Trg Virie: Popolnoma funkcionalen prosti trg

Blockchain tehnologija odpira nove primere uporabe po vsem svetu in v zadnjih nekaj letih je bilo ustvarjenih veliko decentraliziranih projektov.

Projekt Virie je eden izmed njih in je ustvaril prvi prosti trg v svoji najčistejši obliki.

Trg Virie

Glavni cilj trga je omogočiti uporabnikom, da lahko karkoli zamenjajo za vse brez dragih provizij, zamud ali prisile uporabe kripto izmenjav za izvajanje blockchain transakcij. V vmesniku Virie Market lahko kot plačilo uporabljate Fiatove valute ali celo blago in storitve.

Virie omogoča uporabnikom, da kupujejo in prodajajo z uporabo varnega plačilnega sistema, ki omogoča popolno anonimnost, saj uporabnikom ni treba posredovati svojih zasebnih podatkov za sodelovanje v poslu.

Vgrajeni sistem Escrow na trgu Virie je zasnovan tako, da bi nepošteni uporabniki ob poskusu prevar dejansko izgubili denar. Vsaka stranka mora položiti zastavo in jo dobi nazaj, ko je transakcija uspešno zaključena.

Preprosto povedano, bistvo te platforme je končno zagotoviti prvi tovrstni decentralizirani prosti trg, ki je resnično enakovreden in odporen na vdore ali prevare..

Omeniti velja, da Virie ni plačilni sistem s trgom. Gre za trg (Distributed Exchange Network) z zelo uporabnikom prijaznim plačilnim sistemom. Edinstvenost Virie je v tem, da je to instrument za uporabo trga in ne obratno.

Zasebnost

Zasebnost je danes na trgu kriptovalut zelo pomembna tema. Ne samo navdušenci nad kriptoskrbniki skrbijo za svojo zasebnost, temveč tudi tradicionalne uporabnike interneta skrbi, kako ravnajo z njihovimi podatki.

Virie uporablja kriptografijo za zagotavljanje neizsledljivih transakcij. S to metodo je skoraj nemogoče dokazati, da je bila transakcija poslana z določenim naslovom.

Hkrati transakcij ni mogoče povezati z določenim uporabnikom, kot to zdaj lahko počne veliko podjetij z javnimi verigami blokov, kot sta Bitcoin (BTC) ali Ethereum (ETH).

Tako Virie zagotavlja resnično zasebnost uporabnikom, ki želijo trgovati na varnem in decentraliziranem trgu, na katerem so glavni atributi svoboda, decentralizacija in zasebnost.

Transakcije na trgu Virie ne zahtevajo osebnega dokumenta ali drugih zasebnih podatkov. Uporabniki lahko preprosto prenesejo in namestijo aplikacijo ter začnejo kupovati ali prodajati. Ustvari se lahko neomejeno število računov.

Kako deluje Virie?

Virie uporablja lastno izvedbo Proof-of-Stake, ki uporabnikom omogoča, da kopajo s svojimi kovanci. PoS je eden izmed najbolj priljubljenih soglasnih algoritmov na trgu in trenutno napaja različna blockchain omrežja, med drugim Binance Coin (BNB), Stellar (XLM), Cosmos (ATOM) in NEO..

Z uporabo PoS lahko Virie konkurira bankam in drugim finančnim institucijam. Poleg tega je PoS energijsko učinkovit soglasni algoritem v primerjavi s Proof-of-Work (PoW), ki poganja kriptovalute, kot sta Bitcoin ali Litecoin (LTC), ki za delovanje potrebujejo velike količine energije.

Da bi zagotovila učinkovito in revolucionarno rešitev veriženja blokov, Virie uporablja protokola PoS in PoW. Ta hibridni protokol varuje omrežje pred hekerji in zlonamernimi entitetami, hkrati pa omogoča zelo hitro in uporabniku prijazno privabljanje večjega števila uporabnikov.

Za kaj se lahko uporablja Virie?

Virie lahko uporabljate za nakup in prodajo vsega vrednega, medtem ko za plačilo uporabljate skoraj vse dragocene izdelke (fiat, kripto valute ali blago in storitve). Na primer, svobodnjak s sedežem v državi A lahko zlahka prejme želeno valuto od svojega delodajalca v državi B.

Hkrati lahko posamezniki kupijo dom v določeni jurisdikciji in plačilo prejmejo v 10-20 minutah.

Uporabniki, ki ne želijo uporabljati tradicionalnih plačilnih sistemov, kot so PayPal ali bančna nakazila, lahko zlahka začnejo uporabljati Virie brez dragih provizij, omejitev ali dolgih zamud..

Glede motivacije za projekt uradna spletna stran Virie pojasnjuje:

»Prizadevamo si za vse novo in napredno, predvsem pa cenimo svobodo. Zaradi tega eksperimentiramo s sintezo tehnologij in raje iščemo in delamo na vrhu, da bi našli najuspešnejše kombinacije in aplikacije, kar načrtujemo v prihodnosti. “

Prednosti pred drugimi sistemi

Virie je resnično decentralizirana. Trenutno borze kriptovalut uporabnikom ponujajo kripto rešitve, vendar uporabnikom ne zagotavljajo svojih zasebnih ključev. Na koncu s sredstvi ravna borza in jih lahko zamrznejo, če se za to odločijo.

Decentralizacija ni močna točka hitrih kriptovalutnih omrežij. Omrežja, ki so hitra in ponujajo nizke provizije, so ponavadi zelo centralizirana, kar je ena glavnih razlik pri Virie.

Decentralizacija je ena glavnih značilnosti tega blockchain omrežja. Uporabnikom omogoča enostavno trgovanje na prostem in konkurenčnem trgu.

Virie ima odprtokodno spletno orodje, ki uporabnikom omogoča ogled informacij o tržnih subjektih, ki delujejo v vesolju. Hkrati je mogoče spremljati bloke in transakcije na celotni verigi blokov Virie.

Obdelava transakcij traja od 10 do 20 minut, saj omrežje uporablja hibridno rešitev, ki združuje sisteme PoS in PoW.

Uporabniki lahko prenesejo odjemalsko programsko opremo Virie, ki je trenutno v preskusnem omrežju za Windows, Mac in Linux.

Kot smo že omenili, Virie ponuja zasebnost, ki ščiti uporabnike pred diktatorskimi vladami in drugimi regulativnimi agencijami, ki želijo zbirati informacije od uporabnikov.

Poleg tega lahko uporabniki sklepajo transakcije kadar koli, ne glede na delovni čas ali praznike.

Uporabniki bodo lahko uporabljali denarnice in naslove z določenim geslom. Račune je mogoče tudi varnostno kopirati.

Zaključek

Virie je blockchain omrežje, ki je popolnoma decentralizirano in želi uporabnikom zagotoviti resnično prost trg za izmenjavo blaga in storitev.

Omrežje uporabnikom ponuja tudi funkcije zasebnosti, da orodja za analizo verige blokov ne bodo mogli slediti svojim transakcijam ali povezati denarnice, naslovov ali transakcij z določenim uporabnikom..

Poleg tega Virie omogoča decentralizirane hitre in poceni transakcije z uporabo hibridnega sistema, ki združuje rešitvi Proof-of-Work in Proof-of-Stake.

Lahko prenesete programsko opremo Virie Client in izveste več o projektu Virie, tako da obiščete njihovo uradna stran.

Facebook: https://www.facebook.com/The-Virie-Project-106397074114548/?modal=admin_todo_tour Instagram: https://www.instagram.com/thevirieproject/ Twitter: https://twitter.com/thevirieproject

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map