Naložbe v Yearn.finance (YFI) – vse, kar morate vedeti

Naslednja generacija DeFi platformo Yearn.finance (YFI) še naprej vali v celotnem sektorju. Ta decentralizirani ekosistem je bil zgrajen za odpravo najbolj perečih vprašanj, s katerimi se sooča trg. Danes ima podjetje Yearn Finance sloves, da uporabnikom zagotavlja najvišje letne odstotke donosa (APY) na njihove deponirane kriptovalute v industriji..

Katere težave rešuje Yearn.finance (YFI)?

Yearn Finance združuje različne tehnologije za boj proti centralizaciji znotraj tega sektorja. Vse v zvezi z Yearn Finance odraža močno zavezanost decentralizaciji. Na primer, podjetje nikoli ni gostilo začetne ponudbe kovancev. Poleg tega ni nikoli prišlo do rudnika žetonov YFI. Ti dejavniki so podjetju Yearn Finance prislužili sloves enega najbolj decentraliziranih projektov v kriptovalutah.

Brez snovi

Trenutno stanje sektorja DeFi je nestanovitno in špekulativno. Vlagatelji te žetone kupujejo z upanjem, da jih bodo pozneje lahko prodali za višjo vrednost. Ta odvisnost od arbitražnega trgovanja ogroža celoten trg.

Hrepeni po financiranju

Yearn.finance – Twitter

Špekulativni vlagatelji so zelo prodajni glede prodaje svojega premoženja. Ti prodajalci spodbujajo več vlagateljev, da prodajo svoja sredstva, da bi se izognili izgubam. Ta dejanja lahko privedejo do ubežnih razprodaj, ki se zgodijo v nekaj minutah, in pri projektu izgubijo milijone tržnih omejitev.

Nizki donos

Vlagatelji DeFi so prav tako prizadeti glede stopnje donosa. V preteklosti so platforme DeFi uspele zagotoviti zdrave provizije z znižanjem stopenj, ki jih plačujejo vlagateljem. Ti nizki donosi le škodujejo industriji, saj ustvarjajo umetno oviro za posvojitev.

DeFi je zapleten

DeFi je še vedno v povojih. Kot taka je še vedno veliko zmede glede tega, kaj zajema ta novi sektor, glavnih funkcionalnosti, standardov in celotnega dobička. Za novega vlagatelja, zlasti nekoga, ki ne pozna naložb blockchain, so ti dejavniki lahko ovira.

Prednosti Yearn.finance (YFI)

Yearn Finance je igro spremenil s svojim edinstvenim naborom orodij, ki uporablja lastniške protokole za povečanje donosa vlagateljev. Uporabniki Yearna uživajo v poenostavljenem pristopu k DeFi. Platforma zagotavlja neprimerljivo varnost in odprtokodno kodo, ki jo je preverila skupnost.

Kako deluje Yearn.finance (YFI)

Yearn Finance je odprtokodna mreža, ki samodejno premika uporabniška sredstva med posojilnimi protokoli DeFi na podlagi donosnosti naložbe. Platforma bo vaša gospodarstva preklapljala med uglednimi pridelovalnimi platformami, kot so Spojina, Aave in Dydx, da povečata APY. Ta poenostavljeni protokol neprestano spremlja voditelje na trgu, da bi zagotovil, da vaša sredstva ostanejo v najbolje plačanih skladih. Predvsem, Hrepeni. Finance trenutno podpirajo DAI, USDC, USDT, TUSD in sUSD

Ko uporabnik položi stablecoin v Yearn.finance, mreža pretvori kovanec v enakovredno količino ytokenov. Ytokeni se v omrežju imenujejo tudi »žetoni z optimizirano donosnostjo«. Ta sredstva Yearn.finance samodejno premeša med bazeni Compound, Aave in DyDx z najvišjim donosom.

Za njihova prizadevanja in vzdrževanje omrežja Yearn.finance zahteva majhno plačilo. Ta provizija se položi v sklad Yearn.finance. Pomembno je, da je ta bazen dostopen samo imetnikom žetonov YFI.

Yearn.finance Features

Yearn.finance po nesreči ni postal vodilni v industriji. Platforma uvaja številne funkcije, ki so pomagale določiti hitrost revolucije DeFi. Tu je nekaj trenutnih in pričakovanih lastnosti, zaradi katerih je Yearn Finance titan v tem sektorju.

ytrade.finance

Ta funkcija uporabnikom omogoča dolge ali kratke stabilkovance s 1000-kratnim vzvodom. Skrajšanje kriptovalut je že dolgo sanje trgovcev. S pomočjo tega protokola naslednje stopnje, Yearn uresničuje te sanje.

yliquidate.finance

Funkcija yliquidate.finance uvaja hitra posojila v Aave. Namen teh posojil je po potrebi pospešeno in učinkovito likvidirati sredstva.

yswap.exchange

Funkcija yswap.exchange je še ena pomembna sestavina ekosistema Yearn Finance. Ta funkcija deluje kot en sam vir, iz katerega lahko uporabniki ročno vplačajo sredstva med in med različnimi protokoli DeFi.

iborrow.finance

Yearn ponuja tudi iborrow.fiance. Ta funkcija označuje dolg v drugih protokolih s pomočjo Aave. Ko je dolg enkrat tokeniziran, ga lahko uporabimo v dodatnih protokolih DeFi. Na ta način Yearn odpira nove likvidnostne tokove za industrijo.

Žeton YFI

Žeton YFI je glavni žeton upravljanja mreže Yearn Finance. Ta žeton ERC-20 služi številnim namenom znotraj sistema. V prvi vrsti se uporablja za upravljanje protokolov znotraj ekosistema. Seveda je največ 30.000 žetonov YFI. Ker nobeden od teh žetonov ni bil prednastavljen, je trgovanje na borzah za pridobitev YFI edini način zagotavljanje likvidnosti eni od platform podjetja Yearn Finance.

Yearn.finance Products

Yearn.finance Products

Upravljanje

Yearn Finance upravlja skupnost prek volilnega sistema. Kot večina platform DeFi, več kot žetonov upravljanja imate, več vpliva imate v postopku odločanja. Predloge za ekosistem Yearn.finance je mogoče vložiti le, če se 33% imetnikov žetonov YFI strinja.

Izvor letnega financiranja (YFI)

Yearn.finance je zamisel znanega kriptografskega programerja Andre Cronje. Letno finančno potovanje se je začelo, ko je Cronje začel tesno sodelovati Curve Finance in Aave da ustvarite protokol iEar. Od začetka Yearn-a Cronje polno zaupa svoji platformi. Predvsem je bil prvi, ki je dal sredstva v Yearnove bazene.

Kako kupiti Yearn.finance (YFI)

Obstajajo trije načini za zaslužek YFI žetonov. Te različne metode vključujejo uporabo različnih bazenov. Podobno kot omrežje blockchain PoS tudi v Yearnu uporabniki zaklepajo svoje žetone v pametnih pogodbah in za svoja prizadevanja prejemajo nagrade. Te nagrade lahko tudi prevzamete in jih zamenjate za upravljanje nad razvojem Yearn.finance.

YFI lahko zaslužite tudi z deponiranjem yCRV v yGov pool. Ta strategija je enostavna in hitra. Naprednejši uporabniki lahko zaslužijo YFI z deponiranjem 98% -2% mešanice DAI in YFI v Izravnalni protokol v zameno za žetone BAL (Balancer protocol). Ti žetoni BAL se nato deponirajo v yGov v zameno za YFI. Nazadnje lahko uporabniki zaslužijo YFI z deponiranjem mešanice YFI in yCRV v Balancer v zameno za žetone BPT (Balancer pool), ki se nato položijo v yGov in naberejo žetone YFI..

Daleč najlažje je preprosto kupiti YFI na borzi, kot je Binance.

Naložbe v Yearn.finance (YFI) - vse, kar morate vedeti Naložbe v Yearn.finance (YFI) - vse, kar morate vedeti Naložbe v Yearn.finance (YFI) - vse, kar morate vedeti
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

Najboljše za

Napredni trgovci

Najboljše za

Trgovci iz ZDA

Najboljše za

Enostavnost uporabe

Provizije za trgovanje

0,10%

Provizije za trgovanje

0,16%

Provizije za trgovanje

0,125%

Promocije

10% povračilo denarja

Koda za popust: EE59L0QP

Promocije

Nobenega

Promocije

Nobenega

Yearn.finance (YFI) – vodilni v industriji v sektorju DeFi

Yearn.finance je dvignil lestvico glede donosnosti in lastnosti na trgu DeFi. Ni presenetljivo, da ta platforma še naprej pridobiva na popularnosti. Pričakujete lahko, da bo več uporabnikov sprejelo to edinstveno platformo, saj so njene prednosti še naprej splošno znane v industriji. Za zdaj Yearn.finance ponuja funkcije in udobje, ki jih ni nikjer drugje na trgu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map