Najbolj zanimivih 5 naslednjih letal – vse, kar morate vedeti za sodelovanje

Kriptovalutni zračni prostor je, ko platforma blockchain distribuira brezplačne kovance kriptovalut ali žetone platforme svoji skupnosti na podlagi določenih meril.

Če želite sodelovati v teh kriptovalutnih zračnih kapljicah, je pogosto potrebno, da imate na bloku verigo, ki jo platforma izvaja v določeni denarnici, celoto ali delčke dejanskih žetonov ali žetonov..

Darila Airdrop so običajno na ta način; ob točno določenem času, ki bo objavljen, bo projekt posnel posnetek stanja verige blokov, ki razkrije račune in njihova stanja v tistem času. Imetniki žetonov nato prejmejo določeno količino kovancev / žetonov, kot je bilo napovedano. Te zračne kapljice se distribuirajo na nekaj blokovnih verigah, vendar so Ethereum in projekti na blokovni verigi Ethereum znani po sprejemanju zračnih kapljic.

Tu so zračne kapljice, na katere morate biti pozorni v naslednjih mesecih leta 2018.

Callisto Airdrop

Projekt Callisto je tehnologija veriženja blokov, ki deluje na Ethereum Classic protokola. Predstavlja hladno vložitev, ki nagrajuje imetnike žetonov CLO na svoji verigi blokov.

S projektom Callisto, ki se bo kmalu začel, bodo sredstva Ethereum Classic na bloku 5500000 prejela enako količino žetonov CLO za vsa kovanca Ethereum Classic (ETC). To pomeni, da imetniki Ethereum Classic dobijo 1 žeton Callisto (CLO) za vsak žeton ETC, ki ga imajo na svojih računih.

Nimamo informacij o tem, kdaj se bo to letalo zgodilo, lahko pa spremljate napredek skozi Raziskovalec blokov Ethereum Classic vedeti, kdaj višina verige blokov doseže 5500000. Po nekaterih izračunih bo blok moj od 5. marca 2018.

Valovi Airdrop

The Platforma valov je odprtokodna blockchain platforma, ki jo je razvila in upravlja Waves Platform AG. Platforma omogoča uporabnikom, da lansirajo lastne žetone za kriptovalute po meri.

Tudi platforma Waves ima napovedal da se bo na naslov naslovil denarnico imetnikov Waves Community Token (WCT). To letalo je predvideno za 22. februar 2018.

Da bi lahko prejeli letalo, morajo imetniki WCT upoštevati te smernice:

  • Ustvariti morate denarnico z valovi s črkami B, C in H. Lahko je v poljubnem vrstnem redu.
  • Po ustvarjanju denarnice tja prenesite kupljene žetone Waves.
  • Distribucija kovancev BCH (Bitcoin Cash) bo temeljila na njihovih imetjih WCT.
  • Če posamezni naslovi vsebujejo črke B, C in H, bodo v tem vrstnem redu prejeli dvojno izplačilo. Upravičeni so tudi stari naslovi z omenjenimi črkami v pravem vrstnem redu.

Soigralec Airdrop

Coinlancer je decentraliziran trg dela za svobodnjake, ki temelji na Omrežje Ethereum. To omogoča samostojnim oglaševalcem, da svoje znanje oglašujejo strankam po vsem svetu, prav tako pa strankam omogoča, da se srečajo z nekom, ki lahko učinkovito in po ugodni ceni zagotavlja želene storitve.

Coinlancer je povabil nove in obstoječe imetnike žetonov, da sodelujejo v airdropu, ki se začne od 24. januarja 2018 do 30. aprila 2018.

Udeleženci, ki kupijo žetone Coinlancer do 21. februarja in jih zadržijo do 30. aprila, so upravičeni do uveljavitve bonusa Coinlancer Airdrop 1. Tisti, ki so že imetniki, lahko tudi kupijo več in v določenem časovnem obdobju zadržijo bonus.

Distribucija žetonov se bo začela 1. maja 2018 in trajala do 15. maja 2018. Skupno 3 milijone Tokenski žetoni (CL) bodo razdeljeni med tiste, ki so upravičeni do airdropa, saj dobijo delež števila žetonov, ki so jih imeli v obdobju kampanje.

EOS Airdrop

EOS je blockchain platforma, ki omogoča razvoj decentraliziranih aplikacij (DAPPS), ki je po funkciji podobna Ethereumu. Ponuja nabor storitev in funkcij, ki jih uporabljajo decentralizirane aplikacije.

Everipedia, po drugi strani pa je prva decentralizirana enciklopedijska platforma v verigi blokov EOS. Imetnikom EOS so napovedali prihodnje predstavitve svojih žetonov.

Podrobnih podrobnosti o letališču ni bilo, dobro pa je vedeti, da bo letalo EOS kmalu prišlo do imetnikov. Po navedbah CoinMarketCal, zračni prostor bo potekal 28. februarja ali celo prej.

Ontologija Airdrop

Ontologija (ONT) je omrežje blockchain in porazdeljene knjige, ki združuje preverjanje identitete, izmenjavo podatkov, sodelovanje podatkov, protokole postopkov, skupnosti, potrjevanje in druge industrijske module.

Napovedali so, da se bo 20 milijonov žetonov ONT razdelilo imetnikom NEO žetonov. Posnetek posnetka bo posnet 1. marca 2018, da se ve, kdo je usposobljen za to letalo.

Za vsakega NEO bi se žeton 0,2 ONT privedel do določenih denarnic. 0,1 ONT je na voljo takoj, ostalih 0,1 ONT pa bi sprostili kasneje.

Zdaj imate potrebne informacije o nekaterih prihajajočih brezplačnih žetonih, ki jih lahko dlje časa hranite ali prodate za nekaj pravega denarja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map