Naložbe v VeChain (VET) – vse, kar morate vedeti

Kaj je VeChain (VET)?

VeChain (VET) je bil eden prvih blockchains, zgrajenih izključno za potrebe strank na ravni podjetja. Razvijalci za projekt si prizadevajo izboljšati dobavno verigo in upravljanje življenjskega cikla izdelkov z uporabo tehnologije porazdeljene knjige (DLT). Pomembno je, da platforma uporabnikom ponuja številne nove funkcije, zaradi katerih je idealna za podjetja, ki želijo izboljšati protokole dobavne verige in poslovne procese..

Danes logistični sektor trpi zaradi asimetrična informacijski problem. Čeprav obstoječi sistemi zbirajo veliko količino podatkov, se ti podatki ne sporočajo na optimalen način. V večini primerov zaradi resne ločenosti celotna dobavna veriga temelji na centraliziranih virih podatkov. Posledica tega pomanjkanja enotnosti je pomanjkanje preglednosti in zakasnjen prenos podatkov.

VeChain podjetjem omogoča sledenje ogromni količini podatkov. Ti kazalniki lahko vključujejo elemente, kot so kakovost, pristnost, temperatura skladiščenja in status prevoza. Vechhain ponuja vse te funkcije prek zaupanja vrednega in porazdeljenega poslovnega ekosistema. Na ta način VeChain zmanjša režijske stroške in izboljša odgovornost.

Filozofija VeChain

VeChain se od drugih projektov v tem sektorju razlikuje na nekaj ključnih načinov. Razvijalci tega projekta v prvi vrsti niso želeli ustvariti popolnoma decentralizirane platforme. Namesto tega je bil njihov cilj vključiti najboljše funkcije tako iz sektorja DeFi (decentralizirano financiranje) kot tudi iz sektorja CeFi (centralizirano financiranje). Ta strategija ustvarja uravnoteženo platformo, ki uporabnikom zagotavlja pregleden pretok informacij, učinkovito sodelovanje in hiter prenos vrednosti.

Kako deluje VeChain

VeChain uporablja različne tehnologije za uresničitev svojega cilja poenostavitve sektorja dobavne verige. Na primer, VeChain uporablja različne vrste radiofrekvenčne identifikacije (RFID) oznake in senzorji za spremljanje kritičnih podatkov med odpremo. Te informacije se sproti oddajajo prek verige blokov.

Ta strategija vsem zainteresiranim stranem ali udeležencem na trgu omogoča spremljanje izdelka, da preveri njegovo stanje in pristnost. Predvsem ta pristop je kot nalašč za velike zapletene dobavne verige. VeChain lahko nadzira ta velikanska omrežja in redno obvešča podjetja o razvoju dogodkov.

Internet stvari (IoT)

VeChain je pionir na področju integracije IoT in DLT tehnologij. VeChain je bil zgrajen od začetka z mislijo na integracijo interneta stvari. Internet stvari se nanaša na omrežje milijard pametnih naprav, ki se trenutno uporabljajo po vsem svetu. Vse te naprave so pametne, ker imajo nekakšen senzor in zmožnost spletnega komuniciranja podatkov. Danes te naprave vključujejo neverjetno množico stvari, od televizorjev do zvoncev do telefona, ki ga trenutno držite v roki.

Integracija IoT in tehnologije veriženja blokov je povsem smiselna. Tehnologija Blockchain ponuja cenovno ugoden način za spremljanje tako velike količine podatkov v skoraj realnem času s konsenzom. Zato VeChain ni edini projekt, ki raziskuje združitev obeh tehnologij.

Zgodovina VeChaina

VeChain je leta 2015 prešel iz risarske plošče v resničnost, da bi s tem povzročil motnje v industriji dobavne verige, tako da je podatke naredil učinkovite in pregledne. Ustvarjalec projekta, Sončna Lu, je bil najbolj znan po svojem vodstvenem delu z Louis Vuitton China pred tem podvigom. Morate si predstavljati, da ga je reševanje vseh vprašanj dobavne verige, s katerimi se soočajo proizvajalci oblačil, spodbudilo k razvoju tega edinstvenega sistema.


VeChainovo poklicno izobraževanje in usposabljanje se je začelo v verigi Ethereum. Ta pristop je običajna strategija na trgu, saj razvijalcem omogoča, da predstavijo svoj koncept in zberejo sredstva za razvoj lastne verige blokov. Sčasoma je točno to storil VeChain. Danes PIU deluje v domačem ekosistemu VeChain. Na ta način lahko razvijalci nudijo funkcije, usmerjene neposredno v poslovno stranko.

Dvojni žeton

VeChain si je eno stvar sposodil pri Ethereumu, njegovi strategiji dvojnih žetonov. V tem slogu blockchain ekosistema je en žeton javna naložba in / ali digitalna gotovina, drugi pa za pametno izvajanje pogodb in programiranje. Primeri tega sloga zalednega žetona so Ethereum eter in NEO PLIN.

Ta strategija ima dve glavni prednosti. Prva prednost je, da ta sistem zagotavlja učinkovito upravljanje. Blockchains morajo imeti modele upravljanja, ki vključujejo skupnost, ali pa tvegajo trde vilice nesrečnih članov skupnosti. Drugi razlog za uporabo strategije dvojnega žetona je ta, da vašemu blockchainu zagotavlja predvidljiv ekonomski model.

VeChain Token (VET)

PIU je kriptovaluta, v katero bi vlagali na borzi. Služi kot prirastek vrednosti znotraj verige blokov VeChain. Ta žeton lahko prenese vrednost prek verige blokov in sproži pametne pogodbe. Uporabniki plačujejo tudi transakcije na Dapps, ki delujejo na verigi blokov VeChain.

Trenutno je v obtoku 55.454.734.800 PIU. Sistem VeChain je postavljen tako, da izda skupni znesek 86.712.634.466 PIU. VET se uvršča med 30 najboljših kriptovalut po vsem svetu na podlagi tržne kapitalizacije.

VET CoinMarketCap

VET CoinMarketCap

VeChainThor Energy (VTHO)

Drugi žeton, ki se uporablja v sistemu VeChain, je VeChainThor Energy. Ta žeton deluje kot plin za pogon pametnih pogodbenih transakcij. Ti žetoni niso javno dostopni. Samo razvijalci uporabljajo te žetone za kritje stroškov izvajanja pogodbe.

Bistveno je, da večina verig blokov zahteva, da razvijalci izvedejo plačilo za oddajo pogodb na verigo blokov. Ta strategija zagotavlja, da samo javno pripravljeno kodiranje pride v verigo blokov in zmanjša neželeno pošto

Konsenz VeChain

Da bi izpolnil vse svoje obljube, mora VeChain zagotoviti podjetjem pravočasno in varno soglasje. V ta namen platforma uvaja lastniški mehanizem soglasja, znan kot Proof-of-Authority (PoA). Ta protokol zagotavlja učinkovito sredstvo za vzdrževanje kontinuitete sistema.

Mehanizem konsenza PoA je bil zgrajen za izboljšanje pomanjkljivosti v mehanizmih dokazov o delu (PoW), dokazov o vložku (PoS) in določenih mehanizmih dokazov o vložku (DPoS). PoA zahteva bistveno manj porabe energije. V nasprotju z Bitcoinom, ki zahteva, da vozlišča komunicirajo in potrjujejo transakcije, ni potrebe, da bi komunikacija med vozlišči dosegla soglasje o verigi blokov VeChain.

Masternode

VeChain se za dosego konsenza opira na skupino 101 Masternod. Ta strategija bistveno izboljša čas transakcij. Presenetljivo je, da v tem omrežju ni anonimnih vozlišč. Preden lahko preverite bloke v tem sistemu, morate dokončati preverjanje ID-jev KYC in AML. Razvijalci menijo, da je ta pristop bistvenega pomena za njihovo uravnoteženo tržno strategijo.

Zanimivo je, da VeChain uporablja tudi gospodarske masternode. Ta vozlišča lahko glasujejo o vprašanjih v zvezi z ekosistemom VeChain. Na vsakih 10.000 poklicnih izobraževalnih sistemov, ki jih ima ekonomska masternoda, dobijo en glas.

Vlog

Uporabniki VeChaina lahko tudi vložek njihovo poklicno izobraževanje in usposabljanje, da bi zaslužili nekaj pasivnega dohodka Za vpis morate imeti svoje poklicno izobraževanje in usposabljanje v omrežni denarnici, ki ostane v spletu prednastavljeno časovno obdobje. Dlje ko vložite svoje poklicno izobraževanje in usposabljanje, več zaslužite.

Upravljanje

V skladu s ciljem VeChaina, da zagotovi ravnovesje med centralizacijo in decentralizacijo, se glasovi izplačujejo glede na količino poklicnega izobraževanja in usposabljanja, ki ga ima oseba. Posamezniki, ki imajo več kot milijon poklicnega izobraževanja in usposabljanja, so odgovorni za 20% glasov. Uporabniki, ki so preverili svojo identiteto in imajo en milijon poklicnega izobraževanja, dobijo 30% glasov. Ostalo je razdeljeno med skupnost.

Kje kupiti VeChain (VET)

VeChain je na voljo na različnih platformah. Eden izmed najlažjih načinov, kako pridobiti nekaj poklicnega izobraževanja in usposabljanja, je prek Binance. Binance je največja svetovna borza kriptovalut. Platforma je enostavna za uporabo in ponuja neverjeten izbor kovancev.

Postopek registracije lahko dokončate v manj kot desetih minutah. Če ste nov na platformi, boste morali naložiti nek način plačila, da naložite svoj račun. To je lahko debetna ali kreditna kartica. Podatke o svojem bančnem računu lahko uporabite celo neposredno.

Zdaj, ko je vaš račun povezan, lahko začnete kupovati Bitcoin. Najprej boste morali kupiti Bitcoin, ker še ni na voljo parov Fiat / VET. Ko imate Bitcoin, lahko greste v trgovalni par BTC / VET in izberete, s koliko poklicnim izobraževanjem želite trgovati. V nekaj sekundah prispe vaše poklicno izobraževanje in usposabljanje.

Naložbe v VeChain (VET) - vse, kar morate vedeti Naložbe v VeChain (VET) - vse, kar morate vedeti Naložbe v VeChain (VET) - vse, kar morate vedeti
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

Najboljše za

Napredni trgovci

Najboljše za

Trgovci iz ZDA

Najboljše za

Enostavnost uporabe

Provizije za trgovanje

0,10%

Provizije za trgovanje

0,16%

Provizije za trgovanje

0,125%

Promocije

10% povračilo denarja

Koda za popust: EE59L0QP

Promocije

Nobenega

Promocije

Nobenega

Kako shraniti VeChain

VeChain lahko shranite na različne načine. Če želite trgovati s svojim poklicnim izobraževanjem in usposabljanjem ali preprosto poiskati hitro vrnitev, boste kripto shranili v mobilno denarnico VeChainThor. Ta enostavna denarnica ponuja vse funkcije, ki jih potrebujete. Najboljše od vsega je, da je na voljo kot brezplačen prenos za Android in Apple naprav.

Če želite veliko investirati v poklicno izobraževanje in usposabljanje ali če načrtujete HODLing tega kripto za daljša časovna obdobja, je najboljša možnost strojna denarnica. Strojne denarnice hranijo vašo kripto povezavo brez povezave v »hladilnici«. Ta strategija spletnim grožnjam onemogoča dostop do vašega imetja. The Ledger Nano S ali bolj napredni Ledger Nano X oba podpirata VeChain (VET).

VeChain – Izdelava lastnega pasu

Več kot večina projektov VeChain prikazuje zorenje blockchain sektorja. Danes je blockchain več kot le kriptovalute. Platforme, kot je VeChain, premikajo meje učinkovitosti verig blokov in svetu ponujajo učinkovitejšo alternativo statusu quo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map