Darren Marble, izvršni direktor izdaje – Interview Series

Pred kratkim sem imel zadovoljstvo intervjuvati Darrena Marbleja, izvršnega direktorja izdaje. Darren ima v vlogi izvršnega direktorja podjetja CrowdFundX bogate izkušnje s trženjem IPO-jev Reg A + in ponudbami digitalne varnosti za institucionalne in male vlagatelje. Ta izkušnja se popolnoma ujema z izdajo (platforma, ki povezuje izdajatelje digitalne varnosti z vlagatelji), saj Darren ve, kaj vlagatelji iščejo in kaj je potrebno za uspešno in skladno ponudbo. Oglejte si spodnji intervju, če želite izvedeti več o izdaji.

RS: Ali nam lahko poveste nekaj o tem, kaj počne Issuance in o dolgoročni viziji?

DM: Issuance razvija tehnološko podprto investicijsko banko za izdajatelje digitalnih vrednostnih papirjev – sodobni Goldman Sachs. Naša vizija je biti vodilna investicijska banka za digitalne vrednostne papirje, kar je po našem mnenju naslednji mega trend na kapitalskih trgih.

Verjamemo v regulirane trge, zaščito vlagateljev in smo prepričani, da bodo ZDA vodilni svetovni trg digitalnih vrednostnih papirjev.

RS:  Issuance je pred kratkim napovedal nakup CrowdFundX, kako bo ta nakup integriran z Issuance?

DM: Issuance je izdal pismo o nameri (LOI) za pridobitev sredstev CrowdfundX (CfX), tržnega podjetja FinTech, znanega po trženju nekaterih najpomembnejših ponudb digitalnih vrednostnih papirjev v tej panogi in uredbe (Reg) A + IPO. Nekatere stranke CfX med drugim vključujejo Drakeov Virginia Black Whisky, KODAKOne in tZERO..  

Prevladujoče investicijske banke prihodnosti bodo učinkovito kombinirale tehnologijo digitalnih vrednostnih papirjev s tradicionalnimi finančnimi storitvami. V bistvu je izdaja tehnološko podjetje, medtem ko je CfX storitveno podjetje z opaznimi strankami v industriji in uveljavljenimi tokovi prihodkov. Kot tak je CfX naravna pridobitev za izdajo.  

Transakcija, ki naj bi se zaključila februarja 2019, bo predmet skrbnosti in dokončnih pravnih dokumentov, sprejemljivih za vse strani. Ko bo dokončana, bo blagovna znamka CfX ukinjena, Issuance pa trajna blagovna znamka.  

RS: V čem se vaša platforma razlikuje od podobnih platform za izdajanje, na primer Securitize?

DM: Izdajanje se ukvarja s trženjem poslov in zbiranjem kapitala, kar je največja bolečina na trgu. Delujemo kot most med tokenizacijskimi platformami in sekundarnimi trgovalnimi platformami, saj nobeden od teh igralcev ni pravi zbiralec kapitala.

Septembra smo z družbo Securitize napovedali strateško partnerstvo, s katerim želimo svojim strankam izpostaviti pravo mrežo vlagateljev in povečati verjetnost financiranja. Nasprotno pa Securitize ponuja preizkušeno tokenizacijsko rešitev za naše stranke, ki potrebujejo dokazano rešitev za skladnost pri trgovanju z njihovimi digitalnimi vrednostnimi papirji.

RS: Kako trguje z izdajo za potencialne vlagatelje?

DM: Issuance razvija aplikacijo, ki bo izdajateljem omogočala trženje njihovih poslov neposredno overjenim zainteresiranim vlagateljem. Izdajatelji bodo plačali provizijo za izdajo vsakič, ko pošljejo sporočilo vlagatelju na naši platformi, pri čemer se provizija razlikuje glede na vrsto sporočenega vlagatelja. Na primer, sporočilo institucionalnemu vlagatelju bo imelo višjo provizijo kot sporočilo akreditiranemu vlagatelju.

Izdaja je v postopku partnerstva z posrednikom, ki nam bo omogočil, da poberemo nadomestila za uspeh, ko vlagatelji, ki izvirajo iz izdaje, vlagajo v posel..  

Aplikacija Issuance naj bi bila na voljo sredi leta 2019. V vmesnem času prodajamo tradicionalne svetovalne in tržne pogodbe, pri katerih Issuance služi kot uvod med stranke izdajatelje in mrežo vlagateljev. Zaupali smo odnosom z nekaterimi najaktivnejšimi vlagatelji digitalnih sredstev po vsem svetu in s tem modelom uspešno pridobili kapital za več strank. Naše svetovalne in tržne dejavnosti se prodajajo po modelu plačila za storitev, pri čemer se izdaja mesečno plačuje pavšalno..

RS: Na vašem spletnem mestu je zapisano, da izdaja “vlagateljem nudi edinstvene spodbude”, ali nam lahko poveste, katere spodbude ponuja izdaja, ki jo ločuje?

DM: Vlagatelji na splošno želijo dostop do najboljših ponudb v krogih z največjimi ugodnostmi. Izdaja ima dostop do nekaterih najbolj lastniških, zaželenih poslov, kar je spodbuda za vlagatelje – zlasti institucionalne vlagatelje in sklade digitalnih sredstev -, da sodelujejo z nami.

Kot primer smo pravkar podpisali podjetje za biotehnologijo, ki kotira na borzi NASDAQ, in vodi neko zgodovinsko ponudbo digitalnih vrednostnih papirjev (DSO). Podjetje ima 250 milijonov dolarjev tržne kapitalizacije in že več kot desetletje javno trguje na NASDAQ. To je eden najbolj edinstvenih operaterjev distribucijskih sistemov v tej panogi in ima Issuance ekskluziven dostop do posla. Začetni sprejem naših vlagateljev je bil neverjetno pozitiven in bo še bolj potrdil izdajo kot podjetje z resničnim lastniškim tokom.. 

RS: Izdaja “vlagateljem omogoča samo določene posle”, nam lahko poveste, kako to deluje in kako je koristno za vlagatelje in izdajatelje?

DM: Težava sedanjih platform je v tem, da so usmerjene na izdajatelje in v svoji zbirki podatkov tržijo vsak posel, ki ga sklenejo, vsakemu vlagatelju. Poleg tega je večina vlagateljev na teh platformah lastnih maloprodajnih vlagateljev. Ta pristop je povzročil scenarij izgube in izgube za izdajatelje, vlagatelje in platforme. To je eden največjih razlogov, da doslej nobena delniška platforma za množično financiranje ni imela pravega uspeha.

Naša strategija za rešitev tega problema je nerazumljiva, a preprosta: izdaja bo najprej rešila vlagatelje. Naša aplikacija bo poskrbela za vlagatelje – najbolj iskan segment trga – in zagotovila, da bomo zaščitili njihovo zasebnost in, kar je še pomembneje, njihov čas.   

Aplikacija Issuance bo med postopkom prijave vnaprej zbrala profil vlagatelja in informacije o preferencah do prodaje, ki jih je mogoče izpolniti prek same aplikacije ali prek naših prodajnih predstavnikov v institucijah, ki bodo v imenu vlagateljev vnašali podatke o profilu.  

Z vnaprejšnjim zbiranjem informacij o profilu in preferencah Issuance ve, kakšne posle vlagatelji zanimajo in katere posle jih ne zanimajo. Ko izdajatelj na primer plača provizijo za trženje svojega posla institucionalnemu vlagatelju, bo ta posel poslati vlagatelju, ki je izrecno izrazil zanimanje za to vrsto posla.

Pomislite na to kot na ujemajočo se tehnologijo. Z boljšim ujemanjem pravih poslov, pravim vlagateljem, ob pravem času povečamo konverzijo in vsi zmagajo.

RS: Nam lahko poveste kaj več o sistemu razvrščanja, ki obstaja znotraj platforme?

DM: Razvijamo algoritem, o katerem lahko več delimo, ko zaženemo.

RS: Katera so najpomembnejša merila, ki jih lahko priporočite izdajateljem, da dosežejo visoko uvrstitev znotraj platforme?

DM: Izdaja je osredotočena na sodelovanje z uveljavljenimi podjetji in javnimi podjetji. Na koncu bodo izdajatelji, katerih posli so najbolj tvegani in vlagateljem ponujajo najbolj poštene in prepričljive pogoje, imeli višjo uvrstitev v naši aplikaciji..

RS: Izdaja ponuja poprodajne storitve, nam lahko poveste nekaj o teh storitvah in prednostih?

DM: Issuance ponuja podporne storitve za izdajatelje, ki uspešno zbirajo kapital in uvrstijo svoje digitalne vrednostne papirje na sekundarno trgovalno platformo. Zbiranje kapitala je le polovica uspeha: izdajatelji morajo še naprej agresivno tržiti vlagatelje po dvigu, da bi povečali prepoznavnost, likvidnost in tržno kapitalizacijo svojih digitalnih vrednostnih papirjev.

Poprodajna podpora je ena najbolj spregledanih, a ključnih storitev, ki jih bodo morali izdajatelji digitalnih vrednostnih papirjev dolgoročno uspeti. Trenutno izdaja ponuja pogodbe o poprodajni podpori s 6-mesečnimi ali 12-mesečnimi pogoji, naši 12-mesečni pogoji pa so na voljo z rahlim mesečnim popustom.

RS: Ali želite še kaj deliti o svojem projektu?

DM: Izdaja trenutno zbira lastni krog kapitala, med našimi sedanjimi in zavzetimi vlagatelji pa so Alpha Omega Capital Partners, Slim Ventures, Proactive Capital in Business Instincts Group..  

Če želite vlagati v ekosistem digitalnih vrednostnih papirjev in želite podjetje z dokazano ekipo, oprijemom in prihodki, bi rekel, da imamo veliko stavo – in naši vlagatelji bi se strinjali. Za dostop do celotnega investicijskega paketa obiščite www.issuance.com.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map