Kaj je Enjin Coin (ENJ)? Vse kar morate vedeti

Enjin kovanec želi biti pametna kriptovaluta za igralce. V preteklosti je bilo več poskusov, ki so se osredotočili na igralniško industrijo, vendar je bilo največ prizadevanj neuspešnih. The Enjin projekt se je zato izkazal za dragocen prispevek k Minecraft platformo. Vendar je Enjin več kot le Enjin Coin. Gre za rešitev, ki temelji na verigi blokov, ki pomaga pri reševanju številnih dolgoročnih težav, povezanih z digitalnim / virtualnim blagom.

Kaj je Enjin Coin?

Kot smo že omenili, koncept ni povsem nov; naj bi služil kot priljubljena kriptovaluta med več igralnimi platformami, ki jo izvajajo, prinašajo prenosljivost ter prenosljivost virtualnega blaga in digitalnih sredstev med igralnimi platformami.

Za razliko od konkurentov ima Enjin Coin veliko podporo skupnosti, ki jim je pomagala, da so jih sprejeli na trgu. Blagovna znamka Enjin je tudi zelo znana blagovna znamka med razvijalci iger in igralci po vsem svetu, kdo vodi platformo prek Enjin.

The Enjin Coin je žeton, zgrajen na Ethereum Blockchain. Lahko ga opišemo kot digitalni kovanec, ki ga lahko uporabljamo na različnih spletnih mestih in spletnih igralnih platformah. Prav tako ga je mogoče enostavno pretvoriti v druge digitalne predmete, kot so predmeti za igre ali zlato v igri.

Z uporabo Enjin Coin je toliko ugodnosti, zlasti za tiste, ki upravljajo strežnik Minecraft. Poleg zmanjšanja stroškov delovanja strežnika Enjin načrtuje odpravo goljufij, znižanje pristojbin in tudi zmanjšanje časa za boj proti povračilom bremenitev.

Prednosti niso samo za tiste, ki upravljajo strežnike; razširi se tudi na igralce. Z igranjem svojih najljubših iger boste nagrajeni z resničnim denarjem. Vaša zlata / nagrade, zbrane med igrami, lahko pretvorite v kovance Enjin in jih uporabite za druge igre, ki to podpirajo.

Enjin Primer uporabe kovancev

Čeprav bo Enjin Coin most med različnimi igralnimi platformami, je njegova uporaba omejena. Priljubljenost kovanca je odvisna od tega, kdaj se glavni razvijalci odločijo za uporabo te kriptovalute na svoji platformi. Na strani razvijalcev bo integracija tega omogočila resnično lastništvo predmetov, vrednost kakovosti stavbe in še veliko več.

Denarnica Enjin

To je denarnica z žetoni Bitcoin, Ethereum, Litecoin in ERC20, zasnovana za hitro, varno in preprosto upravljanje kovancev. The Enjin denarnica je osrednji del ekosistema Enjin.

Milijoni igralcev po vsem svetu lahko z denarnico shranijo svoje virtualne predmete, kovance Enjin in žetone po meri. Ker bi lahko bila igralčeva sredstva vredna na stotine ali tisoče dolarjev, se je ekipa morala prepričati, da je pametna denarnica Enjin čim bolj varna.

Za razliko od drugih denarnic je Enjin Smart Wallet ima možnost podprtih odtisov za podprte naprave. Uporabniki lahko denarnice odklenejo s konicami prstov namesto z gesli.

Kje kupiti žetone ENJ?

Poleg Enjin Coin (ENJ) žetoni, ki so kriptovaluta za igralniški ekosistem, trguje se tudi na borzah za druge kriptovalute, kot je BTC, ETH, BNT, QASH, in USDT.

Z žetoni ENJ se trguje na naslednjih borzah:

Za trgovanje z žetoni ENJ morate imeti v lasti neko količino prej omenjenih kriptovalut na kateri koli od navedenih borz. Ko imaš svojega ENJ žetoni, lahko nato pošljete na svojo denarnico Enjin.

Druge denarnice kriptovalut neodvisnih proizvajalcev, ki podpirajo žetone ENJ

Poleg shranjevanja žetonov ENJ v denarnici Enjin, kar je vaša najboljša možnost, jih lahko tudi prenesete na MyEtherWallet. Če želite prikazati svoje žetone ENJ, se pomaknite navzdol do »Žetonska ravnotežja“, Nato kliknite na”Dodajte žeton po meri“. Vnesti boste morali Naslov žetona, Simbol žetona, in Decimalke parametre za žeton ENJ v prikazanem dialogu.

Coinomi tudi podpira ENJ in druge ERC20 žetoni. Sledite te korake, in na enak način dodajte svoje žetone ENJ.

Enjin Coin Team in svetovalci

Skupina ima dokazane strokovnjake, ki dobro poznajo kriptovalute, razvoj programske opreme, pa tudi trženje in poslovanje. Prav tako so navedeni kot eden od njihovih poslovnih svetovalcev Anthony Diiorio, ki je soustanovitelj Ethereuma.

Cestni zemljevid

Ekipa Enjin ima veliko v rokavih. Najbolj razburljiv razvoj za prihodnjo pot je partnerstvo z Efinity. Mreža Efinity je namenjena Enjinu, strelna mreža pa Bitcoinu. Platforma Enjin se bo lahko prilagodila milijonom uporabnikov, poleg tega pa bo ponujala tudi visoke hitrosti s skoraj nič transakcijskimi stroški. V tem primeru lahko Efinity vidimo kot okvir za razvijalce, ki gradijo igre, ki so decentralizirane.

Del načrta je tudi raziskovalec EnjinX Blockchain. To bo spletni raziskovalec, ki bo obravnaval več verig blokov. Omogočil bo tudi brskanje po igrah ENJ.

Zaključek

Enjin Coin naj bi motil svet iger. S tem izumom igranje iger ne bo le zabava, ampak dejavnost, ki prinese nekaj stranskih prihodkov. Razvijalcem iger bo omogočil tudi večjo ustvarjalnost in raziskovanje nove meje v igrah prek blockchaina.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map