Naložbe v verigo (POVEZAVA) – Vse, kar morate vedeti

Kdor je pozno gledal kriptografske karte, lahko govori o priljubljenosti Chainlink (POVEZAVA). Ta priljubljenost izvira iz različnih virov, vključno z edinstvenim poslovnim modelom podjetja. V nasprotju s številnimi drugimi projekti v vesolju v tem času Chainlink ne poskuša konkurirati drugim kriptovalutam. Namesto tega želi platforma s svojimi edinstvenimi protokoli napredovati celotnemu sektorju.

Katere težave rešuje verižna povezava (POVEZAVA)?

Chainlink poskuša odpraviti eno največjih težav, s katerimi se sooča blockchain sektor, kako sporočiti informacije v blockchain in iz njega. Tradicionalno to nalogo opravljajo senzorji, znani kot prerokbe. Oracles lahko nastavite tako, da spremljate skoraj vse. Obstajajo prerokbe, ki spremljajo vreme, športne rezultate, stanje na računih in vrednost zalog, če omenimo le nekaj.

Oracles širijo uporabnost verig blokov, ker zagotavljajo zanesljiv način za začetek pametnih pogodb, ko so izpolnjeni zunanji parametri. Vendar so prerokbe centralizirane. Ta centralizacija jih naredi najšibkejše mesto v verigi blokov. Če se preročišče poškoduje ali je ogroženo, ogrozi celotno omrežje.

Trajni učinki

Vnos podatkov je eden najpomembnejših korakov pri ustvarjanju verige blokov. Ne pozabite, da so verige blokov nespremenljive in odporne proti cenzuri. Če so podatki, ki jih prejmejo, napačni, jih je zelo težko izbrisati in popraviti. Na nekaterih verigah blokov je to nemogoče. To vprašanje je v razvojni skupnosti znano kot „Težava Oracle.”Chainlink se poskuša s temi vprašanji spoprijeti z integracijo različnih protokolov naslednje generacije.

Kako deluje verižna povezava (POVEZAVA)?

Chainlink želi ustvariti prvo svetovno omrežje blockchain oracle. Oracle blockchain omrežje bi lahko izkoristilo iste tehnologije, ki jih najdemo v tradicionalnih verigah blokov, da bi zagotovilo, da vozlišča v operacijah delujejo pravilno in so njihovi podatki točni.

V ekosistemu Chainlink se ta postopek začne, ko uporabnik izda zahtevo za informacije o pogodbi. To obvestilo bo navedeno kot dogodek verige blokov v omrežju. Ta seznam bo nato ustvaril pogodbo o ravni storitve Chainlink Service Level (SLA). Ta pogodba sproži tudi tri druge pogodbe v sistemu.

Pogodba o ugledu verige

Prva pogodba potrjuje pristnost preročišča. To kodiranje bo pregledalo zgodovino vsakega preročišča. Sistem preučuje pretekle prispevke tega preročišča in kako natančni so bili. Na koncu ocenjevanja prerokovalec dobi čin. Ta rang pomaga sistemu, da zlahka uporabi najboljše prerokbe.

Pogodba o ujemanju naročil verige

Drugi pogodbe dostavi pogodbo za zahtevo vozliščem Chainlink. Ko vozlišča prejmejo to zahtevo, začnejo zanjo licitirati. Sistem samodejno konfigurira število vozlišč in vrsto vozlišča, potrebnih za izpolnitev zahteve, z uporabo vnaprej programiranih predpogojev.

Povezovalna pogodba Chainlink


Zadnja pogodba usklajuje napačne podatke. Sistem bo pregledal vse podatke, ki so zaključili prejšnja preverjanja in ravnotežja. Podatki, ki se ne ujemajo z drugimi omrežnimi vložki, se ne upoštevajo. Ko je ta korak končan, so podatki potrjeni in na voljo verigi blokov.

Prednosti verige (POVEZAVA)

Chainlink omrežju prinaša nekaj večjih prednosti. Oracles so pomembni za širitev omrežja. So jedro nekaterih najbolj razburljivih dogodkov v tem sektorju. Na primer, DEX (decentralizirane borze) uporabljajo prerokbe za določanje cene kriptovalut, ne da bi ponujali knjigo naročil.

Chainlink podjetjem omogoča, da še naprej izkoriščajo to močno tehnologijo na nezaupen način. Uporabniki so lahko prepričani, da prejeti podatki niso pokvarjeni, nepravilni in pravočasni. V primeru okvare enega vozlišča ga sistem samodejno nadomesti z alternativo višjega ranga.

Zgodovina Chainlink (POVEZAVA)

Chainlink je že več let projekt, ki si ga lahko ogledamo. Program je na trg prvič vstopil leta 2014 pod imenom SmartContract.com. Kmalu po zagonu se je ime spremenilo v Chainlink, da bolje predstavlja osnovni trg platforme. Danes Chainlink na nove in zanimive načine pomaga premostiti naraščajočo vrzel med zunanjimi viri podatkov in javnimi verigami blokov.

Leta 2017 je Chainlink gostil ICO, ki je bil takrat eden največjih dogodkov. Od takrat je mreža v središču pozornosti. Skupno je dogodek množičnega financiranja platformi ustvaril uglednih 32 milijonov dolarjev. To financiranje je Chainlink-u pomagalo premakniti meje zanesljivosti in varnosti Oracle na nove višine.

POVEZAVA na CoinMarketCap

POVEZAVA na CoinMarketCap

Leta 2019 je Chainlink sklenil eno najpomembnejših partnerstev do zdaj. Podjetje je uspešno sklenilo strateško partnerstvo z Googlom. Sporazum je zagotovil protokol Chainlink v Googlovi strategiji pametnih pogodb. Vlagatelji so to potezo obravnavali kot glavno zmago, saj uporabnikom omogoča povezavo z Googlovimi dvema najbolj priljubljenima storitvama v oblaku – BigQuery prek API-ja.

Kako kupiti verižno povezavo (POVEZAVA)

Chainlink je na voljo na večini večjih borz. Eden najboljših načinov za pridobitev POVEZAVE je uporaba Binance. Binance je največja borza na svetu glede na tržno omejitev. Na borzi lahko najdete veliko različnih kovancev, provizije pa so zelo konkurenčne.

Registrirati se boste morali za račun Binance. Ta postopek zahteva, da dokažete našo identiteto. Za nalaganje denarnic za izmenjavo boste morali povezati tudi debetni ali bančni račun. Ko je ta postopek nastavljen, trajanje povezave traja le nekaj minut.

Prvi korak je financiranje vašega računa. Nato morate svojo fiat valuto zamenjati za ETH ali BTC. Ko ste enkrat zaključili ta korak, je ostalo zelo preprosto. Zdaj izberite trgovalni par LINK, ki ustreza vašemu kripto in znesku, ki ga želite trgovati. Vaša POVEZAVA bo v vaši denarnici za izmenjavo v nekaj minutah.

Naložbe v verigo (POVEZAVA) - Vse, kar morate vedeti Naložbe v verigo (POVEZAVA) - Vse, kar morate vedeti Naložbe v verigo (POVEZAVA) - Vse, kar morate vedeti
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

Najboljše za

Napredni trgovci

Najboljše za

Trgovci iz ZDA

Najboljše za

Enostavnost uporabe

Provizije za trgovanje

0,10%

Provizije za trgovanje

0,16%

Provizije za trgovanje

0,125%

Promocije

10% povračilo denarja

Koda za popust: EE59L0QP

Promocije

Nobenega

Promocije

Nobenega

Kako shraniti verižno povezavo (POVEZAVA)

Če nameravate svojo LINK pogosto trgovati ali če nameravate imeti le malo LINK-a, jo lahko pustite na denarnici za izmenjavo. Vendar je treba omeniti, da je to najmanj varen način za shranjevanje vaše POVEZAVE. Uporabite lahko tudi zanesljiv mobilni Dapp, kot je JAXX, da zaščitite svojo POVEZAVO in stran od lačnih oči izmenjevalnih hekerjev.

Če želite več naložb v LINK ali če HODLing načrtujete za daljše časovno obdobje, je najboljša možnost strojna denarnica. Strojne denarnice hranijo vašo kripto povezavo brez povezave v »hladilnici«. Ta strategija spletnim grožnjam onemogoča dostop do vašega imetja. The Ledger Nano S ali bolj napredni Ledger Nano X oba podpirata Chainlink (POVEZAVA).

Chainlink – projekt vreden hype

Nihče ne more trditi, da ima kripto prostor veliko projektov, ki so vsi hudi in brez vsebine. Chainlink ni eden izmed njih. Ta platforma ponuja potreben vir za trg. Chainlink širi funkcionalnost svetovnih verig blokov in razvijalcem ponuja novo stopnjo prilagodljivosti. Iz teh in več razlogov je Chainlink še vedno eden najbolj vročih kovancev na trgu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map