6 najboljših krajev za nakup ali prodajo bitcoinov v Veliki Britaniji

Nakup Bitcoina je najbolj priljubljena dejavnost, povezana s kriptovalutami. Da bi prihranili nekaj časa zdaj in morebitne frustracije pozneje – pripravili smo seznam podjetij, ki vam omogočajo nakup in prodajo Bitcoinov v Združenem kraljestvu – vsem je vredno zaupati.

O Bitcoinu

Bitcoin je nedvomno najboljši kripto na svetu in se uvaja v številnih sektorjih. Uporaba tehnologije veriženja blokov (odprtokodna baza podatkov) je ohranila vse bitcoin transakcije varne, decentralizirane in pregledne. To pomeni, da v zasebne transakcije ni treba vključevati tretje osebe, kot je banka ali vlada.

Posledično se cena bitcoinov, kot tudi ostalih kriptovalut, povečuje. Nakup ali prodaja Bitcoina v Združenem kraljestvu je podoben kot v ZDA. Prebivalci imajo torej več uglednih podjetij, toda tako kot kateri koli drug izdelek ali storitev tudi vsa podjetja, ki trdijo, da so najboljša, niso najboljša.

Najboljša podjetja za nakup ali prodajo bitcoinov v Združenem kraljestvu

Sledi nekaj najuglednejših britanskih bitcoin podjetij, ki kupujejo ali prodajajo bitcoin.

Vaultoro

Vaultoro za izmenjavo Bitcoinov v Veliki Britaniji

S Vaultoro kdorkoli lahko zlato kupi in zapravi kjer koli. Olajša trgovanje s fizičnim zlatom in bitcoini. Pri nakupu ali prodaji prek podjetja Vaultoro ne gre za bančne provizije, hkrati pa se transakcije zaključijo v nekaj sekundah.

Dejansko morajo uporabniki pokriti le 0,5% provizije za trgovanje in v bistvu pade, ko se trgovalna aktivnost uporabnika poveča. Ime kupca se uporablja za shranjevanje zlata in je zavarovano v visokokakovostnem oboku v Švici. Tudi kupci lahko vsak trenutek zahtevajo fizično dostavo zlata.

Blockchain.info

Trgujte z bitcoini v Veliki Britaniji prek Blockchain.info

Govoriti o blockchain.info, govorimo o najbolj znani denarnici Bitcoin. Dejansko je podjetje izvedlo več kot 100 milijonov transakcij bitcoinov iz več kot 140 držav, od tega dnevno 160.000 transakcij..

Za tiste, ki igrajo na srečo s kriptovalutami, je blockchain.info med to skupino priljubljen samo zato, ker nima sledi dejavnosti, ki jih uporabniki bitcoinov izvajajo za razliko od tekmecev Xapo in Coinbase.

Nato uporabnikom ni treba skrbeti, ali bodo njihovi računi zaprti v primeru izvrševanja transakcij s spletnimi igralnicami in stavnicami.

Kriptoplačilo

Cryptopay - alternativa za obravnavo Bitcoinov v Združenem kraljestvu

Kriptoplačilo je storitev, saj se lahko uporablja pri prenosu, izmenjavi, nakupu in prodaji bitcoinov. Edinstvena lastnost pa je ena in edina debetna kartica Cryptopay. Z njim lahko uporabniki plačajo blago in storitve (z bitcoini), kjer je vizum sprejet.

S kriptoplačilom lahko dvignete na bankomatih z uporabo debetne kartice, vse v lokalni valuti. Druga zanimiva lastnost tukaj je, da so dvigi in vplačila brezplačni z le 1% provizije za pretvorbo iz ali v BTC.

Za razliko od drugih menjalnic in denarnic, ki potrebujejo več dni za prikaz sredstev na uporabniških računih, se pri Cryptopay pojavijo šele naslednji dan.

Coinbase.com

COinbase

Coinbase združuje zgolj prijazen vmesnik, dobro spletno mesto, do katerega lahko dobite bitcoin z debetno kartico, in je tudi spletna denarnica, ki je zavarovana za digitalno valuto.

Podjetje je prijavilo več kot 30.000.000 uporabnikov, ki vključujejo 75.000 trgovcev in programov za razvijalce s približno 15.000 številkami.

Coinbase se je začel z bitcoinom, vendar se je trenutno razširil na druge kovance, kot so Ethereum, bitcoin cash in Litecoin. Posledično je prijaznejši do dolgoletnih strank.

Coinjar

Coinjar za Bitcoin v Veliki Britaniji

V bistvu Coinjar deluje le kot „vse na enem mestu“ pri transakcijah tako s fiat denarjem kot z bitcoini. Android in iOS imata aplikacijo coinjar touch, ki uporabnikom omogoča, da v nekaj sekundah izvedejo plačila vsem bitcoinom po vsem svetu.

Nato lahko debetne kartice povežete tudi z denarnico za dvige in nakupe. Uporabnik lahko tudi poveže bančni račun z denarnica coinjar, in tako dostopajte do denarja prek bitcoin omrežja po vsem svetu.

Coinfloor

Coinfloor

Coinfloor je londonsko podjetje, ki ponuja hiter in varen način nakupa in prodaje digitalne valute za sterling. Ima visoko varnostne ukrepe, vključno z dvofaktorsko avtentikacijo, pa tudi več podpisnikov za sprostitev bitcoinov, zaradi katerih je Coinjar zelo zaupljiv pri izmenjavi Bitcoinov v Veliki Britaniji..

Podjetje ima zelo odzivno platformo, ki omogoča preproste in enostavne transakcije, ki jih je mogoče izvesti z mobilnim telefonom.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map