Krmarjenje po različnih računih OKEx

Ste se kdaj vprašali, koliko vrst računov je na OKExu?

Odgovor je 9 – Račun za financiranje, Spot račun, Margin račun, Futures račun, Perpetual Swap Account, Možnostni račun, Fiat račun, Varčevalni račun in Rudarski račun.

Morda se zdi zastrašujoče, če bi morali upravljati 9 različnih računov, da ne omenjam, da morate neprestano spreminjati trg 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Toda računi so posebej zasnovani tako, da ustrezajo vašim različnim potrebam pri trgovanju, tako da jih lahko vedno kar najbolje izkoristite. Oglejmo si račune in njihove funkcije.

Različni računi & njihove funkcije

Ponujamo različne račune, ki uporabnikom omogočajo enostavno upravljanje s svojimi sredstvi in ​​nadzor tveganj, sredstva na vsakem računu so neodvisna in prenosljiva. Če morajo uporabniki na primer opraviti promptno trgovanje ali trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti, morajo vnaprej nakazati sredstva na ustrezne promptne ali izvedene račune prek pristanišča za prenos sredstev.

1. Račun za financiranje

Upoštevajte, da je to vaš »glavni« račun na OKExu, saj račun za financiranje upravlja pologe, dvige in stanje vašega sklada. Vsa letala in bonusi, ki jih osvojite z našimi promocijami, se pošljejo tudi na vaš račun za financiranje (obvezno obiščite naše spletno mesto, da jih zberete!) Ti lahko položite sredstva na svoj račun za plačilo, ali dvignite sredstva s svojega finančnega računa v svojo osebno denarnico ali računi na drugih platformah.

2. Spot račun

Spot račun se uporablja za promptno trgovanje. Tu lahko preverite stanje na kraju samem in jih uporabite za trgovanje z vsemi pari na promptnem trgu. Za trgovanje morate najprej nakazati sredstva na svoj Spot račun s svojega finančnega računa.

3. Račun marže

Margin račun, posebej zasnovan za trgovanje z maržami. Vsak maržni trgovalni par je povezan z enim maržinskim računom, in morate obvladovati tveganja posebej za vsak trgovalni par. Če želite opravljati trgovanje z maržo trgovalnega para, morate nakazati sredstva v isti valuti kot osnovna valuta ali valuta ponudbe para na svoj ustrezni Margin račun. Neposreden prenos sredstev je na voljo med Margin računi trgovalnih parov z isto osnovno valuto (npr. ETH lahko prenesete s svojega ETH / USDT maržnega računa na svoj ETH / BTC Margin Account).

4. Terminski račun

Terminski račun se uporablja za terminsko trgovanje. Vsaka terminska pogodba ima en ustrezen terminski račun, donos in tveganje na vsakem računu se izračuna ločeno. Ker imamo dve vrsti terminskih pogodb, USDT-maržo in kovanec, prenos med računi deluje drugače. Samo osnovne valute, kot sta BTC in ETH, se lahko prenesejo kot marže na terminske račune terminskih pogodb s kovancem in samo USDT lahko prenesejo kot marže na terminske račune terminskih pogodb z USDT maržo..

5. Perpetual Swap Account

Trajni swap račun se uporablja pri večnem swap trgovanju. Podobno kot pri maržnem računu, vsaka pogodba o trajni zamenjavi ima ločen račun trajne zamenjave, donos in tveganje na vsakem računu se izračuna ločeno. Samo osnovne valute, kot sta BTC in ETH, se lahko prenesejo kot marže na račune trajne zamenjave s kovanci s trajno zamenjavo, samo USDT pa se lahko kot marže prenesejo na trajne swap račune pogodb o trajni zamenjavi s USDT.

6. Možnosti Račun

Možnostni račun se uporablja za trgovanje z opcijami. Ker smo že začeli trgovati z možnostmi BTC, lahko zdaj BTC položite na svoj račun možnosti za trgovanje.

7. Spot račun

Spot račun se uporablja za promptno trgovanje. Ti lahko zamenja fiat valuto v kriptovaluto glede na sistemski tečaj. Pretvorjena kripto bo shranjena na vašem računu Fiat.

8. Varčevalni račun

Varčevalni račun je kraj, kjer shranjujete svoje donose od prihrankov. Prihranek je izdelek z dodano vrednostjo, ki uporabnikom omogoča delitev dohodka OKEx-a iz maržnih posojil. Logika je preprosta. Ko vnesete svoje rezervne kovance na varčevalni račun, bomo sklad posodili našim maržnim trgovcem kot maržna posojila. Nato bo del obrestnih obresti, zbranih od trgovcev, dodeljen kot obresti za vaše prihranke. Tukaj je ni zahteve glede minimalnega depozita ali omejitev zaklepanja. Rezervne kovance lahko dobro izkoristite s prihranki.

9. Rudarski račun

Rudarski račun se uporablja za shranjevanje donosa rudarjenja iz bazena OKEx. Sredstva na svojem rudarskem računu lahko uporabite za vložitev žetonov, vaš donos kriptokopa, ustvarjen v skupini OKEx, pa bo prav tako knjižen v dobro vašega rudarskega računa ustrezne kriptovalute..

Glavni račun & podračuni

Morda boste opazili, da obstajata dve vrsti računov, ki jih nismo pokrivali – glavni računi in njihovi podračuni. Glavni račun se lahko prijavi za več podračunov, vsak podračun pa ima neodvisna številka računa in geslo. Podračuni se upravljajo prek glavnega računa z deljenimi dovoljenji. Del sredstev lahko prenesete na podračune, tako da lahko ločeno izvajate trgovanje s promptom, maržami, terminskimi pogodbami in opcijami, ne da bi uporabljali sredstva z glavnega računa. Vendar ti ne more dvigniti sredstev s svojih podračunov. Najprej morate nakazati sredstva s svojih podračunov na svoj glavni račun, nato pa sredstva od tam dvigniti.

Stopnja provizije za transakcijo in raven preverjanja KYC vaših podračunov sta enaka ravni vašega glavnega računa. Število zahtev za naročila z glavnega računa in vsakega podračuna pa se izračuna ločeno. Na ta način lahko bolj fleksibilno trgujete in je lažje upravljati.

Še vedno zmeden?

Včasih tudi mi. Ne skrbite, vedno smo vam na voljo. Kadar koli se obrnite na nas po e-pošti [e-pošta zaščitena] ali klepetajte z nami na Telegramu https://t.me/OKExOfficial_English!

Sledite OKEx na:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Spletno mesto: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map