BetKing.io – King of Crypto Gambling se je vrnil

Če poznate igre na srečo Bitcoin, ki so naraščajoča priljubljenost – zagotovo ste že slišali za BetKing.io – slavni bitcoin kocke Spletna stran. BetKing je bil predstavljen aprila 2013 in je do konca leta 2014 postal najbolj priljubljena igralnica Bitcoin, ki jo financirajo množice. Od leta 2015 so stavili več kot 400.000 Bitcoinov – približno tako kot vsi njihovi konkurenti skupaj. BetKing je množično financiral več kot 6000 Bitcoinov in je zato imel najvišje stavne omejitve. Kmalu so bili priznani kot najbolj zaupanja vredno mesto kock. Decembra 2016 je moral BetKing zapreti.

Zakaj se je BetKing zaprl leta 2016?

Dean zagotovo ni predstavljal težav Deanu – lastniku BetKing.io. Od avgusta 2014 do zaprtja platforme konec leta 2016 je BetKing.io ustvaril 7400 dobička. To je 1,8-odstotna zmaga hiše, med najnižjimi v panogi.

Toda Dean je hotel nekaj več. Kot je izjavil v intervjuju za Bitcoin Millionare, na platformi je delal 4 leta brez osebja. Počel je vse. Tudi če zaslužite veliko denarja, včasih potrebujete odmor. Dean jo je potem potreboval. Večinoma zato, da bi razmišljali, kaj v prihodnje storiti z BetKing.io.

In ve, kaj je moral storiti. Želel je biti lastnik prvega spletnega mesta za igre na srečo po vsem svetu. Zato se je odločil za ICO.

BetKing ICO – prvi korak k uspešnemu spletnemu mestu za igre na srečo

Kot sem že omenil, je bil BetKing najprej financiran iz množice. Trenutno je drugače. Tokrat je uvedel ICO za ponovno ustvarjanje svetovnega spletnega mesta, ki mu zaupajo kocke. BetKing je imel tudi predprodajo s 25-odstotnim popustom pri nakupu žetonov BKB. Predprodaja BetKing je zaslužila 372 Bitcoinov in 716 Ethereuma – več kot 1.800.000 USD v gotovini FIAT.

Prav tako so želeli dati svojim igralcem priložnost, da igrajo več iger. Tako bo nova različica BetKinga imela tudi igre Blackjack in Roulette.

ICO je pridobil več kot 6 milijonov dolarjev financiranja. V zadnjem tednu je bilo zbranih 763 Bitcoinov, 4.232 Ethereuma in 793 LiteCoin. Poleg tega so odprli zgodaj, da so igralci lahko stavili na glavni športni dogodek leta 2017. Z več kot 1,5 milijona dolarjev, vloženih v to tekmo, so dokazali, da lahko dosežejo spletno mesto za igre na srečo # 1 Bitcoin.

Kralj se vrne po prestol

Od septembra 2017, Betking.io se je vrnil (zdaj spet zaprt)! Trenutno igrate svojo najljubšo igro s kockami z uporabo Bitcoin, Ethereum in Litecoin. V naslednjih mesecih nameravajo izdati novo platformo, ki bo imela veliko novih funkcij. Poleg prej omenjenih iger Blackjack in Roulette bo na voljo tudi platforma za poker in šport. Poleg tega bo prišlo do nove kriptovalute, ki jo podpira BetKing. BetKing načrtuje tudi mobilno aplikacijo, kjer lahko iz svojega telefona igrate svoje najljubše igre. Toda pri BetKingu mi je še posebej všeč impresiven vmesnik njihove igre s kockami Bitcoin, ki je enostaven za uporabo.

Videti je čisto in profesionalno, kot bi to moralo storiti vsako spletno mesto za igre na srečo. In najboljše – če igre ne poznate, lahko pritisnete gumb ‘Kako igrati’ in odprli boste vadnico, ki vam bo pomagala, da se seznanite z igro s kockami.


Z BetKing lahko vedno nastavite želeni odstotek dobička. Tako kot na primer – če želite 10-odstotni dobiček na stavo, v polje za besedilo ‘Chance’ vstavite 90. Tako lahko igrate za višje stave z lepimi možnostmi za zmago. Če ste izgubili stavo, ne skrbite. Naslednjega lahko nastavite tako, da se nekajkrat pomnoži. In to lahko nastavite samodejno, ne da bi morali klikniti vsakič, ko izgubite stavo.

Če želite igrati z BetKing.io, se morate registrirati na spletnem mestu. Nočete tja poslati e-pošte, da bodo vaši podatki zaščiteni? Ne skrbite, oddaja e-pošte ni obvezna in lahko se igrate samo z računom in geslom. Postopek pologa je zelo preprost in traja manj kot 2 minuti. Sredstva samo položite na naslov BTC / LTC / ETH.

Toda, ali je BetKing varen?

BetKing je dobil drugo ime. V svoj račun lahko omejite prijavo samo z zaupanja vrednih naslovov IP. Enako lahko storite za naslove za umik BTC / LTC / ETH. Z njegovo nastavitvijo nihče ni mogel dvigniti vaših sredstev na drug naslov, razen na tistega, ki ste ga nastavili. Če želite skriti svoje stave – ne skrbite. BetKing je razmišljal tudi o tem. S pritiskom na preprost gumb bodo vaše stave in statistika popolnoma zasebne. Prav tako lahko zahtevate preverjanje e-pošte vsakič, ko se prijavite. Oh, in ja – lahko napotite prijatelja in zaslužite provizijo od njegovih stav.

Z vsemi prej naštetimi stvarmi BetKing skoraj ni mogoče razbiti. Tudi lastnik BetKing.io je izjavil, da je 99% sredstev v hladilnici – zato napadalci tega sploh ne bodo mogli vdreti.

Če kdaj želite igrati igro z bitcoin kockami – ali bi radi igrali igre na srečo z ethereumom ali litecoinom – lahko uporabite BetKing in se prepričate, zakaj so spletna stran z bitcoin kockami najbolj zaupanja vredna in zakaj bodo zagotovo postali največja igralnica v industriji bitcoinov in kriptovalut.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map