Najboljše kriptovalute z velikim potencialom rasti v letu 2018 – II. Del

To je nadaljevalni članek na seznamu:   

  • Najboljše kriptovalute z velikim potencialom rasti v letu 2018 – 1. del “

Danes je na trgu veliko Altcoinov, vendar je treba vedeti, da imajo nekateri med njimi le malo možnosti za uspeh v svetu kriptovalut. Vedno pa si morate prizadevati za sposobnost vlaganja v prave. Kriptokovanec, v katerega vlagate svoja sredstva, je lahko naslednja “velika stvar” na trgu jutri, kot so Bitcoin, Ethereum in Litecoin.

Kljub temu bi si v tem članku radi podrobno ogledali pet kriptovalut (čeprav za zdaj ne tako znane) na trgu, ki ima potencial za rast leta 2018. Skočimo takoj!

EOS

EOS je žeton blockchain, ki je posebej izdelan, da postane najučinkovitejša struktura v svetu kriptovalut. Ta kriptokovanec je v bistvu podoben Ethereumu, vendar želi biti njegova boljša različica in DAPP-ji, da bi lahko obdelali približno 60.000 transakcij na sekundo.

Vprašanje Bitcoina in nekaterih drugih pomembnih kriptovalut je bilo, da so bile transakcije počasne in niso omogočale napredovanja DAPP-jev, DAOS-a in drugih funkcij kriptovalut; To je razlog, zakaj EOS je bil ustvarjen.

Treba je vedeti, da lahko EOS doseže večjo hitrost transakcije in lahko kadar koli izvedete katero koli transakcijo, ne da bi pri tem naleteli na zamašitev.

Preko EOS je mogoče pomagati pri ustvarjanju DAPP-jev. Z EOS lahko ustvarite tudi boljše gospodarstvo, ki za nobeno transakcijo ne zaračunava stroškov. Z drugimi besedami, ker vam kriptokovanci, kot je Ethereum, zaračunajo vsakič, ko izvedete transakcijo. Toda EOS DAPP vam ne bo zaračunal nobene transakcije, ki jo opravite sami.

Posledično je bil ta kriptokovanec izdelan za izboljšanje prihodnosti kriptovalut.

NEO

NEO je kriptokovanec naslednje generacije, ki je ustvarjen za strukturiranje dostopnega omrežja decentraliziranih aplikacij. Ena pomembnih lastnosti NEO je, da njegov žeton ni deljiv in proizvaja žetone GAS, ki jih je mogoče uporabiti za plačilo provizij za transakcije, ki jih ustvarijo aplikacije v omrežju.

Poleg tega ta kriptovaluta uporablja tehnologijo blockchain in digitalno identiteto za digitalizacijo premoženja z uporabo učinkovitih stikov. Lahko rečemo, da je NEO digitalna valuta, ki je usmerjena v ustvarjanje boljše kreacije za prihodnost z uporabo digitalne identitete.

Nato s funkcijo digitalne identitete NEO namerava zagotoviti, da funkcija digitalne identitete doseže standard PKI (infrastruktura javnih ključev) X.509. To pomeni, da bo anonimnost zagotovljena vsem, ki uporabljajo to verigo blokov, vendar mora biti v skladu z mednarodnim standardom za digitalno identiteto. Kljub temu lahko z NEO dobite najboljše blockchain rešitve.

ČRT

Nekatere pomanjkljivosti v uglednih digitalnih valutah, kot je Bitcoin, so povzročile porast drugih kripto-kovancev ČRT.

Dash je zasnovan tako, da ima skupno osemnajst milijonov kovancev. Trenutno se je količina ponudbe povečala na 7,4 milijona, predvidoma pa bo dosegla svoj mejnik do 2300.

Vendar pa je v trenutku pisanja tega članka cena vsake enote DASH približno 352 USD. Poleg tega znaša tržna kapitalizacija te kriptovalute približno 2,8 milijarde USD.

Dash podpira decentralizirano elektronsko gotovino P2P in je en kriptokovanec s svetlo prihodnostjo.

VEN

VEN je kriptokovanec, ki ga nadzira mreža HubCulture. Ta kriptovaluta je zdaj splošno sprejeta, ker je primerna.

Ta kriptokovanec je resnično digitalno sredstvo, ki si ga je treba ogledati v letu 2018, in sicer zato, ker je namenjen pametnim pogodbam in se osredotoča tudi na ICO in DAPP.

Drug močan razlog, zakaj morate biti pozorni na ta kovanec, je ta, da je danes vzorec z velikimi finančnimi podjetji na svetu. The partnerstvo z večjimi finančnimi družbami bo povečala rast vrednosti te kriptovalute.

Tudi VEN se dobro ujema s kitajsko vlado. Vsi vemo o vojni, ki jo ima kitajska vlada s kriptovalutami – toda VEN je kriptokovanec, ki s Kitajsko nima težav in je tam splošno sprejet.

DCR

kaj je dekodirano

DCR (Decred Coin) je še ena anonimna kriptovaluta s hibridnim sistemom soglasja. To digitalno sredstvo je bolj kot Bitcoin, vendar z močnim načrtom za prispevek skupnosti za vzdrževanje finančnega razvoja.

DCR uporablja rudarski sistem za zagotovitev, da nihče nima možnosti popolnega nadzora nad transakcijami brez soglasja skupnosti.

Poleg tega DCR svojim uporabnikom omogoča tudi, da sodelujejo v njegovih načrtih, ne da bi uporabili drago rudarsko strojno opremo.

Dejansko je bil DCR ustvarjen za uravnoteženje potreb udeležencev in regulativnih organov. Čeprav je DCR danes “novinec” na trgu; kljub temu je njegova stopnja rasti osupljiva. Kljub temu ima ta kriptokovanec potencial za rast, ker je že pritegnil veliko vlagateljev – obstajati mora nekaj tehtnih razlogov, kajne?

Oglejte si naš prejšnji članek ‘Najboljše kriptovalute z velikim potencialom rasti v letu 2018 – I. del’.

Če vam je bilo to všeč, boste morda želeli preveriti naslednji del “Top kriptovalut z velikim potencialom rasti v letu 2018” od tu. Prav tako je večino omenjenih kriptovalut mogoče najti na Izmenjava Binance.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map