Trgujte pametno in zaslužite ostro

OKEx je bil vodilni na trgu v blockchain in kripto industriji glede obsega trgovanja, držav, ki služijo, in uporabniške baze. Z uporabniki iz več kot 100 držav ponuja OKEx najbolj popoln nabor izdelkov v tej panogi, od promptnega trgovanja, trgovanja s maržami, trgovanja s C2C, pa tudi kripto izvedenih finančnih instrumentov, ki trgovcem, rudarjem in institucionalnim vlagateljem pomagajo optimizirati svoje naložbene strategije..

Ta članek vas bo popeljal skozi široko paleto izdelkov, ki vam jih prinaša OKEx, in vam omogočil, da postanete pameten trgovec na OKEx!

Opozorilo o spojlerju: pomaknite se navzdol in dodatne nagrade bodo na vašem računu OKEx, potem ko se naučite trgovati na OKEx!

Ne pozabite se prijaviti in dokončati preverjanje KYC2 pred začetkom trgovanja! Oglejte si ta članek, če želite izvedeti več o tem, kako dokončati preverjanje KYC.

Ko se registrirate v OKEx in opravite preverjanje identitete 2. stopnje, ne pozabite izpolniti svojega vsakodnevno kripto učenje z ogledom videoposnetka ali branjem članka, ki ga je objavila akademija OKEx, in v vaši denarnici je brezplačni Bitcoin! Oglejte si članek za podrobno vadnico, kako vsak dan zaslužiti brezplačne bitcoine!

  1. Kripto do kripto spot trgovanja

Ko se tehnologija veriženja blokov še naprej razvija in sprejema, je trgu na voljo več žetonov. V podjetju OKEx smo zavezani, da bomo ponudili iznajdljivo, uporabniku prijazno in skladno platformo za trgovanje ter pomagali rasti blockchain projektov.

OKEx je po obsegu trgovanja eden največjih svetovnih trgov, ki trgovcem ponuja močno likvidnost. Ponujamo več kot 200 visokokakovostnih sredstev z več kot 400 trgovalnimi pari, navedenimi za trgovanje.

Kliknite tukaj, če želite izvedeti več o tem, kako opraviti promptno trgovanje!

  1. Trženje marž

Trženje z maržami je način trgovanja z izposojo sredstev pri trgovcih ali borzah. Uporabnikom omogoča, da z majhno količino začetnega kapitala izkoristijo svoje položaje za povečanje dobička pri promptnem trgovanju.

OKEx podpira skupno 34 sredstev za trgovanje s kritjem, vključno z BTC, LTC, ETH, ETC, BCH, USDT, BSV, DASH, EOS, NEO, QTUM, TRX, XRP, ADA, ALGO, ATOM, BTM, BTT, ELF, HC, IOST, IOTA, LINK, OKB, OMG, ONT, VSYS, XLM, XMR, XTZ, ZEC, ZIL, HBAR in RVN.

Kliknite tukaj, če želite izvedeti več o izvedbi promptne trgovine!

  1. Trgovanje s terminskimi pogodbami

OKEx si prizadeva uporabnikom zagotoviti vse možnosti trgovanja, ki so na voljo za varovanje pred tveganji in iskanje večje rasti premoženja. Zato ponujamo prvo terminsko trgovanje s kriptovnimi sredstvi na svetu. Od začetka je bil dobro sprejet med našimi institucionalnimi strankami, poklicnimi trgovci in rudarji.

Tu podpiramo glavna kripto sredstva, in sicer Bitcoin, Ethereum, EOS, Litecoin, Bitcoin Cash, Bitcoin SV, XRP, TRX in Ethereum Classic

Kliknite tukaj, če želite izvedeti več o tem, kako izvesti terminsko trgovanje!

  1. Trgovanje z opcijami

OKEx trenutno ponuja opcijske pogodbe s štirimi različnimi roki. Prodaja zahteva kratko kvalifikacijo, ki jo lahko omogočite z opravljanjem kvizov. Možnosti prodaje zahtevajo, da razpoložljivo sredstvo na računu ni manjše od 0,2 BTC (ali ekvivalent drugih sredstev) ali obseg trgovanja na opcijskem računu v zadnjih 30 dneh ni manjši od 2 BTC (ali enakovredna druga sredstva)

Ko odprete opcijski položaj, bodite previdni pri nadzoru tveganja. Ko bo stanje na računu kmalu doseglo rezervo za vzdrževanje, to pomeni, da je pozicija izpostavljena večjemu tveganju; ko bo stanje na računu nižje od rezerve za vzdrževanje, bo vaša pozicija likvidirana.

Kliknite tukaj, če želite izvedeti več o tem, kako opraviti terminsko trgovanje!

OKEx z veseljem objavlja ekskluzivno ponudbo za nove uporabnike! Prejmite do 11,5 USDT kot dodatne nagrade na računu, tako da izpolnite spodnja preprosta opravila.

Obdobje nagrad: (10:00 AM UTC) 1. julija 2020 do 11. julija, 2020 (12:00 po UTC).

– Prijavite se zdaj, če tega še niste storili.

– Dokončajte preverjanje KYC 2. stopnje (+ 0,5 USD)

– Izpolnite poljuben znesek pologa (+1 USDT)

– Nakup katere koli kriptovalute prek platforme OKEx “Kupi kripto” (+1 USDT)

– Izpolnite kar koli od naslednjega: Crypto do kripto spot trgovanja / Margin trading / Futures trading / Options trading (+ 2USDT)

– Nakup in pridobitev OKB (+2 USDT)

– Naredite tri nove napotnice k nam s pomočjo vaše referenčne povezave (+5 USDT)

Ne pozabite ZASLUŽITI BREZPLAČNI BITKOINI VSAK DAN, tako da si ogledate video ali preberete članek, ki ga je objavila akademija OKEx! Oglejte si članek za podrobno vadnico o tem, kako vsak dan zaslužiti brezplačne Bitcoin!

Spremljajte nas na Telegramu (povezava :) in Twitterju (povezava :), spremljajte nas in obveščajte o novostih o prihajajočih novostih in dogodkih!

Pogoji: Nagrade bodo razporejene v 15 delovnih dneh po obdobju kampanje. Vsak račun lahko nagrado unovči samo enkrat, vsaka zaključena misija se upošteva le enkrat, nagrade se ne bodo kopičile večkrat. Nagrade za akcije bodo izplačane samo na vaš glavni račun.

Opozorila: Registracija več računov za nagrado OKEx ali druga nepoštena vedenja bo povzročila takojšnjo ukinitev vseh povezanih računov. Lažni računi in zlonamerni poskusi pridobivanja nagrad niso dovoljeni in ti računi ne bodo prejeli nagrad.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map