Kako sodelovati v 11. projektu OKEx Jumpstart DEAPCOIN (DEP)

PRVI KORAK: PRIJAVITE SE NA OKEx IN PRENESITE PREVERJANJE STOPNJE KYC 2

Na domači strani OKEx kliknite "Prijavite se" v zgornjem desnem kotu za registracijo na OKEx. Registrirate se lahko po e-pošti ali telefonu, nato bo sistematično poslana 6-mestna koda, vnesite pravo številko, nato boste registracijo dokončali.

Če želite sodelovati v OKEx Jumpstart, morate predhodno opraviti preverjanje KYC 2 ravni. Prijavite se v svoj račun in kliknite "Preverjanje KYC" pod ikono vašega profila. Obstajajo skupno tri ravni preverjanja, od katerih vsaka vsebuje različne zahteve po informacijah in 24-urne omejitve umika. Vnesite svoje osebne podatke, da opravite preverjanje KYC. Upoštevajte, da nekatera področja niso usposobljena za sodelovanje na Jumpstartu, ki ga najdete v napovedi.

DRUGI KORAK: KUPITE KRIPT IN TRGOVINO

Nova pravila OKEx Jumpstart vključujejo ekskluzivno sejo dodelitve OKBelievers in ekskluzivno sejo dodelitve OKTraders. Uporabniki morajo imeti najmanj 100 kripto platforme OKEx Platform – OKB za OKBelievers ali trgovati z najmanj 5 BTC ekvivalentnimi zneski za OKTraders.

Če želite kupiti OKB, morate klikniti "Nakup Crypto" v zgornji menijski vrstici in nato izberite OKB, valuto za nakup in način plačila. V polje vnesite znesek valute in sistem bo izračunal, koliko OKB boste dobili. Najnižji prag je 100 OKB, zdaj pa je cena OKB 4,42 USD, nato lahko izpolnimo “442” in kliknemo "Kupi zdaj" da skočite na stran za plačila tretjih oseb. Po poravnavi plačila bo 100 OKB nakazanih na vašo denarnico OKEx. Lahko ga preverite "Sredstvo".

Za trgovanje z OKTraderjem lahko trgujete tudi z drugimi kripto. V zgornji menijski vrstici kliknite "Trgovina" in nato izberite "Spot trgovanje", lahko izberete trgovalne pare na levi strani, da kupite kripto. Izračunali bomo vaš skupni znesek trgovanja, enakovreden znesku BTC od ustanovitve OKEx, vključno s promptnim trgovanjem in trgovanjem z maržami.

TREČI KORAK: PRIDOBITE KOEFICIJENT DODELITVE

Če želite dobiti najvišji koeficient dodelitve, morate dosledno držati najmanj 2500 OKB 5 dni pred tzadnji čas naključnega posnetka prodaje oken ali vaš zbrani znesek promptnega trgovanja, saj je vzpostavitev OKEx višja od 100, izračunano v BTC.

Na kratko, večji kot imate OKB, večji koeficient dodelitve je zagotovljen. Če OKB ne držite 5 dni vnaprej, lahko kupite večjo količino OKB preden zadnji čas naključnega posnetka prodaje žetonov doseže prag udeležbe. Upoštevajte, da bomo vsak dan naključno posneli uporabniški račun uporabnikov OKB, vključno s plačilnim računom, Spot računom, Fiat računom in Margin računom.

Kar zadeva OKTraders, upoštevajte, da pretekli akumulirani obseg promptnega trgovanja vključuje obseg promptnega trgovanja in obseg maržnega trgovanja.

Formulo dodelitve, posamezni koeficient dodelitve in posnetke posnetkov OKB si lahko ogledate na domači strani OKEx Jumptusers in obvestilo.

ČETRTI KORAK: ZASEDBA PRODAJE ZNAKOV 8. APRILA


Prodaja žetonov OKEx Jumpstart se bo začela 8. aprila. Ekskluzivna seja dodelitve OKBelievers se bo odprla ob 04:00 (UTC), seja dodelitve privilegijev OKTraders pa ob 05:00 (UTC). Vsaka seja prodaje žetonov bo trajala 30 minut. Preden se konča, ni omejitve naročnine.

Kot primer vzamemo sejo OKTraders Privilege Allotment.

Na domači strani OKEx Jumpstart po branju obvestila kliknite »Prebral sem«.

Zdaj lahko preverite pravila prodaje žetonov, podrobnosti dodelitve, stopnjo dodelitve in odštevanje dodelitve.

Kliknite »Podrobnosti dodelitve« in vstopite na stran DEP Sale.

Izpolnite znesek dodelitve DEP in sistem bo izračunal, koliko stane OKB. Skupno stanje na OKB si lahko ogledate tukaj.

Kliknite »Naroči se«, nato boste v čakalni vrsti za naročnino, rezultat dodelitve pa bo objavljen 30 minut po koncu seje.

Podrobnosti, kot so posamezne omejitve naročnin in menjalni tečaj posamezne prodaje žetonov, bodo objavljene v Podrobnosti o prodaji žetonov OKEx Jumpstart x DEAPCOIN (DEP).

Ko se obdobje dodelitve konča, bodo žetoni nakazani na uporabniški račun za financiranje OKEx in ustrezen znesek OKB bo odštet. Preostali znesek zadržanja OKB za naročnino bo sproščen. Druga dodelitvena seja se bo začela po zaključku izračuna rezultatov. Uporabite lahko OKB, ki je izšel iz prve seje v drugi seji.

Zdaj ste uspešno sodelovali v OKEx Jumpstart. Nato lahko počakate na šifrirni seznam za nadaljnje trgovanje. Trgovinski par DEP / USDT bo odprt ob 7:00 (UTC) in DEP / USDK ob 9:00 (UCT), isti dan kot prodaja žetonov Jumpstart.

Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi s pravili ali transakcijami, se lahko obrnete na našo spletno podporo strankam ali oddate vozovnico.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map