Andy Strott, soustanovitelj podjetja Realecoin ™ – Interview Series

Andy Strott je soustanovitelj podjetja Realecoin ™ – sklada, ki vlaga v večdružinska stanovanja, ki prinašajo dohodek in potrebujejo prenovo ali obnovo ter v priložnosti za hipotekarni dolg v ZDA.

Andy je delal kot izvršni direktor nekaterih največjih upraviteljev skladov v ZDA – BlackRock, Alliance Bernstein in MFS Investment Management. Delal je v dveh različnih evropskih državah in bil izbran za vodenje novih pobud v tujini. G. Strott je strukturiral nepremičninske sklade in možnosti skupnega vlaganja ter sklenil pogodbe za več kot 5 milijard ameriških dolarjev novega razvoja, večdružinske prenove, slabih posojil, financiranja mostov in mezzaninov. G. Strott je bil tudi svetovalec tehnoloških podjetij in v sodelovanju z Fang.com, največjim spletnim mestom na Kitajskem, razvil prvi tovrstni čezmejni portal za uvrstitev komercialnih nepremičnin za kitajske vlagatelje. G. Strott je magistriral iz poslovne administracije na Columbia Business School.

AT: V glavnem ste specializirani za večdružinske nepremičnine, ki ustvarjajo dohodek in jih je treba prenoviti ali prenoviti. Kako pridobite te lastnosti?

AS: Sklad Realecoin vlaga v večdružinske nepremičnine, ki potrebujejo prenovo ali obnovo IN stisnjen hipotekarni dolg po ZDA. Vse svoje projekte črpamo iz dolgoletne mreže odnosov v nepremičninski industriji, ki sega več kot 30 let nazaj..

AT: Kakšen je vaš povprečni čas zadrževanja nepremičnine?

AS: Vsaka naložba je edinstvena, toda za naše večdružinske nepremičnine bi moral biti čas zadrževanja v povprečju 3-5 let. Čas zadrževanja za hipotekarni dolg v stiski je približno med 18 in 36 meseci.

AT: Ali obstajajo nekatere države ali mesta, na katera se osredotočite, ali pa se jim izognete?

AS: Za naše večdružinske nepremičnine iščemo ZDA po primarnih in sekundarnih mestih. Za hipotekarni dolg v stiski vlagamo predvsem v regije jugovzhod, jugozahod in srednji zahod. Običajno se izogibamo metropolitanskemu območju New Yorka in številnim delom Kalifornije zaradi bolj spornega okolja, ki povečuje čas zadrževanja in.

AT: Trenutno se osredotočate na nepremičnine v ZDA. Kakšni načrti za mednarodno pot?

AS: Ne.

AT: Prva nepremičnina, ki jo kupujete, je 162-164 East 82nd St. na zgornji vzhodni strani New Yorka. Zakaj ste se odločili za ta razvoj, da ste prvi?

AS: To je bila lastnina, na kateri so Azrakovi delali in so v obnovo stanovanj in zvišanje najemnin vložili več kot 2 milijona dolarjev. Nepremičnina je v tej fazi v celoti v zakupu in predstavlja privlačen IRR za portfelj sklada.

AT: Kako se nameravate razlikovati od konkurentov, kot sta BlockEstate in Property Coin?

AS: Naš glavni razlikovalec je, da smo raznolik portfelj tako lastniškega kot dolžniškega kapitala.

AT: Ali boste izplačevali dividende? Če je odgovor pritrdilen, jih je treba deliti četrtletno ali letno? Kakšna je pričakovana izplačila dividend?

AS: Da. Četrtletno. 6-8%.

AT: Kako se nadomešča višje vodstvo sklada? 

AS: 2,5% provizije za upravljanje, s katero bomo plačali celotno ekipo. Plus 20% dobička. Hranili bomo tudi 10% izdanih digitalnih vrednostnih papirjev Realecoin.

AT: Bi nam lahko na kratko delili nekatere elemente s kontrolnega seznama skrbnega pregleda, ko pregledujete lastnosti, ki bi jih lahko pridobili?

AS: Sem spada:

 • Informacije o najemniku – najemi, kopija trenutne najemnine, seznam varščin, kopirane pogodbe skupnega prostora.
 • Sporazumi s tretjimi stranmi – strukturna poročila, okoljska poročila, novo poročilo I. faze, ko je na voljo študija HVAC, ko so na voljo popravila streh.
 • Naslov / anketa – zavezujoča se lastniška politika z izjemami, anketa, zavarovanje lastninske pravice, kopija izjave o služnosti.
 • Poročila / načrti – Potrdila o zasedenosti, Potrdilo o stavbi, Potrdilo o zasedenosti vseh najemnikov, Celoten sklop načrtov za gradnjo, Celoten nabor CAD datotek za nepremičnine, AsBuilt načrti.
 • Načrti in odobritve spletnih strani
 • Razpored izjemnih TI in LC
 • Sporazumi o storitvah – dvigalo, priprava vode, varovanje itd.
 • Garancije – streha, drugo
 • Finančni / operativni dokumenti
 • Operativni proračun (zadnja tri leta, ob začetku leta)
 • Napoved operativnega proračuna
 • YE Mesečni izkazi prihodkov / odhodkov
 • Podrobne kapitalske izboljšave

AT: Vse, kar želite omeniti v zvezi z Realecoin?

AS: Pri Realecoinu smo na čelu izjemne pobude na stičišču nepremičnin in tehnologije, da vlagateljem olajšamo vlaganje v nepremičnine v ZDA. Ni treba posebej poudarjati, da je veliko ljudi veliko časa in dela vložilo v našo predprodajo, vendar smo šele na začetku tega podviga in se veselimo naslednje faze našega poslovanja.

AT: Hvala, ker ste si vzeli čas za ta intervju. Kdor želi izvedeti več, lahko obišče Spletno mesto Realecoin.

* Realecoin je od takrat preimenovan v Resolute.Fund. Poslovanje in cilji podjetja ostajajo enaki, edina sprememba pa je v imenu *

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map