Brian Collins, izvršni direktor podjetja Horizon Globex – Interview Series

Ustanovil je Brian izkušeni direktor javnega in zasebnega podjetja Horizon Globex leta 2010, ki je bil na Nasdaqu uvrščen leta 2012. Od 1999 do 2010 je bil Brian izvršni direktor Abbey Technology v Švici, specializiran za oblikovanje programske opreme za trgovanje za švicarske banke. Pred tem je Brian delal za Credit Suisse v Zürichu pri oblikovanju in izdelavi lastniških rešitev za trgovanje z delnicami. Brian je leta 1990 diplomiral iz univerzitetnega študija računalniških sistemov na Univerzi v Limericku na Irskem.

AT: Horizon Globex vsebuje več izdelkov, ki ciljajo na podjetja, ki želijo uvesti ponudbo digitalnih vrednostnih papirjev. Za začetek nam lahko poveste o podjetju Tokenetics in opišete postopek izdaje?

BC: Tokenetics je naša osnovna programska oprema za izdajo, hrambo in izplačilo digitalnih varnostnih programov, s katero izdajatelji lansirajo varen in skladen sistem DSO. Izdajatelj pride k nam in skupaj z njihovo ekipo (vključno z vodstvom, odvetniki za vrednostne papirje in investicijskimi bankirji) ustvarimo pametni stik Ethereum ERC-20 za digitalne vrednostne papirje, ki jih bo mogoče izdati v skladu z izjemo od določb o registraciji zveznih zakonov o vrednostnih papirjih, kot so Uredba D, Uredba S, Uredba A ali v skladu z registrirano ponudbo na obrazcu S-1.

Uporabljamo edinstven pristop, za katerega menimo, da je najprimernejši za današnji spreminjajoči se regulativni okvir. Namesto da v pametno pogodbo ene digitalne vrednostne papirje vključimo številne plasti funkcij, raje uporabimo dodatno skladnost s predpisi s pomočjo “peering” pametnih pogodb, ki so zgrajene skupaj s pametno pogodbo o primarnem izdajanju, kot je naša pametna pogodba Transfer-Agent-Gatekeeper ( prek CustodyWare).

Na primer, če imetnik postane izvršni direktor izdajatelja (npr. Pridružena družba, ki zdaj nima dovoljenja za trgovanje z vrednostnimi papirji z notranjimi informacijami), bi bil izdajatelj prisiljen zažgati imetnikove digitalne vrednostne papirje, ponovno programirati z novimi omejitvami in izdati nov žeton. S storitvijo CustodyWare lahko izdajatelj preprosto obvesti posrednika za prenose in agenta za prenos z vnosom ID-ja denarnice glavnega direktorja KYC na portal CustodyWare in uporabi ustrezne omejitve statusa pridruženega podjetja za vrednostne papirje v tej denarnici. Naš pristop daje nadzor v rokah agentov za prenos, ki jih ureja SEC, namesto razvijalcev ali izvršnih direktorjev.

AT: Tokenetika ponuja tudi sekundarne možnosti trgovanja, ali bi jih lahko opisali?

BC: Odgovor na to vprašanje je v sposobnosti, da se naše programske rešitve integrirajo med seboj. Tokenetics se integrira s KYCware, našo aplikacijo za pametne telefone za preverjanje identitete podjetja KYC. AMLcop, naša sankcija za upravljanje nadzornih seznamov in rešitev za pregledovanje PEP, se prav tako vključuje in deluje kot vratar celotnega našega ekosistema, saj mora biti vlagatelj na seznamu za vključitev. Nato po zaključku ponudbe in njenem potencialnem obdobju hrambe (npr. Pravilo SEC 506 (c)) agent za prenose s pomočjo skrbniškega portala za skrbnike prenosov uporabi skrbništvo za prenos digitalnih vrednostnih papirjev v regulirano ATS za skladno sekundarno trgovanje. Naša uporaba posrednika za prenos omogoča izdajateljem, da izvajajo dober nadzor in zagotavljajo, da identiteta vlagateljev ostane nedotaknjena skozi celotno življenjsko dobo digitalnih vrednostnih papirjev. Zagotavljanje, da so identitete vlagateljev znane na enak način kot tradicionalni vrednostni papirji, pomeni, da je mogoče poslati obvestila o pooblaščencu, glasovati, izplačati dividende, upravljati z eskalacijo in upoštevati državne in zvezne zakone o upravljanju nepremičnin in regulativnem poročanju.

Razvili smo tudi dolarizirano sekundarno trgovalno rešitev, da vlagateljem zagotovimo likvidnost in novim vlagateljem omogočimo, da sodelujejo na sekundarnem trgu, trgovalni pari pa imajo fiat. Vlagatelji tako vložijo kot sredstva dvignejo v fiat, kar zmanjšuje tveganje za regulacijo kriptovalut in izpostavljenost AML.

AT: Skrbništvo je še en izmed vaših izdelkov, ki se opisuje kot ustrezna rešitev za skrbništvo agentov. Bi lahko podrobneje opisali, kaj počne ta izdelek?

BC: Prepričani smo, da je CustodyWare prvi izdelek, skladen z zakonodajo, za ameriške posrednike za prenašanje in upravljanje digitalnih vrednostnih papirjev v imenu svojih strank v skladu s sistemom DSO, ki je registriran v SEC ali je izvzet iz registracije. Portal CustodyWare se integrira z izdajami ERC-20 in podpira vse glavne funkcije agenta za prenos, vključno z izdajo, skrbništvom, poizvedbo o prenosu, poročanjem, pridruženimi podjetji in sprostitvijo, tako da posrednikom za prenos omogoča, da za digitalne vrednostne papirje opravljajo enako vlogo kot pri tradicionalnih vrednostnih papirjih. . Vse transakcije podpiše agent za prenos in so transparentno in nespremenljivo shranjene v verigi Ethereum.

AT: Januarja 2019 ste podpisali pogodbo o licenciranju skrbništva za družbo VStock Transfer, LLC “VStock”, registrirano agentko za prenose in registracijo. Nam lahko poveste malo o tem sporazumu?


BC: Sporazum z družbo VStock je licenčni sporazum, ki podjetju VStock omogoča razširitev njihovega tradicionalnega poslovanja kot vodilnega agenta za prenos delnic in registrskega podjetja ter začetek skrbništva nad digitalnimi vrednostnimi papirji, izdanimi v skladu z Uredbo D, Uredbo A, Uredbo S ali registriranimi ponudbami vložena na obrazcu S-1. VStock Transfer smo licencirali za naš „portal“, da lahko upravlja imetnike in podružnice digitalnih vrednostnih papirjev, prekliče in ponovno izda žetone, če je imetnikov zasebni ključ izgubljen / ukraden, in deluje kot plačilni agent za razdeljevanje dividend itd..

Pri tretjič izdelka kar imate za rešitve STO, je KYCWare. Na trgu se je pojavilo veliko izdelkov KYC, kar razlikuje vaše?

BC: Mislim, da je eden naših največjih razlik naša metodologija in raven varnosti, ko gre za zaščito občutljivih informacij uporabnikov. Sami ne izvajamo “preverjanj” KYC / AML. Namesto tega KYCWare ponuja strankam rešitev za mobilne aplikacije in zaledni portal, ki omogoča poenostavljeno zbiranje informacij o CIP, KYC in AML, ne da bi kdaj občutljive podatke delili s tretjo osebo..

Kako deluje, se vlagatelji ali stranke vkrcajo prek aplikacije KYCWare, ki je pod blagovno znamko stranke in vključuje napredno tehnologijo za preverjanje identitete, kot so rešitve video intervjujev za igranje iger, strojno berljivo skeniranje potnih listov MRZ, preverjanje varnostnih hologramov za osebne dokumente in več edinstvenih slojev. in posodobitve tradicionalnih preverjanj identitete.

Na zalednih izdajateljih ali kupcih se vodi naša programska rešitev AMLCop, proti pranju denarja. Nato se vse te občutljive informacije o strankah shranijo v pomnilnik, dokler predstavnik podjetja (ne glede na to, ali gre za pooblaščenega zastopnika KYC / AML ali posrednika, ki ga zaposluje izdajatelj DSO), ne prenese in pregleda vlog na mediju, skladnem s pravili SEC (za Primer priporočamo, da stranke uporabljajo zunanji trdi disk, ki je skladen s standardom FIPS). Zavzemamo se za ta pristop, ker je v očeh regulatorjev izdajatelj na koncu odgovoren za zagotovitev, da so vsi vlagatelji pravilno K YC’d in AML’d, ne pa tretja oseba, ki bi lahko podatke, ki jih je treba preveriti, oddala v zunanje izvajanje.

AT: Saj ste je z družbo Tripoint Global Equities sklenil licenčno pogodbo za programsko opremo, da bi jim zagotovil programsko podporo za platformo zaščitnih žetonov z blagovno znamko BANQ. Kaj je platforma BANQ?

BC: BANQ je spletna odsek TriPointa, ki se osredotoča na zasebne umestitve, IPO v skladu z Uredbo A in ponudbe digitalne varnosti. Poleg podpore platforme BANQ je Globex objavil, da smo s podjetjem First Growth Funds Limited (FGF) sklenili sporazum o licenciranju programske opreme za polno urejeno in skladno ponudbo varnostnih žetonov v Avstraliji in na Novi Zelandiji. FGF je javni sklad, s katerim se trguje na avstralski borzi, in je diverzificirana investicijska družba, ki se osredotoča na povečanje vrednosti delničarjev z vlaganjem v široko paleto razredov sredstev, vključno z lastniškimi vrednostnimi papirji, lastniškim kapitalom in ponudbami žetonov..

AT: Kaj je Globex API?

BC: Globex API je preprosto način, kako lahko naše štiri programske aplikacije neposredno komunicirajo z Ethereumom. Običajno lahko podjetje, če se želi integrirati z Ethereumom, uporabi odprtokodni API ali tuji vir, vendar je naš etos programske opreme vedno bil, da rešitve ustvarjamo sami. S tem imamo v primeru težave popoln nadzor nad odpravljanjem težave.

AT: Ena od bolj zanimiva ponudba na vašem spletnem mestu je, da ponujate finančni portal na ključ, ki ga lahko označite z blagovno znamko podjetja. Kakšne zmožnosti bodo ponujali ti finančni portali?

BC: Finančni portali z blagovno znamko ponujajo številne ugodnosti. Na prvi strani izdajatelji vlagateljem ali strankam predstavijo postopek vlaganja v blagovno znamko od začetka do konca, pri čemer ohranijo občutek zaupanja in brezhibno uporabniško izkušnjo. Na koncu izdajatelji in njihovi bankirji doživijo gostiteljski spletni portal, kjer lahko varno in skladno upravljajo svoje stranke in potrebna poročila brez potrebnih izkušenj z IT..

AT: Pred kratkim ste imeli nekaj vznemirljivih novic s podjetjem Timeless Luxury Group AG, ki je licenciral celoten nabor programskih rešitev za veriženje blokov Globex za napajanje svojega sistemskega operaterja distribucijskih sistemov. Ali bi radi o tem partnerstvu delili kaj z našimi bralci?

BC: To je ključna napoved, ker prikazuje sposobnost našega sklopa programske opreme blockchain, da obravnava vse vidike ponudbe digitalnih vrednostnih papirjev. Odnos se je začel z razumevanjem želje brezčasnih luksuznih skupin po dostopu do ameriškega kapitala skupaj s tujimi vlagatelji v popolnoma skladnem sistemskem distribucijskem sistemu in vlagateljem pravico do odstotka prihodnjega dobička.

Ta ponudba pomeni prvo ponudbo v Združenih državah Amerike, ki za izdajo in skrbništvo digitalnih vrednostnih papirjev uporablja posredniškega agenta za prenos. CustodyWare licencira pooblaščeni agent za prenašanje Timeless Luxury Group, družba VStock Transfer, ki družbi VStock omogoča hrambo vrednostnih papirjev Ethereum ERC-20, obenem pa skladno ohranja identiteto imetnikov, da olajša prihodnje izplačilo dividend v ameriških dolarjih in vse druge prenose, ki agent za prenos je odgovoren za upravljanje (npr. zadržanja, sprostitve, prenosi itd.).

AT: Ali želite še kaj povedati o Horizon Globexu??

BC: V industriji je veliko razburjenja s podjetji, ki trdijo, kaj bodo “ustvarile”, ali še bolj škodujejo lažnim trditvam o zmožnostih svojih obstoječih podjetij. Všeč nam je pristop, da na trg prihajamo z živo in preizkušeno programsko opremo. V dveh letih je naša skupina razvijalcev zgradila obsežen nabor programskih rešitev za veriženje blokov, ki obravnavajo celoten življenjski cikel skladne ponudbe digitalnih vrednostnih papirjev. Z nenehnim prispevkom izkušenih tehnologij, direktorjev Wall Streeta in javnih podjetij želimo nadaljevati z razvojem in trženjem tehnološko naprednih izdelkov, ki poganjajo naslednjo generacijo borz in ponudb vrednostnih papirjev v ZDA in po svetu..

Če želite izvedeti več, obiščite Horizon Globex.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map