Sebastiaan Lichter, ustanovitelj in vodja produkta Blockport – Interview Series

Sebastiaan Lichter je ustanovitelj in glavni produkt podjetja Blockport. Blockport je okrajšava za “Blockchain portal”, ki vsem omogoča dostop do sveta kriptovalut in verige blokov.

AT: Blockport povezuje “socialno” s “trgovanjem”. Za naše vlagatelje, ki niso seznanjeni z Blockportom, ali lahko z nami delite trgovske in družbene funkcije, ki jih ponuja Blockport?

SL: Naša glavna vizija je povezati tradicionalni svet s tem novim digitalnim gospodarstvom kriptovalut s poudarkom na uporabniku prijaznosti, varnosti, preglednosti in likvidnosti. Vendar sprememb v družbi ni mogoče vsiliti. Zato moramo ljudi izobraževati tako, da ustvarjamo zabavne in privlačne vsebine.

S kombiniranjem svetov družbenih medijev in trgovanja uporabnikom ponujamo novo in edinstveno izkušnjo socialnega trgovanja, ki intuitivno olajša skupnost za izmenjavo znanja.

Edinstvene funkcije družbenega trgovanja Blockport omogočajo ljudem, da se med seboj spremljajo in kopirajo neposredno na platformi. Tako se začetniki lahko učijo od izkušenih trgovcev, izkušeni trgovci pa spodbujajo, da svoje znanje delijo z začetniki, saj lahko kot nagrado zaslužijo žetone Blockport (BPT).

Izkušeni trgovci lahko na Blockportu ustvarijo javni profil “vodilni trgovec”, tako kot vplivneži na Instagramu ali Facebooku, in delijo svoj portfelj, trgovinske dejavnosti in vpoglede s sledilci. Če želite slediti izkušenemu trgovcu, mu boste to nadomestili s plačilom BPT.

Splošna ideja tega modela je spodbuditi tako začetnike kot izkušene trgovce k uporabi Blockporta kot njihove glavne platforme za trgovanje s kriptovalutami in jih spodbuditi k medsebojnemu sodelovanju in izmenjavi znanja.

AT: Koliko držav podpirate in od kod izvira večina vaših uporabnikov?

SL: Trenutno podpiramo 39 evropskih držav in 16 držav zunaj EU, vendar večina naših uporabnikov prihaja iz zahodnoevropskih držav, kot so Nizozemska, Velika Britanija, Nemčija, skandinavske države, Italija, Španija, Francija, Belgija itd..

Od februarja 2019 pa bomo odprli vrata za skupno 150 dodatnih podprtih držav zunaj EU.

AT: Kakšen je vaš časovni načrt za vkrcanje strank iz ZDA?

SL: V drugem četrtletju letos želimo odpreti vrata prvim ameriškim državam. Ta mesec smo si zagotovili novega bančnega partnerja, ki nam omogoča sprejemanje in obdelavo valute USD.

AT: Trenutno imate uporabniški žeton, Blockport Tokens (BPT). Kakšna je koristnost tega žetona?

SL: BPT ima dve osnovni pripomočki. Prvi je ta, da se uporablja za dostop in uporabo funkcij socialnega trgovanja. Sledbenik mora vodilnemu trgovcu plačati določen znesek BPT za spremljanje ali kopiranje njegovih trgovinskih dejavnosti.

Drugi pripomoček je, da uporabnikom odobri določen znesek popusta pri trgovanju.

AT: Ko gre za uvrstitev novih žetonov na Blockport, kako se to odloča? Ali to temelji na volilnem sistemu?

SL: Tako običajne aplikacije za uvrstitev obdelujemo prek naše prihodnje aplikacije za uvrstitev na seznam, kot tudi prilagajanje zahtevam naše uporabniške baze in skupnosti. Pred kratkim smo sprožili volilno kampanjo, v kateri se je Electroneum (ETN) uvrstil na prvo mesto, poleg tega pa imamo na seznamu naslednje zvezde Lumens (XLM)..

Na splošno odločitve temeljijo na več dejavnikih, kar vključuje tudi postopek skrbnega pregleda žetona in ekipe, ki stoji za projektom.

AT: Blockport uvaja STO marca 2019. Nam lahko poveste tako mehko kot trdo kapico?

AL: Za prvi krog marca 2019 naj bi mehka in trda kapica znašala 1 milijon evrov oziroma 5 milijonov evrov.

AT: Za kaj bodo namenjena sredstva iz zbranega STO?

SL: Predvsem za, vendar ne omejeno na: trženje, globalna širitev (osredotočenost na ameriški trg), razvoj izdelkov & Licenciranje.

AT: Udeleženci STO bodo prejeli vrednostne papirje Blockport Securities (BPS). Vsak varnostni žeton predstavlja “potrdilo o depozitarju” ali “potrdilo”. Kakšne koristi ponujajo ti žetoni vlagateljem?

SL: BPS predstavlja posredni lastniški delež v podjetju Blockport. Žeton BPS lastnikom ne podeljuje glasovalnih pravic, saj te pripadajo posredniku, ki je izdal BPS, vendar bo imetniku žetona omogočil, da dobiček izplača dividende, ki jih je Blockport izplačal svojim delničarjem, in dobiček iz povečanja vrednosti poslovanja podjetja. Blockport nadure.

AT: 24. januarja 2019 ste se uradno preselili iz Bete. Kako se je odzval trg?

SL: Zelo pozitivno! Od uporabnikov in skupnosti smo prejeli veliko pozitivnih povratnih informacij. Ljudje zelo radi končno uporabljajo našo platformo in so veseli brezhibne izkušnje pri trgovanju s svojimi najljubšimi kriptovalutami. Naslednji korak poleg novih vlog Bitcoin (BTC) je tudi podpora vlogam Ethereum (ETH) in Blockport token (BPT), ki je visoko na seznamu želja naših uporabnikov.

AT: Ali želite še kaj povedati o Blockportu?

SL: Zelo razburljivi časi so pred nami! V enem letu smo vložili veliko časa in virov za izgradnjo osnovne platforme Blockport iz nič in to je velik mejnik za ekipo, na to smo zelo ponosni.

Prihajajoče leto nam bo omogočilo razširitev uporabe in globalne dostopnosti naše platforme z dodajanjem številnih zanimivih novih funkcij, kot so socialno trgovanje, napredna orodja za trgovce, dodatna fiat valuta in novi oglasi.

Poleg tega si prizadevamo tudi za razširitev naših poslovnih odnosov z verodostojnimi projekti v ekosistemu, ki lahko okrepijo našo vizijo in poslanstvo pri ustvarjanju scenarija, ki bo dobil vse koristi..

Za vse, ki želite izvedeti več, obiščite Blockport.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map