Oliver T. Roehl iz umetniškega žetona, umetniški strateg in kupec – serija intervjujev

RS: Ali lahko bralcem poveste, kaj je Art Art (TAT) in kako deluje?

OTR: Z TheArtToken (TAT) je bil ustvarjen žeton, ki je podprt in zavarovan z vrednostjo s solidno, mednarodno urejeno umetniško zbirko. Mojstrovine sodobne umetnosti, s katerimi se trguje na mednarodni ravni, predstavljajo osnovo za varnost in trajnost kripto sredstev vlagatelja.

TAT je revolucionaren pristop, s katerim umetnost na blockchainu postavimo kot stabilen, uspešen in varen alternativni razred premoženja. Vsak TAT je podprt s 100% skrbno urejenimi priznanimi umetniškimi deli. TAT s svojim razmerjem 1 proti 1 nima dodatnih ali skritih stroškov / provizij, kar zagotavlja, da se 100% vloženega kapitala spremeni v opredmeteno sredstvo. TAT zavaruje digitalne valute z analognimi opredmetenimi sredstvi.

Poleg tega lahko vlagatelji izkoristijo želeni popolnoma funkcionalni postopek odkupa umetnin, kjer lahko vsak imetnik TAT-a svoje TAT-ove zamenja s fizičnimi umetninami.

RS: Zakaj mislite, da je umetnost dobro naložbeno sredstvo?

OTR: Skoraj noben drug razred sredstev ni mogel tako trajno pomnožiti vloženega kapitala. Povečanje vrednosti umetniških del je bilo stalno in dosega celo osupljiv dobiček, ko drugi investicijski proizvodi zaradi gospodarske krize trpijo velike izgube. Še posebej kategorija »Povojna & Sodoben «je še posebej primeren kot razred premoženja. Vodilno kot najbolj varno sredstvo po več kot 50 letih z letno uspešnostjo 10,85%.

Oliver T. Roehl iz umetniškega žetona, umetniški strateg in kupec - serija intervjujev

RS: Ali imajo vlagatelji kakršen koli nadzor nad prodajo umetniškega dela in za kakšno vrednost se umetniški izdelek prodaja?

OTR: TAT upravlja skupina strokovnjakov, ki pokriva vse sektorje umetniškega trga, da bi povečala dolgoročno neto vrednost premoženja (NAV) svoje osnovne umetniške zbirke. Na splošno nakup & sledi strategiji zadrževanja, pri čemer se tržne priložnosti lahko uporabijo v interesu vlagateljev. Zato celotna ekipa nenehno globoko spremlja trg in se bo odločila v najboljšem interesu TAT-a.

RS: Ali obstaja kakšna dividenda, ki se izplača vlagateljem?


OTR: Izplačila dividende ni. Vsaka transakcija se ponovno investira v umetniško zbirko TAT. Ustvarjanje in ohranjanje vrednosti je glavna prednostna naloga TAT.

RS: Kakšno je obdobje hrambe za TAT in kako dolgo morajo vlagatelji imeti svoje TAT, da ohranijo polno vrednost naložbe?

OTR: Ni minimalnega obdobja hrambe. Vlagatelji lahko svoje žetone kadar koli prodajo na partnerskih borzah ali jih neposredno unovčijo v umetnost. Vendar imajo investitorji z lastništvom TAT neposredne koristi od apreciacije vrednosti osnovne umetniške zbirke in zavarovanja svojega bogastva z raznolikim razredom premoženja..

RS: Kaj menite, da je realen datum, ko bodo vlagatelji lahko trgovali s TAT ​​na borzi?

OTR: Trenutno pripravljamo sporazume z mednarodnimi borzami. Veselimo se čimprejšnje objave naših partnerstev. Kljub temu pričakujemo, da se bo uvrstitev zgodila poleti 2019.

RS: Kako pogosto bo vrednotena / revidirana umetnost, ki jo ima TAT?

OTR: TAT bo četrtletno vodil neodvisne zunanje revizije in notranjo analizo vrednosti. Vlagatelji bodo imeli dostop do gibanja cen in revidirane dokumentacije na spletnem mestu TAT.

RS: Spletno mesto TAT ugotavlja, da je žeton TAT mogoče unovčiti za fizična umetniška dela – ali je to edino umetniško delo, ki ga ima TAT, ali pa ima TAT partnerstva z drugimi umetniki / galerijami itd..?

OTR: Da, postopek odkupa vključuje vsa umetniška dela, ki jih ima TAT. TAT ni mišljen kot “kripto-umetniška galerija”. Cilj TAT-a je povečati varnost in zaščito vlaganih valut s svojo vedno večjo umetniško zbirko.

RS: TAT ugotavlja, da se “100% vloženega kapitala spremeni v umetnost”, medtem ko je za vlagatelje super, da gre ves njihov kapital v umetnost, kako to deluje za zaslužek in začetni popust?

OTR: Za nas je ključnega pomena, da se vlagatelji prepričajo, da ne plačujejo nepotrebnih provizij ali se soočajo s skritimi stroški. Zato se odločimo, da se popolnoma odpovemo začetnim ali letnim pristojbinam / stroškom. Namen nabavne politike TAT-a je kupiti velike umetniške zbirke v velikem številu in ne posamezne umetnine po delih. S tem TAT zasluži maržo, ki plača vse stroške. Vse to temelji na našem dostopu do odlične partnerske mreže, ki je z leti naraščala.

Da bi lahko podelil začetni popust, se je TAT odpovedal svoji marži.

RS: Ali želite še kaj povedati bralcem o žetonu Art?

OTR: Nedavni razvoj dogodkov je pokazal, kako pomembni so lahko varnostni žetoni pri ohranjanju bogastva. TAT-ji, na katerih temelji umetniška zbirka, so bili stabilno vredni, druga sredstva, žetoni in valute pa so ostali zelo nestanovitni. TAT je edinstvena priložnost za prenos fizičnih sredstev v digitalno dobo. Združuje najboljše iz obeh svetov in vam omogoča, da izkoristite skupne prednosti najnovejše tehnologije odprtega veriženja blokov in najstarejše opredmeteno osnovno sredstvo na svetu. Pozdravljamo vas pri dostopu do stabilne, uspešne & varni nadomestni razred premoženja, ki je sposoben trajno pomnožiti vloženi kapital že desetletja.

Kdor želi izvedeti več, lahko obišče stran TheArtToken Token Listing oz Spletno mesto TheArtToken.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map