Kaj je Elastos (ELA)? Vse kar morate vedeti

O Elastosu

Elastos je prvi internetni operacijski sistem, ki želi ustvariti decentraliziran internet, ki ga poganja blockchain. Elastos uporablja tudi internet kot plast, na kateri se izvajajo DAPP in APP.

Projekt ima tri različne repozitorije za vsak segment: Elastos.OS, Elastos.RT in Elastos.NET. Elastos je bil prvič ustanovljen pred približno 18 leti, s prvo kampanjo leta 2003, ko so pametni telefon ustvarili iz nič; druga kampanja pa je bila leta 2012, ki je vključevala oblikovanje OS za industrijske naprave IOT in mobilne naprave. Preprosteje povedano, ta decentralizirani sistem prek interneta uporablja verigo blokov za overjanje ID-jev uporabnikov, aplikacij in strojev..

Ta odprtokodni sistem je od skupine Foxconn Group in drugih industrijskih velikanov, ki so videli velik potencial tega projekta, prejel več kot 200 milijonov RMB.

Operacijski sistem Elastos

Njegov operacijski sistem je bil ustvarjen za podporo Elastos DAPPS in za enostavno povezavo z internetnim protokolom bo deloval na mobilnih napravah, napravah IOT in Raspberry pi.

Skupina, ki stoji za projektom, želi napajati naprave s svojimi OS Mobile in IoT napravami. Uporabljal bo enake vmesnike aplikacij kot Android (kar razvijalcem olajša sprejemanje) in celo neposredno poganjal aplikacije za Android.

Sistem uporablja isti tehnološki vir kot Microsoft COM in mu je nekoliko podoben. Največja razlika je v tem, da se je Elastos odločil za odprtokodno uporabo.

Elastos Internet & Izvajalno okolje

Z napajanjem lastnega interneta prek verige blokov bo digitaliziral sredstva in vsebine, s čimer jih bo zaščitil z avtorskimi pravicami, in preprečil vdore, lažno predstavljanje, zlonamerno programsko opremo in okužbo z virusi.

Internet, ki temelji na blockchainu, bo ustvaril varen ekosistem, v katerem se bo lahko razvijalo avtomatizirano gospodarstvo, ki bo posameznikom omogočalo transakcije brez posrednikov in sistemov, ki so ranljivi za zunanje grožnje. Omogočeno s tem digitalnim gospodarstvom se bodo navidezna sredstva in podatki zlahka pretvorili v denarni zaslužek.

Elastos zagotavlja izvajalno okolje, ki je združljivo z drugimi operacijskimi sistemi, kot so Andriod, IOS, Windows itd. Elastos DAPP lahko zaženete iz katerega koli drugega operacijskega sistema. Tako bodo razvijalci sistem lažje sprejeli.

Blok veriga Elastos

Njihova veriga verig uporablja glavne in stranske verižne rešitve za pomoč pri razvoju učinkovitega okolja za ustvarjanje in izvajanje decentraliziranih aplikacij. To pomeni, da lahko vsaka aplikacija oblikuje svoje lastne stranske verige. Elastos nudi popolno podporo za stranske verige, zaradi česar so enostavni za uporabo in prilagodljivi, tako da se lahko uporabniki odločijo za drugačno metodo soglasja glede na primer uporabe.

Žeton ELA

Elastin žeton je ELA. Najmanjša enota ELA je satoshi ELA (SELA), ki tako kot pri bitcoinu in njegovem lastnem Satoshi predstavlja eno 1000000000. ELA.

Skupna ponudba ELA, ki bodo kdaj izdani, je 33 milijonov, skupna ponudba ELA v obtoku pa se bo vsako leto povečala za 4%. Elastos se bo združil z bitcoinom, žeton pa bo izdelan vsaki dve minuti. Merge mining je vključeval postopek, s katerim se hkrati doseže dogovor na obeh verigah. Od novo kovanih kovancev bo fundacija ELA vzela 30%, rudarji pa preostalih 70%.

Kje lahko kupite ELA?

Elastos (ELA) je mogoče kupiti samo na eni kripto borzi – Huobi Pro, kjer ima v zadnjih 24 urah skupno 16.035.149 USD. Z Elastosom (ELA) lahko trgujete z naslednjimi valutami: BTC, ETH in USDT.

Elastos Denarnica

ELA lahko shranite v Elastos denarnica ki jih najdete v priloženi povezavi. Upoštevajte, da se vaše geslo za plačilo uporablja za prenose sredstev ali žetonov, medtem ko se geslo datoteke denarnice uporablja za uvoz denarnice.

Dodatne koristne povezave:

O ekipi

Ustanovitelj Chen Rong je profesor podiplomskih modulov za kibernetsko inteligentno gospodarstvo in verigo blokov na Univerzi Tsinghua. Rong je delal tudi v Microsoftu od leta 1992 do 2000. Med zaposlitvijo je tam vodil ekipe Microsoftovih raziskovalnih sistemov, IE3 ActiveX, Ole Automation, .COM in.NET.

Po odhodu iz Microsofta je Rong začel delati na operacijskem sistemu Elastos. Kortide je začel leta 2000, da je Elastos OS zgradil od nič. Rong je bil gost nekdanje kitajske premiere v Veliki ljudski dvorani, kamor so ga povabili na pogovor o svojem delu na področju operacijskih sistemov.

Član upravnega odbora Han Feng je eden najbolj znanih učenjakov blockchainov na Kitajskem, ki ima trden sloves v blockchain in kripto skupnosti. Na univerzi Tsinghua je predstavil podiplomske module o kibernetski inteligentni ekonomiji in verigi blokov.

Feng deluje tudi kot svetovalec na Huaweijevem raziskovalnem inštitutu Alibaba (na področju razvoja verige blokov) in je tudi član skupine Tencent Talent Pool.

Elastos so podprli Foxconn, kitajska centralna vlada, univerza Tsinghua, ustanovitelj Bitmaina Jihan Wu in ustanovitelj NEO Da Hong Fei.

Elastos trajnost in učinkovitost

Ethereum ustvari zanesljive izračune za verigo blokov s pomočjo pametnih pogodb in jih samodejno izvrši. Toda Ethereum deluje na eni sami glavni verižni strukturi, ki je nagnjena k ozkim grlom, ko gre za računalniško moč, tudi z optimizacijo.

Elastos združuje glavni pristop računanja, da ustvari “elastično računanje blockchain.” Na plasti blockchain združujejo strukturo mainchain s stransko verigo, da uravnotežijo obremenitev več verig in tehnične značilnosti prilagodljivih razširitev.

Zaradi tega lahko Elastos svojo zmožnost storitve blockchain širi v skoraj neomejeni meri. Poleg tega lahko integriteto verige blokov prek svojega Runtime prenesemo v osnovne primere uporabe, kot so mobilne naprave in osebni računalniki. Pametna pogodba zagotavlja, da so digitalna sredstva dodeljena strogo, kot je navedeno v vsebini pogodbe.

Sodba

Elastos veliko obljublja in s pomočjo zapletenega interneta, ki ga poganja blockchain, želi razviti pametno gospodarstvo, ki bo ustvarilo nove tehnološke pripomočke.

Elastos kontakti in dodatne informacije:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map