Najboljše 3 valovite denarnice v letu 2017

V času pisanja tega članka je Ripple trenutno četrti na lestvici kriptovalut, ki temelji na tržni kapitalizaciji več kot 27,96 milijarde USD, obstaja pa tudi 99,99 milijarde Ripples. Glej XRP grafikoni za trenutno statistiko.

Ripple ni obdelovalna kriptovaluta; samo originatorji imajo v vsakem trenutku pravico ustvariti ali odstraniti število žetonov Ripple. Kljub temu Ripple še naprej narašča, saj smo sčasoma opazili veliko povpraševanje po kriptovaluti.

Ripple naj bi bil več kot le digitalna valuta, ampak mora biti prvo odprto transakcijsko omrežje na svetu. Služil bo kot decentraliziran skupni zapis računov in transakcij katere koli vrste. Z ustvarjanjem te globalne knjige Ripple za denar naredi to, kar je internet naredil za vse druge oblike informacij.

Kot vsaka druga kriptovaluta se tudi Ripple hrani v denarnicah, za kriptovaluto Ripple pa obstaja kar nekaj denarnic.

Tu so glavne priporočljive denarnice za Ripple.

Gatehub.net

Gatehub je spletna denarnica. To je odličen kraj za začetek, vendar pazite, da tam ne pustite preveč valovanja. Imate lahko dovolj le za običajne vsakodnevne transakcije ali dovolj za zamenjavo za druge kriptovalute.

Gatehub.net se je prijavo za denarnico prijavil precej hitro in enostavno. Po uspešni registraciji morate vnesti nekaj podatkov o sebi, da izpolnite njihove zahteve KYC. Za popolno potrditev boste potrebovali identifikacijski dokument, naložen skupaj z računom za komunalne storitve ali bančnim izpiskom, na katerem je vaš bivalni naslov.

Varnost na platformi Gatehub je dovolj dobra. Imate geslo na ravni računa, v katerem lahko uporabite alfanumerične besede, ki jih je težko uganiti, in poskrbite, da brskalniku ne dovolite shranjevanja prijavnih podatkov. Na voljo imate tudi možnost 2FA Google Authentication, ki jo lahko omogočite za dodatno stopnjo varnosti na platformi Gatehub.

Rippex

Denarnica Rippex je namizna denarnica za večino operacijskih sistemov. Ti lahko denarnico naložite tukaj na uradni spletni strani Rippex. Prenos in namestitev je preprosta in za dokončanje postopka ne potrebuje supertehničnega znanja.

Po uspešni namestitvi vas aplikacija vodi skozi ustvarjanje novega naslova denarnice in ustvari geslo in tajni ključ, ki bi ga morali zapisati in hraniti na varnem. Ne želite, da te informacije pridejo v napačne roke.

Preden lahko aktivirate svojo denarnico, potrebujete naloženih 20 valov. To lahko pošljete z borze, kot sta Bittrex ali Poloniex, in dobro je, če uporabite svojo namizno denarnico Ripple.

Varnostni nasveti za aplikacijo Ripple Wallet Desktop so, da je težko uganiti vaše geslo za aplikacijo. Poskrbite tudi, da boste svojo ključno besedno zvezo in tajni ključ zapisali na list papirja. Tega ne shranjujte v računalniku, če bo vaš računalnik ogrožen, tvegate svoje Ripple kovance.

Ledger Nano S

Ledger Nano S ostaja najvarnejši način shranjevanja kriptovalut in podpora za Ripple; dobra izbira je, če nameravate Ripples obdržati za naložbe in tudi sredstvo za denarne transakcije.

Nastavitev Ledger Nano S je enostavna in če želite generirati svoje gesle na ravni naprave, je to odlična izbira, saj vaših varnostnih podatkov ni mogoče razkriti. Transakcije se preverjajo tudi z dvojnimi gumbi na napravi, tako da tisti, ki vaše naprave nima pri roki, ne more prenesti nobenega kovanca Ripple.

Denarnica Guarda

Guarda je denarnica z več valutami, z več platformami in brez skrbništva, ki imetnikom XRP omogoča enostavno shranjevanje sredstev. Ena glavnih prednosti te denarnice je, da uporabnikom omogoča, da se na isti platformi ukvarjajo z velikim številom digitalnih sredstev. 

Trenutno poleg XRP denarnico Guarda podpira več kot 40 različnih digitalnih valut. Nekatere od teh kriptovalut vključujejo Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Binance Coin (BNB) in mnoge druge. Ta denarnica podpira tudi več žetonov ERC-20.

Posamezniki lahko začnejo uporabljati to denarnico prek razširitve Google Chrome, z uporabo mobilne denarnice, namizne aplikacije ali svojega spletnega mesta. To pomeni, da bodo imeli uporabniku prijazen način ravnanja s svojimi virtualnimi valutami. Uporabniki lahko pošljejo, prejmejo, zadržijo ali zamenjajo svoj XRP (in druge kripto) prek denarnice Guarda. 

Po podatkih pod pogojem Trustpilot, 80% uporabnikov Guarde je menilo, da denarnica ponuja storitve “Odlično”. Samo 10% ocen, povezanih z denarnico, je bilo ocenjenih kot “slabih”.

Čeprav Guarda ni denarnica za strojno opremo, uporabnikom zagotavlja večjo varnost. Eden od razlogov je, da ne vsebuje in ne zahteva nobenih informacij o imetnikih kripto. Informacije hrani uporabnik in ima zasebne ključe. To pomeni, da bodo uporabniki lahko nadzorovali svoja sredstva in bili resnični lastniki svojega premoženja. 

Na borze kriptovalut po vsem svetu so vplivali različni vdori in napadi, ki so povzročili izgubo sredstev uporabnikov. Zato je vedno najbolje držati navidezne valute v denarnici, ki ni skrbniška. Imetniki XRP bodo vedeli, da imajo priznano, enostavno za uporabo in varno denarnico za shranjevanje svojih sredstev.

Stroški transakcij v omrežju Ripple

Standardna transakcijska provizija, ki jo omrežje Ripple zahteva za standardno transakcijo, je 0,00001 Ripples (XRP) in se včasih poveča zaradi zelo nenavadne obremenitve omrežja.

Zdaj veste, kako prevzeti popoln nadzor nad svojimi kriptovalutami Ripple in najboljše prakse za njihovo varovanje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map