Vodnik: Kako kupiti žetone EOS na Binance

Uvod

The EOS blockchain platforma je namenjena razvoju decentraliziranih aplikacij, podobnih omrežju Ethereum. Proces razvoja aplikacij v omrežju omogoča dostop do razvijalcev aplikacij s storitvami in funkcijami, ki jih lahko uporabljajo. Potencial EOS v letu 2018 je večji od katere koli druge kriptovalute.

EOS lahko postane eno največjih in najbolj priznanih kripto omrežij v industriji.

Platformo EOS je lansiral Dan Larrimer, ki je ustvarjalec Steem in BitShares leta 2017. Njegov cilj je združiti najboljše lastnosti raznolikih pametnih pogodbenih tehnologij. To je varnost Bitcoina in računalniške moči Ethereuma v eni sami platformi. Platforma naj bi imela razširljive decentralizirane aplikacije za vsakodnevno uporabo.

Skupina EOS predvideva gradnjo decentralizirane platforme aplikacij blockchain, ki je varna in enostavno prilagodljiva na tisoče transakcij vsako sekundo.

Žetoni EOS so žetoni ERC-20, ki se distribuirajo v omrežju Ethereum. V tem priročniku vas bomo naučili, kako kupiti EOS na borzi Binance.

Hkrati je EOS eno najnaprednejših in najbolj revolucionarnih omrežij v vesolju, saj ima edinstven način, da se približa izzivom upravljanja v decentraliziranih sistemih. Če želite izvedeti več o EOS, lahko to storite v priročniku, ki smo ga napisali o tem, kaj je EOS.

Najboljša denarnica za žetone EOS

Ker je EOS navidezna valuta, je za vlagatelje zelo pomembno, da imajo varno denarnico za shranjevanje EOS. Nekatere najboljše denarnice vključujejo Infinito EOS Wallet, imToken Wallet, Ledger Nano S Wallet in številne druge, kot sta Exodus Wallet ali Scatter EOS Wallet. 

Če želite vedeti, kako varno shraniti EOS, lahko preberete naš vodnik o najboljših EOS denarnicah na trgu.

Kako kupiti

Eno najboljših krajev za nakup / zamenjavo kriptovalut je na Izmenjava Binance Platforma. Verjetno je najbolj priljubljena izmed vseh borz in ima tudi vmesnik, ki je enostaven za uporabo.

Preden lahko trgujete s svojimi kovanci / žetoni na borzi Binance, morate biti registrirani na platformi. Preverjanje vašega računa prav tako odpravlja nekatere omejitve, ki so jih prvotno postavili skrbniki platforme, če pa je vaša izmenjava v zmernem obsegu, bi morala storiti le zahtevana registracija, to je preverjanje vaše registracije s povezavo, poslano na e-poštni naslov, pri katerem ste se registrirali. čisto v redu.

Binance je ena najbolj priljubljenih in priznanih platform na trgu kriptovalut. Borza je postala zelo znana zaradi široke palete storitev, ki jih ponuja uporabnikom z vsega sveta. 

Platforma ne ponuja le možnosti nakupa in prodaje digitalnih sredstev, temveč ponuja tudi storitve za zagon IEO, omrežje blockchain, decentralizirano borzo Binance DEX in številne druge storitve, vključno s fundacijo, ki zbira donacije za ljudi v stiski.. 

Če se sprašujete, kako kupiti EOS z uporabo Binance, naj vam povem, da ste na pravem mestu. V samo nekaj korakih boste lahko hitro in varno pridobili digitalna sredstva, ki jih potrebujete.  

Po podatkih CoinMarketCap je Binance v zadnjih 24 urah zabeležil 853 milijonov ameriških dolarjev. To je omogočilo, da je bila platforma 9. največja po količini, s katero uporabniki trgujejo. 

Borza vam omogoča nakup ali prodajo EOS z Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Paxos Standard (PAX), TrueUSD (TUSD), USD Coin (USDC) in Tether (USDT). 

Ustvarite račun tako, da izpolnite obrazec na strani za registracijo Binance.

 • Registracija je preprosta; vnesti morate le veljaven e-poštni naslov in varno geslo, ki ga ljudje težko uganejo. To lahko storite s klikom tukaj.
 • Ustvarjeno sporočilo vam bo poslano, da potrdite, da ste se registrirali na platformi. Prijavite se v svojo pošto in aktivirajte svoj račun. S tem preverite svojo registracijo in začnete postopek pridobivanja žetonov EOS.

Pošljite nekaj Ethereuma ali njegove delčke na platformo Binance.

 • Zdaj, ko ste prijavljeni na platformo, morate na platformo poslati nekaj kriptovalut. To storite tako, da kliknete SREDSTVA in nato povezave ODSTOPANJE DEPOZITOV na vrhu strani.
 • Ko se stran naloži, poiščete Ethereum. Iskalno polje na strani vam pomaga hitro najti kovanec, ki ga želite položiti.
 • Kliknite gumb DEPOSIT pred Bitcoinom in počakajte, da se ustvari naslov denarnice Ethereum. Na ta naslov želite poslati svoje žetone Ether; poslana vrednost se mora na Binanceu pojaviti največ v nekaj minutah.
Zdaj lahko svoje etre zamenjate za žetone EOS na borzi Binance.
 • Kliknite povezavo EXCHANGE poleg logotipa Binance, nato izberite možnost Basic link, ki se prikaže.
 • V zgornjem desnem kotu strani izmenjave so navedeni pari, s katerimi se trguje na borzi.
 • Poiščite EOS / ETH par, kliknite in počakajte trenutek, da se grafikon naloži.
 • V razdelku Nakup grafikona za par prvo polje prikazuje vrednost ETH, ki jo plačate za EOS.
 • Drugo polje vam omogoča, da vnesete znesek EOS, ki ga želite kupiti.
 • Z gumbi 25%, 50%, 75% in 100% označite število deponiranih sredstev, ki ste jih pripravljeni uporabiti za transakcijo. 100% izkoristi vsa vaša položena sredstva.
 • Zadnje polje prikazuje število eterjev, ki jih plačujete za transakcijo.
 • Za zamenjavo kliknite gumb KUPI EOS.

Binance je dodal tudi novo možnost, ki uporabnikom omogoča nakup različnih digitalnih sredstev s pomočjo kreditne kartice. To je najlažji in najhitrejši način za pridobitev virtualne valute, namesto da bi poslali sredstva z druge borze. To je tudi eden najbolj varnih načinov, saj vam ni treba odpirati računov v drugih borzah, tam kupovati digitalna sredstva in jih pošiljati na platformo Binance. 

Žetone EOS bi morali imeti čez minuto ali dve v ustrezni denarnici na borzi Binance.

Uporabniki bi morali svoja digitalna sredstva vedno shraniti v varne denarnice, namesto da bi sredstva puščali na borzah kriptovalut, na katere hekerji in napadalci običajno ciljajo. Če želite dvigniti sredstva, morate na začetnem zaslonu na borzi odpreti gumb »dvigni«. 

Po njem boste morali predstaviti podatke o svoji denarnici, natančneje o EOS. Ko izpolnite zahtevane podatke, boste lahko dvignili sredstva. 

V času pisanja tega članka je EOS 8. največje digitalno sredstvo na trgu s tržno oceno 3,91 milijarde USD. Vsak kovanec EOS lahko kupite za 4,22 USD na kovanec. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map