Remy Jacobson, izvršni direktor RealT – Interview Series

Remy Jacobson je pred kratkim predstavil platformo za množično financiranje, imenovano RealT, ki vlagateljem v kriptovalute omogoča vlaganje v nepremičnine, začenši z domovi za najem v Detroitu v Michiganu. Podjetje se širi poleg Clevelanda, New Orleansa in Južne Floride.

Na južni Floridi Jacobson vodi razvojno podjetje J Cube Development s sedežem v Aventuri. Novembra je prodajal razvojno spletno mesto v Wynwoodu družbi Quadrum Global for 8,55 milijona dolarjev.

Antoine: RealT načrtuje tokeniziranje nepremičnin v mestu Detroit v Michiganu. Zakaj ste izbrali Detroit v primerjavi s konkurenčnimi mesti z močnejšimi nepremičninskimi trgi?

Remy: Detroit je najboljše mesto za začetek RealT-a. Nepremičnine v Detroitu so med mednarodnimi vlagatelji že zelo povpraševane zaradi nizkih cen in visokih najemnin. Kot lastniki RealToken-a je dohodek od najemnin oprijemljiv vir zadovoljstva, ki ga prejmejo. Imeti poceni nepremičnine z visokimi najemninami je odličen način, da zagotovimo vrednost našim zgodnjim uporabnikom.

 

Antoine: Se boste osredotočili na kapitalske dobičke ali donosnosti najemnin?

Remy: Ogledali si bomo obe področji. Donos iz najema bo vlagatelju neprestano izplačeval prek denarnice Ethereum, s povečevanjem vrednosti nepremičnine in najemnine pa se bo povečeval tudi njihov prihodek od najema. Vlagatelji imajo tudi možnost, da po opravljenem skrbnem pregledu na svojih žetonih prodajo tudi kapitalske dobičke.

 

Antoine: Kakšno bo povprečno obdobje zadrževanja?

Remy: RealTokens, prodani v tujini, bodo v tujino prosto prenosljivi za osebe, ki niso iz ZDA, ki so se kvalificirale po pregledih AML / KYC, vendar zaradi skladnosti z veljavno ameriško zakonodajo o vrednostnih papirjih ti ReatTokens ne sme priti nazaj v ZDA v obdobju 12 mesecev. RealTokeni, ki se prodajo akreditiranim vlagateljem v ZDA, se lahko po 90 dneh prenesejo na druge akreditirane vlagatelje s seznama dovoljenih in bodo po 12 mesecih lahko prosto prenosljivi na kogar koli.

Kot praktično je še prezgodaj govoriti, kako dolgo bodo kupci želeli obdržati RealTokens.

 

Antoine: Zakaj ste se odločili za model tokenizacije?

Remy: Naložbe v ameriške nepremičnine smo želeli narediti bolj dostopne, zlasti tujim vlagateljem. Z žetonom lastnine lahko ponudimo naložbe po dostopnih cenah večjemu številu ljudi. Pomembno je tudi, da je blockchain tehnologija, ki podpira tokenizacijo, saj s tem zagotavlja učinkovitost in sledljivost naložb v nepremičnine, ki jih tradicionalnemu nepremičninskemu sektorju očitno primanjkuje. Naš model tokenizacije ponuja prednost redne transakcije z nepremičninami poleg preglednosti verig blokov. RealT je most med fizičnim in digitalnim svetom: vsa dejanja, sporazumi o poslovanju in drugi pravni dokumenti so vidni na verigi blokov, hkrati pa so v zaupnici pri odvetniški pisarni.

 

Antoine: Kako nameravate privabiti male vlagatelje, ki morda ne poznajo varnostnih žetonov ali kriptovalut na splošno?

Remy: RealT je znižal vstopno oviro za nepremičnine na dostopen in cenovno ugoden znesek. RealT je lahko sestavni del portfelja sodobnega vlagatelja, zdaj pa ga lahko hranite v denarnici Ethereuma. Naš cilj je biti Coinbase nepremičnin. Eden naših glavnih ciljev je poenostaviti koncept in postopek vlaganja v nepremičnine. Za nas je pomembno, da ljudje, ki sicer nikoli ne bi razmišljali o vlaganju v nepremičnine prek blockchaina, razumejo, da jim za sodelovanje ni treba zajeziti birokracije in žargona. Naš trg in postopek nakupa je intuitiven in pred nakupom žetonov vodi kupce skozi prebavljive korake.

 

Antoine: Ali lahko delite z nami ugodnosti, ki jih bodo ponudili vlagatelji?

Remy: Vlagatelji lahko uživajo pasivni dohodek od najema, ki ga bodo nenehno plačevali v svojo denarnico Ethereum, ko bodo vložili v nepremičnino. Ta dohodek se bo izplačeval v stabilnih kovancih, ki so vezani na ameriški dolar, tako da se vlagateljem na določeni točki ni treba skrbeti za nestanovitnost določene kriptovalute. Kot lastniki žetonov lahko vlagatelji prispevajo tudi k pomembnim odločitvam glede vzdrževanja in vzdrževanja nepremičnine, v katero so vlagali. To se opravi s preprostim postopkom glasovanja.

 

Antoine: Ali bodo vlagatelji lahko izbrali naložbo, v katero želijo sodelovati? Ali pa bo varnostni žeton deloval kot sklad, ki ima več lastnosti?

Remy: Z RealT lahko izberete določene lastnosti in postanete lastnik nepremičnine. Kot investitor lahko postanete lastnik dejanske nepremičnine. RealTokens so pomembni gradniki ekosistema Ethereum. RealT s tem, da gre vse do temeljev nepremičnin, do posameznih nepremičnin, vsem omogoči, da ustvarijo portfelj nepremičnin z uporabo RealTokensa. To je pomembno razlikovanje; nepremičninski skladi prihodnosti imajo lahko za sredstvo RealTokens. Zato imajo vlagatelji RealT popolno prepoznavnost na našem trgu in lahko izberejo natančno nepremičnino, v katero želijo vlagati, in koliko žetonov želijo kupiti za to nepremičnino. Najemnina, ki jo nato dobijo, bo prišla neposredno od nepremičnine, v katero so investirali.

 

Antoine: Ali je ta ponudba izključno za ameriške akreditirane vlagatelje? Ali boste sprejeli mednarodne vlagatelje?

Remy: Ponudba je namenjena predvsem mednarodnim vlagateljem. Tradicionalno je bil trg nepremičnin v ZDA razmeroma nedostopen tistim, ki prebivajo zunaj ZDA. To želimo spremeniti in odpreti možnost vsem na svetu, da vlagajo v nepremičnine ZDA in imajo koristi od pasivnega dohodka od najemnin. Seveda sprejemamo akreditirane vlagatelje.

Ponudba se v ZDA daje samo akreditiranim vlagateljem v skladu z Uredbo D po Zakonu o vrednostnih papirjih iz leta 1933 in v tujini osebam, ki niso iz ZDA, v skladu z Uredbo S po Zakonu o vrednostnih papirjih.

 

Antoine: Kako se nameravate razlikovati od konkurentov, kot so BlockEstate, Realecoin, Slice RE itd..

Remy: Glavna razlika je v tem, da RealT deluje in deluje. Kolikor nam je znano, smo prva platforma, ki je uradno lansirala in ponudila možnost odkupa tokeniziranih nepremičnin. Poleg tega RealT tokenizira nepremičnine in ne ponuja investicijskega sklada, specializiranega za nepremičnine. To posamezniku vrača avtonomijo in mu omogoča, da izbere lastnosti, ki jih želi, glede na velikost naložbe, ki jo je izbral. Za RealTom imamo zelo močno ekipo, ki ima tako strokovno znanje o blockchainu in kriptovalutah kot tudi obsežno znanje o nepremičninah. Številne projekte na področju tokeniziranih nepremičnin vodijo bodisi kripto navdušenci bodisi strokovnjaki na področju nepremičnin, toda v RealT-u združujemo ta strokovna področja in ponujamo celovito, popolnoma skladno storitev.

 

Antoine: Ali želite še kaj deliti z nami o RealT-u?

Remy: RealT bo še naprej dodajal nove vrste nepremičnin iz različnih mest, da bo še naprej vzorčil tisto, kar želijo naše stranke videti na voljo za nakup. RealT načrtuje tokenizacijo nepremičnin v vseh večjih ameriških mestih in z veseljem pričakujemo, katera mesta ustvarjajo največ povpraševanja. In ustvarjanje likvidnosti.

Če želite izvedeti več, obiščite Spletno mesto RealT.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map