Tezos za tokenizacijo 22 projektov

Dvaindvajset projektov, ki predstavljajo kumulativnih 200 milijonov USD digitalnih vrednostnih papirjev. To so številke novega prizadevanja za tokenizacijo, ki se ga par podjetij loti prek podjetja Tezos.

DealBox in Vertalo sta napovedala, da bosta sodelovala, pri čemer bo vsak prispeval različne sposobnosti podjetja.

Vertalo naj bi opravljal naloge v zvezi z izdajo in upravljanjem digitalnih vrednostnih papirjev. DealBox jih bo nato uporabil kot sredstvo za zagotavljanje dostopa do kapitala za MSP.

Tezos

Digitalni vrednostni papirji, ki bodo izdani med tem postopkom, naj bi temeljili na verigi blokov Tezos. Čeprav se zdi uporaba Tezosa nad priljubljenim Ethereumom sprva presenetljiva, potem postane jasno, ko natančneje preučimo prednosti, ki jih ponuja prvi. Na primer, Tezos uporablja POS, podpira več programskih jezikov, hitrost transakcij in še več.

Če želite izvedeti več o tem, zakaj se je Vertalo natančno odločil zanašati se na Tezosa, preberite naslednji članek.

Vertalo izbere Tezos za varnostne žetone

Kapitalizacija

Zanimivo je, da si Vertalo in DealBox v svojem sporočilu za javnost vzameta čas, da poudarita čas objave.

SEC je pred kratkim predlagal popuščanje omejitev v zvezi z različnimi metodami zbiranja sredstev. Če bodo sprejeti, bodo projekti, kot so danes obravnavani tukaj, v veliko korist.

Pomembno pa je vedeti, da so te spremembe trenutno zgolj predlog. Čeprav sta Vertalo in DealBox res lahko napovedala svoje partnerstvo ob pravem času, lahko zanj velja tudi status quo.

HODL Spremembe Hoopla Over SEC za izvzete ponudbe

Komentar

Po objavi tega novega dogodka so si predstavniki obeh družb, Vertalo in DealBox, vzeli čas za komentar.

John Nance, Predsednik in direktor informacijske tehnologije pri Deal Box, je izjavil,

»Naše poslanstvo pri Deal Boxu je pomagati podjetnikom osvoboditi neučinkovitosti tradicionalnega investicijskega bančništva in oblikovanja kapitala ter jim z današnjimi najboljšimi tehnologijami omogočiti učinkovitejše in uspešnejše rezultate, ki bodo pomagali njihovim podjetjem rasti. Z zaključkom naše licenčne pogodbe z Vertalo počnemo prav to, saj začnemo izdajati digitalne vrednostne papirje prek naše platforme z uporabo sistemov Vertalo in blokovne verige Tezos. Odnos Deal Box x Vertalo krepi našo sposobnost prepoznavanja priložnosti, ki spodbujajo naš kolektivni ekosistem, saj si vsi prizadevamo za poenostavitev in napredek te panoge. “

Dave Hendricks, Izjavil izvršni direktor družbe Vertalo,

“Vertalo je navdušen, da bo Deal Boxu in njegovim desetinam strank izdajateljev zagotovil najobsežnejšo in skladnejšo platformo za izdajanje in upravljanje ponudb digitalnih sredstev. Ekipa Deal Box predstavlja prihodnost ekosistema digitalnih sredstev: pametni svetovalci kapitala, ki svojim portfeljskim podjetjem pomagajo pri zbiranju sredstev in funkcijah za odnose z vlagatelji po nižjih stroških in z večjo preprostostjo. Vertalo želi Deal Box pooblastiti in podpreti z orodji, tehnologijami in tehnikami platforme, ki jim omogočajo, da gredo na trg z lastno rešitvijo za izdajo varnostnih žetonov z belo oznako, podprto s podporo ekipe z bogatimi izkušnjami na kapitalskih trgih, je od leta 2017 vključen v regulirana digitalna sredstva. “

Gradniki

Nekatera partnerstva prihajajo in odhajajo, saj zaradi dobrega namena ni nujno, da bodo plodni odnosi. Zdi se, kot da sta se podjetjem DealBox in Vertalo temu uspelo izogniti in uspešno našla način skupnega dela.

To je bilo razvidno iz različnih poslov med obema družbama v zadnjih mesecih. Na primer 22 novih vrednostnih papirjev, ki bodo tokenizirani, o katerih smo danes razpravljali, preprosto predstavljajo nov krog. To bi pomenilo, da je bilo vsako podjetje zadovoljno s prvim krogom tokeniziranih podjetij, ki jih je vabilo k ponovnemu sodelovanju..

Tak primer preteklih poslov je primer Zapaygo in njihovega STO.

DealBox

DealBox, ustanovljen leta 2016, deluje zunaj Kalifornije. Predvsem DealBox olajša ustvarjanje kapitala za obetavna zagonska podjetja. DealBox ponuja tudi pomožne storitve, ki vključujejo svetovanje, investicijsko pakiranje in še več.

Predsednik John Nance trenutno nadzoruje poslovanje podjetja.

Vertalo

Vertalo, ustanovljeno leta 2017, deluje iz Austina v Teksasu. Podjetje deluje predvsem kot ponudnik storitev za sektor digitalnih vrednostnih papirjev. Te storitve poudarjajo zmožnosti upravljanja tabel podjetij.

Generalni direktor Dave Hendricks trenutno nadzoruje poslovanje podjetja.

V drugih novicah

Različne verige blokov so bile v rajajočem se sektorju digitalnih vrednostnih papirjev manj razširjene. Vendar se zdi, kot da se je Tezos uspel uveljaviti kot vodilni na stopnjah posvojitve. Naslednji članki so primeri novic v Tezosu v zadnjih mesecih, ki osvetljujejo, zakaj se podjetja obračajo na priljubljeno verigo blokov.

Binance doda trgovalne pare Tezos

TokenSoft prinaša varnostne žetone Tezosu

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map