Pregled izmenjave Gemini: Popoln vodnik

Gemini je ena najbolj zaupanja vrednih, dobro urejenih in preglednih borz kriptovalut na trgu. Toda za vse svoje prednosti je omejena platforma in zaradi nekaterih preglavic boste morda dvakrat premislili. V spletu sem našel veliko zastarelih ali zavajajočih kritik. Zato smo se odločili, da napišemo to posodobljeno oceno Gemini.

Domača stran za izmenjavo dvojčkov

The Dvojčka exchange je samooklicana digitalna borza premoženja svetovnega razreda z odmevnimi zvezdniškimi podporami. Ustanovil Dvojčka Winklevoss (fantje, ki jim je Zuckerberg ukradel Facebook), je New York trust company ki je sprejel eno stvar, ki jo kripto skupnost najbolj sovraži: regulacijo.

S strogimi predpisi zvezne države New York, finančno preglednostjo in zavarovanjem FDIC je ena najvarnejših stav na sicer nestanovitnem trgu.

Nima veliko naprednih funkcij, vendar se mi je zdela gladka, hitra in dokaj intuitivna. Ima eno funkcijo, ki mi je bila še posebej všeč: sočasno uravnoteži, naročila in cene, tako da zaradi počasnega nalaganja ne izgubite denarja (več o tem spodaj).

V tem priročniku boste našli provizije za menjavo Gemini, preverjanje, funkcije, valute, pojasnila in še več.

Glavne prednosti izmenjave Gemini

Kaj je Gemini Bitcoin Exchange?

Borza Gemini je digitalna borza premoženja, ki je specializirana za prodajo in trgovino Bitcoinov in Ethereum za ameriške dolarje. Je tako posrednik kot tržnica. To pomeni, da lahko Bitcoin kupujete neposredno pri njih (na primer menjalnica valut na letališču) ali trgujete z drugimi imetniki kriptovalut (kot je New York Stock Exchange).

Za razliko od večine drugih podjetij je borza Gemini izredno dobro urejena. To mu omogoča, da se kvalificira skrbniške storitve prav tako. Kot popolnoma skladno podjetje se drži strogega protokola o skladnosti. Za trgovce in institucije z visokim dohodkom je to blagodejno. Za večino ljubiteljev kriptokrivn je to čisto zlo (pretiravanje).

coinmarketcap.com o dvojčkihDejansko ceno kriptovalute Gemini najdete na Coinmarketcap.com

 • Ustanovljeno: 2015
 • DIREKTOR: Cameron in Tyler Winklevoss
 • Valute: BTC, ETH, USD
 • Možnosti plačila: Kripto, žični prenos, ACH
 • Preverjanje: Da
 • App: Ne
 • HQ: New York
 • Pristojbine: Provizije za trgovanje z ustvarjalci-prevzemitelji (0% -. 25%) | Pristojbine za polog / dvig: BREZPLAČNO!

Gemini so leta 2015 ustanovili sloviti Winklevii, Cameron in Tyler. Do leta 2016 je postala prva licenčna borza Ethereum na trgu. Dvojčka sta želela ustvariti varno borzo, ki je šla v drugo smer kot tekmeci in je zajela področje resničnih financ. Trenutno se ukvarja samo z BTC in ETH, vendar ima zelo likviden trg Bitcoinov. Po navedbah Coinmarketcap.com, ima 24-urni obseg več kot 88 milijonov dolarjev (februar 2018). Nikoli ne bi smelo biti težko trgovati z BTC tukaj.


Lastnosti

Funkcionalnost

Vmesnik je gladek in intuitiven, mehanizem trgovanja pa se takoj uravna. Omejeno je, vendar dobro dela tisto, kar počne.

Varnost

Borza Gemini je eno najbolj urejenih in skladnih podjetij v panogi. Zaradi zavarovanja, varnostnih protokolov in finančnih predpisov je varna stava za vaš denar.

Valute

Bitcoin in Ethereum lahko kupujete / prodajate / trgujete samo z USD.

Ugled

Ugotovili smo, da je ugled Geminija v skupnosti zelo dober v smislu varnosti in funkcionalnosti. Zaradi vezi z državno ureditvijo je močna nenaklonjenost, ampak to je to.

Podpora

Obstaja močan razdelek s pogostimi vprašanji in e-poštna podpora se na splošno odziva na moje raziskave. Vendar nimajo telefonske podpore. To je malo moteče.

Pristojbine

Pristojbine za izdelovalce / prevzemnike so v bistvu industrijski standardi, razen provizij za izdelovalce, ki so malo višje od konkurentov (, 25%).

Na splošno

Takšna je, izmenjava Gemini je odlična – varna, gladka in pregledna. Ampak to je omejeno in anonimnosti ni.

Je Gemini varen? | Zaščita dvojčkov

Ker “je Gemini varen?” je ena najpogostejših tem na spletu, mislil sem, da bi tam začel.

DA, borza je morda najbolj varna stava na trgu za nakup Bitcoina. Ima funkcije, ki bi jih pričakovali od menjave BTC:

 • 2FA: Dvofaktorska avtentikacija je dodaten varnostni korak, s katerim se prepričate, da nihče ne vstopi v vaš račun. Nastavili ste prek Google Authenticator in ta pošlje kodo v vaš telefon vsakič, ko se prijavite. Nato vnesete enkratno kodo za dostop do svojega računa.
 • Spletne storitve Amazon: Vaši Bitcoini so zaščiteni z Amazonovo varnostjo v oblaku. Njihove preizkušene izkušnje so mi dale mir.
 • Hladilnica: Velika večina sredstev je brez povezave vhladilnica“, Kar pomeni, da niso povezani s spletom ali ranljivi za hekerje.

NASVET

Hladno skladiščenje ni namenjeno le množičnim izmenjavam. Če imate veliko število bitcoinov (ali drugih kovancev), jih hranite tudi brez povezave v hladilniku. To je edini način, da jih 100% zaščitite pred hekerji. Če se želite naučiti, kako zaščititi svoje Bitcoine pred hekerji, si oglejte ta članek varno shranjevanje Bitcoinov je edini, ki ga boste morali kdaj prebrati.

Toda poleg varnosti spletnega mesta imajo tudi ukrepe finančne varnosti, ki jih druge borze nimajo (v boljše ali slabše …).

 • Zavarovani računi FDIC
 • Popolnoma licenciran in urejen
 • Ločeni skladi se pravno razlikujejo od poslovnih skladov

Lahko ste prepričani, da so vaš denar in podatki varni na borzi Gemini.

** OBVEZNO PREBERITE **: potrebna je vaša številka socialne varnosti – Kot državno skrbniško podjetje v New Yorku mora borza zbrati številko vaše socialne varnosti. To je v skladu z bančnimi standardi in pravili proti pranju denarja. Po spletu je bilo nekaj dvoma glede tega.

Ocene o dvojčkihTo je povsem normalno. Ne skrbite zaradi tega.

To je povsem normalno. Ne skrbite zaradi tega.

Kdo so dvojčki Winklevoss?

Dvojčka WinklevossT Dvojčki Winklevoss

Cameron in Tyler Winklevoss morda prvi Bitcoin milijarderji, vendar so bili znani že dolgo, preden je bila kriptovaluta vsakdanji izraz. Dvojčka sta zamislila idejo, ki bi sčasoma pripeljala do Facebooka, že na univerzi Harvard. Pravzaprav je sodišče ugotovilo, da jim je Mark Zuckerberg (ustanovitelj Facebooka) dolžan odškodnino v višini 65 milijonov dolarjev (takrat so v Bitcoin vložil 11 milijonov dolarjev).

Njihove izkušnje v zakonitem poslovnem svetu so jih spodbudile, da so ustvarili kripto borzo, ki je premostila vrzel med “otokom” digitalnega premoženja in resničnim denarjem “celine”.

Kakšne so provizije Gemini za nakup, trgovanje in vplačevanje?

Borza Gemini uporablja dinamičen časovni razpored provizij za proizvajalce / prevzemnike. V bistvu spletno mesto izračuna vašo pristojbino na podlagi dveh stvari:

 • Ne glede na to, ali povečujete ali zmanjšujete likvidnost.
 • Koliko ste trgovali v zadnjih 30 dneh.

Velika večina trgovcev bo plačala 25% za stroške proizvajalcev in prevzemnikov. Provizije za igralce se lahko znižajo do 10%, provizije proizvajalcev pa se lahko zmanjšajo na 0%, odvisno od količine.

Imam nekaj dobrih novic o vlogah: BREZPLAČNE so!

Pristojbine za polog in dvig dvojčkovPristojbine za polog in dvig dvojčkov

Pristojbine za izmenjavo dvojčkov v primerjavi s konkurenco

Bitstamp: .25% provizija za trgovanje | 5% provizije za kreditno kartico

Bittrex: .25% provizija za trgovanje.

Lokalni bitkoini: Brez “pristojbin” | 1% provizije za prodajo | Višje cene kovancev

Bitfinex: Proizvajalec: .1% / prevzemnik: .2%

Kakšne so možnosti za polog Geminija za ameriške / mednarodne stranke?

Gemini je trenutno na voljo v 46 zveznih državah, Portoriku, Veliki Britaniji, Singapurju, Južni Koreji in Hongkongu.

Možnosti pologa so omejene na ACH, bančno nakazilo ter Bitcoin ali Ethereum. Borza deluje samo v ameriških dolarjih.

Možnosti pologa Gemini za ameriške / mednarodne stranke

Kakšne so omejitve Gemini za preverjene uporabnike?

Ko bo vaš račun preverjen, boste zanje veljali nekaj omejitev. Za razliko od tekmecev Gemini vsakogar podreja enakim mejam. Ni stopnje.

Posamezniki

 • Dnevno: 500 dolarjev
 • Mesečno: 15.000 USD
 • Umik: 100.000 USD dnevno

Za pologe ali dvige kriptovalut NI OMEJENO.

Omejitve za dvojčke za institucijeČe ste institucija, so vaše meje nekoliko višje.

Če ste institucija, so vaše meje nekoliko višje.

Kako uporabljati izmenjavo bitcoinov Gemini | Registracija, preverjanje, financiranje in nakup BTC

Ustanovitev podjetja Gemini zahteva nekoliko več birokracije kot druge borze. Toda to je tisto, kar pričakujete od močno urejene institucije z modnimi licencami. Tu bom na kratko opisal, kako se tukaj prijaviti in uporabiti izmenjavo.

1) Registrirajte se

Pojdi do Gemini.com in kliknite Register v zgornjem desnem kotu.

Registracija dvojčkovNa domači strani kliknite Registriraj se.

Vnesite nekaj osnovnih podrobnosti in nato potrdite svoj e-poštni naslov.

2) Nastavite 2FA

Kot dodaten varnostni ukrep morate najprej nastaviti 2FA. S to mobilno napravo boste potrdili prijave v svoj račun.

2FA za varnost2FA je pomemben za varnost.

3) Vnesite podrobnosti in preverite svoj račun

Od tu morate samo preveriti svoj bančni račun, identiteto in dokumente. Svojo identiteto lahko preverite tako, da naložite veljavno vozniško dovoljenje. Za prosilce, ki niso iz ZDA, bo na voljo celoten pregled računa za komunalne storitve. Opomba: bančnih izpiskov NE sprejemamo.

VPRAŠANJE: Kako dolgo traja preverjanje Gemini?

Odgovor je odvisen. Večina strank nima težav s preverjanjem. Drugi trdijo, da traja tedne. Na spletnem mestu piše le “čim hitreje”. Dobra novica je, da je bil Gemini razmeroma brez vprašanj o podpori drugih borz (več o tem kasneje).

4) Financirajte svoj račun

Financiranje vašega računa GeminiFinanciranje je dokaj enostavno in je postalo precej lažje.

Financiranje je dokaj enostavno in je postalo precej lažje.

Dvojčka napovedal takojšnje financiranje ACH 31. januarja 2018.

5) Nakup Bitcoin

Trgovski vmesnik je razmeroma preprost. Za nakup preprosto kliknite ta veliki gumb v spodnjem desnem kotu.

Nakup kriptovalut na GeminiZadnji korak je nakup vaše najljubše kriptovalute.

Če želite trgovati z Bitcoini, potem borza Gemini ponuja nekaj vrst trgovanja.

Neprekinjeno trgovanje

 • Tržnica
 • Omejitev
 • Takojšnja ali preklicna omejitev
 • Omejitev izdelovalca ali preklica

Ali so dvojčki vredni zaupanja | Ali so dvojčki ugledna borza?

V nasprotju z večino borz Gemini ni tarča nenehnega navala negativnosti. Medtem ko mnogi uporabniki interneta trdijo, da druge borze niso nič drugega kot biblijska kuga, je nekaj negativnih ocen o dvojčkih.

Pravzaprav pregledov sploh ni veliko. Mislim, da je to predvsem zato, ker obstaja ekskluzivna stranka, ki jo uporablja, in večina se ne upogne do stopnje neutemeljene negativnosti. To ne pomeni, da je izmenjava popolna. Preverimo, kaj sem ugotovil o ugledu Dvojčkov.

Pozitivne ocene

Pozitivne ocene borze Gemini so se osredotočale na dejstvo, da je bila varna, ugledna in hitra. Trgovanje, uporabniški vmesnik in predpisi so uporabnikom zagotavljali določeno mirnost, ki je drugi ne. Uporabniki imajo radi tudi preglednost. V svetu, kjer je večina podjetij zavita v skrivnost, se Gemini ponosno ponaša s svojo slavno osebo.

Ugled izmenjave GeminiUgled izmenjave dvojčkov

Negativne ocene

Negativni pregledi se osredotočajo na nekaj stvari, predvsem na dejstvo, da lahko trgujete samo z BTC, ETH in USD. Ostali pomisleki imajo omejeno podporo in funkcionalnost. Gremo v Gemini Reddit je precej drugačen od drugih borz. Večina borz je tarča več sto niti o slabi storitvi. Prva stran Gemini’s je v primerjavi s tem precej pitoma.

smešen pregled Gemini

“Moja žena ne skrbi”. Morda najboljši naslov niti, kar sem jih kdaj videl na kripto podstanici.

Z močno regulacijo in močnim javnim pritiskom sta dvojčka Facebook pridobila zaupanje javnosti in kripto skupnosti (čeprav veliko ne mara njunih vezi z vlado!). Zdi se, da je edina težava naključna dolga čakalna doba.

Top 3 možnosti za dvojčke za več valut

Bitcoin in Ethereum tega ne počneta namesto vas? Obstaja veliko konkurentov, ki ponujajo na stotine redkih alt kovancev za špekulacije. Obstajajo celo drugi, ki vam omogočajo trgovanje s fiatnimi valutami, kot so evro, rubelj ali britanski funt. Tu so tri najboljše alternative za dvojčke za več kovancev in valut.

1) Binance

Logotip izmenjave Binance

Binance je azijski tekmec večini ameriških borz. Ko piše, da zamenjajte svet, to pomeni. Obstaja 370 + trgovalnih parov in ogromno kovancev, za katere večina ljudi še ni slišala. Vsebuje nora Maseratijeva obdarovanja, poglobljen vmesnik za trgovanje in dovolj orodij, ki trgovcem pomagajo obvladati umetnost zaslužka na trgu. To je samo kripto izmenjava, vendar je idealen kraj za vas, da poskusite zaslužiti tono denarja, če vlagate v nove kovance! Ne pozabite prebrati celotnega besedila pregled izmenjave Binance s strani CryptoPositive PRED TRGOVINO, da se boste znali izogniti tveganjem.

2) Coinbase

Logotip izmenjave Coinbase

Coinbase je največji Bitcoin posrednik na svetu. To je nedvomno eden najvarnejših in najprimernejših načinov vstopa na trg BTC. Pravzaprav je od tod tudi ime. Na tej spletni strani je bilo kupljenih in prodanih več kot 50 milijard dolarjev. Kupcem ponuja varen in varen način nakupa Bitcoinov, Ethereuma in Litecoinov. Ne ponuja veliko več valut kot menjalnica Gemini, vendar je začetek. Menjalnik iger je, da vas poveže GDAX, kar je izmenjava z boljšo funkcionalnostjo kot Gemini. Provizija za nakup s kartico znaša 3,99%. Preberi popoln pregled Coinbase podjetja CryptoPositive vedeti, zakaj je Coinbase odličen za nakup Bitcoina, vendar se uporabniki že začnejo s tem spoprijemati.

3) Poloniex

Poloniex logotip izmenjave

Poloniex je najaktivnejša borza digitalnih premoženja na svetu likvidna, gladka in s kovanci bogata borza. Z neverjetno likvidnostjo lahko trgujete z več kot 80 kovanci in 170 + pari. Njegova funkcionalnost ni tako dobra kot pri dvojčkih, vendar je kot nalašč za trgovce, ki želijo v akcijo vstopiti z drugimi velikimi imeni na trgu. V zadnjem času je ugled dosegel zadetek (februar 2018). Nekateri uporabniki so se pritoževali zaradi težav z umikom, drugi pa zaradi pogojev uporabe. Kljub temu ostaja dobra izmenjava. Preberi popoln pregled Poloniexa iz CryptoPositive da veš vse, preden trguješ.

Primerjava: Gemini in Bittrex | Katera je najvarnejša izmenjava Bitcoinov?

Varnost je skrb številka 1 za vse, ki trgujejo z bitcoini. Edina stvar, ki stoji med vami in izgubite ves denar, ki ga pustite na borzi, je varnost spletnega mesta. Zato borze porabijo milijone za pridobitev vašega zaupanja. Dvojčka in Bittrex sta dve najboljši v panogi. Na eni strani so bili milijarderji Facebooka, ki so premostili vrzel med digitalno valuto in realnim denarjem. Po drugi strani pa ekipa varnostnih čudakov, ki je vrhunsko varnost največjih svetovnih tehnoloških podjetij pripeljala na področje Bitcoina.

Pripravimo se na ropotanje!

Bittrex na kratko

Bittrex je digitalna menjalnica nove generacije z veliko varnostjo in funkcionalnostjo. Njegov poglobljen vmesnik omogoča uporabnikom, da opravljajo različne posle z uporabo težko izgovorljivih orodij. Obstaja več kot 250 kovancev, ki vas zanimajo, in provizije so standard 25% pri vseh poslih. Njegova trditev o slavi je, da jo je ustanovila skupina varnostnih izvršiteljev nekaterih največjih imen spletnega sveta (Amazon, Microsoft itd.). Funkcionalnost, kovanci in varnost so ji pomagali pridobiti velik ugled v skupnosti.

Slaba stran: To je SAMO KRIPT. Za financiranje računa ne morete uporabljati USD. Za povrh NI ZAČETNO PRIJATELJNO.

Soočenje

 • Varnost: Operite
 • Pristojbine: Dvojčka
 • Kovanci: Bitrex
 • Trgovanje: Bittrex
 • Nakup ing: Dvojčki
 • Fiat: Dvojčka
 • Funkcionalnost: Bittrex
 • Začetnikom prijazen: Dvojčka
 • Podpora: Bittrex

Zmagovalec: TIE

UPORABITE DVOJČKA če ste začetnik, ki želi svoj prvi Bitcoin kupiti na varni platformi ali v ustanovi, ki trguje z velikimi zneski.

UPORABITE BITTREX če želite trgovati z vsemi kovanci, ki si jih lahko zamislite, z uporabo samo kriptovalute in imate izkušnje s trgovanjem.

CryptoPositive všeč / ne mara

Glede tega, kaj počne, Gemini ni kaj dosti ne marati. Nima največje funkcionalnosti ali zapletenosti, vendar nikoli ne trdi, da ima niti enega kot drugega. Gre za varno in dobro regulirano borzo, ki se osredotoča le na nakup / prodajo / trgovanje z bitcoini in ethereumom za ameriške dolarje.

Oglejmo si nekaj večjih všečkov in všečkov.

Všeč mi je

Začetnikom prijazen

Svoj prvi Bitcoin lahko kupite prek intuitivnega vmesnika. In vse od posrednika, ki je vreden zaupanja. Ni slabo mesto za začetek za začetnike.

Gladka funkcionalnost

Pri nakupu BTC-ja je šlo vse gladko. Dvojčka ni veliko, zato lahko gre tako hitro.

Nekaj ​​vprašanj

Nekateri so imeli težave s preverjanjem in pologom, vendar to ni nič blizu tega, kar preživljajo druge izmenjave (gledamo vas, CEX.IO).

Ne mara

Nekaj ​​valut

Na borzi Gemini sta na voljo samo Bitcoin ali Ethereum. In menjava deluje samo v USD. Ni super za ljudi, ki želijo popestriti stvari.

Težka uredba

Vse licence in predpisi ustvarjajo obroče, skozi katere ni zabavno skakati. Na koncu pa se zaradi duševnega miru splača.

načini plačila

Brez kreditnih kartic ali drugih valutnih možnosti je težko za rezidente zunaj ZDA ali ljudi brez kriptografije.

Pogosta vprašanja o dvojčkih | Ali je zakonito, ali je denarnica, ali imajo dvojčki aplikacijo?

Podpora Gemini precej manjka in iskanje pravih informacij je težko. Tu sem postavil odgovore na najpogostejša uporabniška vprašanja s spleta, da olajšam stvari (ni treba, da se mi zahvaljujete. Bilo bi lepo).

V: Ali je izmenjava Gemini varna in zakonita?

A: Da. To sem izčrpno pokrival. Je eden najvarnejših na trgu.

V: Ali Gemini zamenja denarnico?

A: Da, BTC lahko shranite na vročo denarnico, vendar NI priporočljivo, da kadar koli shranite več Bitcoinov, kot jih potrebujete na borzi. Nikoli ne hranite svojega BTC nekje, nad katerim nimate nadzora.

V: Ali Gemini sprejema PayPal?

A: Ne, položite lahko samo z žico, ACH ali kripto v USD.

V: Ali imajo dvojčki aplikacijo?

A: Ne.

V: Zakaj se cene Bitcoinov pri Gemini razlikujejo?

A: Cena BTC temelji na trgu in ne na drugih borzah.

V: Kako dolgo traja, da Gemini preveri mojo identiteto?

A: Borza pravi samo “čim hitreje”. Večina uporabnikov osebne izkaznice hitro preveri.

Sodba o pregledu Gemini: Ali so Gemini dobra izmenjava Bitcoinov?

Kljub temu da je mlajša od večine konkurentov in ponuja le Bitcoin in Ethereum, je skupnost všeč izmenjavi Gemini. To nekaj govori. Nizke pristojbine, dobra funkcionalnost, zanesljiva podpora in stroga ureditev so odličen kraj za novince, ki iščejo varnost. Na trgu, polnem senčnih izmenjav, ki komaj vrnejo vaša e-poštna sporočila, je podpora Gemini dobro prenesla naboj negativnosti.

Ni zelo zapleten in ne morete storiti nič drugega, razen da kupujete in trgujete z BTC na osnovni način (dražba je na voljo, vendar ni trgovanja z maržami), vendar je za to, kar počne, vrhunska.

Razsodba: Odlično za začetnike, varnostne čudake in institucije, ki želijo trgovati z BTC na likvidnem trgu. Slabo za izkušene trgovce, ki želijo več valutnih parov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map