Pregled izmenjave CoinEx: Popoln vodnik

CoinEx exchange je kitajska platforma za kriptovalute, ki je bila ustanovljena nekje leta 2017. Borza ima široko paleto sredstev kriptovalut, s katerimi lahko uporabniki trgujejo na tej platformi. S kripto valutami se trguje proti kriptovalutam BCH, BTC, ETH in USDT.

O izmenjavi kriptovalut CoinEx

Borza je prav tako lansirala svojo domačo kriptovaluto, s katero je mogoče trgovati z glavnimi na platformi. Čeprav se borza šele začenja, potekajo načrti za izgradnjo decentralizirane borze kriptovalut, ki jo bo poganjal žeton CoinEx (CET).

Borza Coinex

Platforma je zgrajena z mislijo na uporabnika – ena najpreprostejših za uporabo – tudi novinec se lahko po platformi prebije, ne da bi potreboval pomoč. Naložena je tudi z revolucionarnimi funkcijami, ki so marsikaterega uporabnika odnesle z nog.

Nekaj ​​izjemnih prednosti izmenjave CoinEx

Široka paleta Cryptos za trgovino

CoinEx borza ima široko paleto kriptovalut (kovancev in žetonov), s katerimi lahko trgujete. Kot smo že omenili, se s temi kriptografi trguje z glavnimi na platformi; kriptovalute Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) in Tether (USDT).

Nizke provizije za transakcije

Menjava CoinEx zaračuna samo tržnim udeležencem 0,10%, toda ustvarjalci trga (trgovec, ki se zaveže, da bo ves čas kupoval ali prodajal po določenih cenah) ne plačujejo transakcij na borzi.

Hitre OTC transakcije

Platforma lahko hitro obdela transakcije „v prosti prodaji“. To pomeni, da trgovanje na platformi ni omejeno na določene valute, lahko pa se trguje s kriptovalutami.

Zelo zavarovana platforma

Borza CoinEx izvaja varnostni sistem “Full Dimension Protection”. Platforma uporablja različne protokole za zaščito različnih vidikov platforme. Lahko ste prepričani, da so vse transakcije v zvezi s plačili, menjavo in prenosi na platformi zelo zavarovane.

Enostavna uporaba platforme za trgovanje z orodji za vnaprejšnje grafikone

Grafikon na platformi omogoča trgovcem enostavno analizo tržnih smernic z učinkovito uporabo naprednih orodij za grafikone. Uporabniki lahko tudi s preprostimi kliki krmarijo po različnih parih.

Preprost uporabniški vmesnik

Kot smo že omenili, je zasnova preprosto fantastična. Za razliko od nekaterih drugih borz lahko CoinEx uporabljajo tudi tehnični fantje in novinci. Če lahko kliknete naokrog, se lahko na platformi manevrirate.

Brezplačen denar za napotitev prijateljev

CoinEx izmenjava kriptovalut ponuja nagrade za napotitve uporabnikom, ki svojo referenčno kodo uporabljajo pri povabilu drugih na platformi. Napotniki bodo prejeli 20% provizij za trgovanje od tistih, ki so jih napotili.

Še več, izmenjava CoinEx je pravkar lansirala nekaj izjemno zanimivih funkcij, kot so jih pred kratkim predstavili.

Trgovinsko rudarstvo

Borza je napovedala svoj koncept “Trade-driven Mining”, ki pomaga pri sprostitvi žetonov CET, ki bodo dodeljeni uporabnikom na trgovalni platformi CoinEx.

Žeton CoinEx

Vse provizije za transakcije na platformi se izračunajo in pretvorijo v žetone CET. Nato se žetoni CET razdelijo nazaj trgovcem, odvisno od obsega transakcij.

Borza CoinEx uporablja pregleden način distribucije žetonov, saj so vse zbrane provizije za transakcije in način njihove porazdelitve prikazani na spletnem mestu v realnem času..

Uporabniki morajo biti del distribucije kovancev preverjeni, delež žetonov pa bodo dobili samo tisti z najmanj 100 žetoni CET. Vsi imetniki žetonov bodo dividende prejeli na začetku naslednjega dne.

Kako biti del izmenjave

Registracija je enostavno. Potreben je le aktivni e-poštni naslov za prvi korak preverjanja.

Po registraciji računa mora vsak uporabnik preveriti svoje račune.

Prav tako je obvezno, da uporabniki vežejo Google Authenticator in številko mobilnega telefona za boljšo varnost na ravni računa.

Končne misli na borzi CoinEx

Vedno večje povpraševanje po kriptovalutah je sprožilo potrebo po različnih borzah kriptovalut, ki jih imamo danes. Čeprav številni niso v skladu s standardom, jih več prihaja z najsodobnejšimi tehnologijami, ki različnim skupnostim zagotavljajo vrhunske storitve.

Čeprav CoinEx izmenjava kriptovalut je na trgu dokaj nova, v kratkem času je navdušila številne trgovce s svojimi vrhunskimi tehnologijami. Pri borzi je prav tako impresivno dejstvo, da ima na trgu veliko kovancev, s katerimi je mogoče trgovati, in neverjetno nizke provizije.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map