Kaj je Komodo (KMD)? Vse kar morate vedeti

Vsakodnevno povečanje števila kriptovalut je prineslo približno 1500 kovancev in žetonov, ki jih imamo danes na trgu. Čeprav je težko ugotoviti, kateri projekt bo uspel in v kolikšni meri. Le malo projektov je pritegnilo pozornost vlagateljev na podlagi različnih meril. Nekateri altcoin-i so se odlično odrezali na podlagi dejstva, da je bila razvojna skupina, ki stoji za njimi, nekoč vključena v druge uspešne projekte, nekateri pa samo zaradi njegovih varnostnih lastnosti. Ne glede na razlog, Komodo je kriptovaluta, ki se je na podlagi svojih varnostnih lastnosti izkazala za odličen projekt. Spoznali boste vse o platformi Komodo, in je izvorni žeton, KMD, denarnice, kje kupiti KMD, ekipa, ki stoji za projektom, zastajanje, in vse vmes.

Kaj je Komodo?

Komodo je druga generacija blockchain potomcev Bitcoin blockchain. To je vilica Zcash-a, ki je bila vilica Bitcoina.

Komodo je projekt kriptovalut, ki je osredotočen na zagotavljanje anonimnosti dokazila o ničnem znanju (zkSNARK) in varnost prek Zakasnjen dokaz o delu (dPoW) protokol, ki izkorišča značilnosti zgoščevalne moči Bitcoin blockchain. Platforma omogoča tudi tistim, ki želijo začeti svojo blockchain platformo, to z lahkoto uvesti. Blok veriga Komodo je sestavljena iz 5 ključnih komponent, integriranih v platformo, zaradi česar je najboljša izbira.

AGAMA

Multi-denarnica za kriptovalute. Denarnica je trenutno v fazi razvoja, vendar ponuja veliko edinstvenih funkcij. Agama denarnica uporabnikom omogoča pošiljanje in prejemanje več kriptovalut, kar uporabnikom omogoča preklop med varnostnimi načini, ki jih izvaja. Načrtujejo vključitev orodij, kot sta DEX (decentralizirana borza likvidnih kriptovalut) in PAX (vezana borza sredstev) za fiat valute. Izmenjave kovancev bodo izvajale atomske zamenjave.

BARTERDEX

Decentralizirana izmenjava na platformi Komodo, ki izvaja atomske zamenjave na SPV (poenostavljeno preverjanje plačil) in domačih / standardnih odjemalcih. Rečeno naj bi bila najboljša platforma za kriptovalute, ki omogoča decentralizirano izmenjavo altcoinov in digitalnih valut.

JUMBLR

Komodoove anonimne funkcije zkSNARK izkorišča za zagotavljanje storitve, ki je učinkovitejša od drugih centraliziranih vrstnikov, in od uporabnikov ne zahteva, da svojim kovancem zaupajo kateremu koli posredniku. Vgrajen je v Komodo in ne potrebuje centraliziranega strežnika za doseganje zaporedja Jumblr.

AVTOMOBILI

Ti žetoni se uporabljajo kot kriptovalute in tudi za shranjevanje podatkov v verigi blokov. Assetchains se razlikujejo od sistema proxy token, ki ga uporabljajo druge platforme, Assetchains so neodvisne blockchains v svojih pravicah.

ČIPI

To je notranja komponenta projekta Komodo. Čipi naj bi bili edini kovanec, ki bo uporabil Segwit in Lightning Network (LN).


Značilnosti in prednosti ekosistema Komodo

Varnost

Zaščita Komoda je dosežena s protokolom dPoW (odloženi dokaz o delu) in notarsko overjenimi vozlišči. V Komodo ima vsaka transakcija enako raven varnosti. Dodatno plast varnosti dosežemo z notarsko overjenimi vozlišči, ki jih izberejo imetniki žetonov Komodo. To vozlišče zagotavlja, da veriga, pritrjena na Komodo, ostane nedotaknjena in pomaga tudi pri zmanjševanju težav pri rudarjenju na platformi Komodo.

Atomske zamenjave

Komodo omogoča prenos sredstev med denarnicami in kriptovalutami z lahkoto in brez kakršnega koli varnostnega tveganja.

Povezana sredstva

Platforma omogoča razvijalcem, da svoja sredstva za trgovanje pritrdijo na stabilne valute, skupaj s fiatnimi valutami, kot so dolarji. Vezava sredstev na stabilne valute zmanjša volatilnost in ceno tega sredstva.

Več denarnic

Platforma Komodo svojim uporabnikom in razvijalcem ponuja različne denarnice. Te denarnice je mogoče prenesti v vsak razpoložljiv operacijski sistem. Komodo poleg namiznih denarnic daje tudi papirnato denarnico, ki je šifrirana brez povezave in združljiva s strojno in programsko denarnico.

Glavni cilj Komoda je decentralizirati izdajo žetonov in kovancev, njihovo izmenjavo in njihovo distribucijo. Komodo ponuja tudi platformo za decentralizirane aplikacije in poslovne rešitve blockchain, svoj cilj pa je dosegel z uvedbo nezaupljivega ekosistema v kriptosvet.

Platforma Komodo uporablja odprtokodno kriptovaluto Komodo za izvajanje preglednih, zasebnih, anonimnih in zamenljivih transakcij. Nato so varni z uporabo Bitcoin-ovega blockchain protokola.

Native Token, KMD

The KMD (Komodo) je izvorni žeton platforme Komodo blockchain. Omogoča anonimne transakcije in imetja v ekosistemu.

Na voljo bo skupno 200 milijonov kovancev. Skupno je bilo 100 milijonov pozornih in 90 milijonov razdeljenih na ICO. Preostalih 10 milijonov je bilo zadržanih za nadaljnji razvoj platforme Komodo.

Komodo združljive denarnice

Denarnice za kriptovalute so programski programi, ki shranjujejo javne ključe in v interakciji z različnimi verigami blokov omogočajo uporabnikom, da pošiljajo in prejemajo kriptovalute, da spremljajo svoje stanje. Različne digitalne valute imajo združljive denarnice, nekatere pa imajo več kriptovalut. Tu so Komodo združljive denarnice.

Ledger Nano

To je strojna denarnica za več kriptovalut, vendar podpira žetone Komodo (KMD). Strojne denarnice so varne za shranjevanje kovancev / žetonov kot zasebnih ključev, ustvarjenih šifriranih in shranjenih v napravi.

Denarnica Agama

To je uradna denarnica, ki jo je razvila ekipa, ki stoji za Komodo za žetone KMD. Namizna denarnica ima vgrajeno izmenjavo in podpira tudi druge kripto kovance. Ta denarnica se uporablja za vložitev žetonov KMD in letni zaslužek. Na voljo je za operacijske sisteme Windows, Mac in Linux.

Denarnica Komodo Paper

S papirnato denarnico Komodo lahko natisnete svoj naslov KMD in zasebne ključe. Programska oprema, ki ustvarja zasebne ključe, je odjemalski program, kar pomeni, da razvijalci nimajo pojma, kateri zasebni ključi se natisnejo in kdo. Papirnate denarnice so nekoliko varne, če jih hranite izven dosega, saj izguba papirja pomeni izgubo vaših kriptovalut. Če vam je všeč papirnata denarnica, lahko Klikni tukaj da ga dobite zase.

Kje kupiti KMD kriptovaluto?

KMD je kotiral na nekaterih borzah; Binance, Bittrex, Upbit, Vebitcoin, Kriptopija, BarterDEX, HitBTC, Kriptoks, CoinExchange, in ShapeShift. Najboljši način za nakup KMD je zamenjava drugih kriptovalut zanj.

Ekipa, ki stoji za projektom Komodo

Komodo je razvila skupina programerjev, ki jo vodi nekdo s psevdonimom jl777. Je glavni razvijalec projekta Komodo in je sodeloval tudi pri razvoju protokola Zcash. Druge ključne člane projekta si lahko ogledate spodaj:

Vložki žetonov KMD za dobičke

Če v denarnici držite Komodo (KMD), letno dobite 5%. Najboljši del tega je, da vam za nagrado ni treba iti v internet ali kar koli storiti. Vse, kar potrebujete, je, da vsaj enkrat občasno uporabite svoj račun.

Ta značilnost nagrajevanja je tisto, kar implementira blockchain z dokazili o deležu, vendar je Komodo platforma za verifikacijo dokazov o delu. S Komodom so stanja nad 10 KMD primerna za prejemanje nagrad in vaše stanje se bo povečalo z vsakim blokom.

Priporočena denarnica za vložitev žetonov Komodo (KMD) je denarnica Agama. Klikni tukaj če ga še niste prenesli.

Prihodnost Komoda

Tako platforma kot žeton obetata prihodnost za imetnike in vlagatelje. Navdušenci nad kriptovalutami ga vedno bolj sprejemajo, kar sčasoma stalno povečuje njegovo vrednost.

Vendar ni jasno, kaj bi se zgodilo v prihodnosti, vendar obstaja možnost, da se Komodo v kratkem uvrsti na lestvico.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map