Trust Wallet Review – Zakaj je Binance’s Trust Wallet Special?

Binance ima za svoje uporabnike novo uradno denarnico za kriptovalute, ki se imenuje Trust Wallet. Podjetje Trust Wallet si prizadeva ponuditi varno, anonimno, multivalutno in za uporabo preprosto kripto denarnico. Katere so glavne značilnosti te denarnice z digitalnimi valutami?

Zaupajte pregled denarnice

Dandanes je za kripto uporabnike zelo pomembno, da imajo zanesljivo kripto denarnico, ki ponuja storitve tako imetnikom, trgovcem kot vlagateljem. Mobilne denarnice so zelo uporabniku prijazne in imajo vmesnik, ki je enostaven za uporabo.

Julija 2018 se je Binance odločil za nakup Zaupajte denarnici za zagotavljanje boljših storitev in povečanje varnosti za uporabnike. V času pridobitve Trust Wallet je podpiral Ethereum (ETH) in druge žetone na osnovi Ethereuma, kot so kovanci ERC-20, ERC-223 in ERC-721. Zdaj pa je seznam veliko večji. 

#Binance Pridobi Trust Wallet – priljubljena mobilna kripto denarnicahttps://t.co/2yY35u7AAb pic.twitter.com/L4ktVm6YCn

– Binance (@binance) 31. julij 2018

Ker je podjetje delovalo od novembra 2017, so si lahko ustvarili svoj sloves varnosti in zaščitili sredstva uporabnikov. Podjetje nikoli ne bo zahtevalo dostopa do denarnic uporabnikov, ne bo imelo zasebnih ključev ali zahtevalo zasebnih podatkov. To kaže, da je podjetje zgradilo najboljše standarde v industriji.

Po vključitvi v denarnico Binance Trust Wallet doda izmenjavo denarnice na verigi in bo v prihodnosti očitno delovala z drugimi integracijami.

Binance je takrat zapisal:

“Kot tehnološko usmerjeno podjetje Binanceova pridobitev Trust Wallet kaže na pomen tehnologije varne denarnice za prihodnji razvoj kriptovalut kot celote.”

Uporabniki lahko denarnico prenesejo neposredno z Trgovina Google Play in Applova App Store. Denarnica trenutno podpira veliko digitalnih sredstev, vključno z Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Callisto (CLO), Dash, Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Ethereum Classic (ETC), GoChain (GO) , ICON (ICX), Litecoin (LTC), POA Network (POA), TomoChain (TOMO), Tron (TRX), VeChain (VET / VTHO), Wanchain (WAN), XRP, ZCash (ZEC) in Zcoin (XZC ).

Trust Wallet ponuja izboljšane varnostne funkcije, ki uporabnikom pomagajo zaščititi svoja imetja, povezana s kripto. Zasebni ključi uporabnikov niso shranjeni na nobenem strežniku. Lastniki aplikacije Trust Wallet si lahko varno ogledajo in nadzorujejo vse kovance in žetone, povezane z njihovim računom, prepričani, da imajo samo oni dostop do svojih zasebnih ključev.

Uporabniki lahko tudi obnovijo svoja sredstva. Obstaja možnost, ki uporabnikom omogoča varnostno kopiranje denarnice in šifriranje vseh podatkov, kadar so potrebni. Posamezniki lahko v denarnico dodajo tudi široko paleto biometričnih sistemov za preverjanje pristnosti, vključno s skeniranjem PIN in prstnih odtisov.

Tako sta dve glavni funkciji, ki ju ponuja Trust Wallet, povezani z njeno varnostjo in velikim številom podprtih žetonov. Trust Wallet dejansko podpira skoraj vse vrste žetonov ERC-20, kar je zelo koristno za tiste uporabnike, ki so sodelovali v različnih začetnih ponudbah kovancev (ICO).

Trust Wallet uporabnikom omogoča nadzor nad njihovimi zasebnimi ključi in popolnoma ohranja anonimnost uporabnikov, kar je zelo pomembno za navdušence nad kripto v vesolju. Denarnica je hkrati že vključena v borze, kot so Coinbase, Shapeshift in Changelly, kar uporabnikom olajša nakup digitalnih sredstev.

Denarnica z digitalnimi valutami je bila ustvarjena z mislijo na varnost in uporabnost. To sta dve pomembni stvari za vlagatelje in navdušence nad kripto. Trust Wallet je vključil tudi brskalnik Web3, ki posameznikom omogoča neposredno interakcijo z decentraliziranimi aplikacijami (dApps). Poleg tega bo Trust Wallet nemoteno sodeloval tudi z Binance DEX, kar bo strankam omogočilo takojšnje trgovanje na decentralizirani borzi.

Binance poskuša razviti DEX, ki bo njegovo platformo naredil bolj decentralizirano. Uporabniki bodo imeli tudi nadzor nad svojimi zasebnimi ključi. Kako bodo integrirali Binance Coin (BNB) v denarnico, bomo še videli. Vendar to ne bi smelo predstavljati težav Trust Wallet. Binance Coin je digitalno sredstvo ERC-20, ki naj bi se začelo izvajati na lastni verigi blokov že letos.

Zaključek

Trust Wallet se je izkazal kot varna in enostavna denarnica za kriptovalute tako za vlagatelje kot za navdušence. Denarnico je Binance podprl, ko se je podjetje odločilo dodati digitalno sredstvo. Z veliko različnimi denarnicami na trgu Trust Wallet kaže, da se osredotoča na zasebnost, varnost in uporabnost, da imajo uporabniki boljše izkušnje med uporabo aplikacije.

Prenesi Zaupajte denarnici za iOS

Prenesi Zaupajte denarnici za Android

Prenesi Zaupajte Android APK za denarnico 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map