Naložbe v OmiseGo (OMG) – vse, kar morate vedeti

Kaj je OmiseGo (OMG)?

OmiseGo (OMG) je veriga blokov na osnovi Ethereuma ekosistem ki vlagateljem omogoča različne načine zaslužka. Natančneje, OmiseGo je decentralizirana borza, mehanizem ponudnika likvidnosti, omrežje za pošiljanje sporočil in prehodni blok z digitalnimi sredstvi. Platforma si je prislužila z alternativnimi orodji za finančno in digitalno poslovanje. Ti sistemi skupaj omogočajo medsebojni prenos sredstev brez potrebe po kripto izmenjavi.

Že na začetku je bilo očitno, da bo OmiseGo drugačen. Tajska banka in tajsko ministrstvo za finance sta projektu odobrila odobravanje. Projekt so podprli tudi taborišče Ethereum, Vitalik Buterin in Gavin Wood.

OmiseGo (OMG) – Izkušena ekipa

Poleg tega je glavni razvijalec projekta nihče drug kot Joseph Poon. Najbolj znan je po razvoju mreže strele in plazme. Oba protokola druge plasti lahko potencialno spremenita trg naprej. Njegovo strokovno znanje je pripomoglo, da je bil OmiseGo edinstven projekt na trgu.

Domača stran OmiseGo

Domača stran OmiseGo

OmiseGo je bil prvi projekt Ethereuma, ki je presegel oceno v višini milijarde dolarjev. Impresivno je, da je projekt že zgodaj zagotovil podporo nešteto uveljavljenih vlagateljev. Med temi vlagatelji so japonska Toyota Financial Services Corporation, Sumitomo Mitsui Banking Corporation, SMBC Venture Capital in Aioi Nissay Dowa Insurance Corporation. Ta razvoj je pripomogel k povečanju zaupanja posameznikov, ki so želeli sodelovati v platformi OmiseGo.

Katere težave rešuje OmiseGo (OMG)?

OmiseGo želi s svojim odprtim pristopom k finančnim storitvam revolucionirati svet. Cilj projekta je ustvariti bolj vključujoč finančni sistem. Za izpolnitev te monumentalne naloge OmiseGo sodeluje neposredno z bankami, da bi prispeval k večji finančni vključenosti po vsem svetu.

Po nedavnih poročila, na svetu živi 1,7 milijarde ljudi, ki nimajo dostopa do osnovnih finančnih storitev. Ti posamezniki vključujejo najrazličnejše ljudi. Obstajajo ljudje, ki morda živijo na območju, ki nima infrastrukture za podporo bankam. Obstajajo tudi ljudje, na primer begunci, ki se zaradi pomanjkanja papirjev ne morejo kvalificirati za bančne storitve.

Cilj OmiseGo je ustvariti izdelek, ki bo enako koristil tistim, ki uporabljajo tradicionalne bančne storitve, in ljudem, ki hkrati nimajo dostopa do bančnih storitev. Zaradi tega človekoljubnega vidika se OmiseGo razlikuje od mnogih drugih današnjih projektov. To je tudi eden glavnih razlogov, da se na platformi še naprej uveljavlja.

Prednosti OmiseGo (OMG)

OmiseGo olajšuje plačilno platformo v blockchainu. Ta odprta plačilna platforma in decentralizirana borza sta v blokovni verigi Ethereum in zagotavljata razširljivo in popolnoma odprto alternativo za uporabnike. OMG uživa nizke provizije, hiter čas transakcij in možnosti izplačila. Junija je OMG predstavil novo skaliranje rešitev, ki je izboljšala hitrost transakcij na enak nivo kot globalni plačilni procesorji, kot je Visa.


Globalno

Ekipa OmiseGo je platformo zgradila tako, da je globalno vključujoča. Vsakdo lahko uporablja njegove storitve prenosa vrednosti. Platforma deluje v različnih valutah in vrstah sredstev. Na ta način lahko uporabniki pošiljajo sredstva prek omrežja, ne da bi imeli bančni račun ali plačali provizijo.

OMG - Twitter

OMG – Twitter

Blockchains delujejo skupaj

V jedru OmiseGo je protokol interoperabilnosti. OmiseGo deluje kot decentralizirana izmenjava drugih blockchains in med več blockchains neposredno brez zaupanja vreden žeton prehod. Funkcionalnost več verig je ključna lastnost, ki jo najdemo v novih verigah blokov. Zmanjšuje konkurenco in omogoča namensko zgrajenim verigam verig, da se osredotočijo na izboljšanje storitev in ne na stroške, ki temeljijo na konkurenci, kot je trženje.

OmiseGo je izjemno prilagodljiv. Uporabniki lahko izvajajo plačila, denarna nakazila in vodijo obračun plač. Platforma podpira B2B trgovinsko trgovino, financiranje dobavne verige, programe zvestobe, upravljanje premoženja in trgovanje. Trenutno se malo blokovnih verig ujema z zmogljivostmi OmiseGo.

Kako deluje OmiseGo (OMG)?

OmiseGo uživa varnost Ethereuma (ETH) z nekaterimi prednostmi. Platforma uvaja funkcije, kot so denarnica z belimi etiketami, nič provizij in skoraj trenutni čas transakcije.

E-denarnica znamke OmiseGo z belo etiketo je za uporabnike velika privlačnost. Ta SDK denarnica uporabnikom olajša prosto trgovanje s fiatom in kriptovalutami. Denarnica vključuje dostop do plačilnega prehoda Omise. Na voljo imate tudi digitalno kreditno in debetno kartico.

Žeton OMG

OMG je uporabni žeton za projekt OmiseGo. Uporabniki in razvijalci lahko OMG uporabljajo za plačevanje storitev v omrežju. Žeton se stalno uvršča med najvišje tržne kapitalizacije ERC-20 žetonov po vsem svetu. Razvijalci so pametno določili skupno omejeno ponudbo le 140.245 milijonov kovancev OMG. Ta odločitev zagotavlja, da bo OMG ohranil vrednost v prihodnjih letih.

OmiseGo (OMG) prek CoinMarketCap

OmiseGo (OMG) prek CoinMarketCap

Zgodovina OmiseGo (OMG)

OmiseGo sta ustanovila Jun Hasegawa in Donnie Harinsut. Ta dva podjetnika sta bila že dobro znana po svoji vlogi pri ustvarjanju priljubljenega podjetja za obdelavo plačil Omise. Leta 2017 je OmiseGo gostil ICO, ki je bil mednarodno pokrit. OmiseGo je med dogodkom zagotovil 25 milijonov dolarjev za nadaljnji razvoj mreže.

Kako kupiti OmiseGo (OMG)

Danes je OMG enostavno najti. Ena najboljših borz za iskanje OMG je Binance. Binance je zaradi preprostega vmesnika in velike izbire kovancev odlična izmenjava za nove uporabnike. Pred trgovanjem se boste morali registrirati pri računu. Za registracijo boste morali izpolnjevati zahteve KYC.

Ko bo vaš račun odobren, ga boste morali financirati. Lahko se odločite za nalaganje fiat valute, ali če že imate kripto, jo lahko pošljete neposredno na denarnico za izmenjavo. Zdaj, ko imate naloženih nekaj Bitcoinov ali Ethereuma, lahko izberete trgovalni par OMG, ki ustreza vašim potrebam.

Naložbe v OmiseGo (OMG) - vse, kar morate vedeti Naložbe v OmiseGo (OMG) - vse, kar morate vedeti Naložbe v OmiseGo (OMG) - vse, kar morate vedeti
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

Najboljše za

Napredni trgovci

Najboljše za

Trgovci iz ZDA

Najboljše za

Enostavnost uporabe

Provizije za trgovanje

0,10%

Provizije za trgovanje

0,16%

Provizije za trgovanje

0,125%

Promocije

10% povračilo denarja

Koda za popust: EE59L0QP

Promocije

Nobenega

Promocije

Nobenega

Shranjevanje zdravila OmiseGo (OMG)

Odločiti se boste morali, kakšna bo vaša naložbena strategija, da določite najboljši način za shranjevanje vašega OMG. Če ležerno trgujete, da se seznanite s kripto trgom in s kripto ne trgujete veliko, bo denarnica za izmenjavo zadostovala.

Če želite vložiti večjo naložbo v OMG ali če HODLing načrtujete dalj časa, je najboljša možnost strojna denarnica. Strojne denarnice hranijo vašo kripto povezavo brez povezave v »hladilnici«. Ta strategija spletnim grožnjam onemogoča dostop do vašega imetja. The Ledger Nano S ali bolj napredni Ledger Nano X oba podpirata OmiseGo (OMG).

OmiseGo – Plemenit vzrok z veliko podporo

OmiseGo je eden tistih projektov na trgu, ki vam pomaga razumeti, da ima tehnologija blockchain moč izboljšati življenje vseh. Pričakujete, da bo OmiseGo nadaljeval sprejemanje kot žeton in platforma ostaja priljubljena pri vlagateljih.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map