Kako kupiti Nano (XRB) na borzi KuCoin

Nano, prej RaiBlocks trdi, da v primerjavi z Bitcoinom prinaša drugačen pristop k globalnim transakcijam. S konceptom blokovne rešetke, ki ga izvaja RaiBlocks, ima vsak račun svojo verigo blokov in vsak blok ima eno transakcijo. Danes vas bomo naučili vseh korakov, kako kupiti Nano (XRB) na borzi KuCoin.

Kako kupiti Nano

Ko se transakcija začne, se izvedeta dve operaciji, ena od pošiljatelja in druga od prejemnika. Pošiljanje in prejemanje kovancev RaiBlocks ni nujno istočasno. Pošiljatelj lahko pošlje, ko je sprejemnik brez povezave, in ko je sprejemnik na voljo, ustvari blok za sprejemanje. Transakcija bo ostala neporavnana le, dokler se prejemnik ne poveže s svojim spletnim mestom.

Koraki za nakup Nano na borzi KuCoin

Največji obseg nano (RaiBlocks), s katerim se dnevno trguje, poteka na borzi KuCoin. Naslednji koraki vas vodijo skozi postopek nakupa kovancev RaiBlock.

 1. Prvi korak pri trgovanju z drugimi kriptovalutami za RaiBlock na borzi KuCoin je registracija računa na platformi. Kliknite to povezavo da obiščete stran za registracijo računa KuCoin, da zdaj registrirate račun.
 2. Izpolnite prijavni obrazec. V prvi vrsti je potreben vaš aktivni e-poštni naslov, do katerega imate dostop, prav tako pa izberete varno geslo (alfanumerična gesla za boljšo varnost), ki si ga lahko zapomnite, težko pa za vsakogar drugega..
 3. Na elektronski naslov, ki ste ga pravkar registrirali, se pošlje e-pošta. Prijavite se na ta e-poštni naslov in kliknite povezavo na telesu pošte, ki vodi do aktivacije vašega računa na KuCoin. S to funkcijo lahko ugotovite, ali je oseba, ki se je prijavila s pošto, dejanski lastnik.
 4. Klik na aktivacijsko povezavo vas popelje naravnost v vaš račun na platformi. V nasprotnem primeru morate vnesti svoj e-poštni naslov in geslo, kot sta bila vpisana med postopkom registracije.
 5. Ko ste prijavljeni na platformo, kliknite gumb DEPOSIT na strani, da nekaj pošljete na platformo KuCoin iz zunanje denarnice. Če jih nimate, jih lahko kupite na spremenljivo, ali coinbase s fiatom in nato pošljite na platformo KuCoin.
 6. S prvim pologom uporabljate aplikacijo Google Authenticator za zaščito računa na borzi. Če želite to narediti, sledite navodilom na strani za polog, da namestite in nastavite vtičnik Google Authenticator za svojo napravo.
 7. Zdaj, ko imate zavarovan račun, lahko nadaljujete s pologom. Zaradi nedavnih visokih transakcijskih provizij in povečanega časa transakcij v Bitcoin omrežju boste morda želeli razmisliti o financiranju računa z nekaterimi eterji. S tem prihranite več denarja, ki bi ga porabili za nakup več kovancev RaiBlocks, ki bi toliko porabili za bitcoin transakcijo.

Kliknite spustno puščico pred spustnim poljem sredstva, da izberete sredstvo ETH. To naloži vaš ustvarjeni eter naslov na platformi KuCoin. Kopirajte ta naslov v svojo zunanjo denarnico, da boste na svojo denarnico KuCoin poslali nekaj kriptov Ether, odvisno od vrednosti kovancev RaiBlocks, ki jih želite kupiti.

 1. Počakajte trenutek, da se vaša transakcija odraža na uspešnem prenosu. Kako hitro potrdite svoje kovance, je odvisno od tega, koliko plina porabite za pošiljanje te transakcije. V 5 minutah bi morali imeti svoje kovance na KuCoin.
 2. Ko se polog odraža, kliknite povezavo TRG na strani, ki se nahaja na vrhu.
 3. Kliknite jeziček ETH ali katerega koli drugega, če ste financirali katero od razpoložljivih možnosti.
 4. V iskalnem polju nad odsekom sredstva poiščite XRB / ETH; to vam prinese par RaiBlock. Kliknite to, da vas popelje na stran za izmenjavo.
 5. V spodnjem desnem kotu strani se prikaže polje, ki vas poziva k vnosu kode iz pravkar nameščene aplikacije Google Authenticator.
 6. Če želite zamenjati svoje eterje za RaiBlocks, kliknite povezavo Najboljša cena v polju Cena v razdelku za nakup para XRB / ETH, to naj samodejno izpolni to polje z najboljšo ceno, ki jo lahko kupite. Kliknite tudi povezavo Max, da v polje Znesek vnesete število XRB, ki jih lahko kupite s svojimi položenimi sredstvi. Število kovancev, ki jih želite kupiti, lahko vnesete tudi ročno.
 7. Na koncu lahko kliknete še gumb KUPI.

Počakajte nekaj časa in na kovanci KuCoin boste videli svoj kovanec RaiBlocks, pripisan v denarnico.

RaiBlocks lahko shranite v različnih denarnicah, odvisno od vaše izbire. A spletna denarnica, denarnico RaiBlock lahko prenesete tudi za svoj Linux, Windows, ali Mac operacijski sistemi. Denarnice tretjih oseb za kovance RaiBlock vključujejo RaiWalletBot in RaiWallet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map