Naložbe v NEO – vse, kar morate vedeti

NEO je ena izmed najboljših kriptovalut na svetu. Ta kovanec je uspel ujeti domišljijo azijskih trgov, tudi v času regulativne negotovosti. Danes je ekosistem NEO bolj živahen kot kdaj koli prej zaradi trdega dela razvijalcev in sodelovanja skupnosti.

Kaj je NEO?

NEO je neprofitna skupnost blockchain projekt ki je vstopil na trg, da bi razvijalcem podjetja Dapp zagotovil platformo, ki je enostavna za uporabo. Natančneje, NEO je odprtokodna veriga blokov in kriptovaluta. Po navedbah podjetja bel papir, NEO deluje kot »porazdeljeno omrežje za pametno gospodarstvo«. NEO v grščino prevaja v novo in mlado. Ime je primerno, če menite, da mnogi platformo vidijo kot novejšo in mlajšo različico Ethereuma.

Kitajska podpora

NEO je bil prvi kitajski projekt veriženja blokov, ki je prejel odobritev regulatorjev. Zanimivo je, da je kitajska vlada objeli projekt tudi po menjalnicah v državi. Podjetje je ena izmed redkih izbranih kriptovalut, ki jim je trenutno dovoljeno delovati na Kitajskem. Zaradi te podpore in nacionalističnega občutka projekta so mnogi projekt imenovali »kitajski Ethereum«.

Katere težave NEO odpravlja

NEO si prizadeva za reševanje številnih vprašanj, s katerimi se sooča trg. NEO naj bi deloval predvsem bolj prilagodljivo alternativa v Ethereum. Podjetje uporablja filozofijo, ki ocenjuje izbire oblikovanja na večvariatnem spektru. Na ta način lahko Neo temu ustrezno prilagodi svoj tržni pristop.

Na primer, razvijalci NEO se lahko na podlagi posameznega primera uporabe odločijo, katera stopnja decentralizacije / centralizacije je najprimernejša za projekt. Podobno lahko presodijo tudi o drugih pomembnih vprašanjih, kot je raven upravljanja zunaj in zunaj verige. Te možnosti NEO nudijo več scenarijev primerov za obsežno sprejetje v komercialnem in vladnem sektorju

Kako NEO deluje

Blok veriga NEO lahko sprejme najrazličnejša digitalna sredstva. Na primer, omrežje ima popolno podporo za sredstva blockchain, digitalno identiteto in pametne pogodbe. Platforma lahko podpira decentralizirane aplikacije (dApp) vseh vrst, tokenizacijo resničnih sredstev in začetno ponudbo kovancev.

Dve glavi

NEO je javna platforma, ki uporablja tudi Onchain omrežje za ustvarjanje optimalnega scenarija upravljanja. Interoperabilnost omrežij razširja doseg platforme na nove višine. Prav tako združuje skupnosti teh projektov, da izkoristi razvoj v celotni mreži.

Onchain

Onchain je bil ustanovljen leta 2014 na Kitajskem. To zasebno blockchain podjetje je najbolj znano po tem, da se osredotoča na državo in velika podjetja. Platforma je znana po tehnologiji decentralizirane mrežne arhitekture (DNA). Ta protokol poenostavlja ustvarjanje javnih in zasebnih verig blokov.


Dva žetona

NEO uporablja dvotirni sistem, ki omrežju zagotavlja večjo prilagodljivost za uporabnike in razvijalce. Ekosistem se opira na žetone NEO in GAS. Skupaj bo podjetje izdalo 100 milijonov vsakega žetona. Trenutno je v obtoku 70.538.831 NEO.

NEO žetoni

NEO je kriptovaluta NEO blockchain. Ta kripto predstavlja delež lastništva v verigi blokov NEO. Ta kripto igra tudi vlogo pri upravljanju. Skupnost omogoča ustvarjanje blokov in upravljanje omrežja. Zanimivo je, da ima NEO nedeljive enote in ga ni mogoče deliti kot druge kovance, kot je Ethereum. Razlog za to odločitev je, da naj bi vsak kovanec deloval kot ena delnica v verigi NEO. Tako kot zaloge se tudi ti kovanci ne morejo razgraditi na manjše enote.

NEO - CoinMarketCap

NEO – CoinMarketCap

Žetoni za plin

GAS je uporabniški žeton za omrežje NEO. Ta žeton je bil prej znan kot ANC-Antcoins. V ekosistemu GAS v omrežju Ethereum deluje kot eter. Razvijalci uporabljajo GAS za transakcije v omrežju. Poleg tega uporabniki prejmejo nagrade v žetonih GAS.

GAS ustvarja s hitrostjo osem GAS na blok. Omrežje samodejno zmanjša število nagrad na blok po dveh milijonih potrjenih blokov. Uporabniki imajo možnosti z GAS. Z GAS lahko trgujete za druge kriptovalute, kot so Bitcoin, Litecoin ali Ethereum. GAS lahko pretvorite tudi v NEO neposredno. Na ta način cene GAS ostajajo nevezane.

Kodiranje pametnih pogodb

NEO razvijalcem omogoča dostop do zmogljivega navideznega stroja, ki poenostavlja najpomembnejše komponente pametnega programiranja pogodb. Na primer, razvijalcem za uporabo platforme ni treba naučiti novega kodirnega jezika. Omrežje omogoča pametne pogodbe v jeziku C #, Java, Python in široko paleto drugih kodnih jezikov. Na ta način lahko mreža sprejme razvijalce iz celotne panoge.

Konsenz

NEO svetu predstavlja svet Delegirana bizantinska toleranca napak (dBFT) mehanizem soglasja. V tem mehanizmu obstajajo nekatera vozlišča, znana kot knjigovodja. Ti digitalni računovodje opravijo dejansko preverjanje blokov. Podatki se oddajajo na verigi blokov. Šele ko se dve tretjini vozlišč v omrežju strinjata z knjigovodsko različico verige blokov, je doseženo soglasje.

Delegirana bizantinska toleranca napak (dBFT) - vtce

Delegirana bizantinska toleranca napak (dBFT) – vtce

Hitrejša pretočnost

Mehanizem soglasja dBFT je hiter, zelo hiter. Zmore več kot 1.000 transakcij na sekundo. Za primerjavo, Bitcoin obravnava približno šest transakcij na sekundo (tps). Ethereum zmore neverjetnih 12 krat. Impresivno si prizadeva NEO s svojo naslednjo nadgradnjo dvigniti stopnjo TPS na nove višine. Cilj posodobitve je pripeljati omrežje do norih 10.000 transakcij na sekundo.

Nadgradnja upravljanja

Maja 2020 so razvijalci, ki stojijo za NEO, predlagali glavno nadgradnja v omrežje. Nadgradnja bi uvedla nov model upravljanja. Nova strategija imetnikom kovancev omogoča, da glasujejo za odbor 21 upravnih članov. Ti člani so odgovorni za zastopanje skupnosti. Pridobijo sposobnost glasovanja o različnih spremenljivih parametrih verige blokov in drugih spremembah kodiranja omrežja.

Predlog predlaga, da ljudje, ki glasujejo za te člane, prejmejo dodatne nagrade za plin. Ta nagrada je način, kako se članom zahvaliti za njihovo sodelovanje v procesu upravljanja. Predlog navaja, da bo od 21 izbranih upravnih članov sedem postalo tudi vozlišč za soglasje.

Kot vozlišče za soglasje se bodo njihove odgovornosti razširile na preverjanje veljavnosti blokov. Poleg tega teh sedem članov pridobi pravico veta. Za odločitev o vetu morajo vozlišča za soglasje pridobiti dvotretjinsko podporo skupnosti.

Zgodovina NEO

NEO je na trg kot Antshares vstopil februarja 2014. To podjetje je zamisel dveh dolgoletnih navdušencev nad verigami blokov, Erik Zhang in Da Hongfei. V tem času je dejanska kriptovaluta šla pod Antshares (ANS). Leta 2014 sta razvijalca svojo vizijo razširila z ustanovitvijo Onchaina.

Aprila 2016 je NEO uradno izdal svojo knjigo. Prispevek je izpostavil prednosti in tehnične vidike delegirane bizantinske tolerance za napake. Takrat je bil to prvi mehanizem soglasja, rojen na Kitajskem. Kot taka je bila v regiji preobremenjena z mediji.

Avgusta 2016 je NEO na trg vstopil prek ICO. Dogodek je bil velik uspeh s projektom, ki je zagotovil več kot 4,5 milijona dolarjev sredstev. Ta sredstva so bila namenjena nadaljnji širitvi strategije NEO v regiji. Septembra istega leta je Onchain z Microsoftom ustanovil tehnološko strateško partnerstvo. Sporazum je podpisal sodelovanje pri več projektih.

Junija 2017 se je Antshares uradno preimenoval v NEO. Kripto je letos prejel tudi prvo podporo v ZDA. Natančneje, na kovancu je bil naveden seznam Bittrex. Naslednje leto je platforma za digitalne identifikacije VALID napovedala strateško partnerstvo s podjetjem.

NEO3

Letos je bila napovedana glavna nadgradnja. Nadgradnja NEO3 naj bi bila doslej največja v podjetju. Nadgradnja bo poleg uvedbe novih modelov upravljanja v sektor prinesla večjo interoperabilnost. Natančneje, platforma bo pridobila več zmogljivosti med verigami. Trenutno razvijalci eksperimentirajo s temi protokoli. Vzpostavili so testne mreže z Bitcoini, Ethereumom in Ontologijo.

Tokenizacija

Nadgradnja bo poenostavila tudi postopek tokenizacije. Natančneje, razvijalci želijo olajšati ustvarjanje in izdajanje nezamenljivih žetonov. Nezamenljivi žetoni so edinstveni digitalni prikazi sredstva. Nekaj ​​primerov nezamenljivih žetonov vključuje tokenizacijo:

  • Varnostni žetoni
  • Zaloge
  • REITs
  • Umetnost
  • Avtomobili
  • Vstopnice za prireditve
  • Druga fizična sredstva

Kako kupiti NEO

NEO ni težko najti na trgu. Večina večjih borz ima trgovalne pare NEO / Bitcoin. Če želite uporabljati te platforme, se morate le registrirati za račun. Ko je vaš račun aktiven, ga naložite neposredno v fiat valuto ali Bitcoin. Od tam morate samo poiskati trgovalni par NEO / BTC. Ko zaključite registracijo, je celoten postopek hiter in enostaven. Paybis omogoča tudi neposreden nakup s kreditno kartico.

Naložbe v NEO - vse, kar morate vedeti Naložbe v NEO - vse, kar morate vedeti Naložbe v NEO - vse, kar morate vedeti
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulatornimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulatornimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Kriptomat Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulatornimi organi in naložbenimi možnostmi.

Najboljše za

Napredni uporabniki

Najboljše za

Trgovci iz ZDA

Najboljše za

Evropski trgovci

Minimum računa

Nobenega

Minimum računa

1,00 USD

Minimum računa

35 €

Promocije

10% povračilo denarja

Koda za popust: EE59L0QP

Promocije

Nobenega

Promocije

Nobenega

Kako shraniti NEO

Neo lahko shranite na nekaj načinov. Pomembno je vedeti, da želite kripto shraniti samo v denarnici, ki vam omogoča, da si prislužite svoje nagrade GAS. The NEON denarnica je ena najboljših možnosti za vlagatelje, ki si želijo prislužiti svoje nagrade.

Navdušujoče je, da lahko nagrade GAS zaslužite tudi s strojno denarnico. The Ledger Nano S ali bolj napredni Ledger Nano X se lahko neposredno poveže z vašo NEON denarnico. Nato lahko pošljete, prejmete in dobite nagrade z ene platforme varne denarnice. Zlasti NEON ni glavna denarnica za omrežje, vendar je prejel neprimerljivo podporo skupnosti in ima blagoslove razvijalcev..

Povzetek

Glede na edinstveno držo NEO na azijskih trgih si težko predstavljamo kaj drugega kot uspeh te platforme. Ti razvijalci nenehno nadgrajujejo omrežje z nastavljenim NEO3 sprostitev v prihodnjih mesecih. Za zdaj si NEO deli prvo mesto na kripto trgu kot ena izmed vodilnih Dapp-ovih razvojnih platform.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map