahko samo BTC ali ETH. Tudi Coinbase ponuja več kot to!
 • Coinmama prodaja samo – Coinmama prodaja BTC samo svojim strankam. Ne ponuja vam možnosti prodaje BTC-ja zanje.

Končna sodba

Coinmama je eden najbolj varnih, poštenih in najprimernejših Bitcoin posrednikov. Ponuja preprost in priročen način za nakup Bitcoinov s kreditno kartico, ampak to je to. UX je odličen, nakup je dokaj enostaven in vam niti ni treba preveriti, če želite BTC v vrednosti 150 USD ali manj (minus provizija).

Za višje omejitve morate zagotoviti preverjanje in imate dostop samo do Bitcoin ali Ethereum. Funkcionalnost in varnost sta odlična, a možnosti so omejene. Preprostost pa ima prednost – prisili vas, da nastavite denarnico!

Razsodba:

Coinmama je varen in priročen način nakupa Bitcoinov skoraj takoj s kreditno kartico, vendar bodite pripravljeni plačati!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map