Naložbe v kozmos (ATOM) – vse, kar morate vedeti

Blockchain omrežje Cosmos (ATOM) s svojim edinstvenim pristopom na trg skuša pretvoriti konkurenco v skupnost. Za razliko od večine projektov v vesolju pri Cosmosu ne gre za premagovanje konkurence, prevzemanje krone ali priznanje. Namesto tega želi Cosmos pomagati celotnemu blockchain sektorju napredovati s kombinacijo edinstvenih protokolov, ki pomagajo združiti industrijo.

Kaj je Cosmos (ATOM)?

Natančneje, Kozmos je omrežje blockchain omrežij. Razvijalci temu konceptu pravijo “Internet blokovnih verig”. Cilj projekta je omogočiti ločenim verigam blokov, da komunicirajo med seboj na brezhiben način. Z omogočanjem, da kateri koli blockchain komunicira, deli podatke in posluje s katerim koli drugim, lahko Cosmos trenje na trgu spremeni v pozitivno gonilno silo za razvoj.

Seveda je Cosmos več kot le most med verigami blokov. Ta platforma vsebuje tudi celoten nabor izdelkov in funkcij, zaradi katerih je na trgu impresivna možnost. Cosmos uvaja tehnološki sklad naslednje generacije, ki razvijalcem omogoča dostop do zmogljivih orodij, ki povečujejo učinkovitost ustvarjanja blokovnih verig.

Cosmos - Domača stran

Cosmos – Domača stran

Impresivno je, da lahko razvijalci v enem tednu ustvarijo zapletene verige blokov v ekosistemu Cosmos. Za primerjavo, ista naloga bi trajala tedne z uporabo verig blokov 2cd. Iz tega razloga Cosmos še naprej vidi naraščajočo skupnost Dapp, ki pomaga spodbujati več interakcij uporabnikov.

Katere težave rešuje Cosmos (ATOM)?

Glavni cilj Cosmosa je odpraviti pomanjkanje interoperabilnosti na trgu. Sektor blockchain skupaj vključuje veliko različnih storitev in funkcionalnosti. Vendar pa vsak blockchain trenutno deluje kot otok. To oslabi splošno sposobnost trga za izvajanje pomembnih nalog, kot je lobiranje za več pro-kripto zakonodaje ali druge bistvene izboljšave v industriji.

Preko Cosmosa lahko različni blockchains soobstajajo s svojimi posebnimi primeri uporabe. To omogoča razvijalcem, da se bolj osredotočijo na izboljšave kot pa na trženje in druge dejavnosti, povezane s konkurenco. Cosmos celo različnim verigam verig omogoča, da izkoristijo zmožnosti drugih platform za izboljšanje njihove uporabnosti.

Prednosti Cosmosa (ATOM)

Cosmos na trg uvaja obilo prednosti. Za enega je platforma popolnoma prilagodljiva. Razvijalci lahko z lahkoto ustvarjajo in izdajajo nove blockchain aplikacije in platforme. Omrežje Cosmos resnično deluje brez kakršnega koli osrednjega subjekta, ki bi olajšal dejavnost. Na ta način omrežje racionalizira transakcije med blokovnimi verigami in razvijalcem nudi možnost, da programsko delijo podatke in žetone.

Kako deluje Cosmos (ATOM)

Cosmos uporablja različna lastniška odprtokodna orodja za lažjo interoperabilnost med verigami blokov v svojem omrežju. Za izvedbo te naloge protokol samostojno spremlja stanje vseh verig blokov v omrežju. V ekosistemu Cosmos je vsako omrežje znano kot območje.

Območja

Območja uživajo polno funkcionalnost svojega omrežja. Pomembno je, da so ti blockchains neodvisna omrežja, ki lahko izvajajo vse transakcije, ki jih potrebujejo za dokončanje svojih nalog. Ti blockchains lahko izdajajo in distribuirajo nove žetone v svojih omrežjih, odobravajo nove račune, transakcije, glasujejo in izvajajo nadgradnje protokola brez kakršnih koli učinkov njihove povezave Cosmos.

Cosmos Hub

Cosmos Hub je kraj, kjer se srečujejo vsi ti blockchaini. Ta protokol deluje kot posrednik. Vsako območje v omrežju se poveže neposredno s zvezdiščem. Nato zvezdišče vzdržuje stalen zapis trenutnega stanja območja. Ko je območje povezano s Cosmos Hub, je njegovo delovanje interoperabilno z vsemi drugimi območji v omrežju.

Cosmos - Twitter

Cosmos – Twitter

Plasti Cosmosa

Ekosistem Cosmos sloni na treh plasteh, da združi celotno industrijo verig blokov. Prva plast je plast aplikacije. To je plast, ki obravnava transakcijske obdelave. To je tudi protokol, ki je odgovoren za spremljanje stanja omrežja. Omrežje je druga plast verige blokov. To je plast, ki omogoča komunikacijo ločenih verig blokov. Različni blockchains s popolnoma različnimi tehnologijami, mehanizmi soglasja in nameni lahko medsebojno izkoristijo storitve, ki uporabljajo ta sistem.

Cosmos (ATOM) Konsenz

Zadnja plast je protokol soglasja. Cosmos uporablja motor Tendermint BFT. Ta mehanizem varuje omrežje in vozliščem omogoča, da vzdržujejo trenutno stanje. Natančneje, protokol potrjuje transakcije in doda bloke v verigo blokov.

Motor Tendermint BFT je mehanizem upravljanja z dokazom o deležu (PoS). Uporabniki omrežja kot taki delujejo kot potrjevalci. Uporabniki zaslužijo nagrade, ko kripto založijo na Cosmos. Staking je izraz, ki opisuje postopek zaklepanja določene količine kripto v omrežni denarnici v zameno za nagrade. Stav je trenutno ena najbolj vročih lastnosti na trgu zaradi majhnega tveganja v primerjavi s trgovanjem.

Meta

Meta

Medblockchain komunikacijski protokol

The Inter-Blockchain komunikacijski protokol je kodiranje, ki različnim območjem znotraj ekosistema omogoča komunikacijo s Cosmos Hub. Ta protokol zagotavlja, da vse informacije potujejo prosto in varno med medsebojno povezanimi območji.

Cosmos SDK

Komplet za razvoj programske opreme Cosmos (SDK) razvijalcem omogoča, da gradijo verige blokov, ne da bi jih morali kodirati iz nič. Razvijalci lahko uporabljajo vtičnike in dosežejo osnovne funkcije svojih projektov v dneh v primerjavi z meseci. Pomislite na to kot na graditelja spletnih strani. Izbirate lahko med različnimi funkcijami, kot so vložki, upravljanje in podrobnosti žetonov.

Vozlišča Cosmos (ATOM)

Kot omrežje PoS lahko uporabniki zaslužijo pasivni dohodek, tako da stavijo na svoje kripto. Če želite postati vozlišče v omrežju Cosmos, boste morali ostati med 100 najboljšimi igralci. Ta strategija je pametna, saj odvrača gnusna vozlišča, saj bi lahko izgubila največ od finančnih zadetkov.

Upravljanje

Vozlišča pridobijo tudi glasovalne sposobnosti. Vaša glasovalna moč je enaka znesku ATOM-a, ki ste ga vložili. Zanimivo je, da lahko svoje žetone prenesete tudi na druge preveritelje veljavnosti. Ko prenesete svoje žetone, še vedno zaslužite del nagrade za blok.

Zgodovina kozmosa (ATOM)

Zgodovina Cosmosa se začne leta pred datumom izstrelitve. Platforma je nastala po znanem razvijalcu blokov Jae Kwon predstavil Tendermint v industriji. To se je zgodilo leta 2014. Sčasoma se je Kwon povezal z dvema uglednima razvijalcema kripto, Žarkom Miloševićem in Ethanom Buchmanom.

Aprila 2017 je Cosmos uspešno zavaroval Kozmos prek ICO. Neverjetno, le peronu je trajalo 29 minut, da je dosegel svoj cilj. Decembra 2018 je mreža začela obsežna testiranja z izdajo Game of Stakes. Manj kot štiri mesece kasneje se je odprl uradni mainnet Cosmosa.

ATOM

ATOM je izvorna kriptovaluta omrežja Cosmos. Služi nekaj vitalnih funkcij. Prvič se uporablja za izvajanje pametnih pogodb in dokončanje transakcij. Novi ATOM-i se ustvarijo kot nagrade za omrežne preverjevalce vsakič, ko blok transakcij prejme odobritev.

Cosmos (ATOM) - CoinMarketCap

Cosmos (ATOM) – CoinMarketCap

Trenutno je v obtoku 204.603.576 atomov. Predvsem je, da je večina teh žetonov izvirala iz začetne uvedbe glavnega omrežja Cosmos. Ti zgodnji žetoni so bili razdeljeni med začetne donatorje, udeležence prodaje žetonov, Fundacijo Cosmos in ključne razvijalce platforme.

Kako kupiti Cosmos (ATOM)

ATOM je enostavno najti na trgu. Nekaj ​​te kriptovalute lahko enostavno zagrabite na večini večjih borz. Binance ponuja nekaj trgovalnih parov ATOM, ki ustrezajo vašim potrebam. Lepo je, da ATOM na večini borz običajno vključuje možnost fiat trgovalnih parov. Neposredni trgovalni pari vam prihranijo denar s provizijami in vam omogočajo, da ste bolj odziven vlagatelj.

Naložbe v kozmos (ATOM) - vse, kar morate vedeti Naložbe v kozmos (ATOM) - vse, kar morate vedeti Naložbe v kozmos (ATOM) - vse, kar morate vedeti
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

Najboljše za

Napredni trgovci

Najboljše za

Trgovci iz ZDA

Najboljše za

Enostavnost uporabe

Provizije za trgovanje

0,10%

Provizije za trgovanje

0,16%

Provizije za trgovanje

0,125%

Promocije

10% povračilo denarja

Koda za popust: EE59L0QP

Promocije

Nobenega

Promocije

Nobenega

Kako shraniti Cosmos (ATOM)

Shranjevanje ATOM-a je enostavno. Uporabite lahko mobilno ali namizno denarnico, kot je Atomska denarnica. Ta enostavna navigacijska možnost vam omogoča dostop do ATOM-a, ko ga potrebujete.

Če želite veliko investirati v ATOM ali če načrtujete HODLing za daljši čas, je najboljša možnost strojna denarnica. Strojne denarnice hranijo vašo kripto povezavo brez povezave v »hladilnici«. Ta strategija spletnim grožnjam onemogoča dostop do vašega imetja. The Ledger Nano S ali bolj napredni Ledger Nano X oba podpirata Cosmos (ATOM).

Trg potrebuje kozmos

Trg potrebuje Cosmos. Da bi dosegla naslednjo planoto splošnega sprejemanja, mora kripto industrija poiskati nekaj poenotenja. Skupaj ima vsaka stranka veliko koristi. Kot skupnost uporabniki in razvijalci uspevajo.

Poleg tega ta strategija podjetjem blockchain omogoča, da ohranijo nadzor nad pripovedjo panoge. Časi mazanja kriptovalut kot neke vrste financiranja, ki so jih uporabljali le kriminalci, so že davno minili. Danes kriptovalute svetu ponujajo učinkovitejšo alternativo statusu quo. Cosmos si prizadeva zagotoviti, da lahko celotna industrija soglasno izkoristi napredek. Iz teh razlogov je Cosmos že ena najbolj priljubljenih kriptovalut na svetu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map