Tehnični tednik – Nič ni dobrega ali slabega, vendar razmišljanje to naredi (2. junij)

Na kratko

 • BTC je v torek v Aziji ponovno prevzel psiholoških 10000 ravni; altcoin-i so bili večinoma v zelenem.
 • Tehnični kazalniki to kažejo BTC lahko začeli igrati dohitevanje, pri čemer je bil občutek večinoma pozitiven.
 • ETH še vedno pod žarometi altcoinov, saj je cena drugega največjega kriptoa dosegla 250, medtem ko ADA in LTC bili tudi v središču pozornosti.

Pregled trga

Trgi kriptovalut so bili na začetku azijske seje v torek na splošno zeleni, saj je trgovce in vlagatelje razveselil skok BTC cene, ki so vodilno kripto vrnile nazaj nad ključnih 10000 ravni in dosegle svež trimesečni vrh.

Trgi se lahko sprašujejo, če je trenutno BTC rally bi lahko nadaljevali na več kot 10000 ravneh, raziskava kaže, da je pozitivno razpoloženje ostalo nedotaknjeno. Sentixov časovni diferencialni indeks Bitcoin meri razliko med kratkoročnim razpoloženjem in srednjeročnimi zaznavami, indeks je prejšnji teden dosegel -0,3, ta teden pa se je nekoliko okrepil. Patrick Hussy, generalni direktor pri Sentixu, je dejal, "strateška pripravljenost za nakup je povezana z rahlim optimizmom v razpoloženju, kar bi moralo v prihodnjih tednih povzročiti dvig cen Bitcoinov. “

Slika 1: Sentixov indeks časovne razlike Bitcoin

Vir: Sentix

Slika 2: Nagib BTC 25d

Vir: Skew

Poleg tega lahko podatki o trgovanju z izvedenimi finančnimi instrumenti podpirajo tudi a BTC primer relija. Podatki podjetja Skew to kažejo BTCNagib možnosti je ostal na negativnem ozemlju (-8%), kljub temu, da se je število vrnilo od najnižjih vrednosti (-11,7%). Negativni nagib običajno nakazuje, da bi se lahko kratkoročno nihanje povečalo in bi lahko spodbudilo premik navzgor. Vendar je to lahko le del slike; trgovci in vlagatelji verjetno ne želijo zamuditi ostalih podatkov o trgovanju z izvedenimi finančnimi instrumenti na Nadzorna plošča OKEx avtor Skew.

Drugje, ETH nadaljuje pod žarometi, saj so cene drugega največjega kriptografskega sistema preizkušale ključnih 250 ravni. NEO in ONT presegel večji altcoin, povečal več kot 8%. Na drugi strani, MKR in HBAR trguje približno 1% nižje.

TRX je nastavite prihodnji ponedeljek objavili nov izdelek, ki bi lahko bil glavni poudarek za Tron opazovalci. Medtem, XMRTehnična konferenca MoneroKon predvidoma se začne sredi meseca. Letni dogodek naj bi se osredotočil na vprašanja zasebnosti in finančne tehnologije.

Analiza cen

BTCUSDT – Začetek novega relija?

 • BTCUSDT ustvaril pozitiven preboj iz prejšnjega vzorca trikotnika in dosegel trimesečno višino. Kartografsko verjamemo, da bi to lahko bil začetek srednjeročnega rallya.
 • Dnevni MACD je pravkar proizvedel bikovski križanec, kar pomeni, da se je zagon vzpostavil, medtem ko RSI še vedno ni v prekupljeni coni, kar kaže na to, da bi lahko bilo še prostora, ki bi omogočil več premikov navzgor.
 • Hkrati smo opazili, da se je težavnostni trak spet stisnil, kar pomeni, da bi lahko nekateri rudarji kapitulirali. Kot priznani analitik Willy Woo razloženo, obrnitev težavnostnega traku bi lahko pomenila začetek teka z biki. Čeprav pa bo trajalo to stiskanje, je drugo vprašanje.
 • Verjamemo, da bi lahko bila 10500 še vedno pomembna raven odpornosti, in par morda ne bo uspešno izterjal takšnih ravni z enim samim poskusom. Menimo, da bi lahko bili kratkoročno ključni prejšnji najvišji vrednosti 10077 in 9955. Če bo ponovna pridobitev teh dveh ravni potrjena, bi to lahko utrdilo temelje za prehod nad 10500.

Slika 3: Dnevni grafikon BTCUSDT

Vir: OKEx; Tradingview

ETHUSDT – Znaki kažejo, da se biki utrujajo?

 • ETHUSDT povzročil še pomembnejši preboj iz prejšnjega vzorca trikotnika in rally se nadaljuje od takrat. Nekateri znaki pa kažejo, da bi se rally lahko kmalu začel utrujati.
 • Vidimo, da je MACD ostal pozitiven, kar pomeni, da je bil zagon še vedno nekoliko nedotaknjen. Vendar je RSI že bil v prekupljeni coni, kar pomeni, da bodo morda biki potrebovali več konsolidacije, preden nadaljujejo.
 • Poleg tega sta se dve vrstici stohastika pomešali na območju prekomerne kupljenosti, kar bi lahko bil še en zaskrbljujoč znak za ETH bikov, saj bi to lahko tudi okrepilo primer mitinga, ki se začne utrujati.
 • Verjamemo, da bi bila najvišja možna temperatura 30. aprila blizu 227 prva stopnja za opazovanje na spodnji strani, medtem ko bi bila visoka temperatura 8. marca blizu 251 lahko drugo območje za opazovanje..

Slika 4: Dnevni grafikon ETHUSDT

Vir: OKEx; Tradingview

ADAUSDT – Čas za zavijanje?

 • ADAUSDT je okrepila nedavna napoved prihajajočega Shelley hard forka, par pa je bil v zadnjih sedmih dneh eden najuspešnejših kriptofonov.
 • Verjamemo pa, da bi bil shod lahko bolj zdrav, če bi se utrdila.
 • Kazalniki zagona lahko tudi okrepijo primer konsolidacije cen, saj je stohastik sprva ustvaril medvedji križanec v prekupljeni coni. Hkrati je bil RSI globoko v prekupljenem območju.
 • Končni oscilator je bil tudi v medvedjem razhajanju, saj je cena povzročila nekaj višjih vrhov, medtem ko UO ni sledil.
 • Idealen primer bi bila konsolidacija na trenutnih ravneh, namesto ponovnega preizkusa podpore na dnu kanala blizu 0,057.

Slika 5: Dnevni grafikon ADAUSDT

Vir: OKEx; Tradingview

LTCUSDT – nastavi za testiranje 200 MA

 • LTCUSDT naj bi preizkusil 200-dnevno območje drsečega povprečja, ki je trenutno tik pod 50, in blizu zgornjega upora trikotnika. To je tudi področje, ki ni testirano od začetka marca.
 • Verjamemo, da trenutni nejasen zagon morda kratkoročno ne bo dovolil, da bi cena presegla takšno raven, čeprav se je MOM nekoliko oddaljil od navzdol.
 • Ker RSI dosega stopnjo prekomerne kupljenosti, to okrepi primer ponovnega preizkusa spodnje opore trikotnika, preden se ustvari preboj.

Slika 6: Dnevni grafikon LTCUSDT

Vir: OKEx; Tradingview

Avtor: Cyrus Ip – raziskovalni analitik

Objavil: OKEx

02. junij 2020

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map