Dvoletna saga, ki vključuje Tezos ICO pristopi k razvezi

Naselje

Fundacija Tezos je po tem, ko je več let stala na mestu in poskušala preprečiti različne tožbe, pravkar napovedal odločitev o poravnavi z vsemi stranmi.

Zaradi tožbe, ki predstavlja skupna prizadevanja v imenu različnih strank, se Tezos lahko znajde do 25 milijonov dolarjev.

Čeprav je to odločitev sprejela fundacija Tezos, ni nujno, da je konec te narisane sage. Trenutno odločitev čaka na odobritev sodišča, da postane uradna.

Zanikanje

Treba je opozoriti, da čeprav se je fundacija Tezos odločila, da je reševanje različnih tožb zoper njih v njihovem najboljšem interesu, so še vedno trdno nedolžni.

Po objavi svoje odločitve je fundacija izkoristila priložnost, da to prepričanje poudari in izjavi,

»Fundacija Tezos se je odločila poravnati vse zahtevke, ker fundacija Tezos meni, da je to v najboljšem interesu projekta Tezos in celotne skupnosti. Fundacija še naprej meni, da so bile tožbe neusmiljene, in še naprej zanika kakršno koli kršitev. Vendar so tožbe drage in dolgotrajne, zato je bilo odločeno, da so enkratni finančni stroški poravnave boljši kot moteči in pravni stroški, povezani z nadaljevanjem boja na sodiščih. “

Izogibanje pregonu

Posledice odločitve o poravnavi aktivnih tožb presegajo zgolj prihranek časa in denarja. Fundacija Tezos se je zdaj izognila situaciji, v kateri bi morebiti videli, da sodišča označujejo svoje žetone kot vrednostne papirje.

Če bi prišlo do takšne situacije, bi to predstavljalo precedens za prihodnost in bi lahko bilo katastrofalno za projekt na splošno.

Rife s polemiko

Za ljubitelje Tezosa in tega, kar skuša doseči Fundacija Tezos, bo ta odločitev o poravnavi nedvomno sprejeta z odprtimi rokami.

Ne glede na potencial tehnologije, je Tezos na žalost že od prvega dne poln polemik. Ne glede na to, ali se sklicuje na zapoznelo distribucijo žetonov po ICO zaradi spopadov z okoliško porabo sredstev, vlogami odmevnih vlagateljev ali tožbo, o kateri smo danes razpravljali, je Tezos opravil čudovito delo in našel način, da ne le preživi , vendar uspevajo.

Uporabite zadeve

Kljub težavam, ki se nad fundacijo Tezos zadržujejo od prvega dne, se je stopnja uporabe in sprejemanja projekta še naprej povečevala. V zadnjih mesecih je to najbolj razvidno iz rastočega sektorja digitalnih vrednostnih papirjev.

Z blokovno verigo Tezos, ki svojim uporabnikom zagotavlja visoko raven funkcionalnosti, smo ob različnih priložnostih poročali o njeni uporabi, vključno z naslednjimi primeri:

Tezos za tokenizacijo 22 projektov

Vertalo izbere Tezos za varnostni žeton

Povišani donosi in listinjenje za uporabo Tezosa za digitalne vrednostne papirje

Naložba v Kentucky Bourbon z Wave Financial

Tezos sta za izdajo žetonov izbrala BTG Pactual in Dalma Capital

Ni narejene škode

Fundacijo Tezos sestavljajo: sveta, ki nadzoruje porabo sredstev in razvoj izdelkov. Do danes fundacija upravlja približno 635 milijonov dolarjev premoženja, in je prispeval svoj del podpore razvoju njihove platforme z milijonskimi nepovratnimi sredstvi.

Za projekt, ki je zbral približno 232 milijonov dolarjev in je že več let odpravljal pravne ovire, je njihova sposobnost, da povečajo točke na trdne odločitve, ki jih je v tem času sprejela fundacija Tezos.

Tezos

Izhajajoč iz ICO, ki je potekal leta 2017, je Tezos veriga verig, ki je zasnovana tako, da razvijalcem nudi potrebno prilagodljivost za gradnjo storitev naslednje generacije..

Blok verigo Tezos so prvotno ustvarili soustanovitelja Arthur in Cathleen Breitman.

V drugih novicah

Ko je bil Tezos ICO zaključen, je predstavljal enega največjih tovrstnih dogodkov in prinesel več kot 232 milijonov dolarjev. Zaradi velikosti tega dviga so bile vse oči uprte vanje. Niso pa edini, ki so podvrženi tako visoki ravni nadzora. Takšno podjetje, ki se ukvarja s podobnimi vprašanji, je znano kot KIK. Ob različnih priložnostih smo dokumentirali tekočo bitko med njimi in SEC, saj sta se oba “izmuznila” zaradi njune pretekle ICO.

Datoteke SEC za zgodnjo sodbo v sojenju Kik

Kik Hunkers Down for Fight with SEC – Zapre aplikacijo Messaging

Priljubljena aplikacija za sporočanje Kik za boj proti SEC na sodišču zaradi kin ICO

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map