Kaj je DragonChain (DRGN) – vse, kar morate vedeti

Ste se kdaj vprašali, kako bi izgledala Disneyjeva kriptovaluta? Ne? Tudi jaz, dokler nisem izvedel za Dragonchain, ICO platformo s kul imenom, ki je v zadnjih mesecih zrasla za več kot 600%.

Kaj je Dragonchain?

Dragonchain (DRGN), ki ga je ustvarila ekipa pod končnim nadzorom Disneyja, preden jo podeli neprofitni ustanovi Dragonchain Foundation, uporablja kriptovaluto Dragons za upravljanje inkubatorja, tržnice, verige blokov in poslovne platforme. Sprva je Dragonchain pripravila ekipa pod vodstvom Disneyja.

Kako je bil distribuiran Dragonchain?

DRGN je prvič razdelil ICO, ki je potekal med oktobrom in novembrom 2017. Za ICO Dragonchain ni imel omejitve prispevkov, kar pomeni, da so prispevalci dobili število žetonov, ki je bil enak njihovemu deležu v ​​celotnem prispevku.

Kljub temu, da ni izpolnil cilja financiranja, se je Dragonchain vseeno odločil nadaljevati s projektom. ICO je razdelil 55% zmajev, ostali pa so bili razdeljeni na naslednji način:

 • 20% v sklad Dragonchain
 • 10% v rezervi
 • 10% na fundacijo Dagonchain
 • 5% v Zmajskem skladu.
 • Omeniti velja, da se je vrednost DRGN povečala za 600%.

Kaj je Inkubator Dragonchain?

“Dragonchain Crowd Scaled Incubator” pomaga manjšim projektom pospešiti njihovo rast z uporabo obstoječe infrastrukture. Malo ironično je, glede na to, da se je Dragonchain začel na enak način z uporabo Ethereumove verige blokov, tako kot Monako in OmiseGo. Dragonchainovo platformo lahko uporabite za vodenje ICO-jev, kar pomeni, da lahko delujejo, še preden so funkcije v celoti razvite.

Uporabniki programa Dragonchain bodo imeli zgodnji dostop do projektov, ki uporabljajo platformo Dragonchain, nekateri uporabniki pa bodo imeli tudi dostop do popustov, odvisno od njihove “ocene dremeža”. Ta rezultat se izračuna tako, da pomnožite količino kovancev v lasti uporabnika in čas, ko jih je shranil.

Zaspanca ne izračunajo zmaji na borzi, ampak samo tisti, ki so v denarnici, ki ima v lasti zasebne ključe. Če opravite transakcijo, se vaš rezultat dremeža ponastavi, kar bo spodbudilo zadrževanje kovancev in zmanjšalo njihovo ponudbo na trgu.

Izračunavanje ocene dremeža

Na uradni spletni strani Dragonchain je na voljo kalkulator, kamor lahko vnesete svoj naslov ERC20. Ko to dobi, bo izračunal vaš rezultat dremeža. Če želite vedeti matematiko, ki stoji za rezultatom, glejte spodnjo formulo.

Dragonchain’s Other Features

Tržišče Dragonchain omogoča zamenjavo žetonov Dragon za pametne pogodbe in storitve, kot so razvoj programske opreme, zaposlovanje, pravne in tržne dejavnosti.

Zasebnost

Za te pametne pogodbe namerava Dragonchain ponuditi visoko raven zasebnosti. Te “pametne pogodbe” se sprožijo, ko je pogoj izpolnjen, in so shranjene v verigi blokov, zaradi česar so popolnoma decentralizirane. Toda te pogodbe vsebujejo občutljive podatke, vključno z evidencami strank – zato si Dragonchain prizadeva, da bi informacije ohranile zasebne, hkrati pa bi bile dostopne in uporabne..

Prožnost kodiranja

Čeprav je Dragonchain kodiran v Pythonu, je fleksibilnost vgrajena na trg. Omogočanje pisanja pametnih pogodb v jeziku C #, Python, Java in Node. Ta večjezična podpora je pomembna za kriptovalute, saj podjetjem, ki uporabljajo jezike, drugačne od jezika kriptovalut, zagotavlja prožnost..

Ethereum nima te prilagodljivosti, namesto da zahteva, da se projekti in pametne pogodbe pišejo v Solidity. Vendar ta jezik ni zelo primeren za začetnike in ni pogosto uporabljen.

ERC-20

Dragonchain je žeton ERC-20, kar pomeni, da deluje na blokovni verigi Ethereum, čeprav se namerava ločiti od tega in v nekem trenutku uvede svojo platformo za leto 2018. Za shranjevanje Zmajev je žeton ERC-20, myEtherWallet in Oba Ledger Nano S podpirata Dragonchain.

Kako priti do zmajev

Trenutno je Zmaje mogoče kupiti le prek KuCoin in EtherDelta. Ker Dragonchain trenutno ni naveden na nobeni večji borzi kriptovalut.

Kucoin, kitajska borza, našteva številne nove kriptovalute, ki so pokazale potencial, pa tudi več glavnih kovancev, kot je Bitcoin, Litecoin, in Ethereum.

Etherdelta vam omogoča trgovanje iz lastne Ether denarnice, saj gre za decentralizirano borzo.

Kljub temu da na njem ni naveden, ima sedež Dragonchain sedež tik ob pisarni Bittrexa v Seattlu v Washingtonu. Morda bo to pripomoglo k temu, da bodo zmaji kmalu uvrščeni na seznam, kar bi pripomoglo k zvišanju cene kovanca.

Binance, druga večja borza vodi natečaj za “kovanec meseca” in prosi za glasove kripto skupnosti, da se odloči, katere nove kovance je treba dodati na borzo. To bi lahko bila priložnost za Dragonchain. Glede na to, da je bil Dragonchain januarja 2018 na tem tekmovanju tretji, premagali so ga Raiblocks in Experience Points, zato bomo morda kmalu videli zmago v “Kovancu meseca”.

Če to ne deluje, Binance dovoli plačilne sezname za izmenjavo. Čeprav uradnih informacij ni mogoče najti, se domneva, da lahko plačani oglasi stanejo približno 100.000 USD.

Ali je mogoče Dragonchain rudariti?

Ne. Ker Dragonchain deluje na verigi blokov Ethereum, ga ni mogoče kopati, čeprav razmišljajo o dodajanju “stranskih verig”, ki bi lahko v prihodnosti omogočile rudarjenje. Ko bo določeno število zmajev (433.494.437 DRGN) sproščeno na trg, novi kovanci ne bodo ustvarjeni.

Je Dragonchain odprtokodna?

Da. Izvorno kodo Dragonchain najdete na uradni strani Dragonchain Github.

Kaj naredi Dragonchain Special?

Ekipa Dragonchain je na to vprašanje sama odgovorila na svoji spletni strani in navedla:

 1. Hibridni sistem, ki podjetjem omogoča lastno verigo
 2. Omejena izpostavljenost podatkom pametne pogodbe
 3. Podpora za več valut v eni verigi
 4. Večjezična interaktivna pametna pogodba
 5. Brezstrežniška arhitektura prek Amazon Web Services (AWS)
 6. Lastni inkubator in tržnica

Ker si delijo podobne cilje in si delijo tehnologijo, bo zanimivo videti, kako se Dragonchain primerja z drugimi kriptovalutami, kot so Enigma, Ethereum in Cardano. Zagotovo edinstvene značilnosti Dragonchaina, kot sta sistem inkubatorja in dremeža, zagotovo pomagajo, da se izstopa med drugimi kripto možnostmi.

Skupnost Dragonchain

1.181 uporabnikom se je pridružilo skupnost Dragonchain Reddit, kar je precej malo v primerjavi z drugimi večjimi projekti kovancev. Čeprav gre za nov projekt, ki se je pred kratkim začel trgovati, lahko število kmalu začne naraščati. @dragonchaingang na Twitterju ceneje bolje, s številom privržencev 29.000, zato bi lahko bilo tu vse več sledilcev.

Prihodnost zmajeve verige?

Dragonchain ima nekaj zelo zanimivih lastnosti v razvoju, zato bi bilo v redu videti, kaj se bo zgodilo naprej. Če želite spremljati, kaj se zgodi, sledite uradnemu računu Dragonchain Twitter tukaj in preverite njegovo ceno.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map