Top 5 najboljših kovancev z dokazom o vložku – II. Del

Če niste prebrali dela I tega vodnika, predlagamo, da si ga ogledate tukaj.

V tem priročniku vam bomo predstavili naslednjih pet kovancev Proof-of-Stake, za katere menimo, da so na seznamu.

Kot smo že analizirali, je Proof-of-Stake v nasprotju s sistemom dokazov o delu, ki ga rudarji nagrajujejo z reševanjem matematičnih problemov z namenom preverjanja veljavnosti transakcij, povsem drugačen. Oseba, ki ustvari nov blok, je določena na določen način, to pa je odvisno od njene količine žetonov, ki je sicer znana kot vložek.

Na kateri koli kovanec, ki ga želite vložiti, je pomembno, da dobite osnovno denarnico za to kripto valuto. Povezave v tem članku vas vodijo do pravega vira.

Če ne zapravljamo več časa, gremo naravnost do naslednjih top kovancev Proof-of-Stake, ki jih priporočamo.

PIVX (PIVX)

PIVX – zasebna takojšnja preverjena transakcija (X) je decentralizirana odprtokodna kriptovaluta, ki temelji na zasebnosti. Prej imenovan Darknet (DNET), sta ga 31. januarja 2016 začela dva člana skupnosti DASH. Kriptovaluta Proof-of-Stake je vilica DASH (Digital Cash).

Cilj ekipe je zgraditi virtualno valuto, ki jo je mogoče enostavno zamenjati / varno porabiti v našem vsakdanjem življenju. PIVX, za razliko od drugih kriptovalut, nima celotne ponudbe, zato je podoben fiat valuti. Dokler omrežje deluje, bodo letno izkopali 2,6 milijona žetonov PIVX.

Kako vložiti kriptovalute PIVX

Preden lahko vložite svoje kriptovalute PIVX, morate prenesti uradno denarnico s strani ekipe PIVX. Klikni tukaj naložite denarnico.

Zdaj, ko ste prenesli in namestili, počakajte, da se denarnica sinhronizira z najnovejšim blokom.

Pošljite nekaj kriptovalut PIVX, več žetonov imate, večja bo nagrada.

Če želite omogočiti vložitev, kliknite meni z nastavitvami in odklenite možnost denarnice. Vnesite geslo za denarnico in potrdite polje pred »Samo za anonimizacijo in vložke«. Kliknite gumb ok, počakajte nekaj minut in na dnu okna denarnice boste videli puščico, ki sveti zeleno.

Za vložitev žetonov PIVX morate računalnik pustiti stalno vklopljenega.

PIVX vas tako kot drugi kovanci PoS nagradi za dolgoročno držanje kriptovalute. Vlagatelji letno dobijo približno 4,8-odstotno donosnost naložbe za lastništvo PIVX-a. The Kalkulator vložkov PIVX vam pomaga vedeti, koliko dobite za svoj proračun.

Bean Cash (BITB)

Bean Cash je nova kriptovaluta, ki uporabnikom ponuja hitre transakcije in zelo prilagodljivo platformo. Gre za algoritem PoS, ki je zelo podoben algoritmu PoW. Kriptovaluta naj bi prva uvedla blok 20 MB, ki je bil sprva predlagan za odpravo izzivov razširljivosti Bitcoina.

Kako vložiti kriptovalute Bean Cash (BITB)

Najprej morate naložiti denarnico Bean Cash tukaj, namestite in pustite, da se sinhronizira z verigo blokov. Naslednji korak bi bil šifriranje denarnice, za to kliknite »Nastavitve« in nato možnost »Šifriraj trezor«. Pozvani boste, da izberete geslo. Ko se konča, se okno zapre.

Ponovno odprite denarnico, pojdite na »Nastavitve« in tokrat kliknite na možnost »Odkleni trezor«. Vnesite geslo, preverite »Samo za vložitev« in kliknite gumb »V redu«.

Zdaj lahko financirate svojo denarnico tako, da pošljete z borze, v kateri ste kupili te kovance BITB. Upoštevajte, da traja 6 ur, da vaši financirani žetoni dozorijo, šele nato boste začeli prejemati nagrade za vložke.

Porast fižola je ena najbolj donosnih naložb. Če želite, da se vam kaj splača, priporočamo, da vložite vsaj 100.000 BEAN-a. Mesečno boste prejeli 4000 BEAN-ovih nagrad, ki so trenutno vredne 22,15 USD. To ne pomeni, da ne morete vložiti nič manj, če želite vedeti, kaj boste dobili na podlagi svoje naložbe, uporabite Kalkulator kalitev.

Linda (LINDA)

Linda, edinstvena anonimno usmerjena kriptovaluta, ki ponuja 70% nagrad PoS z drugimi neverjetnimi potenciali za zaslužek. Linda z glavnimi vozlišči zagotavlja super hitre in varne transakcije. Ponuja tudi več denarnice, šifrirana sporočila in prikrite naslove za popolno anonimnost.

Kako vložiti kriptovalute Linda (LINDA)

Tako kot vsak drugi kovanec si priskrbite tudi uradno denarnico Linda tukaj in ga namestite.

Naj se sinhronizira, v denarnico pošljite nekaj kovancev Linda (LINDA).

Gre skozi fazo zrelosti in ko je to končano, začne kovance samodejno vlagati v rednih intervalih po izplačilu nagrad za kovance..

Čez nekaj ur začnete prejemati nagrade. Tako preprosto je.

Z Lindo Coin letno skoraj podvojite naložbo. Prejmete 99% donosnost naložbe na žetone Linda, ki jih imate v svoji denarnici, kar pomeni, da dobite dodatnih 99 kovancev Linda na vsakih 100 žetonov, ki jih imate.

Decred (DCR)

Ta kovanec naj bi bil podoben Bitcoinu, z večjim poudarkom na odprti vladi, prispevku skupnosti ter trajnostnem financiranju in razvoju. Združuje algoritme PoW in PoS, s čimer zagotavlja, da skupina ne more prevladovati ali spreminjati Decred-a brez vnosa drugih članov skupnosti.

Kako vložiti v deklarirane (DCR) kriptovalute

Za vložitev kovancev Decred morate naložiti denarnico Decredition ali Paymetheus Decred tukaj, odvisno od vašega operacijskega sistema. Namestite denarnico in ustvarite naslov zase, medtem ko čakate, da se veriga blokov sinhronizira z najnovejšim blokom. Na tej točki lahko nadaljujete s financiranjem denarnice Decred.

Zdaj morate najti Stakepool, da se mu pridružite, tukaj je seznam med katerimi lahko izbirate. Registrirajte se v katerem koli od bazenov in kopirajte svoj ključ API.

Zdaj, ko imate vse nastavljene stvari, pojdite v denarnico in zavihek preklopite na »Nakup vstopnic«. Izberite področje, ki ste ga registrirali, in prilepite kopirani API. Morali bi videti a cena vstopnice prikazano na tej točki.

V razdelku za nakup vstopnic izberite število vstopnic, ki jih želite kupiti, in kliknite nakup. In to je vse, kar je treba storiti.

Z Decredom vlagatelji kupujejo vstopnice in cena vsake vstopnice se po nekaj blokih prilagodi. Če želite vedeti, koliko stane nakup vozovnice in koliko donosnosti naložbe na vsaki vozovnici, Klikni tukaj.

Neblio (NEBL)

Neblio, odprtokodna rešitev blockchain platforme za podjetja. Razvijalci razvijajo aplikacije na platformi blockchain z uporabo zbirke API RESTful.

Žetoni Neblio (NEBL), ki izvirajo iz platforme Neblio, so medij za čezmejne transakcije, tako kot ETH za omrežje Ethereum in GAS za platformo NEO..

Kako vložiti kriptovalute Neblio (NEBL)

Za nadaljevanje s klikom izberite katero koli namizno denarnico na uradni strani to povezavo. Zaženite in namestite preneseno denarnico.

Zdaj ste prenesli, prva faza je šifriranje denarnice. To lahko storite tako, da poiščete meni »Nastavitve« in možnost »Šifriraj denarnico«.

Za naslednji postopek boste morali odkleniti šifrirano denarnico. Vnesite geslo, preverite, ali je označena možnost »Samo za vložitev«, nato kliknite gumb V redu.

Lahko nadaljujete s financiranjem denarnice z nekaj žetoni Neblio iz borze ali kjer koli, kjer ste jih dobili.

Letno dobite nekaj več kot 10% NEBL žetonov za svoje naložbe. Če bi na začetku leta vložili 1000 žetonov NEBL, bi na koncu 365 dni zbrali 1105,17 žetonov NEBL. Tukaj je NEBL kalkulator kar vam omogoča natančen donosnost naložbe za vašo dejansko naložbo.

Upoštevajte, da se vložki v naslednjih 24 urah morda ne bodo začeli, zato morate biti potrpežljivi. Nagrade bi morali začeti prejemati takoj, ko so vse nastavljene.

Zaključek

Ključnega pomena je, da pravo denarnico dobite od pravega vira. Ne želite namestiti aplikacije za lažno predstavljanje, ki daje pomembne podatke, če so primerni za vas.

S Proof-of-Stake postanete del tistih, ki si delijo dobiček od transakcij, ki se potrjujejo na verigi blokov, ne da bi morali rudariti, kar bi lahko vzelo veliko energije in dovršenih strojnih naprav.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map