NEM v stanju pretoka – sobote, konsolidacija skupnosti in velika upanja na simbol

NEM, ki je nosilec verige blokov, je trenutno v stanju spremembe. Ker skupnost NEM, zadolžena za negovanje in spodbujanje rasti verige blokov NEM, krmili po turbulentnih časih, je naredila nekaj drznih korakov.

Sem spadajo razvoj in zagon Symbol, konsolidacija subjektov, ki sestavljajo skupnost, in novi industrijski pristopi, ki vključujejo upravljanje itd..

Poleg spremembe taktike okoli njihovega tržnega pristopa, fundacija NEM ugotavlja tudi nedavno začasno izgubo svojega novoimenovanega vodje.

Konsolidacija

V svojih nedavnih izjave, NEM ugotavlja, da je glavni cilj, ki vodi trenutno stanje pretoka, njihova želja po razvoju in zagonu programa Symbol.

Neposreden in pomemben korak k lažji uvedbi simbola je konsolidacija različnih subjektov, ki sestavljajo temelj.

  • Fundacija NEM
  • NEM Ventures
  • NEM Studios

S to konsolidacijo bo nastala skupina znana preprosto kot „skupina NEM“. Pojav te nove entitete pomeni potezo v upanju na povečanje učinkovitosti in skladen razvoj Symbol v prihodnjih mesecih.

Novo ustanovljena skupina NEM navaja: »Skratka, trije obstoječi subjekti NEM se bodo v medsebojnem dogovoru med subjekti NEM in osrednjo skupino preselili v en skupni okvir upravljanja, skupino NEM. Ta sprememba se ne odraža na uspešnosti nikogar. Pozitiven korak v sodelovanju je zagotoviti, da je Symbol najbolje podprt do zagona in pozneje. Prav tako je ustrezna struktura za pomoč NEM pri vključevanju odprtokodnih in poslovnih projektov po zagonu. “

Skupino NEM bo vodil izvršni direktor David Shaw.

Simbol

Kot je navedeno zgoraj, je načrtovani zagon programa Symbol glavni vzrok za večino pretoka, ki ga vidimo na NEM. Zakaj pa vsa napora? Kaj je simbol in zakaj se splača prestrukturirati prizadevanja te ravni?

Medtem ko je prednosti Symbola veliko, je ločena ena – interoperabilnost. Ta atribut je že dolgo opažen kot zelo pomanjkljiv v celotnem sektorju blockchain. Udeležencem na trgu, ki delujejo kot premostitvena platforma med različnimi subjekti, ne bo treba več ustavljati obvozov, da bi prispeli do cilja – zdaj bodo imeli neposredno pot do svoje končne točke.

Kar nam je v oči padlo pri vrednostnih papirjih.io, je sposobnost, da Symbol podpira varnostne žetone. Pred nekaj tedni je ekipa pri NEM prek Symbol objavila nove standarde za tokenizacijo sredstev.

NEM je izdal standarde Symbol Blockchain za izdajo varnostnih žetonov


Predlog blagovne znamke: simbol NEMPredlog blagovne znamke: simbol NEM

Oglejte si ta video na YouTubu

Jasno je, da ekipa, ki stoji za NEM, verjame, da je Symbol prihodnost projekta in najboljša pot naprej. Interoperabilnost? Preveri. Varnostni žetoni? Preveri. Enterprise blockchain’s? Preveri. Seznam se nadaljuje.

Pogled naprej

Na srečo te poteze, o katerih razpravlja NEM, ne predstavljajo zgolj upanja. Vzpostavili so jasen načrt igre za doseganje svojih ciljev in podrobno opredelili, kaj ta načrt vključuje. Sledi odlomek iz njihove nedavne izjave, ki se dotika naslednjih korakov.

  • Formalizirati in centralno organizirati zmogljivosti za razvoj programske opreme, svetovanje in upravljanje zakladnice obstoječih subjektov, da bodo učinkovitejše in operativnejše. To podpira druge dve prednostni nalogi.
  • V desetih dneh po tej objavi ustvarite formalni in javno viden projektni načrt (in načrt) za vse, kar je potrebno za uvedbo Symbola, vključno s predvidenimi časovnimi roki in tem, kje lahko skupnost pomaga.
  • Vključite skupnost NEM. Sčasoma se je skupnost razumljivo ločila. Načrt bo pripravljen v enem mesecu po tej objavi s priporočili, kako to popraviti. Vključeval bo priložnosti za skupnost (obstoječe in nove člane), da se bolj vključi v zagon Symbola in prihodnje mejnike. Obsegal bo posebne naloge in spodbude.

Sabbatical Backlash

Medtem ko so novice o prestrukturiranju in prihajajoči predstavitvi Symbola pozitivne, ostaja sporno mnenje, da del skupnosti NEM ni zadovoljen z.

Alexandra Tinsman, ki je bila pred manj kot 1,5 leta imenovana za predsednico fundacije NEM, gre na 6. plačano sobotno.

Medtem ko so kot razlog za selitev omenjene veljavne pomembne zdravstvene težave, niso bili vsi člani skupnosti NEM prepričani, da je bila šestmesečna plačana oddiha zaslužena že po 1,5 leta – kljub prijavljenim 14-urnim dnevom vsak dan.

Skupina NEM je izjavila: »Trenutno bi radi sporočili, da se je Alexandra Tinsman, predsednica fundacije NEM, odločila odstopiti od operativnega vodenja. Po dolgih urah vodenja fundacije NEM si bo privoščila dobro zasluženi 6-mesečni dopust. “

NEM

NEM, prvotno znan kot „Gibanje novega gospodarstva“, je bil ustanovljen leta 2015. NEM, ki deluje iz Singapurja, že dolgo velja za „vzhodni ethereum“. Družba opisuje NEM blockchain kot poslovno verigo ‘plug-and-play’, ki ponuja edinstvene zmogljivosti pametnih pogodb.

Predvidoma v prihodnjih dneh bo objavljen posodobljen načrt za projekt.

Uvod v NEMUvod v NEM

Oglejte si ta video na YouTubu

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map