Naložbe v TRON (TRX) – vse, kar morate vedeti

Odkar je TRON (TRX) leta 2017 vstopil na kripto trg, ima v tem sektorju enega najbolj glasnih sledilcev. Ta kovanec je spodbudil to podporo skupnosti in njene edinstvene tehnične vidike, da je postal ena izmed 10 najboljših kriptovalut na svetu glede tržne omejitve. Bolj impresivno je dejstvo, da je TRON le dve leti opravil to nalogo.

Kaj je TRON (TRX)?

TRON je decentraliziran navidezni stroj, ki je bil zgrajen za lažjo uveljavitev decentraliziranega interneta. Podobno kot Ethereum tudi TRON razvijalcem Dapp omogoča ustvarjanje in uporabo zapletenih protokolov s pametnimi pogodbami, ki živijo na njegovem izvornem blockchainu. Danes je platforma najbolj znana po hitrostih transakcij in živahnem izvršnem direktorju.

Natančneje, platforma omogoča 2000 transakcij na sekundo. Ta zmogljivost postavlja TRX na raven večjih plačilnih procesorjev, kot je PayPal. Najboljše od vsega je, da TRON nima nič transakcijskih provizij. Milijon dolarjev TRX lahko v nekaj sekundah pošljete kamor koli po svetu in vam nikoli ni treba plačati pristojbine.

Da bi razumeli monumentalno nalogo, ki jo želijo razviti razvijalci TRON-a, je ključnega pomena, da se malo razumemo o decentraliziranem internetu. Decentralizirani internet se na nek ključen način razlikuje od interneta, ki ste ga vajeni. Predvsem ni nobenih gostiteljskih podjetij. Namesto tega celoten internet vodijo osebni uporabniki.

Do nedavnega se je zdel koncept decentraliziranega spleta nemogoč. Računalniška moč sveta še ni bila na nivoju. Zaradi pregledne narave blockchain omrežij pa so idealna ravno za takšno nalogo. Točno to vlogo skuša dobiti TRON.

Zgodovina TRON-a (TRX)

Zgodovina TRON-a se začne v začetku leta 2017. Takrat je bil izvršni direktor podjetja Justin Sun uradno ustanovila neprofitno organizacijo s sedežem v Singapurju, ki je danes znana kot fundacija TRON. Poslanstvo te organizacije je bilo zgraditi infrastrukturo za decentraliziran internet in zagotoviti demokratični sistem za upravljanje novega omrežja.

Predvsem Sun ne vidi tujega sektorja FinTech. Za enega je varovanec ustanovitelja Alibabe, Jacka Ma. Neverjetno je, da je diplomiral na univerzi Ma’s Hupan in se čez nekaj mesecev prebil na sezname Forbes “Kitajska 30 do 30” in “Azija 30 do 30”. Keenly se je pred uvedbo TRON-a že uveljavil v sektorju blockchain.

Na primer, Sonce je bilo ValovanjeGlavni predstavnik na širšem območju Kitajske. Ta položaj ga je pripeljal v stik z mrežo ljudi, ki jih bo nekoč potreboval za uresničitev koncepta TRON. Ustanovil je tudi izjemno priljubljeno aplikacijo za pretakanje v živo, imenovano Peiwo. Trenutno ima aplikacija več kot 10 milijonov uporabnikov po vsej Kitajski.

Še bolj impresivno je dejstvo, da je Sun le nekaj mesecev po prevzemu vgradil TRON v Peiwo. Ta integracija je pripomogla k izboljšanju položaja TRON-a v regiji. Poleg tega je strategija znatno razširila aktivno bazo uporabnikov TRON-a.

TRON (TRX) ICO dvig

Zagon TRON-a je bil velik posel. ICO fundacije TRON 2017 dvignjeno 70 milijonov dolarjev za nadaljnji razvoj ekosistema TRON. Med dogodkom so vlagatelji prejeli žetone TRX v zameno za svoj BTC ali ETH. V času prodaje so imeli TRX žetoni tržno vrednost le 0,0019 USD.

Žetoni TRX so pomožni žetoni, ki jih izda TRON Foundation kot srednja valuta za vse žetone, ki temeljijo na TRC. Ti žetoni se nahajajo v MainNetu in omogočajo enostavne transakcije v celotni verigi blokov.

Do leta 2018 je Sun TRON potisnil med prvih deset kriptovalut glede tržne kapitalizacije. Ta uspeh je razvijalcem platforme dal vire, izkušnje in motivacijo za zagon lastne verige blokov. Ta odločitev je TRON-u omogočila migrirati platforma od žetonov ERC-20, ki se nahajajo v omrežju Ethereum, do žetonov TRX, ki uporabljajo izvorni protokol TRON.

Delegirani dokaz o vložku (DPoS)

Mreža TRON se opira na delegirano dokazovanje stave (DPoS) mehanizem soglasja za zaščito verige blokov. DPoS je podoben mehanizmu soglasja za dokazovanje deleža, saj omogoča uporabnikom, da zaslužijo pasivni dohodek, kadar svoj delež vložijo v omrežno denarnico..

TRON Domača stran

TRON Domača stran

Vložek TRON (TRX)

Stav ima nekaj ključnih namenov. Prvič, uporabnikom omogoča pasivni dohodek. V glavnem ohranja omrežje varno. V ekosistemu TRX uporabniki vložijo svoj TRX v razmerju 1: 1. Več ko stavijo, več moči TRON zaslužijo. TRON Power je v omrežju TRON ključnega pomena. Prvič, to je tisto, s čimer skupnost glasuje za super predstavnike. Po treh dneh lahko uporabnik svojo TRON Power pretvori v TRX.

DPoS vs PoS

Za razliko od sistema PoS lahko v sistemu DPoS samo izvoljena vozlišča odobrijo bloke transakcij. V ekosistemu TRON skupnost vsakih šest ur izvoli 27 super predstavnikov za to življenjsko pomembno nalogo. Te predstavnike izbere skupnost uporabnikov, ki stavijo na svoj TRX. Predvsem celoten postopek vodi DAO.

Decentralizirana avtonomna organizacija (DAO)

DAO so še vedno priljubljena oblika decentraliziranega upravljanja v sektorju. Zamislite DAO kot vrsto pametnih pogodb, o katerih lahko vozlišča glasujejo, da določijo naslednji potek akcije za organizacijo. DAO zagotavljajo skupnosti decentraliziran in demokratičen način za razvoj platform, ki temeljijo na smernicah skupnosti.

Bittorrent

Julija 2018 je fundacija TRON spet prišla na naslovnice. Tokrat je bila novica, da TRON kupljeno največje enakovredno omrežje za izmenjavo datotek na svetu – Bittorrent. Platforme za izmenjavo datotek, kot je Bittorrent, so bile prve obstoječe oblike decentraliziranih omrežij. V bistvu so te platforme že vnaprej postavile temelje za tehnologijo veriženja blokov.

Fundacija TRON

The Fundacija TRON je neprofitna organizacija, ki se osredotoča na razširitev scenarijev primerov za TRX in protokol TRON. Danes TRX deluje v enem največjih decentraliziranih omrežij na svetu. Poleg tega je celoten protokol TRON odprtokoden. Odprtokodne platforme so bolj varne, saj omogočajo skupnosti, da preizkusi kode, ki se obrabljajo z vsemi.

Kje kupiti TRON (TRX)

Čeprav še vedno ne morete samo oditi do lokalne bencinske črpalke in vzeti TRX, je ta futuristični žeton še vedno lahko doseči. Na srečo je TRON na voljo na nekaterih največjih borzah na svetu. Eden najlažjih načinov za pridobivanje žetonov TRX je prek Izmenjava Binance.

Binance je največja borza kriptovalut na svetu glede na tržno omejitev. Platforma trenutno ponuja različne trgovalne pare TRX, vključno z BTC / TRX. Kot pri večini altcoinov boste morali svojo fiat valuto najprej pretvoriti v BTC ali ETH. Ko končate to nalogo, potrebujete le klik miške za pretvorbo BTC v TRX.

Lahko ga kupite tudi s kreditno kartico na eni od teh borz.

Naložbe v TRON (TRX) - vse, kar morate vedeti Naložbe v TRON (TRX) - vse, kar morate vedeti Naložbe v TRON (TRX) - vse, kar morate vedeti
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Kriptomat Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

Najboljše za

Napredni uporabniki

Najboljše za

Trgovci iz ZDA

Najboljše za

Evropski trgovci

Minimum računa

Nobenega

Minimum računa

1,00 USD

Minimum računa

35 €

Promocije

10% povračilo denarja

Koda za popust: EE59L0QP

Promocije

Nobenega

Promocije

Nobenega

Kako shraniti Tron

Obstajata dva glavna načina za shranjevanje vaših žetonov TRX. Vsak ima svoje prednosti in tveganja, ki jih je treba upoštevati. Če ste nov v kripto prostoru in načrtujete nakup le majhne količine TRX, vam bo mobilna denarnica ustrezala. TRON denarnica Dapp je brezplačno na voljo v iOS in Android naprav.

Mobilne denarnice

Prednost mobilne denarnice je ta, da je enostaven za uporabo in vam omogoča takojšen dostop do vaše kriptovalute. Slaba stran je, da je bolj nagnjen k vdoru in prevarantom. Ne pozabite, da je vaša mobilna denarnica vedno v spletu, zato je vedno v nevarnosti.

Denarnica strojne opreme

Če želite veliko naložiti v TRX ali če HODLing dolgo časa načrtujete, je najboljša možnost strojna denarnica. Strojne denarnice hranijo vašo kripto povezavo brez povezave v »hladilnici«. Ta strategija spletnim grožnjam onemogoča dostop do vašega imetja. The Ledger Nano S ali bolj napredni Ledger Nano X oba podpirata Tron (TRX).

TRON polemika

Kot vsak večji projekt kriptovalut je tudi pri TRON-u obstajal precej polemik. Eno največjih zaskrbljujočih področij, ki pesti projekt, je dejstvo, da se zdi, da večina njegovih protokolov prihaja z drugih platform.

Na primer, TRON uporablja več protokoli iz IPFS in Filecoin (Bitswap, PoRep, PoSt,), vendar jih v svoji beli knjigi ne navede kot reference. Zaradi pomanjkanja referenc so se nekateri v skupnosti izrekli proti projektu.

Kot odgovor na očitke ponarejanja je Sun izjavil da je zmeda nastala zaradi slabih prevodov. Pojasnil je, da so prevajalci bele knjige izpustili pomembne podrobnosti, ki so bile najdene v prvotni kitajski različici dokumenta. Kljub njegovi trditvi drugi v skupnosti koničast na vprašanja v kitajski različici.

Povzetek

TRON še naprej redno najde pot v kripto naslove. Od njegovega generalnega direktorja jedo kosilo z Warrenom Buffetom na predstavitev novega Platforma DeFi, ta projekt še naprej zajema domišljijo in srca uporabnikov kriptografije po vsem svetu. Zaenkrat je vznemirljivo videti, kaj ima ta kreativna skupina razvijalcev naslednji rokav.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map