Kje kupiti XEM in kako ga shraniti

Kriptovaluta NEM, kar pomeni, da je New Economy Movement poslovna blockchain rešitev, ki poganja prihajajoče blockchain gospodarstvo. Simbol XEM na borzah predstavlja NEM. Če se sprašujete, kje kupiti XEM in kako ga vzdrževati, je to pravi material za vas.

Sprva naj bi bil vilica NXT, vendar so se člani skupnosti odločili, da bodo v celoti uporabili sveže kodirano verigo blokov. Alfa različica NEM je bila izdana 25. junija 2014, prva stabilna izdaja pa je bila 31. marca 2015. Kmalu bo na voljo različica platforme Catapult, ki bo na novo napisana v programskem jeziku C ++.

Moči NEM so tisto, kar imenujemo sistem pametnih sredstev. Blockchain je zavarovan, transakcije pa obdeluje globalno omrežje s programsko opremo NEM. Blok veriga NEM uporablja tudi prilagojeno različico algoritma Eigentrust ++, ki izvaja sistem ugleda za vozlišča v omrežju.

NEM res ponuja ta impresivni sistem, ki pomaga biti pomemben igralec v naslednji generaciji gospodarstva, ki ga poganja blockchain. NEM je enostaven za razvoj, prilagodljiv in je tudi edinstven sistem Pol, zaradi česar je platforma privlačna izbira za vsakega razvijalca ali organizacijo, ki želi uvesti tehnološko rešitev blockchain.

Izbira prave denarnice NEM

Preden se odločite, od kod kupiti XEM, potrebujete varno denarnico. Torej, če se odločite, da želite vlagati v NEM, in želite imeti nekaj kriptovalut NEM, boste morali svoje kovance NEM hraniti na varnem mestu pod vašim nadzorom. Obdržati svoje kovance NEM na borzi ali v spletni denarnici boste na milost in nemilost tega prodajalca. Za vas shranjujejo in nadzorujejo vaše kriptovalute. Če se odločijo zapreti brez predhodnega obvestila ali platformo vdrejo, imate možnost, da izgubite svoje kovance, ne da bi jih sploh lahko vrnili nazaj.

Kje kupiti kriptovaluto XEM

Pri NEM obstaja le nekaj možnosti, ko gre za denarnice brez povezave; denarnico NEM Nano in NEM mobilna denarnica najbolje je, da imate kovance NEM shranjene, medtem ko imate nadzor nad svojimi kovanci, kar vam omogoča, da jih izterjate v primeru izgube naprave ali poškodbe.

NEM Nano Wallet je namizna denarnica, ki je združljiva z glavnimi operacijskimi sistemi, kot so operacijski sistemi Mac, Windows in Linux.

NEM Mobile Wallet pa je na voljo za vaše naprave s sistemom Android ali iPhone.

Čeprav je mobilna denarnica za NEM morda priročna, je možnost namizja bolj varen način shranjevanja kovancev NEM, še posebej, če uporabljate varnejše platforme, kot sta operacijski sistem Linux ali Mac.

Navodila po korakih za NEM denarnico Nano za namizje

Obiščite Uradna stran za prenos denarnice NEM za izbiro različice operacijskega sistema, v katerem nameščate – Windows, Mac ali Linux.

  • Prenesite in odprite denarnico na namizju.
  • Ko se odpre denarnica, kliknite povezavo ‘Sign Up’.
  • Izbirajte med različnimi razpoložljivimi možnostmi denarnice; Preprosta denarnica, možganska denarnica ali denarnica z zasebnimi ključi. Priporočljivo je, da uporabite preprosto denarnico.
  • Izberite ime za svojo denarnico.
  • Privzeto možnost za razdelek Omrežje pustite kot »Mainnet«.
  • Vnesite varno geslo.
  • Kliknite povezavo ‘Ustvari preprosto denarnico’ in vaša denarnica se shrani kot datoteka.wlt, ki vsebuje vaše zasebne ključe, potrebne za obnovitev žetonov.
  • Prenesite datoteko.wlt in druge ter jih shranite brez povezave, nato kliknite gumb ‘Strinjam se’.
  • Na prikazani strani za prijavo izberite novo ustvarjeno denarnico, vnesite geslo in kliknite gumb za prijavo.

To vas pripelje do vmesnika denarnice, kjer začnete prejemati in pošiljati kriptos NEM.

Prenos mobilne denarnice NEM je preprost. Prav tako lahko obiščete stran za prenos NEM in se prepričate, da prenašate pravo denarnico za svoje naprave Android in IOS.

Kako in kje kupiti XEM

Obstaja nekaj načinov, kako pridobiti kovance NEM (XEM) na različnih borzah z uporabo USD ali zamenjati eno od pomembnih kriptovalut za NEM.

Kako kupiti XEM s USD

Le nekaj borz vam omogoča nakup kovancev NEM z uporabo USD. The Livecoin, YoBit, in Izdrži borze so zaenkrat na voljo. Upoštevajte, da bi na večini platform morali preveriti svojo identiteto, če želite kupiti katero koli kriptovaluto z uporabo USD.

Kje kupiti XEM z izmenjavo BTC ali ETH

Obstaja kar nekaj možnosti, kje kupiti kovance XEM z uporabo BTC ali ETH kriptovalut. Če ste lastnik Bitcoina ali Etra, jih lahko zamenjate za XEM Bittrex, Upbit, HitBTC, V redu, Livecoin, in COSS izmenjave.

Med prej omenjenim seznamom borz vam izmenjava Livecoin ponuja možnost nakupa bitcoinov z USD in nato trgovanje z njimi za XEM kar na borzi. Druge borze, ki so navedene, bi zahtevale, da svoje bitcoine ali etre kupite na nekaterih drugih borzah, jih pošljete na te platforme in trgujete za NEM.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map