Naložbe v sestavljeno (COMP) kriptovaluto

Kaj je spojina (COMP)?

COMP je upravljalni žeton za protokol sestavljenih decentraliziranih financ (DeFi). Omrežja DeFi skušajo tradicionalne finančne sisteme pretvoriti v decentralizirane različice. Na ta način redni uporabniki pridobijo delež v dobičku, ki je bil nekoč na voljo le velikim finančnim institucijam.

Compound je algoritemski protokol denarnega trga, ki živi na verigi Ethereum. Predvsem je to omrežje zaslužno za začetek trenutne norosti DeFi. Compound je bila prva platforma, ki je sredi poletja 2020 na trg uvedla pridelavo donosa. Pridelovanje pridelkov je v mnogih pogledih podobno vstavljanju kripto.

Uporabniki zaklenejo svojo kriptovaluto v velike kmetijske bazene. Nagrade prejemate glede na količino kripto, ki jo zaklenete, in od tega, kako dolgo sodelujete v bazenu. Za razliko od bazenov z vložki imajo pridelki za gojenje pridelkov veliko krajša obdobja zaklepanja. Mnogi ne ponujajo zahtevanih obdobij zaklepanja.

Sestavljeno financiranje prek domače strani

Sestavljeno financiranje prek domače strani

Compoundov donosni protokol kmetovanja deluje kot decentraliziran sistem posojanja. Uporabniki zagotavljajo likvidnost velikim posojilnim skladom. V zameno prejmejo nagrade v obliki žetonov. Te žetone lahko nato pretvorite v katero koli podprto sredstvo v omrežju. Drugi uporabniki lahko nato najamejo kratkoročna posojila iz posojilnega sklada. Ta posojila se izdajo z obrestmi, ki se nato razdelijo med posojilodajalca in posojilni sklad.

Prednosti spojine (COMP)

Spojina prinaša trgu veliko koristi. Prvič, uvaja resnično odprto posojilno okolje za blockchain sektor. Vsakdo si lahko izposodi sredstva iz združenih kmetijskih bazenov. Ni kreditnih preverjanj in sredstva takoj izdajo. Samo zagotoviti morate zavarovanje.

Zaslužki

Compound rednim uporabnikom omogoča pasivni dohodek. Vsakdo lahko zasluži z izposojo svojega nedejavnega kripto. V preteklosti so uporabniki te kovance preprosto držali v upanju, da se bo njihova vrednost povečala. Zdaj lahko izkoristijo svoje imetje, ne da bi se popolnoma odpovedali lastništvu svojega kovanca.

DeFi Bitcoin

Drug edinstven vidik spojine je sposobnost uporabe Bitcoina v okoljih DeFi. Ta naloga se doseže z uvedbo zavitega bitcoina (WBTC). Zaviti Bitcoin je ERC-20 predstavitev zaklenjenega Bitcoina. Ta novoveški žeton zagotavlja Bitcoin HODLers nemoten dostop do sektorja DeFi. Nedavno glasovanje je omogočilo, da so ti kovanci delovali kot zavarovanje na protokolu Compound, ki temelji na Ethereumu. Ta dodatek se je težko boril. Trajalo je več kot dva meseca premisleka, preden je skupnost dokončno odobrila nadgradnjo.

Vrhunske platforme wBTC prek Coindeska

Popolnoma avtonomno

Sestavljeni vzvodi revidirane pametne pogodbe za samostojno izvajanje teh nalog. Pogodbe omrežja skrbijo za vse vitalne funkcije v omrežju. Naloge, kot so shranjevanje, upravljanje in olajšanje celotnega zbranega kapitala, urejajo ti protokoli.

Varno

Compound ohranja omrežno varnost z različnimi sredstvi. Mreža je bila podvržena številnim varnostnim pregledom uglednih agencij, kot sta Open Zeppelin in Trail of Bits. Te organizacije so kodiranje omrežja potrdile kot dobro in sposobno varno obvladovati zahteve omrežja.

Interoperabilnost

Spojina je v skladu s splošnim soglasjem DeFi glede interoperabilnosti. Omrežje je odprto za integracijo neodvisnih sredstev in platform. Compound podpira tudi uporabo protokolov API za poenostavitev UX. Zaradi te interoperabilnosti so druge platforme na edinstvene načine gradile na viziji Compounda. Danes lahko uporabniki storitve Compound brezhibno izkoristijo orodja za upravljanje trga neodvisnih proizvajalcev.

Kako deluje spojina (COMP)?

Compound uporablja različne lastniške sisteme, ki uporabnikom omogočajo odprto izkušnjo DeFi. Uporaba spojine ne zahteva tehničnega razumevanja. Preprosto morate razumeti, kaj je kmetovanje z donosom in kako zakleniti sredstva v kmetijskih bazenih, da začnete zaslužiti danes.

Donosno kmetovanje

Protokoli pridelave pridelka so jedro funkcionalnosti Compounda. Trenutno Compound podpira izposojo in posojanje nekaterih kriptovalut. Natančneje, lahko posojate in izposojate Dai (DAI), Eter (ETH), USD Coin (USDC), Vola (ZRX), Tether (USDT), Zaviti BTC (WBTC), Osnovni žeton pozornosti (BAT), Augur (REP) in Sai (SAI).

Sestavljeni kmetijski bazeni

Sestavljeni kmetijski bazeni

Predvsem si lahko kdo izposoja posojila z obrestmi in pologom. Če si želite izposoditi posojilo, boste morali dati zavarovanje nad pragom, ki ga določa projekt. Poleg tega, da je vaše zavarovanje, vaš depozit določa tudi skupni znesek financiranja, ki si ga lahko izposodite. Če bo vrednost vašega zavarovanja začela upadati, bo ta polog prodal za kritje vaše izgube.

Združeni posojili

Komponenta izkorišča velike posojilne sklade za delovanje. Vsa sredstva se dodajo v velik bazen tega istega žetona v pametni pogodbi v protokolu Compound. Pomembno je, da ima vsako sredstvo svoj trg v mreži. Višina ponudbe ali povpraševanja na tem trgu kot taka določa obrestno mero. Nekatera sredstva lahko tudi omogočijo večjo izposojo kot druga.

Obresti

V sestavljenem ekosistemu se obrestne mere ustvarijo z vsakim izkopanim blokom. To omrežju zagotavlja prožnost glede politik prilagajanja obresti. Ta dinamičen pristop je potreben za ohranitev vrednosti likvidnostnega sklada

Decentralizirano upravljanje

Compound temelji na modelu decentraliziranega upravljanja. Vsakdo lahko da predlog v tej mreži. Za sodelovanje morate preprosto imeti nekaj žetona za upravljanje omrežja COMP. Samo tisti, ki imajo več kot 1% ponudbe, lahko dajo nove predloge. Imetniki žetonov lahko svoje žetone prenesejo na naslov, ki ga izberejo.

Protokoli decentraliziranega upravljanja so zdaj pogosti v sektorju DeFi. Compound je bil pionir te strategije. V sestavljenem omrežju lahko uporabniki glasujejo o uvrstitvi novih trgov cToken, posodabljanju tržnih obrestnih mer, posodabljanju naslovov oracle, umiku rezerv cToken in izbiri novih skrbnikov.

COMP – sestavljeni žetoni

COMP je primarni upravljalni žig omrežja. Ta edinstveni finančni instrument imetnikom in delegatom žetonov omogoča glasovanje o pomembnih protokolarnih odločitvah, kot so nove vrste zavarovanja, izposoja in modeli obrestnih mer. Pred kratkim je bil COMP uvrščen na priljubljeno centralizirano borzo Coinbase.

cTokens

Spojina se opira na cTokens, da deluje. Novi cTokeni se ustvarijo vsakič, ko uporabnik deponira kripto-sredstva v protokol Compound. Predvsem cTokens so preprosto žetoni ERC-20, ki predstavljajo uporabnikova sredstva, položena v Compound. Uporabniki lahko te žetone prenesejo, trgujejo in vložijo v njih.

cTokens omogoča uporabnikom, da si prislužijo zanimanje za bazene. Na primer, lahko vložite svoj USDC in v zameno prejmete žetone cUSDC. Ti žetoni so se nato lahko prosto gibali znotraj omrežja Compound. Ko se obrestete, lahko unovčite svoj cUSDC za običajni USDC plus obresti, plačane v USDC. Najboljše od vsega je, da je cTokens mogoče unovčiti kadar koli. Ko ta sredstva pretvorite, so takoj na voljo v povezani denarnici.

Zgodovina spojine (COMP)

Compound je na trg prišel maja 2018. Trenutno ima omrežje sedež v San Franciscu. Ustanovitelj in izvršni direktor podjetja Compound Robert Leshner je bil sopredsednik odbora za nadzor dohodkovnih obveznic San Francisca. Kot nekdanji ekonomist se enkratno zaveda odtenkov pretvorbe CeFi v DeFi.

Compound je na trg spektakularno vstopil s platformo, ki je zagotovila 8,2 milijona ameriških dolarjev financiranja med semenskim krogom, ki je potekal maja 2018. Nato je platforma v svojem krogu financiranja serije A novembra 2019 zbrala dodatnih 25 milijonov USD. Zanimivo je, da je ta krog našel močno podporo podjetja za tvegani kapital Andreesen Horowitz. Protokol je istega leta od Coinbase-ovega “USDC Bootstrap Fund” prejel tudi milijon USD v USDC.

Močna ekipa

Omembe vredna je podporna mreža za Compound. Celotna ekipa, ki stoji za tem projektom, je na trgu dobro poznana. Na primer, glavni tehnični direktor platforme Geoffrey Hayes je delal tudi kot vzdrževalec Exthereuma, novoveškega odjemalca Ethereuma. Je tudi tehnološki ustanovitelj dveh startupov, ki je vodil Core Services pri Postmates.

Kako uporabljati spojino (COMP)

Uporaba spojine je enostavna. Za sodelovanje v tej mreži DeFi vam ni treba vnesti kopice osebnih podatkov. Naložiti boste morali združljivo denarnico web 3.0, ki podpira kovance ERC-20. Metamaska ​​na splošno velja za najboljšo možnost za te naloge.

Ko je vaša denarnica povezana z omrežjem, lahko kovate ali ustvarite cTokens. Odprite razdelek »Pregled računa« v meniju spletnega mesta. Nato izberite katero koli sredstvo in odklenite trg. Ko je sredstvo omogočeno, lahko uporabniki nato dobavijo ali izposodijo, kot želijo. Predvsem bi radi pregledali podrobnosti o vsakem kmetijskem združenju, ker ima vsako sredstvo edinstven APR za dobavo in izposojo. Poleg tega se te stopnje pogosto spreminjajo.

Kako kupiti spojino (COMP)

Nakup COMP je enostaven. Ugled in dolgoživost tega žetona ga omogočata na večini večjih borz. Binance ponuja različne trgovalne pare COMP. Za začetek se morate registrirati za račun. Registracija je hitra in neposredna. Vendar boste morali potrditi svojo identiteto, preden boste lahko sodelovali v trgovanju.

Ko ste registrirani, morate financirati svoj fiat račun. To se naredi z bančnim nakazilom ali z debetno kartico. Zdaj, ko je vaš račun aktiven in imate na voljo sredstva, ste pripravljeni pretvoriti svoj fiat v kripto. Priporočljivo je, da pretvorite v BTC. Zdaj, ko imate BTC, lahko BTC neposredno trgujete za COMP. Celoten postopek prvič traja približno 20 minut.

Naložbe v sestavljeno (COMP) kriptovaluto Naložbe v sestavljeno (COMP) kriptovaluto Naložbe v sestavljeno (COMP) kriptovaluto
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

Najboljše za

Napredni trgovci

Najboljše za

Trgovci iz ZDA

Najboljše za

Enostavnost uporabe

Provizije za trgovanje

0,10%

Provizije za trgovanje

0,16%

Provizije za trgovanje

0,125%

Promocije

10% povračilo denarja

Koda za popust: EE59L0QP

Promocije

Nobenega

Promocije

Nobenega

Spojina – pionir na trgu

Kot prva platforma za uvedbo pridelovanja kmetijskih pridelkov na trg ima Compound dragocen položaj kot pionirska sila v sektorju DeFi. Zdi se, da se DeFi šele začenja. Posledično Compound še naprej vidi, da se novi uporabniki pridružujejo vsak dan. Kombinacija enostavnih donosov in zmožnosti zaslužka brez trgovanja je del vabe, ki jo ima ta platforma. Poleg tega je to ena najvarnejših in najbolj uglednih možnosti, ki so danes na voljo uporabnikom. Posledično naj bi Compound ostal glavna platforma tudi v prihodnjih letih.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map