Kaj je kriptovaluta Lisk (LSK)? Vse kar morate vedeti

Kaj je Lisk?

Lisk je odprtokodna blockchain platforma, ki jo poganja Lisk (LSK) žetoni ki razvijalcem omogoča kodo decentraliziranih aplikacij (dApps) v programskem jeziku JavaScript. Z Liskom lahko razvijalci gradijo programe na svoji stranski verigi, povezani z omrežjem Lisk, in tudi s svojim žetonom po meri.

V tem smislu je Lisk podoben verigi Ethereum. Vendar platforma Lisk ni zgrajena za ustvarjanje pametnih pogodb, temveč za razvoj različnih aplikacij in funkcionalnosti z uporabo LISK AppSDK ogrodje.

Z namenom, da bi bil razvoj verige blokov zlahka dostopen, je Lisk kriknil od Crypti Max Kordex in Oliver Beddows maja 2016.

Z Lisk App SDK lahko razvijalci razvijajo zaledne aplikacije, pa tudi front end. Nato lahko tudi sestavijo funkcionalnosti za svoje aplikacije in uporabniške vmesnike z Lisk App SDK. To omogoča razvijalcem, da v paketu, ki ga lahko naložite, prikladno ustvarijo blockchain aplikacije. Do sprednjega dela teh aplikacij se dostopa decentralizirano, kar je trenutno edinstvena značilnost v industriji blokovnih verig..

Kaj naredi Lisk edinstven?

Obstaja več orodij za razvijalce in blokchain platform, vendar Lisk upa, da bo drugačen s svojo dostopnostjo s svojim kompletom za razvoj programske opreme, ki je napisan z uporabo JavaScript. Z Liskom se lahko razvijalci osredotočijo tudi na uporabniško izkušnjo, za razliko od drugih platform.

Glavna veriga zagotavlja varnost in stabilnost. Tudi stranske verige omogočajo neomejeno prilagodljivost. Lisk daje razvijalcem prostor za ustvarjanje lastne mreže verig blokov, ki je pod njihovim popolnim nadzorom.

Razvijalci lahko tudi ustvarijo svoje omrežje v obliki stranske verige, ne da bi si vložili preveč truda in časa, da bi blokovno verigo zgradili v celoti od tal. Lisk to naredi veliko hitreje.

Kako lahko uporabim aplikacijo Lisk SDK?

Možnosti uporabe kompleta za razvoj programske opreme so neomejene. Mogoče bo razviti decentralizirana socialna omrežja, igre, messengerje in vse druge aplikacije, neodvisne od platforme. Dober del je, da razvijalec ne bo imel težav pri sledenju omrežnih protokolov peer-to-peer ali razvijanju soglasnih algoritmov.

Kako začeti z rizikom?

Za izkoristite Lisk v celoti, začnete z ustvarjanjem računa in prenosom Lisk denarnica, nato zaženite aplikacijo. Po njih boste pridobili nekaj žetonov LSK, ki jih lahko kupite na različnih borzah kriptovalut. Žetoni so potrebni za vsako dejanje, izvedeno na platformi Lisk, zato pridobitev LSK ni možnost.

Zdaj lahko prilagodite funkcije v svojem računu, kot želite, vključno z možnostmi dodajanja drugega gesla za večjo varnost. Zdaj ste pripravljeni raziskati orodja v Lisk Blockchain Explorerju. Najpomembnejše novice iz skupnosti Lisk preverite LiskMagazine.

Decentraliziran razvoj aplikacij na tveganju

Imenovane so decentralizirane aplikacije / aplikacije Blockchain. Aplikacije, ki delujejo na več strežnikih, zagotavljajo skrivanje varnosti in neprekinjenega delovanja ter predstavljajo povsem nov poslovni model. Ena od zmogljivih lastnosti Liska je njegova zmožnost uvajanja, upravljanja in distribucije decentraliziranih aplikacij na enem mestu z nemoteno uporabniško izkušnjo..

Decentralizirane aplikacije vključujejo pakete sprednjih in zadnjih strani. Pametna pogodba pa je le zaledni postopek. Z drugimi besedami, razvoj decentralizirane aplikacije za pametne pogodbe pomeni, da se morate za front-end zanesti na sisteme tretjih oseb.

Ekipa Lisk novincem in strokovnjakom omogoča enostavno in zabavno hitro in jasno razumevanje platforme Lisk dokumentacijo o tem, kako pošiljati in prejemati LSK, prenašati aplikacije itd., ne da bi bili tehnični geeki.

Nastavitev denarnice za tveganje

The Lisk Nano je uradna denarnica za žetone LSK. Uporabnikom omogoča sprejemanje in pošiljanje transakcij v omrežju Lisk. Ponuja tudi preprost uporabniški vmesnik za naprednejše funkcije, kot je glasovanje delegatov ali registracija drugega gesla.

Pri Lisk Nano sinhronizacija verig blokov ni potrebna, saj se denarnica poveže z uradnim vozliščem Lisk, ki ga gosti Lisk Foundation.

Kako kupiti tveganje

Lisk je bil naveden na nekaterih borzah. Ti so vlagateljem predstavili veliko možnosti za nakup žetonov Lisk (LSK). LSK lahko kupite s pomočjo fiat-a in ga lahko tudi zamenjate z drugimi kriptovalutami. Izmenjave kriptovalut, na katerih so navedeni žetoni LSK Binance, YoBit, CoinEgg, Upbit, Bit-Z, Bittrex, BitBay, Poloniex, Huobi, HitBTC, Livecoin, ChaoEX, Izdrži, Coinroom, Gate.io, in LiteBit.eu. Prav tako lahko zamenjate / kupite Lisk s kriptovalutami in fiat prek Changelly platformo.

Ekipa za tveganjem

Nekateri se trudijo, da bi ta projekt uspel, toda tukaj sta dva pomembna človeka, ki bi ju morali poznati.

Max Kordek – predsednik in ustanovitelj

Kordek je podjetnik, ki ga zanimajo moteče tehnologije. Ker ima bogate izkušnje s tehnologijo veriženja blokov in je videl veliko potencialov aplikacij, je ustanovil Lisk.

Oliver Beddows – podpredsednik / ustanovitelj

Beddows je razvijalec celotnega sklada z več kot 15-letnimi delovnimi izkušnjami pri gradnji poslovnih aplikacij. Soustanovil je Lisk z namenom, da razvijalcem omogoči, da razvijejo decentralizirane aplikacije svojih sanj.

Ker se Lisk osredotoča na decentralizacijo, fundacija Lisk sodeluje z izvajalci iz drugih krajev, kot so New York, Berlin in Zug. Osrednja ekipa ima sedež v Berlinu.

V zaključku

Lisk je dragoceno orodje za razvijalce, ki iščejo enostavne načine za izgradnjo decentraliziranih platform. S kompletom Lisk SDK se čas razvijalcev skrajša, kar jim omogoča, da se osredotočijo na izpopolnjevanje svojih aplikacij, namesto da bi jih skrbele podrobnosti o glavni verigi blokov.

Lisk (LSK) je tudi odlična kriptovaluta za hrambo, saj ljudi nagrajuje sistem delegatov, ki imajo v svojih denarnicah nekaj žetonov LSK.

Uporabne povezave

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map