Naložbe v NEM (XEM) – vse, kar morate vedeti

NEM (XEM) „Gibanje novega gospodarstva“ skuša zagotoviti strankam na ravni podjetja učinkovitejši način za preverjanje in premikanje sredstev blockchain. V ta namen podjetje deluje kot manjkajoča povezava med zasebnimi in javnimi verigami blokov, saj ta omrežja povezuje na načine, ki širijo uporabnost. Zaradi svoje vsestranskosti in edinstvene poslovne strategije NEM (XEM) še vedno narašča. Uporabniki lahko z uporabo nove verižne verige blokov lažje upravljajo sredstva in podatke učinkoviteje. Pomembno, NEM je bila zgrajena od začetka z upoštevanjem potreb velikih podjetij. Ta želja po izpolnitvi zahtev trga je platformi prinesla vzdevek »Smart Asset Blockchain«.

Katere težave rešuje NEM (XEM)?

NEM (XEM) se ukvarja z različnimi vprašanji, ki trenutno pestijo kripto trg. Ena glavnih nalog te platforme je povečati interoperabilnost med zasebnimi blockchain omrežji. Trenutno je v razcvetu zasebni sektor veriženja blokov. Podjetja v to tehnologijo vlagajo milijarde. Težava je v tem, da vsaka od teh verig blokov trenutno deluje kot otok. Niso sposobni medsebojno komunicirati z digitalnimi sredstvi.

Medsebojne komunikacije na različne načine. Protokol omogoča enostaven prenos katerega koli digitalnega sredstva, vključno z žetoni, pogodbami ali datotekami. Poleg tega je veriga blokov nastavljena tako, da lahko pošilja podatke iz zasebnega notranjega omrežja podjetja, preusmerjene prek javne verige blokov, v zasebno omrežje drugega podjetja..

Napačna dobavna veriga

Drug sektor, v katerem naj bi NEM motil sedanje poslovne sisteme, je logistika. Današnji sistemi upravljanja oskrbovalne verige so obsežni, zastareli in neučinkoviti. NEM te sisteme nadomešča z odprtimi, varnimi in hitrimi. Platforma podjetjem olajša upravljanje, dostop do preverjenih podatkov in njihovo skupno rabo z različnimi kontrolami dostopa.

Kako deluje NEM (XEM)?

NEM (XEM) lahko te naloge izpolni z integracijo številnih novih tehnologij. Ta vsestranski verižni blok na trgu uvaja nov mehanizem soglasja – dokaz o pomembnosti (PoI). PoI se na različne načine razlikuje od drugih mehanizmov soglasja, kot je Bitcoin PoW. V mehanizmu PoI se najprej upoštevata čas in znesek, ki si ga je nekdo namenil omrežju NEM.

PoI v akciji

PoI algoritem zahteva, da imate v sistemu vsaj 10.000 XEM, ki izpolnjujejo pogoje za ustvarjanje novih blokov. Uporabniki, ki v blok verigo dodajo nove bloke, prejmejo nagrade in del provizij za transakcije. Če želite XEM iz običajnega prenesti na pridobljeni XEM, ga boste morali hraniti v omrežni denarnici. Vaša nova imetja postanejo večja s stopnjo 10% na dan.

Druga zanimiva lastnost PoI je, da nagrajuje uporabnike, ki opravljajo transakcije z drugimi v omrežju. Sistem ovrednoti te zneske transakcij in te podatke uporabi za povečanje vaše ocene PoI. Vsak uporabnik PoI ima oceno PoI na podlagi svoje udeležbe in celotnega prispevka. Ta ocena zagotavlja, da imajo najboljša omrežna vozlišča največ možnosti za zaslužek.

Žetev

Drugi ključni element sistema soglasja je protokol žetve. To kodiranje poveže vaš račun z obstoječim supernode. Supernodi predstavljajo hrbtenico ekosistema NEM. Povezani računi omogočajo supernodijem, da uporabijo okrepljen rezultat PoI, da povečajo možnosti za generiranje blokov v svojo korist.

V bistvu si supernodije izposodijo oceno PoI računa, da v njegovem imenu izpolnijo bloke. Ta strategija omogoča, da veriga blokov NEM ostane varna, ne da bi morali vsi uporabniki vložiti velike količine računalniškega napora. Kot tak je NEM veliko bolj energetsko učinkovit od sistemov PoW, kot sta Bitcoin ali Ethereum.

Prednosti obiranja pred rudarstvom

Ti prihranki električne energije so velik zalogaj za podjetja, ki v svojem poslovnem načrtu upoštevajo trajnost. NEM v tem pogledu uporabnikom zagotavlja neprimerljivo učinkovitost. Vozliščem NEM na primer ni treba imeti vklopljenega računalnika ali rudarske naprave za izvedbo postopka spravila. Poleg tega, ker za spravilo ne potrebujejo dragih rudarskih ploščadi, še bolj demokratizira blockchain sektor.

Izboljšana učinkovitost

Blok-veriga NEM vključuje algoritem Eigentrust ++ za vzdrževanje ugledne arhitekture PoI. Protokol lahko natančno nadzira omrežna vozlišča, s čimer zagotovi, da so samo sistemsko prispevajoča vozlišča del sistema soglasja. Sistem samodejno odstrani mrtvo težo iz omrežja, kot so vozlišča, ki ne prispevajo.

Sistem ima edinstveno algoritem za varnostno združevanje, ki spremlja preteklo vedenje vozlišč v omrežju in vozliščem omogoča, da svojim sosedom v grozdih posodijo točke ugleda. Ta strategija pomaga ohranjati NEM in učinkovit v primerjavi z generacijami ene in dveh verig blokov.

Imenski prostori

NEM koncept imenskih prostorov prinaša v blockchain sektor. Imenski prostori delujejo podobno kot imena domen v internetu. Na bloku NEM lahko ustvarite in upravljate lastna imena domen. Zanimivo je, da lahko uporabniki upravljajo ime domene globoko 3 stopnje. Ta pristop zagotavlja večjo prilagodljivost tako podjetjem kot uporabnikom.

Transakcije z več podpisi

Transakcije z več podpisi so velika privlačnost za stranke na ravni podjetja. Ta podjetja morajo skrbnikom zagotoviti možnost spremljanja in širjenja omrežja, da ustrezajo potrebam podjetja. NEM podjetjem omogoča preprosto sledenje dejavnosti računa, nadzor nad sredstvi, kot je XEM, z enega računa, drugih mozaikov ali ustvarjanje novih žetonov.

NEM prek spletnega mesta

NEM prek spletnega mesta

V skladu z zavezanostjo podjetja varnosti vse pametne pogodbe Multisignature temeljijo neposredno na verigi blokov NEM. Za izvedbo te naloge večina konkurence, ki je trenutno na trgu, uporablja zunanje verige zunanjih sistemov. NEM dviguje lestvico v tem sektorju s svojimi funkcijami večpodpisnega neposrednega veriženja blokov.

Prednosti NEM (XEM)

NEM prinaša ogromno koristi. Platforma je ključnega pomena za splošno sprejemanje, saj združuje nekatere najboljše verige blokov na svetu. Poleg tega je zaradi osredotočenosti podjetja na velika podjetja pomembno zobnik v zobnikih rasti. Razvijalci so prepoznali dejstvo, da mora njihova platforma ostati gibčna, da doseže nadaljnjo rast na trgu. Kot takega so ga opremili s koristnimi funkcijami, kot je celoten vmesnik API.

Uporabniki NEM lahko prilagodijo, kako omogočajo dostop in uporabo NEM. Najboljše od vsega je, da so te naloge dokončane v odprtem in samostojnem okviru. Sistem razvijalcem omogoča enostavno ustvarjanje, distribucijo in trgovanje s kriptovalutami in žetoni prek verige NEM.

Zgodovina NEM (XEM)

Zgodovina NEM se začne leta 2015. Celoten koncept NEM se je začel, ko je uporabnik foruma Bitcoin Talk z imenom UtopianFuture razložil, kako ga je kriptovaluta NXT navdihnila za gradnjo novega projekta. Do marca 2015 je začela delovati razčlenjena različica NXT z imenom NEM. Kmalu so se razvijalci odločili, da bodo NEM obnovili od začetka.

Konec leta je NEM dobil svojo kodno bazo. Zaradi teh izboljšav je bila platforma bolj prilagodljiva in hitrejša od NXT. Projekt še naprej dobiva zagon do leta 2016, ko je fundacija NEM vstopila v ta sektor. Ta neprofitna organizacija se osredotoča na načine za povečanje sprejetja NEM, vključno s prepoznavnostjo blagovne znamke, trženjem, usposabljanjem in partnerstvi

Coincheck Hack

Januarja 2018 je bila priljubljena borza kriptovalut Coincheck žrtev vdora, pri katerem so se zlobni koderji odrezali z 523 milijoni kovancev XEM. Takrat je vrednost teh kovancev znašala nekaj več kot 400 milijonov dolarjev. Izgube so več tednov jemale vrednost NEM. Na žalost sredstva niso bila nikoli izterjana. Vendar pa je NEM dve leti spremljal in označeval vsak račun, ki je obdeloval ukradeno kripto. Te informacije so bile poslane oblastem.

Volilni pilot

Leta 2018 je NEM dobil svojo prvo resnično aplikacijo. Sistem je izbrala ukrajinska centralna volilna komisija za pilotni program za preizkus izvedljivosti glasovalnih sistemov, ki temeljijo na blockchainu. NEM je predstavil nov glasovalni protokol, ki je zagotavljal večjo preglednost in učinkovitost kot prejšnje metode.

Preverjanje spričevala

Istega leta je NEM z malezijskim ministrstvom za izobraževanje zagotovil dogovor o preizkusu sistema, ki potrjuje akademska spričevala. Za izpolnitev te naloge je ministrstvo ustanovilo konzorcij univerz, ki so se vsi strinjali, da bodo sistem preizkusili. Novice o pilotnem programu so pripomogle k dvigu cen NEM.

XEM

XEM je izvorni uporabniški žeton verige NEM. XEM ima nekaj bistvenih vlog v ekosistemu. Uporabniki nosijo XEM, da pridobijo glasovalne pravice in blokirajo pravice do odobritve. Poleg tega lahko NEM služi kot kriptovaluta s hitrim časom transakcij. Vendar je bil glavni namen XEM do zdaj olajšanje pametnih pogodb.

XEM - CoinMarketCap

XEM – CoinMarketCap

Kako kupiti NEM (XEM)

Pridobivanje XEM-a je enostavno. Ta kriptovaluta je na voljo na izbranih večjih borzah, vključno Binance in Bittrex.

Naložbe v NEM (XEM) - vse, kar morate vedeti Naložbe v NEM (XEM) - vse, kar morate vedeti Naložbe v NEM (XEM) - vse, kar morate vedeti
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

Najboljše za

Napredni trgovci

Najboljše za

Trgovci iz ZDA

Najboljše za

Enostavnost uporabe

Provizije za trgovanje

0,10%

Provizije za trgovanje

0,16%

Provizije za trgovanje

0,125%

Promocije

10% povračilo denarja

Koda za popust: EE59L0QP

Promocije

Nobenega

Promocije

Nobenega

Kako shraniti NEM (XEM)

Uporabniki NEM imajo lepo različico denarnice, s katero lahko shranijo svoje kripto. Razvijalci ponujajo namizno denarnico, imenovano NEM Nano denarnica. Ta lahka denarnica, ki vam omogoča enostavno shranjevanje in upravljanje kovancev XEM. Ta denarnica vključuje nekatere značilnosti NEM, kot sta naslov NEM in imenski prostor.

Obstaja tudi mobilna aplikacija iz NEM Foundation, ki je na voljo za operacijski sistem Android in iOS. Aplikacija je brezplačna za prenos in zelo enostavna za krmarjenje. Posledično je to eden najbolj priljubljenih načinov shranjevanja XEM.

Če želite veliko investirati v XEM ali če načrtujete HODLing tega kripto za daljša časovna obdobja, je najboljša možnost strojna denarnica. Strojne denarnice hranijo vašo kripto povezavo brez povezave v »hladilnici«. Ta strategija spletnim grožnjam onemogoča dostop do vašega imetja. The Ledger Nano S ali bolj napredni Ledger Nano X oba podpirata NEM (XEM).

NEM (XEM) – Zanimiv projekt, ki ima veliko potenciala

NEM se je izkazal za zelo odpornega blockchaina in skupnosti. Platforma se je z večjim zadetkom vrnila s krampom Coincheck. Izguba iz 400 milijonov dolarjev v eno najbolj interaktivnih spletnih skupnosti na trgu je impresivna. Zdi se, da je za zdaj NEM našel svojo nišo v industriji. Pričakujete, da se bo ta kovanec bolj uveljavil, ko bo začelo delovati več pilotnih programov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map