Kako sodelovati v OKEx Jumpstart

Dragi uporabniki, dobrodošli na našem OKEx Jumpstart. Ta odlomek bo v glavnem govoril o dveh delih za nadaljnje poznavanje projekta OKEx Jumpstart. Prvi del so koraki za udeležbo pri projektu, drugi del pa o podrobnostih pravil.

Uvod:

Prvi del: Kako se udeležiti projekta

Prvi korak: Pripravite račun OKEx v tujini

Drugi korak: Nakup OKB

1. Kako dobiti večji znesek dodelitve prek OKB

(1) Znesek ekskluzivne dodelitve OKBelievers

(2) Znesek dodelitve bonusa OKTraders

Tretji korak: Pridružite se

Drugi del: Pravila

1. Dodelitev:

2. Podrobnosti prodaje žetonov

3. Opozorilo o tveganju

Zdaj, v prvem delu, se pogovorimo o tem, kako se udeležiti projekta, ki bo razdeljen na tri korake, kot sledi:

Prvi korak: Pripravite račun OKEx v tujini

Najprej pripravite račun OKEx. Če želite dobiti svoj račun, lahko obiščete: https://www.okex.com/join?channelFlag=ACECO2500921, če pa račun že imate, se prijavite, ko se udeležite projekta, prosim.

Drugi korak: Nakup OKB

Kako dobiti večji znesek dodelitve prek OKB

  1. Znesek ekskluzivne dodelitve OKBelievers

Najnižji prag za sodelovanje pri prodaji žetonov: 5-dnevni povprečni znesek imetja ≥ 100 OKB. Če se vaš znesek lastništva OKB zmanjša ali če nehate imeti OKB v 5-dnevnem obdobju, lahko razmislite o nakupu večje količine OKB pred zadnjim naključnim posnetkom prodaje žetonov, da dosežete prag udeležbe;

• V primerjavi z nakupom velike količine OKB pred začetkom prodaje žetonov bo dosledno držanje OKB zagotovilo višje koeficiente dodelitve in s tem pridobitev višjega dejanskega zneska dodelitve;

• Če minimalni znesek imetja OKB in povprečni znesek imetja OKB ustrezata različnim koeficientom dodelitve, ne glede na to, kateri bo veljal višji.

2. Znesek dodelitve bonusa OKTraders

Znesek dodelitve bo določen na podlagi skupnega zneska uporabniškega promptnega trgovanja (izračunanega v BTC), odkar je OKEx ustanovljen. Ustrezni koeficient dodelitve si lahko ogledate na domači strani OKEx Jumpstart in je prikazan spodaj:

Akumulirani znesek promptnega trgovanja na OKEx (v BTC) [5, 10] [10, 20] [20, 50) [50, 100) [100, + ∞)
Koeficient dodelitve za drugi krog 1. 2. 3. 4. 5.

Vljudno opozorilo: bolje bi bilo, da OKB kupite pred 00:00 12. junija (čas samo za OKEx Jumpstart 14. projekt WGRT), da boste lahko dosegli največji koeficient dodelitve; (Če je dogodek zadnji dan, morate valuto nakazati pred 00:00 17. junija v primeru neuspešnih dodelitev.)

Tretji korak: Pridružite se

Čas za vsako združenje projekta OKEx Jumpstart je drugačen in tokrat bomo za primer uporabili OKEx Jumpstart 14. projekt WGRT, za več podrobnosti o celotnem projektu OKEx Jumpstart pa lahko obiščete https://www.okex.com/jumpstart.

Po 12. uri 17. junija po UTC + 8) (čas za OKEx Jumpstart 14. projekt WGRT) obiščite https://www.okex.com/jumpstart in se prijavite s svojim računom v tujini.

Lahko pa tudi vstopite na uradno spletno mesto OKEx in nato kliknete “Jumpstart”.

Nato se odpre stran za dodelitev in na naslednjo stran lahko kliknete »Podrobnosti o dodelitvi«.

17. junija ob 12:00, UTC + 8), ko pridete na stran WGRTSale, kliknite “Dodelitev”, prosim.

(Opomba: zgoraj omenjeni čas je v skladu z OKEx Jumpstart 14. projekt WGRT)

Pravila:

Dodelitev:

1. Ko se obdobje dodelitve konča, bodo žetoni nakazani na uporabniški račun za financiranje OKEx in ustrezen znesek OKB bo odštet. Preostali znesek OKB na čakanju za naročnino bo sproščen;

2. Druga dodelitvena seja se začne, ko končamo z izračunom rezultatov. Uporabite lahko OKB, ki je izšel iz prve seje v drugi seji.

Podrobnosti prodaje žetonov

1. Pravila za posnetke: dnevno bomo naključno posneli uporabniški račun uporabnikov OKB, vključno s plačilnim računom, Spot računom, Fiat računom in Margin računom;

2. Zgodovinski kumulirani obseg promptnega trgovanja vključuje obseg promptnega trgovanja in obseg trgovanja z maržo;

3. Ogled koeficienta dodelitve: Zapise posnetkov OKB in posamezni koeficient dodelitve si lahko ogledate na domači strani OKEx Jumptusers;

4. Izračun dodelitve

Tako ekskluzivna seja dodelitve OKBelievers kot ekskluzivna seja dodelitve OKTraders bosta sledila isti formuli dodelitve spodaj:

Formula dodelitvena formula)

mceclip0.png? x-oss-process = slika / kakovost, q_85

5. Primer

Uporabniki A, B, C in D želijo sodelovati na ekskluzivni seji dodelitve OKBelievers. Predpostavimo, da so njihovi posnetki držanja OKB naslednji:

Posnetek A B C D
Najmanjši dnevni OKB Holding 500 50 1000 1500
Povprečno dnevno OKB Holding 1500 50 1000 5000

V skladu z zgornjo tabelo bo koeficient dodelitve zasedanja OKBelievers Exclusive Allotment Session uporabnika A, B, C in D 15, 0, 20 in 30, uporabnik B pa ni upravičen do naročnine. Recimo, da je dobava seje 1000 žetonov, potem bo naročnina uporabnikov A, C in D 1000, 300 oziroma 500. Dodelitev bo naslednja:

mceclip0.png? x-oss-process = slika / kakovost, q_85

Če je med ekskluzivno dodeljevalno sejo OKTraders skupni obseg trgovanja na kraju samem uporabnika A 20 BTC in uporabnika B 8 BTC, bodo njihovi koeficienti dodelitve na tej seji 3 oziroma 1. Recimo, da je skupna ponudba seje 300 žetonov, potem bo naročnina uporabnikov A in B 200 oziroma 300. Dodelitev bo naslednja:

mceclip6.png? x-oss-process = slika / kakovost, q_85

Opozorilo o tveganju

• V skladu z ustreznimi predpisi uporabniki iz naslednjih držav / regij (po informacijah KYC) ne morejo sodelovati v naročnini: Kitajska celina, Kitajska Hong Kong, Kuba, Iran, Severna Koreja, Krim, Sudan, Malezija, Sirija, ZDA [vključno z vsa ozemlja ZDA, kot so Portoriko, Ameriška Samoa, Guam, Severni Marianski otok in Ameriški Deviški otoki (St. Croix, St. John in St. Thomas)], Bangladeš, Bolivija, Ekvador in Kirgizija;

• Trgovanje z digitalnimi sredstvi vključuje veliko tveganje in lahko povzroči izgubo vašega vloženega kapitala. Zagotoviti morate, da v celoti razumete tveganje, upoštevajte svoje izkušnje, naložbene cilje in po potrebi poiščite neodvisen finančni nasvet. Te objave in vseh drugih informacij o OKExu ne smemo obravnavati kot investicijski nasvet. OKEx ni odgovoren za izgube, ki nastanejo z uporabo teh informacij;

• Vsak posameznik, ki posega v postopek ali postopke naročnine, bo diskvalificiran iz OKEx Jumpstart;

• V primeru kakršnega koli spora si OKEx Jumpstart pridržuje pravico do končne odločitve.

Zahvaljujemo se vam za vašo stalno podporo in vam zagotavljamo naše najboljše storitve ves čas.

S spoštovanjem,

V redu

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map