10 najboljših napovedi prihodnje cene Bitcoinov

Po Bitcoin skoraj dosegla rekordno ceno v zadnjih tednih leta 2017, mnogi ugibajo, ali se bo podobna rast ponovila. Medtem ko nekateri verjamejo, da Bitcoin ne bo prehitro zabeležil rasti, več kripto vlagateljev in analitikov napoveduje, da se bo cena BTC-ja letos zvišala.

  1. Kay Van-Petersen: BTC bo do decembra 2018 znašal 100.000 USD

Kay Van-Petersen, analitik pri Saxo Bank, verjame, da bi lahko Bitcoin leta 2018 dosegel 100.000 dolarjev, dodaja pa tudi, da bi ga lahko tudi drugi konkurenčni kovanci presegli.

Van-Petersen je decembra 2016 napovedal, da bo Bitcoin leta 2017 dosegel mejo 2000 dolarjev. V času njegove napovedi je Bitcoin trgoval pod 900 dolarji. Cena Bitcoina je maja tako presegla 2000 dolarjev, kot je napovedal analitik banke Saxo.

“Najprej bi lahko trdili, da smo Bitcoin pravilno popravili, v enem trenutku je imel 50-odstotni umik, kar je zdravo. Toda še vedno nismo videli celotnega učinka terminskih pogodb, «je dejal Van-Petersen.

Pogodbe o trgovanju s terminskimi pogodbami za bitcoin sta lani začeli izvajati CME in CBOE. Uvedba je bila obravnavana kot taktika za privabljanje več institucionalnih vlagateljev na trg kriptovalut in dodajanje nekaj legitimnosti temu. Van-Petersen meni, da se bo sčasoma vključilo več institucij, ki ga opisuje kot počasen in stalen proces.

Da bi Bitcoin dosegel 100.000 ameriških dolarjev, bi potreboval dvig za več kot 635 odstotkov trenutne cene 13.601,43 ameriških dolarjev. Omeniti je treba tudi, da je Van-Petersen že izjavil, da bi lahko prag 100.000 dolarjev dosegel deset let.

Čeprav Bitcoin že od začetka leta trguje postrani, je Van-Petersen izjavil, da Bitcoin ponavadi trguje okoli določene ravni, ki ji običajno sledi “ponovna stopnja”.

»Ne bi bil presenečen, če bi nekaj videli. To je nekakšna gradnja temeljev, nato pa bo ocenjena nekoliko višja. “

  1. Jeet Sighn – BTC bo leta 2018 dosegel vsaj 50.000 USD

Jeet Singh, vodja portfelja kriptovalut v zadnjih šestih letih, trdi, da je zelo pogosto, da digitalne valute nihajo med 70 in 80 odstotki njihove prvotne rekordne cene.

Ko je govoril na svetovnem gospodarskem forumu v Davosu, je digitalne valute, kot sta Bitcoin in Ripple, primerjal z zgodnjimi tehnološkimi giganti, kot je Microsoft.

»Če pogledate Microsoft oz Apple, ko so postale javne, so bile njihove zaloge zelo nestanovitne, ker trg ni bil zrel, “je pojasnil.

G. Singh je pojasnil, da bi lahko nestanovitnost trga zadevala novejše trgovce s kriptovalutami, vendar starejši vlagatelji ne delijo svojih skrbi, saj so vajeni teh pogostih nihanj.

Izjavil je tudi, da verjame, da se bodo kriptovalute v prihodnjih mesecih in letih pogosteje uporabljale pri transakcijah.

“Trenutno ni toliko prodajalcev, ki sprejemajo kriptovalute, vendar je na črnem trgu ogromno posvojitev,” je zatrdil.

Sprejemanje se je začelo predvsem v državah z nestabilnimi gospodarstvi in ​​valutami, vendar se bo to razširilo tudi na druge panoge in države, je dejal. Omenil je tudi, da se zdi, da je med pridelovalci kave in tobaka velika stopnja posvojitev.


“V različnih državah so Bitcoin kvalificirani različno,” je dejal. To je blago v ZDA, valuta v Švici, “ampak zame je več kot le valuta.”

Singh je napovedal, da bi “Bitcoin v letu 2018 zagotovo lahko dosegel 50.000 USD”, čeprav “bomo verjetno preživeli obdobje nestanovitnosti.”

  1. Dan Morehead – 20.000 USD do decembra 2018

Dan Morehead, izvršni direktor podjetja Pantera Capital, hedge sklad za kriptovalute, vreden milijardo dolarjev, domneva, da bi lahko trg kripto valut v naslednjih desetih letih dosegel “40 bilijonov dolarjev”.

 “To je fascinanten trg … trg v višini 400 milijard dolarjev, ki ga nihče ni v lasti … tega še nismo videli … panoga kot celota bi zlahka dosegla 4 bilijone dolarjev, 40 bilijonov dolarjev je vsekakor mogoče … To je desetletna napoved, ne gre da se zgodi čez noč. “

Morehead je opozoril, da bi uvrstitev kripto-terminskih pogodb CBOE in CME iz lanskega leta lahko bila eden od načinov, da se “z razvojem trga” potencialno ne bo zgodilo. Kljub temu je ocenil, da bi vse večje zanimanje Wall Street za poslovanje s kripto posli ustvarilo “živahen trg kriptoposojila v dvanajstih mesecih”.

Morehead je poudaril, da se je trg po prvi nesreči leta 2018 vrnil za 25 odstotkov, in napovedal, da bo njegova cena v tekočem letu dosegla nov rekord.

“Bitcoin je padel pod 200-dnevno drseče povprečje in to je pomembno, ker se valuta že šest let dviguje na 170 odstotkov na leto … od najvišjih vrednosti je padla za 65 odstotkov in če v vsako vložite 100 dolarjev od štirihkrat, ko se je dotaknilo svojega 200-dnevnega drsečega povprečja, bi imeli 285-odstotno donosnost … zdaj je kričeč nakup. “

V nedavnem nastopu v podcastu Unchained je ustanovitelj kapitala Pantera pojasnil, kako bi lahko Bitcoin sčasoma dosegel 42.000 USD do konca tekočega leta. To je v skladu z drugimi napovedmi drugih analitikov in strokovnjakov. Omenil je tudi, da bi digitalna valuta sčasoma dosegla 356.000 ameriških dolarjev ali pa vsaj ima potencial za to. 

Zanj bo Bitcoin dosegel to raven cen zaradi trenutnega trenda, ki ga digitalna valuta trenutno spremlja na trgu. Končno je v Bitcoin omrežju veliko pomembnega tehnološkega razvoja, ki bo pripomogel k nadaljnji rasti cen v prihodnosti. 

Drug pomemben dogodek, ki bi Bitcoinu pomagal doseči nove višine, je sklad, s katerim se trguje na borzi (ETF). Morehead meni, da bi ETF lahko trajal dlje časa, preden bi bil odobren. Če bo to odobreno, bo za Bitcoin zelo bikovsko.

  1. Arthur Hayes – BTC bo do konca leta 2018 dosegel 50.000 dolarjev

Arthur Hayes, soustanovitelj in izvršni direktor podjetja BitMEX, izjavil, da verjame, da bo vrednost Bitcoina do konca leta 2018 dosegla 50.000 USD.

Hayes je tudi nekdanji zaposleni v kapitalu Citigroup in Deutsche Bank. Omenil je, da je razlog za vzpostavitev osnovnega poslovanja BitMexa v Hongkongu, ker meni, da so azijski trgi bolj sprejemljivi, ko gre za trgovanje s kriptovalutami. Prav tako meni, da je trgovanje z digitalnimi sredstvi bolj “uveljavljena” panoga v Severni Aziji.

»Azija prevladuje nad kripto, saj so zelo vajeni trgovanja z digitalnimi sredstvi. Južna Koreja že dve desetletji trguje z digitalnim blagom, povezanim z igrami na srečo. Ko se preselite v popolnoma denarno digitalno valuto, to razumejo kulturno, zato se hitro vkrcajo, «je dejal izvršni direktor BitMEX.

Na vprašanje, ali naj v intervjuju poda napoved cene Bitcoinov, je Hayes dejal, da lahko pred koncem leta doseže 50.000 USD. Glede resnosti svoje napovedi je Hayes komentiral, da:

»Moja naloga je napovedovati. Ali imajo prav ali narobe, zame ni pomembno. “

  1. Tom Lee – BTC bo dosegel 25.000 $

Thomas Lee, soustanovitelj podjetja Fundstrat, je v mnogih primerih izjavil, da verjame, da si bo Bitcoin opomogel. V vrsti tweetov je poudaril, da je bil grafikon izterjave Bitcoina vedno v obliki črke V in je zelo verjetno, da se bo cena spet zvišala. Napoveduje, da bo Bitcoin letos dosegel vrhunec pri 25.000 USD.

Prepričan je, da bo največji dejavnik, ki bo prispeval k tej rasti, vse večje vključevanje institucionalnih vlagateljev na kriptotrge.

»Mislim, da so institucionalni vlagatelji pridobili veliko zanimanja in v kripto še niso prišli, ker še vedno obstaja nekaj regulativne negotovosti. Toda takšna končna razporeditev v kripto kot razred premoženja bo močan razlog, zakaj se bitcoin shodi. “

Poleg tega zgodovinski podatki Fundstrata podpirajo tudi njegovo navdušeno napoved:

“V preteklosti deset dni obsega vse dosežke v katerem koli letu cene Bitcoina,” je dejal. »Če ste ravnokar vzeli teh deset dni, Bitcoin upade za 25 odstotkov na leto. Torej, kolikor bedno je, če Bitcoin zadržujete pri 8.000 USD, se bo premik z 8.000 na 25.000 USD zgodil čez nekaj dni. «

Doslej so bile Leejeve napovedi precej natančne, vključno s pritiskom na prodajo davkov, ki je vplival na ceno Bitcoina skozi večino prvega četrtletja 2018.

Seveda obstajajo številne druge napovedi v zvezi s ceno Bitcoina, teh pet najboljših je le vrh ledene gore. Nekaj ​​nasvetov; odločitev o trgovanju ne temeljite zgolj na napovedih.

The Binance Predsednik uprave je omenil tudi nekaj točk glede cene Bitcoinov, več o tem pa lahko najdete tukaj.

Na Twitterju, Lee napisal da so Trumpovi tweetovi glede Bitcoina in Tehtnice bikovski za trg kriptovalut. Pojasnil je, da obstaja največ 1% sveta, ki resnično sledi kriptovaluti, kar pomeni, da jih 99% ne skrbi.. 

Z ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom, ki komentira Bitcoin, o tem seznanja preostalih 99%. Če le majhen del teh posameznikov, ki še nikoli niso slišali za Bitcoin, vstopi na trg, ima lahko Bitcoin celo dvakrat večjo tržno velikost. 

Na splošno je to pozitivno.

– obstaja največ 1% sveta, ki resnično sledi kripto (več kot 0,1%), zato je 99% v bistvu vseeno

– DJT z izjavo, da ni oboževalec, ozavešča ostalih 99%.

– če 1% teh postane pozitivnih, samo 2x velikost trga. https://t.co/dz9QY3mjWP

– Thomas Lee (@fundstrat) 13. julij 2019

Thomas Lee hkrati meni, da bi lahko znižanje obrestnih mer v ZDA pomagalo tudi rasti Bitcoina. Mario Draghi, predsednik Evropske centralne banke (ECB), je tudi napovedal, da bodo po negativnih podatkih različnih kazalnikov v prihodnjih mesecih nadaljevali s spodbudo za gospodarstvo. S tem so opozorili številni analitiki, ki menijo, da bi to lahko pozitivno vplivalo na Bitcoin pred razpolovitvijo leta 2020. 

6- Mike Novogratz – Bitcoin bi lahko skočil na 40.000 USD

Priznani vlagatelj, nekdanji upravitelj hedge skladov in podpornik Bitcoin-a (BTC), Michael Novogratz, meni, da bo Bitcoin dosegel in celo presegel prejšnjo najvišjo vrednost, zabeleženo leta 2017.

Med nedavnim pogovorom z Bloombergom je Novogratz dejal, da ostaja zelo pozoren na prihodnost kripto trga in digitalnih valut. Omenil je, da bi lahko Bitcoin do leta 2020 poskočil na 40.000 dolarjev in da bi lahko letos z bitcoini trgovali blizu 20.000 dolarjev. 

Novogratz je to komentiral:

»Ne pričakujem, da bo Bitcoin v naslednjih dveh tednih dosegel 20.000 USD. Prav tako ne pričakujem proti sredini do konca četrte četrtine. Videli bomo obdobje konsolidacije. “

Eden glavnih razlogov za ta dvig cen je uradna predstavitev digitalne valute Libra, ki jo trenutno razvija Facebook. Poleg tega obstaja še veliko drugih finančnih družb, ki so pripravljene vlagati na trg kriptovalut. Dve od njih sta Medcelinska borza (ICE) in Fidelity Investments.

7- John McAfee – Bitcoin se bo povečal na 1.000.000 USD

John McAfee je morda ena najbolj kontroverznih osebnosti v kriptovalutnem prostoru. Z zaostankom več milijonov dolarjev na trgu promovira začetne ponudbe kovancev (ICO), žetone, virtualne valute in različna podjetja.. 

John McAfee je znan tudi po napovedih, da bo Bitcoin dosegel milijon dolarjev pred letom 2021. To je dejal že leta 2017, ko je Bitcoin naraščal in dosegel rekordne vrednosti 20.000 dolarjev.. 

McAfee je na Twitterju zapisal:

»Ko sem do konca leta 2020 napovedal Bitcoin pri 500.000 USD, je uporabil model, ki je napovedal 5000 USD ob koncu leta 2017. BTC je pospešil veliko hitreje kot moje predpostavke o modelu. Zdaj napovedujem, da bo Bitcoin do konca leta 2020 znašal milijon dolarjev. Če se motim, bom še vedno pojedel svoj kurac. “

Ko sem do konca leta 2020 napovedal Bitcoin pri 500.000 USD, je uporabil model, ki je napovedal 5000 USD ob koncu leta 2017. BTC je pospešil veliko hitreje kot moje predpostavke o modelu. Zdaj napovedujem, da bo Bircoin do konca leta 2020 znašal milijon dolarjev. Še vedno bom pojedel kurac, če se motim. pic.twitter.com/WVx3E71nyD

– John McAfee (@officialmcafee) 29. novembra 2017

8- Oliver Isaacs – Bitcoin bi lahko dosegel 25.000 USD 

Analitik za cene Bitcoinov Oliver Isaacs meni, da bi lahko digitalna valuta do konca leta 2019 dosegla 25.000 USD. izpuščen s strani Independent. Prepričan je, da za ponovnim ponovnim vzponom cene Bitcoina obstaja veliko različnih razlogov. Trenutna trgovinska vojna, s katero se soočata Kitajska in ZDA, bi lahko vlagatelje potisnila k Bitcoinu.

9- Time Draper – Bitcoin bi lahko dosegel 250.000 USD

Tim Draper, priznani vlagatelj in podpornik Bitcoinov, meni, da je v industriji pomemben trend sprejemanja. Obstaja več podjetij, ki se začenjajo ukvarjati z Bitcoini in kriptovalutami. Nekatera podjetja vključujejo Microsoft, Amazon, Starbucks in tudi Whole Foods. 

V naslednjih nekaj letih bo potekalo tudi splošno sprejemanje, ki bo Bitcoinu pomagalo doseči 250.000 USD do leta 2023, čez štiri leta. 

O splošnem sprejemanju je Draper pojasnil:

“Mislim, da ko boste šli v Starbucks kupiti skodelico kave in boste poskušali plačati z dolarji, se vam bodo smejali, ker ne uporabljate bitcoinov ali druge kriptovalute. penijev. “

Če Bitcoin lahko doseže to vrednost, bi to pomenilo zvišanje cen za več kot 2520% glede na trenutne cene.

10 – PlanB – Bitcoin bi lahko narasel na 370.000 USD

PlanB je priznani analitik kriptovalut in vlagatelj, ki ponuja informacije o prihodnosti Bitcoina in njegovi ceni na trgu. Po njegovem mnenju bikovski trgi začetek pri težavah na dnu, to pomeni, da je rudarska kapitulacija. 

#bitcoin trgi bikov se zdi, da se začnejo s težavami.

Težko dno (kapitulacija rudarja) smo opazili decembra 2011 (4,6 USD), maja 2015 (230 USD) in decembra 2018 (3691 USD). Cena še naprej narašča od teh spodnjih delov do ATH približno 100-krat .. kar pomeni nadaljnji trend do 370.000 USD ATH. pic.twitter.com/xgwp3SeHfb

– PlanB (@ 100 milijard USD) 26. julij 2019

Omenil je, da je trg imel težave z dnom decembra 2011, maja 2015 in decembra 2018. Takrat se je z Bitcoinom trgovalo okoli 4,6 USD, 230 USD in 3691 USD. PlanB je tudi predlagal, da se Bitcoin premakne 100-krat od najnižje cene. To pomeni, da bi lahko Bitcoin sčasoma dosegel 370.000 USD med naslednjim bikovskim trgom. Bitcoin bi moral od 29. julija zrasti za približno 3756% od trenutne ravni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map